Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 36 минути, communismatic написа:

Момче, ти си много болен, казвам ти сериозно, иди се лекувай...

Не, г-н "половин мозъчна гънка", чакам ти анализите и експертизата относно истинността на документите.
Чакам и мнението на "умрялата лисица" @M.Николов . Той може би е разбрал, защо са прословутите "нули" и затова си мълчи... но е редно и той да се произнесе.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Ми аз тук съм Иво Т. Тошев. В профила ми пише че съм бил два пъти част от националният отбор, а в управителният съвет фигурира:  ''Ивайло Тодоров Тошев''

СлучаЕност? Не мисла.

Ето ти линк да следиш турнира на живо. Аз съм част от ''Дедо ви Бисер''

challonge.com/1ji0qzxk

От пиянската група -Паднал под масата. Нещо забрави да ми отговориш защо като копейка-комунист участваш в американска пиянска колежанска простотия, дедо комунисте

преди 17 минути, plamen.spam написа:

Не, г-н "половин мозъчна гънка", чакам ти анализите и експертизата относно истинността на документите.

Така е, да. То и ние чакаме, да ни обясниш, що под "разходи" няма нищо при "СО МАТ", ама досега не сме видели отговор. Е, знаем, че иначе ще кажеш. Ти със сигурност знаеш отговора. Така беше и при всички останалите ми, в които тръгна с рогите напред. После позорно избяга като на*ран.

Не можах, да разбера, какви са загубите на руската армия, щото ти сам отвори темата? Що отговаряш избирателно само? Толкова ли си жалък? :) 

преди 1 минута, communismatic написа:

То и ние чакаме, да ни обясниш, що под "разходи" няма нищо при "СО МАТ", ама досега не сме видели отговор.

Документите фалшиви ли са?

Много е забавно как неска му се "отключи" нещо... и със ставането пак тръгна с рогите напред. До преди няколко дни, аз сам го ръчках, понеже само му гледам сеира, той мълчеше, все едно беше... руският... но сега отново тръгна. Болна работа... По-забавното е, че понеже хал-хабер няма, за какво иде реч (което не е никак изненадващо, той поначало няма грам идея, какво твърди), сега като удавник за сламка се хваща на някакъв въпрос, който ми го задава над 200-300 пъти, а на всичкото отгоре, аз даже вече и съм отговарял на него.

Изобщо... велик форум. Тука... доста е забавно, определено. 

преди 35 минути, maxthon написа:

Ако ги бях изкарал лъжци щях директно да ги нарека такива.  Но нека не се отклоняваме отново към това дали тук в ЕС си търсим външен враг и това признак ли е според теб на социализъм?

Обясних ти няколко пъти. 

преди 3 минути, BANKATA написа:

Обясних ти няколко пъти. 

Всъщност не си. Цял ден бягаш от отговор и се чудиш как да смениш темата. Как е социализма според твоя критерий в Германия?

преди 2 минути, maxthon написа:

Всъщност не си. Цял ден бягаш от отговор и се чудиш как да смениш темата. Как е социализма според твоя критерий в Германия?

Кое не съм?

току-що, BANKATA написа:

Кое не съм?

Пет минути ли не може да помниш какво си написал? Не просто не си обяснил няколко пъти. Не си обяснил нито един път. Как е социализма според твоя критерий в Германия?

преди 1 минута, maxthon написа:

Пет минути ли не може да помниш какво си написал? Не просто не си обяснил няколко пъти. Не си обяснил нито един път. Как е социализма според твоя критерий в Германия?

И защо реши че знам как е социализма в Германия че да ме питаш.

току-що, BANKATA написа:

И защо реши че знам как е социализма в Германия че да ме питаш.

Айде пак забрави какъв критерий си дал за социализъм. Ако не си забелязал в Германия го покриват в рамките на второ поред правителство. Търсят си външния виновник за икономически и всякакви други проблеми.

току-що, maxthon написа:

Айде пак забрави какъв критерий си дал за социализъм. Ако не си забелязал в Германия го покриват в рамките на второ поред правителство. Търсят си външния виновник за икономически и всякакви други проблеми.

Да, и обвиняват предимно политиката на канцлера. Все външни виновници.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Да, и обвиняват предимно политиката на канцлера. Все външни виновници.

Канцлера търси външния виновник за това какви решения е взел той и правителството му. Няма кой друг да му е виновен освен той самият.

