Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 42 минути, Zolin написа:

А така търсят миячи нявсякъде.

Ми пак не позна. Аз съм от управителният съвет на асоциaцията по BeerPong.

https://papagal.bg/eik/206443780/13dc

За миенето на чаши сме си назначили хора :)

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 1 минута, В. Велев написа:

Снимката е автентична. Аз вярвам на всеки пост на @БаалБек тук и по другите теми. Тя е сериозен човек и борави само с доказани документи.

Много сте жалки. В смисъл, не знам дали осъзнавате колко сте жалки и какво правите само и само за да повдигнете мъъънииичкооо поне ниското ниво което имате. Едно само момиче ви прави всеки ден на две копейки и, и , ии вие цялата групаичка безпомощтно гледате като телета бик. 😆 

преди 4 минути, "Саша" написа:

ии вие цялата групаичка безпомощтно гледате като телета бик. 😆 

Обратно :)

Ние сме биковете, а тя е крехка и неопитна кравичка. НалЕ?

преди 25 минути, BANKATA написа:

Аз го обясних.

Обясни го, да.

преди 51 минути, BANKATA написа:

Социализма винаги трябва да има враг, да обвинява някого за мизерията в която се намира. Същото в момента се случва и в Русия. Все някой друг им е виновен.

Запада, аристокрацията, частната собственост. Все ей такива глупости измислят. А когато обвиняваш друг за несполуките си това е насаждане на омраза.

Ама ти няма как са го разбереш понеже си попил от соц. пропагандата.

Това е изключително обяснение, аргументирано и прочее... 😆

преди 16 минути, "Саша" написа:

Много сте жалки.

Оле, кой се намерил, да го напише... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Обясни го, да.

Това е изключително обяснение, аргументирано и прочее... 😆

Да, така е!

Благодаря!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Да, така е!

Благодаря!

Е, няма нужда, да ми благодариш, че пак си жалък. То не е повод за гордост...

За Соца Кокич уж е наясно - въпреки че за 73 години досега съвсем нищо не е разбрал.     

преди 5 минути, communismatic написа:

Е, няма нужда, да ми благодариш, че пак си жалък. То не е повод за гордост...

Знам че няма, ама съм възпитан.

преди 7 минути, communismatic написа:

Това е изключително обяснение, аргументирано и прочее... 

Е колко да е аргументирано? В такъв случай и в Германия има социализъм. Вече втори канцлер там за всички неща случващи се в държавата му обвинява Русия. Дронове му летели над военните бази и т.н. докато стигнем и до икономическите проблеми. 

преди 5 минути, maxthon написа:

Е колко да е аргументирано? В такъв случай и в Германия има социализъм. Вече втори канцлер там за всички неща случващи се в държавата му обвинява Русия. Дронове му летели над военните бази и т.н. докато стигнем и до икономическите проблеми. 

Малко по обективно може ли?

преди 23 минути, BANKATA написа:

Малко по обективно може ли?

С - или без - да е обективното? Пак техническа грешка нали? Сега ли разбираш, че и двама канцлери поред не можеш да ги пипнеш за това, че лично са отговорни за всичко, което се случва в страната? И търсят виновен за това някъде навън и някъде на изток. 

преди 10 минути, maxthon написа:

С - или без - да е обективното? Пак техническа грешка нали? Сега ли разбираш, че и двама канцлери поред не можеш да ги пипнеш за това, че лично са отговорни за всичко, което се случва в страната? И търсят виновен за това някъде навън и някъде на изток. 

Е то не е само в Германия-френския таласъм що се репчи ?Нали трябва за неразбориите и фалирала Франция Русия да му е виновна...Западни ценности и абсолютни некадърници ,сър...в целия ЕС...

Е то не е само в Германия-френския таласъм що се репчи ?Нали трябва за неразбориите и фалирала Франция Русия да му е виновна...Западни ценности и абсолютни некадърници ,сър...в целия ЕС...
Дадох само един пример за социализъм по вече предоставени критерии.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 15 минути, maxthon написа:

Ама иамаме ли обективни данни за дрончето?

Ама иамаме ли обективни данни за дрончето?
Значи е нямало дрончета над базите? Е аз съм доволен, че някой тук ни взема за канарчета и ни обливат с фалшиви новини. В такъв случай о в Дания не е имало дронове. В Полша пък абсурд. Всъщност няма никакво значение реално дали ги има или не. Важното е, че пишат по медиите за тях и обвиняват конкретно някой, че ги е пуснал. Или казано иначе признака за социализъм да обвиняваш някой друг за всички несгоди случващи се в страната, която управляваш. Сега вече може да се прехвърлиш и на икономическите проблеми и да не би обвинението за тях да е пак съм същия, който пуска и дроновете? И пак опираме на твоя критерий за социализъм. Та в Германия социализъм ли е?

