Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, BANKATA написа:

На идиотите винаги им е смешно. 

Е, обясни, де. Що така все бягаш от дискусии с мен? Страх ли те е? :) 

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 1 минута, Zolin написа:

ТъпоТошеФ разкриха те и са ти кофти. Съветска пиянка

Защо се възпаляваш? Нали съм те включил в списъка от предният си пост.

:idea: пп: Сигурно ми се сърдиш че съм те написал "Цоцко", а не "Zolin". Не се притеснявай, хората знаят за кого иде реч. Не си ощетен.

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Що па да не ги назоваваме? Тук има поне трима такива (livret, nnnkjkklllk, Alvion), които даже не спорят, а само пускат коментар и изчезват, без да влизат в дискусия.

Повече са. Например ти и @Inana.. @_sirena_ слагате потребителите в листата на блокираните и си пишете глупости на поразия, без да водите спорове.

А пък @Proshark основно пише извън темата или се опитва нещо остроумно да каже, но все излиза глупаво написано, без никакъв смисъл.

Имай го на предвид за другия път! ;)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Защо се възпаляваш? Нали съм те включил в списъка от предният си пост.

Кой те брои за жив 

преди 3 минути, БаалБек написа:

А пък @Proshark основно пише извън темата или се опитва нещо остроумно да каже, но все излиза глупаво написано, без никакъв смисъл.

Имай го на предвид за другия път! ;)

преди 4 часа, БаалБек написа:

@attj + @В. Велев = ❤️

attj-kochinraihen.png

преди 56 минути, БаалБек написа:

Велката почти всеки ден е в Казанлък. Това иска да му казват, когато тръгнат да го извеждат от клиниката на разходка.  А той милия така се радва и танцува в стаята си.

giphy.gif

Тези неща са пък баш по темата!!!

Имай го предвид следващия път!

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

На всички им стана ясно, че феодализъмът(буржоазията) смени своята остаряла система с капитализъма.  А не някаква си революция, битка на бедните. Френска революция и там други куп простотии.

Просто осъвършестваха системата, за повече контрол над масите. Те си имаха пари и преди. А при капитализъма, капиталът е важен. Замениха думички като тирания с либерализъм, свобода и право на избор, а всъщност пак си остана в техен контрол всичко. Залагалки. В техните ръце си останаха и парите, и властта.

Запуши устите на масите и се скриха зад думи като такъв е пазарът. Така искат хората,  това търсят. Те, суверенът така избира. 

Друго си е било при соца, а? 

Илюзията е бъдеще, което никога не идва. „Временните жертви са необходими.“ „След още малко лишения и труд, ще построим рая.“ Когато раят не идва, виновни са „враговете на народа“. Никога самата логика на властта.

:popcorn2:

преди 5 минути, Proshark написа:

Тези неща са пък баш по темата!!!

Имай го предвид следващия път!

Както и тези:

преди 3 часа, В. Велев написа:

Утре съм в Казанлък.

на 7.08.2025 г. в 21:18, В. Велев написа:

Утре пак съм в Казанлък към обяд...

на 22.06.2025 г. в 22:18, В. Велев написа:

И аз искам.

Утре пак съм в Казанлък ;)

на 19.06.2025 г. в 14:32, В. Велев написа:

Утре съм в Казанлък на центъра.

Имай го предвид следващия път, Шарки! 

Така доволен ли си, а @Proshark?

:newspaper:

преди 9 минути, communismatic написа:

Е, обясни, де. Що така все бягаш от дискусии с мен? Страх ли те е? :) 

В тъпите книги където четеш не пише ли тези всеизвестни факти?

преди 11 минути, Zolin написа:

Кой те брои за жив 

Ми не знам. Аз примерно след малко излизам и отивам на турнир по BeerPong:

IMG_20251011_191802.thumb.jpg.868ebaf942d6d8893ebbb982933ea2c3.jpg

Я кажи сега ти какъв социален живот имаш? Освен хлебарките в къщи, някой друг брои ли те теб за жив?