преди 2 минути, maxthon написа:

Канцлера търси външния виновник за това какви решения е взел той и правителството му.

Канцлера взема решения според това кой вреди или помага на държавата.

В момента Германия помага Украйна и има в лицето на Русия враг.

И какъв враг пък е Русия на Германия? Конкретно...

Канцлера взема решения според това кой вреди или помага на държавата.

Какви решения е взел канцлера си личи от това какво е одобрението на народа от действията му. Какво е нивото на одобрение след като 62% от населението не одобрява действията му?

преди 2 минути, communismatic написа:

Конкретно...

Той вече е обяснил няколко пъти. Конкретно нищо не може да напише....

преди 8 минути, communismatic написа:

И какъв враг пък е Русия на Германия? Конкретно...

Такава където помага на Украйна.

преди 6 минути, maxthon написа:

Какви решения е взел канцлера си личи от това какво е одобрението на народа от действията му. Какво е нивото на одобрение след като 62% от населението не одобрява действията му?

Ако беше социализъм както го изкарваш щеше да има 99% одобрение.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Ако беше социализъм както го изкарваш щеше да има 99% одобрение.

Според критерия, който даде е. Сега още критерии ли ще има за социализъм?

Такава където помаха на Украйна.

Тоест помага на Украйна заради това, че Русия им е враг (по думите на външен министър), а не от чисто морална причина?

преди 3 минути, maxthon написа:

Според критерия, който даде е. Сега още критерии ли ще има за социализъм?

Германия няма измислен враг, а реален.

Такава където помаха на Украйна.

Ти поначало ли пишеш като някакъв апаратчик? Питам те, конкретно, какъв враг са руснаците за Германия? Конкретно? Никакъв враг не са, не само, че не са враг, а даже швабите трябва да да поддържат много по-добри отношения с тях, понеже икономиката им отиде по дяволите, откакто тръгнаха, да санкционират "кремълското джудже" и държавата му.
Европейският съюз към момента е едно жалко подобие на икономически съюз, той даже вече не е и икономически. От доста време насам си е чисто политико-икономически. Откакто Брюксел тръгнаха, да прокарват зелените си политики, санкции срещу "фашистите", мигрантските потоци и т.н., виждаме какво се случва с държавите-членки. Щом Германия трета поредна година е в рецесия, какво по-точно може да се случва с по-малките държави като България например, които са зависими от нея? Като VW си закрият част от производството, нали се сещаш (надявам се поне), че това ще се отрази и на нашата "велика" (според ПП-ДБ фенчето) автомобилна индустрия. Няма вече Witte, да произвеждат толкова ключалки.

Германия няма измислен враг, а реален.

Е тя имаше врагове преди 80 години.  Сега пак ли? Единствения враг на германския народ е политическата клика, която ги управлява. Затова и одобрението към тях е на толкова високо ниво. Затова и трета поред година ще са в рецесия. Няма проблем нова година- нов късмет казват. Но пак ще са в същия тренд.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ти поначало ли пишеш като някакъв апаратчик? Питам те, конкретно, какъв враг са руснаците за Германия? Конкретно? Никакъв враг не са, не само, че не са враг, а даже швабите трябва да да поддържат много по-добри отношения с тях, понеже икономиката им отиде по дяволите, откакто тръгнаха, да санкционират "кремълското джудже" и държавата му.
Европейският съюз към момента е едно жалко подобие на икономически съюз, той даже вече не е и икономически. От доста време насам си е чисто политико-икономически. Откакто Брюксел тръгнаха, да прокарват зелените си политики, санкции срещу "фашистите", мигрантските потоци и т.н., виждаме какво се случва с държавите-членки. Щом Германия трета поредна година е в рецесия, какво по-точно може да се случва с по-малките държави като България например, които са зависими от нея? Като VW си закрият част от производството, нали се сещаш (надявам се поне), че това ще се отрази и на нашата "велика" (според ПП-ДБ фенчето) автомобилна индустрия. Няма вече Witte, да произвеждат толкова ключалки.

Русия е във война с Украйна, а Германия помага на въпросните украинци. Слаба Европа значи слаба или никаква подкрепа за Украйна. 

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Лош социализъм. Ако не беше съществувал, нямаше да се родят гейпросащесср трололинките.

:hit:

554181854_1522428712535196_4525500877437669060_n.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.