Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

И как го правиш след като имаш претенции как да ти се отговаря?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Каза достатъчно и без са си ми отговарял. :)

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Каза достатъчно и без са си ми отговарял. [emoji4]

Ама ти претенциите не е проблем да си ги имаш. Проблема за теб всъщност е, че няма кой да ти обърне и малко внимание на претенциите. Казано по-иначе .. Айде у лево....

преди 3 минути, maxthon написа:

Ама ти претенциите не е проблем да си ги имаш. Проблема за теб всъщност е, че няма кой да ти обърне и малко внимание на претенциите. Казано по-иначе .. Айде у лево....

У лево, у десно, пак не разочароваш.

У лево, у десно, пак не разочароваш.
Навсякъде ще те пратят след като имаш претенции...

преди 7 минути, maxthon написа:

Навсякъде ще те пратят след като имаш претенции...

Макстъне намали спирта да не си на зиг заг

преди 1 минута, Zolin написа:

Макстъне намали спирта да не си на зиг заг

От никакъв в каква посока се намаля? Още глупости може ли да напишеш?

Ако беше спирт щеше да обясни доста поведението ти.

преди 7 минути, maxthon написа:

По лошо, значи наистина си произведен дефектен.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Ако беше спирт щеше да обясни доста поведението ти.

Сега пък претенции и към поведението. Какво точно тук пък не ти харесва, че ги имаш претенциите? Много претенциозен излезе. Как да се държат с теб, как да ти се отговаря. Що не вземеш да употребиш родителско тяло от женски пол по несвойствен начин.......

преди 4 минути, maxthon написа:

Сега пък претенции и към поведението. Какво точно тук пък не ти харесва, че ги имаш претенциите?

Не ми харесва?

Поведението ти е топ. 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не ми харесва?

Поведението ти е топ. 

То поведението на всеки във форума си е изцяло негова работа. Ти каква работа имаш да коментираш поведение на други хора освен теб?

преди 1 минута, maxthon написа:

То поведението на всеки във форума си е изцяло негова работа. Ти каква работа имаш да коментираш поведение на други хора освен теб?

Тук си в голяма грешка.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Тук си в голяма грешка.

Предполагам ще може и да я обясниш каква е грешката. За поведението на всеки си отговаря отделно и то според това какво получава насреща. А кой може да държи сметка за това? Е има си администрация на форума. И никой друг не може да го прави. Та след като не си позволявам да коментирам каквото и да било за твоето поведение би ли върнал жеста? Но пък вече е и късно за това нали? Лека ти вечер и внимателно с претенциите следващия път.

преди 2 минути, maxthon написа:

Предполагам ще може и да я обясниш каква е грешката. За поведението на всеки си отговаря отделно и то според това какво получава насреща. А кой може да държи сметка за това? Е има си администрация на форума. И никой друг не може да го прави.

Оплачи се на администрацията.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Оплачи се на администрацията.

Не съм аз този с претенциите как трябва да му се отговаря и какво поведение трябва да има към него. Съответно можеш преспокойно да се оплачеш ти на администрацията за тази несправедливост спрямо твоята личност. Дано и те не те изпратят да правиш същото нещо с родителското тяло.....

Не съм аз този с претенциите как трябва да му се отговаря и какво поведение трябва да има към него. Съответно можеш преспокойно да се оплачеш ти на администрацията за тази несправедливост спрямо твоята личност. Дано и те не те изпратят да правиш същото нещо с родителското тяло.....

Много бързо изпадна когнитивен дисонанс. 

преди 2 часа, Zolin написа:

Къде си се припознал с некви измислени имена в пиянски игри и то от лошия запад. Копейка. Отивай да миеш

Ми аз тук съм Иво Т. Тошев. В профила ми пише че съм бил два пъти част от националният отбор, а в управителният съвет фигурира:  ''Ивайло Тодоров Тошев''

СлучаЕност? Не мисла.

Ето ти линк да следиш турнира на живо. Аз съм част от ''Дедо ви Бисер''

challonge.com/1ji0qzxk

преди 3 минути, BANKATA написа:

Много бързо изпадна когнитивен дисонанс. 

Пак да ти напомня след като имаш някакви претенции можеш свободно да се оплачеш за това. За родителското тяло съжалявам ако и те те пратят да правиш същото....

преди 10 минути, maxthon написа:

Пак да ти напомня след като имаш някакви претенции можеш свободно да се оплачеш за това. За родителското тяло съжалявам ако и те те пратят да правиш същото....

Толкова глупости озписа вместо да дадвш.едно обективно доказателатво за дрончето в Германия.

Толкова глупости озписа вместо да дадвш.едно обективно доказателатво за дрончето в Германия.

Пак техническа грешка нали? Дадох ти пример с тези дрончета да ти покажа, че в Германия също е социализъм според критерия ти. Няма никакво значение дали ги има или не. Дали има доказателства или не. Важното да е има социализъм.

преди 2 минути, maxthon написа:

Пак техническа грешка нали? Дадох ти пример с тези дрончета да ти покажа, че в Германия също е социализъм според критерия ти. Няма никакво значение дали ги има или не. Дали има доказателства или не. Важното да е има социализъм.

Къде ти изчезна критерият за обективност?

Май го прилагаш както ти скимне.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Къде ти изчезна критерият за обективност?

Давам ти го за пример за критерия ти за социализъм. Нямам никакви претенции към това дали съм прочел истинска новина или не. Напълно е възможно и да не е вярно след като не сме видяли нито един дрон. Но пък за сметка на това търсенето на враг е налице. И това беше признака ти за социализъм нали?

преди 5 минути, maxthon написа:

Давам ти го за пример за критерия ти за социализъм. Нямам никакви претенции към това дали съм прочел истинска новина или не. Напълно е възможно и да не е вярно след като не сме видяли нито един дрон. Но пък за сметка на това търсенето на враг е налице. И това беше признака ти за социализъм нали?

Не си видял дрон ама го даваш за пример. Може ли такова нещо.

Германия не търси враг, Германия има враг. Леко е различно от онова което описах.

Не си видял дрон ама го даваш за пример.

Давам го за пример защото се търси враг някъде навън. А не заради самите дронове. И това ли още не си разбрал? Може пък и да не си прочел новината фалшива или не. Там изрично пише кой пуска тези дронове. Без значение е дали са реални или не. Търси се външния враг. Или казано иначе критерия за социализъм.

Давам го за пример защото се търси враг някъде навън. А не заради самите дронове. И това ли още не си разбрал?

Куде отиде обективността ти?

Кое кара Бъди да приема една новина за истина, а друга за лъжа?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.