Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Ами чуди се.
Ама аз не се чудя. Дроноводителите да се чудят когато им падат....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Т.е. ти нямаш доказателства, че лъжа, но иначе "вменявам вина". ОК, разбрах... 😆

Ти си този с обвиненията към украинската армия. 

преди 5 минути, maxthon написа:

Ама аз не се чудя. Дроноводителите да се чудят когато им падат....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ходи да им ги вдигаш!

преди 3 минути, BANKATA написа:

Ти си този с обвиненията към украинската армия. 

Ми да, то това си е всеизвестен факт. Аз ли съм виновен, че ти си тотално необективен и се въртиш, както ти отърва. Кажи, каква е разликата между двата случая? Едните са повече умрели от другите?

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми да, то това си е всеизвестен факт. Аз ли съм виновен, че ти си тотално необективен и се въртиш, както ти отърва. Кажи, каква е разликата между двата случая? Едните са повече умрели от другите?

Ахааа, доста обективно мнение.

Продължавай в същият дух, хич не се излагаш.

ПП: разликата ти я обясних 2 пъти. Ако очакваш да си промемя мнението понеже не си разбрал си в грешка.

току-що, BANKATA написа:

Ахааа, доста обективно мнение.

Ми, айде обясни ми, какви закони са предприети от Украинската Рада, които да ограничават всячески руското население в Източната част на Украйна. Айде, чакам да ми обясниш, нали си много знаещ по темата. Ти изобщо и идея си нямаш, какво напрежение е имало от "Оранжевата революция" до сега, седнал да ми коментира децата от Донбас.

преди 2 минути, BANKATA написа:

разликата ти я обясних 2 пъти.

Да, обяснението беше все едно слушам третокласник. Едното се извършвало от армията, другото било от протестиращи. Явно едните като ги убият кървят малко повече от другите, та затова имало и разлика. Абсурден човек, абсурден форум...

Ми, айде обясни ми, какви закони са предприети от Украинската Рада, които да ограничават всячески руското население в Източната част на Украйна. Айде, чакам да ми обясниш, нали си много знаещ по темата. Ти изобщо и идея си нямаш, какво напрежение е имало от "Оранжевата революция" до сега, седнал да ми коментира децата от Донбас.

Това ли ти е доказателството за избиването на деца?

Хич не си помагаш.

преди 28 минути, BANKATA написа:

Ходи да им ги вдигаш!

То има кой да ги вдига. Има и кой да ги пуска. При такива случаи на умишлена стрелба по цивилни не ще им пускат УПМК заедно с фабовете.....

преди 22 минути, BANKATA написа:

Това ли ти е доказателството за избиването на деца?

Отговор ще получа ли? Нали уж си много наясно с нещата?

преди 1 час, В. Велев написа:
Кеворк Кеворкян
Най-общо казано.

@В. Велев, много тъпо и много плоско...

Кеворк никога не е писал това и никога не би го написал толкова елементарно.

Поне от 2019-а се разпространява този буламач, който уж е от неговата страница във фейсбук, но по-внимателното вглеждане показва, че идва от адрес fenovenakevork

https://www.facebook.com/fenovenakevork/posts/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%BC%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%BC%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BE-%D0%BD%D1%80%D0%B1-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%88%D0%B0/1686766838123548/

Официалната фейсбук страница на агент "Димитър" е: kevorkkevorkianVN

Дали го е написал или не, не е толкова важно, Кеворкян беше и си остава един от най-гнусните и долни доносници на ДС през социализъма.

Той, че е бил доносник към "Държавна сигурност" е факт, който и до ден днешен упорито отрича, но е и факт, че Кеворкян е един от основоположниците на българската журналистика. "Всяка Неделя" с него, Джимо и Янчо Таков е било направо като явление в българската телевизия. Доколкото си спомням, през 1988-а, пращат Сашо Диков да предава Олимпийските игри в Сеул директно. Кво има да коментираме повече... Аз като гледам, на какво равнище е българската журналистика в момента... то направо няма база за сравнение. Отново тотален слугинаж към управляващите и доминиращата сила над нас, но... журналисти с изключително беден речник, глупави и съвсем логично никой нормален човек не вярва на българските медии в днешно време.