преди 1 минута, BANKATA написа:

В тъпите книги където четеш не пише ли тези всеизвестни факти?

Ми като са "взеизвестни" - обясни, де... Що така бягаш от конкретен отговор? Страх ли те е? :) 

току-що, ivottoshev написа:

Ми не знам. Аз примерно след малко излизам и отивам на турнир по BeerPong

IMG_20251011_191802.thumb.jpg.868ebaf942d6d8893ebbb982933ea2c3.jpg

Я кажи сега ти какъв социален живот имаш? Освен хлебарките в къщи, някой друг брои ли те за жив?

А така търсят миячи нявсякъде. Само внимавай докато крадеш алкохол 

Тръгнал тошев към гората да бере ягоди. Времето било хубаво, всичко било зелено, птичките пеели и тошев подскачал с кошницата от ягодка на ягодка. Изведнъж пред тошев се разкрила една красива поляна пълна с ягоди. тошев започнал да бере, тук ягодка, там ягодка, заблуден от търсенето на ягодки изведнъж вижда оседлано магаре, завързано за едно дърво. Оглежда се като ястреб когато търси забита видия в автомобилна гума и що да види. Малко зелено човече в храстите с червено лице и изпъкнали очи които гледат право към него. Почесал се тошев по глъвата и се извикал.

- Аз съм тошев и берем....

След като не получил отговор, пак се провикнал по-силно.

- Аз съм тошев и берем....

След малко пак се провикнал.

- Аз съм тошеФ и берем....

Тогава от храста се чул ядосан дрезгав глас.

- Аз съм орка и се.р.ем. Кажи ми в коя посока е Киев, че магарето остаря вече. Много години пътувам и не знам още колко години ще е живо магарето.....

тошеФ се почесъл пак по главата, повдигнал два три пъти рамене и рекъл.

- Ами не знам, Русе е натам, но Киев не знам........  😆😆😆😆😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми като са "взеизвестни" - обясни, де... Що така бягаш от конкретен отговор? Страх ли те е? :) 

Социализма винаги трябва да има враг, да обвинява някого за мизерията в която се намира. Същото в момента се случва и в Русия. Все някой друг им е виновен.

Запада, аристокрацията, частната собственост. Все ей такива глупости измислят. А когато обвиняваш друг за несполуките си това е насаждане на омраза.

Ама ти няма как са го разбереш понеже си попил от соц. пропагандата.

преди 6 минути, "Саша" написа:

Тръгнал тошев към гората да бере ягоди.

Стигнах до тук и разбрах че ще е някакъв фейк. Никога не съм ходил в гората за ягоди.

пп: Защо избяга от въпроса за сватбата? От къде разбра кой се е возил в ремаркето?

преди 4 минути, BANKATA написа:

Ама ти няма как са го разбереш понеже си попил от соц. пропагандата.

Кво има да разбирам? Твърдиш, че соца насаждал омраза към Турция и Гърция? Искам от един час някъде, да се обосновеш и ти не можеш и почваш с обикновените алабализми, колкото там да напишеш нещо. Питам те, кога соца е насаждал омраза към Турция и Гърция? По какъв начин?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Стигнах до тук и разбрах че ще е някакъв фейк. Никога не съм ходил в гората за ягоди.

пп: Защо избяга от въпроса за сватбата? От къде разбра кой се е возил в ремаркето?

Коя сватба? Оженихте ли се с Аспект? Кой е пасивния и кой активния? 😆😆😆

Много е зле това момче. 😆😆😆

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? 😆😆😆

току-що, communismatic написа:

Кво има да разбирам? Твърдиш, че соца насаждал омраза към Турция и Гърция? Искам от един час някъде, да се обосновеш и ти не можеш и почваш с обикновените алабализми, колкото там да напишеш нещо. Питам те, кога соца е насаждал омраза към Турция и Гърция? По какъв начин?