току-що, maxthon написа:

Значи е нямало дрончета над базите? Е аз съм доволен, че някой тук ни взема за канарчета и ни обливат с фалшиви новини. В такъв случай о в Дания не е имало дронове. В Полша пък абсурд.

Ама как така някой те е излъгал без да ти предостави обективни доказателства? Аз се кълня в теб че щом спомемаваш нещо значи са те убедили с обективни доказателства, а ти се призна за канарче.

Странна птица си ти Бъди, не вярваш на другаря Путин за севернокорейците, ама вярваш на мекерето Мерц за едни дрончета.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Ама как така някой те е излъгал без да ти предостави обективни доказателства?

Примерно цял набор европейски медии? Нали уж са стожерът на истината? Или май не.... Както казах няма никакво значение дали дрончетата са реални или не. Реално ти давам пример за социализъм по твоя критерий. Кого обвиняват двама канцлери поред за икономическото състояние на страната си? Разбира се всеки друг, но не и те самите. Отново пример за социализъм по същия този критерий, който написа.

току-що, maxthon написа:

Примерно цял набор европейски медии? Нали уж са стожерът на истината? Или май не.... Както казах няма никакво значение дали дрончетата са реални или не. Реално ти давам пример за социализъм по твоя критерий.

Не ми даваш за социализъм по мой критери, а за обективност по твой критерии, нещото което споменах по-рано днес. 

Мен медиите не ме интервсуват, а обективните ти доказателства. Нали това ми обяснясаш от доста време. Е, хайде сега е момента да ги покажеш, а не да се правиш на евтин трол.

преди 2 часа, BANKATA написа:

Социализма винаги трябва да има враг, да обвинява някого за мизерията в която се намира.

Ето ти го критерия. Дадох ти точно два примера.  Кого обвиняват двама поред канцлери на Германия за икономическата мизерия (за справка може да видиш икономическия растеж за Германия от 2019г. насам), в която се намира държавата, която управляват. Обвиняват себе си като ръководители (и главни виновници за случващото се) или го правят спрямо някой друг. Може да ти дам пример и от тук. Простият ни бивш премиер и нарушител на Конституцията кого обвини за това, че правителството му е вече в историята? Себе си заради политиката, която води или някой друг?

преди 9 минути, BANKATA написа:

Мен медиите не ме интервсуват, а обективните ти доказателства.

И за трети път ти казвам, че няма никакво значение дали има дрончета, доказателства и т.н. Важното е, че има нещо написано и то включва обвинение, че някой друг го прави. Ех колко социалистически са настроени тези медии..... И разбира се разни политици из Европа (странно защо все управляващи) също са подели тази социалистическа истерия, че някъде там има враг.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми пак не позна. Аз съм от управителният съвет на асоциaцията по BeerPong.

https://papagal.bg/eik/206443780/13dc

За миенето на чаши сме си назначили хора :)

Къде си се припознал с некви измислени имена в пиянски игри и то от лошия запад. Копейка. Отивай да миеш

Иване, абсолютно всеки тук те прави дармадан. Моля те, стегни се... Докажи, че не си на едно ниво с Баалбек и Умен Джоки...

преди 2 минути, maxthon написа:

Ето ти го критерия. Дадох ти точно два примера.  Кого обвиняват двама поред канцлери на Германия за икономическата мизерия (за справка може да видиш икономическия растеж за Германия от 2019г. насам), в която се намира държавата, която управляват. Обвиняват себе си като ръководители (и главни виновници за случващото се) или го правят спрямо някой друг. Може да ти дам пример и от тук. Простият ни бивш премиер и нарушител на Конституцията кого обвини за това, че правителството му е вече в историята? Себе си заради политиката, която води или някой друг?

Аз се сещам за двама президенти благодарили на едни севернокорейски войски в Курск.

image.png.580597b57fd71fa294240644fafc9d2d.png

преди 2 минути, communismatic написа:

Иване, абсолютно всеки тук те прави дармадан. Моля те, стегни се... Докажи, че не си на едно ниво с Баалбек и Умен Джоки...

Заминавай да се къпиш и да не забравиш да избръснеш мизерния мустак. 😆

mara-maravilha-mara-fedor.gif

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 1 минута, communismatic написа:

Добре!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.