преди 20 минути, plamen.spam написа:

@В. Велев, много тъпо и много плоско...

Кеворк никога не е писал това и никога не би го написал толкова елементарно.

Поне от 2019-а се разпространява този буламач, който уж е от неговата страница във фейсбук, но по-внимателното вглеждане показва, че идва от адрес fenovenakevork

https://www.facebook.com/fenovenakevork/posts/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%BC%D1%80%D1%8A%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D0%BC%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BE-%D0%BD%D1%80%D0%B1-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B5%D0%B3%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%88%D0%B0/1686766838123548/

Официалната фейсбук страница на агент "Димитър" е: kevorkkevorkianVN

преди 6 минути, ined написа:

Дали го е написал или не, не е толкова важно, Кеворкян беше и си остава един от най-гнусните и долни доносници на ДС през социализъма.

Дали го е писал или не точно Кеворк наистина не е толкова важно. Важното е че е истина. И аз съм живял в това време и потвърждавам всичко че си беше баш така. С коя точка не сте съгласни?:

Когато ходехме по улиците на който и да е град или село, не само няма кой да те нападне, ами и да те напсува! Решетки по прозорците? Стига, бе - това да не е затвор. Железни врати по входовете? Та ние не сме били диваци! Нито наркомани, нито просяци, нито крадци.

НРБ - това е, когато познаваш всички в блока, дори когато е на 16 етажа. Може да влезеш при всеки и да си поискаш захар, сол или каквото и да е.

НРБ - това е, когато възрастен се качва в градския транспорт и младите като по команда ставаха да отстъпят място. Така ни учеха.

НРБ - тогавашните гастрономи работеха като днешните магазини. Вървиш и буташ количката, но нямаше никаква охрана. Бележката за сирене лелката я пишеше с молив отгоре на хартията. Нямаше камери за наблюдение. На никого не му минаваше през главата да краде.

НРБ – най-доброто образование, и то без пари.

НРБ – времето, когато малцинствата ги ограмотяваха и те работеха по строежи и комунални предприятия. Всички!

НРБ – време, в което улиците бяха излизани до блясък и кметството не плащаше милиони на някакви олигарси.

НРБ – време, в което българският милиционер не мъкне загубилото се дете в милицията, а го изпраща до вкъщи и го предава на родителите му и после отдава чест! И не заради някаква изгода! Към милиционера имаше уважение!

НРБ – време, в което големите можеха да се доближат до дете и да го попитат има ли нужда от помощ! Днес такъв ще го обвинят в какво ли не!

НРБ – време, в което всеки оставяше ключа под черджето на вратата. Никой не крадеше.

НРБ - от работата ти даваха на смешни цени жилище! Ипотека никой не знаеше какво означава! Банкерите не бяха толкова алчни, а властта им чупеше ръцете от китките!

НРБ – време, в което по телевизията не показваха камари трупове и силиконови гърли. Предаванията бяха познавателни и образователни.

НРБ – времена, в които, ако не отидеш в магазина една година, цените после бяха същите!

НРБ – времена, в които стругар или шофьор бе също престижна професия.

НРБ – времена, в които охранител в училище бе извращение! Най-страшна бе леля Пена с парцала за миене.

Не знам как да обясня по добре какво е НРБ за 99% от хората, които са живели в НРБ.

Никой не крадеше.

Да питам ли пак за остъклените тераси?
Къде се продаваше винкел "на дребно"?

За чистачките да питам ли?

Като поскъпна нафтата?
С тонове изчезваха от ТКЗС-та и ДАП

Всички, които мислеха, че няма да ги хванат крадяха... Каквото и да е...
"Авантата си е чиста печалба!" и "Шамар да е, аванта да е!", да не би да се измислени вчера? 

Пламен Умния пак ще поства скоро документи относно великата кражба от НРБ... Пак ще ни затваря устите. 

😆😆😆😆😆

Пламен Умния пак ще поства скоро документи относно великата кражба от НРБ... Пак ще ни затваря устите. 