Никогааааа, смятахме ги за братски народ.

току-що, BANKATA написа:

Никогааааа, смятахме ги за братски народ.

Т.е. отново нямаш отговор на въпроса и гледаш по някакъв най-жалък начин, да се измъкнеш. Нормално... 

преди 1 час, БаалБек написа:

Велката почти всеки ден е в Казанлък. Това иска да му казват, когато тръгнат да го извеждат от клиниката на разходка.  А той милия така се радва и танцува в стаята си.

giphy.gif

Аз съм по-хубав от тоя. Не се притеснявай ;)

преди 29 минути, БаалБек написа:

Както и тези:

преди 4 часа, В. Велев написа:

Утре съм в Казанлък.

на 7.08.2025 г. в 21:18, В. Велев написа:

Утре пак съм в Казанлък към обяд...

на 22.06.2025 г. в 22:18, В. Велев написа:

И аз искам.

Утре пак съм в Казанлък ;)

на 19.06.2025 г. в 14:32, В. Велев написа:

Утре съм в Казанлък на центъра.

Ти вместо да почерпи, че толкова внимание ти обръщам се дърпаш...

преди 2 минути, communismatic написа:

Т.е. отново нямаш отговор на въпроса и гледаш по някакъв най-жалък начин, да се измъкнеш. Нормално... 

Няма как да се измъкна от нещо което е всеизвестен факт. Това си беше народна политика.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Няма как да се измъкна от нещо което е всеизвестен факт. Това си беше народна политика.

Да, то е толкова факт, че даже не можеш и да го обясниш два часа и половина. ОК, разбрах... 

преди 2 минути, "Саша" написа:

Оженихте ли се с Аспект? Кой е пасивния и кой активния? 😆😆😆

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса? 😆😆😆

Не съм женен. С женЪтЪ от 1998-ма сме заедно, ама не сме подписвали.

На какъв въпрос не съм ти отговорил?

преди 8 минути, "Саша" написа:

Коя сватба?

Правиш се на луд, а? Ето за тая сватба ме интересуваше от къде знаеш името на някой си, дето бил седял в ремаркето:

attj-kochinraihen.png

пп: Не знам дали знаеш, но понякога липсата на отговор е красноречив отговор. Това че не ми отговаряш от къде имаш такова инфо, ме навежда на странната мисъл че може би наистина ти си младоженеца. Че от къде иначе ще знаеш подробности за гостите :speak:

току-що, ivottoshev написа:

Правиш се на луд, а? Ето за тая сватба ме интересуваше от къде знаеш името на някой си, дето бил седял в ремаркето:

attj-kochinraihen.png

пп: Не знам дали знаеш, но понякога липсата на отговор е красноречив отговор. Това че не ми отговаряш от къде имаш такова инфо, ме навежда на странната мисъл че може би наистина ти си младоженеца. Че от къде иначе ще знаеш подробности за гостите :speak:

Това 100% е копирано то Фейсбук или chat GPT. 😆😆😆

преди 8 минути, communismatic написа:

Да, то е толкова факт, че даже не можеш и да го обясниш два часа и половина. ОК, разбрах... 

Аз го обясних. Ама нали си много умен дървен философ и освен евтино заяждания друго не можеш да измислиш, и затова трябва да ти се обяснява по 10-20 пъти. Същото беше и със СОМАТ, и с курса на долара и...каквото си похванал.

И да факт си е.

преди 9 минути, communismatic написа:

haha.gif

преди 4 минути, "Саша" написа:
преди 6 минути, ivottoshev написа:

attj-kochinraihen.png

Това 100% е копирано то Фейсбук или chat GPT. 😆😆😆

Снимката е автентична. Аз вярвам на всеки пост на @БаалБек тук и по другите теми. Тя е сериозен човек и борави само с доказани документи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.