😆😆😆😆😆

Кажи, бе Смехурко, що така от СО-то, дето правело 1% от БВП, се очакват смешните 37 млн.вал.лв. за бюджета?

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Кажи, бе Смехурко, що така от СО-то, дето правело 1% от БВП, се очакват смешните 37 млн.вал.лв. за бюджета?

Пича до преди няколко часа твърдеше, че "СО МАТ" хем бил на самоиздръжка, хем обаче бил и на държавни дотации, но гледам, че продължава, да дълбае. Очевидно излагацията му идва дюшеш... 😆

Пича до преди няколко часа твърдеше, че "СО МАТ" хем бил на самоиздръжка, хем обаче бил и на държавни дотации, но гледам, че продължава, да дълбае. Очевидно излагацията му идва дюшеш... 😆

ГЛУПАКО, посочи къде съм казал, че е бил на държавни дотации

преди 4 минути, plamen.spam написа:

ГЛУПАКО, посочи къде съм казал, че е бил на държавни дотации

Аха, сега пак не е била на държавни дотации. Преди няколко часа ми посочваше "ключови думи" относно "СО МАТ" и "ключовите думи" бяха "дотации". Сега обаче пак не е "дотации". Ясно, разбрах... 😆

Аха, сега пак не е била на държавни дотации. Преди няколко часа ми посочваше "ключови думи" относно "СО МАТ" и "ключовите думи" бяха "дотации". Сега обаче пак не е "дотации". Ясно, разбрах... 😆

Ако от написаното от мен си разбрал това, наистина си пълен глупак.

Казах ли ти:

преди 4 часа, plamen.spam написа:

Смени ли "разход" с "дотации"?
Какво ти показаха сметките за СО МАТ?

Ако не си получил числото 0 за дотации, значи си кръгла нула.

Ако от написаното от мен си разбрал това, наистина си пълен глупак.

Ъ, извинявай, умния... по колко различни начина може да се разтълкува това? "Ключови думи и изрази"? В смисъл, те са толкова "ключови", че чак нямат нищо общо с това, което ти твърдиш!? 😆😆😆

преди 6 часа, plamen.spam написа:

Ще взема да ти помогна с някои ключови думи и изрази, че и на мен ми става гадно, като те гледам как се излагаш...

Да видим, дали и кога ще се сетиш за "физичния смисъл" на нулите в графата "Разход"

1. Дай ми някакъв пример с фирма, която да няма никакви разходиНяма такава.
2. субсидия / инвестиция / дотация

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Ако не си получил числото 0 за дотации, значи си кръгла нула.

То сега последно... за "СО МАТ" ли говорим, щото по едно време, даже ми написа, че да не се фокусирам точно към "СО МАТ", а да говорим по принцип?! 😆😆😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Ъ, извинявай, умния... по колко различни начина може да се разтълкува това? "Ключови думи и изрази"? В смисъл, те са толкова "ключови", че чак нямат нищо общо с това, което ти твърдиш!? 😆😆😆

Айде пак:

преди 4 часа, plamen.spam написа:

Разбира се, че е ключова дума. 
Смени ли "разход" с "дотации"?
Какво ти показаха сметките за СО МАТ?

преди 21 минути, communismatic написа:

Ванкострой, кво стана с дечицата на Донбас? Пак рязко спря да отговаряш? 😆

Някакви доказателства ли си решил да предоставяш?

Айде пак:

Аха, сега да заменим "разход" с "дотации". Т.е. "ключовата дума" е толкова "ключова", че чак трябва да я заменим... Мхм... 😆

преди 1 минута, BANKATA написа:

Някакви доказателства ли си решил да предоставяш?

Да, зададох ти въпроса, какво знаеш за отношенията между Източна и Западна Украйна от 90-те години насам? Да пробвам с картинка, ако трябва? Влизам ти в положение, че е много тежко положението явно.

Да, зададох ти въпроса, какво знаеш за отношенията между Източна и Западна Украйна от 90-те години насам? Да пробвам с картинка, ако трябва? Влизам ти в положение, че е много тежко положението явно.

Както ти е удобно така отговори, с картинки, фигурки, ще ти вляза в положение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.