Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, "Саша" написа:

Извинен си. 😆 Не че някой е очаквал да разабереш какво ти се пише, предвид липсата на интелект и която показваш....😆

Мда, сигурен съм, че е имало някакъв особен смисъл в написаното. Относно "липсата на интелект", това звучи доста забавно от човек, който смята, че магистралите у нас имали дупки, щото много се карало по тях. Тираджия, кво има да коментираме повече...

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 7 минути, communismatic написа:

Мда, сигурен съм, че е имало някакъв особен смисъл в написаното. Относно "липсата на интелект", това звучи доста забавно от човек, който смята, че магистралите у нас имали дупки, щото много се карало по тях. Тираджия, кво има да коментираме повече...

Изчерпа се ИИ и завъртя плочата от начало. 😆 Давай, изреди репертуара колкото и скромен да е. 😆 Повторението е майка на знанието.... За теб не се отнася, защото липса на интелект и мечтата изкуствен такъв да замести липсата, това е същото като манджа с грозде!😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 1 минута, "Саша" написа:

Изпера се ИИ и завъртя плочата от начало. 😆 Давай, изреди репеттуара колкото и скромен да е.

Пак да повторя - говоря само български.

току-що, communismatic написа:

Пак да повторя - говоря само български.

Едва ли. 😆 Само може да си мечтаеш да говориш на някой език. 😆

преди 4 часа, ivottoshev написа:

А бре, контингентееее, що целият форум се ебава с теб? :giggle1:

Ама не е само с него, оня с 200-та акаунта да не би да е по-различен? 

преди 6 минути, communismatic написа:

Ама не е само с него, оня с 200-та акаунта да не би да е по-различен? 

Тираджията-маслинаджията,където прави Кирии до Турция и обратно,пълен с маслини,ли?

току-що, nusho73 написа:

Тираджията-маслинаджията,където прави Кирии до Турция и обратно,пълен с маслини,ли?

Не, изключително забавно е как целият форум знае, че въпросният тираджия, дето е с акъл на първокласник... пише от над 20 акаунта едновременно (другите си ги изтри), но обвинява всички останали в това. Както и за използването на Chat GPT, той е един от хората тук, дето основно от там черпи информация, дори по време на дискусия с него за Кирил и Методий, така беше омешал нещата там, че се оказа, че светите братя са писали кирилицата на българска територия. Даже не му стига акъла и да зададе правилно въпроса на ИИ-то. 

А другия... даже не ми се и коментира. То само като му четеш постовете и ти става ясно. Тотално зомбиран и промит мозък, живеещ в някакъв си негов измислен свят. Но определено си вярва, де. Щом даже ЛС ми писа, че не съм му бил на нивото.

преди 9 минути, nusho73 написа:

Няма ли най-накрая да решиш от кой профил да пишеш? 😆 Как е времето в Русе? Днес цял ден ли пак ще висиш в форума дежурен за да се заяждаш с хората? То като нямаш личен живот какво друго да правиш... 😆😆 С тези 8000 коментара успя ли върнеш комунистическия строй? 😆😆 Психопат. 😆 Не е с всичкият си това момче. 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 41 минути, nusho73 написа:

Нуша и ти ли изпълзя изпод масата след обилна спиртна поливка 

преди 36 минути, "Саша" написа:

Как е времето в Русе?

В селата около Русе. Все им се иска да са градски ама и това не става.

преди 6 минути, Zolin написа:

Нуша и ти ли изпълзя изпод масата след обилна спиртна поливка 

В селата около Русе. Все им се иска да са градски ама и това не става.

Пак ли си на амфетки,с тираджията?

на 30.10.2025 г. в 0:12, plamen.spam написа:

...

Умно момче, що даде назад от тезата за некадърните комунисти и яйцата? Няма да те гавря много, обещавам... 😆

преди 19 минути, communismatic написа:

Умно момче, що даде назад от тезата за некадърните комунисти и яйцата? Няма да те гавря много, обещавам... 😆

Много ли ти липсвам?
Чувстваш ли се пренебрегнат, че не си ми приоритет?

току-що, plamen.spam написа:

Aха, вече не съм ти приоритет. Досега документи вади, телевизионни предавания гледа, ама изведнъж вече не съм ти приоритет. Странна работа... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Aха, вече не съм ти приоритет. Досега документи вади, телевизионни предавания гледа, ама изведнъж вече не съм ти приоритет. Странна работа... 😆

И да ти обясня защо го правя, не виждам шансове да го схванеш.

току-що, plamen.spam написа:

И да ти обясня защо го правя, не виждам шансове да го схванеш.

Мда, от това ще е. А не, че пак твърдиш уникални простотии, които няма как да докажеш, та затова и рязко млъкна след като дълго време въртеше мантрата, че си много наясно с нещата. Пробвай с тия измъквания на някой с твоя акъл, примерно оня от ПП-ДБ... или тираджията.

преди 3 минути, communismatic написа:

Мда, от това ще е. А не, че пак твърдиш уникални простотии, които няма как да докажеш, та затова и рязко млъкна след като дълго време въртеше мантрата, че си много наясно с нещата. Пробвай с тия измъквания на някой с твоя акъл, примерно оня от ПП-ДБ... или тираджията.

Ти в крайна сметка, разбра ли нещата около репарациите?
Питам не за друго, а защото са ми в изходната позиция за "кокошките и яйцата". Да не се окаже, че пак имаш неясноти, пропуски и измамни спомени?

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Ти в крайна сметка, разбра ли нещата около репарациите?

Мен ли питаш? Ти дето се наложи, да гледаш телевизионно предаване, че да ги разбереш? Баси и наглостта... 😆

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Питам не за друго, а защото са ми в изходната позиция за "кокошките и яйцата".

Питаш не за друго, а защото понеже си болно момче, та затова и отново постваш феноменални простотии, които няма как да докажеш. Това е и причината, да избягваш умишлено темата. Толкова ти е акъла, аз над 200 пъти съм писал. Ти си един от най-големите примитиви в тоя форум.

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Да не се окаже, че пак имаш неясноти, пропуски и измамни спомени?

Ти ще учиш мен? Правилно ли чета? 😆
Ти дето си толкова елементарен, че не можеш, даже да осмислиш някакъв документ, който постваш самият ти? И ти ще учиш мен? Човека дето по въпросната тема си смени над 200 пъти версията, та накрая се наложи, да гледа предаване в интернет, а сега се изкарва много знаещ и компетентен по темата. Аз сериозно ти казвам... по-жалко създание сигурно няма в тоя форум. По-жалко и по-примитивно... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Мен ли питаш? Ти дето се наложи, да гледаш телевизионно предаване, че да ги разбереш? Баси и наглостта... 😆

Ти пък щото много знаеше, нали?  ...човекът с двата вагона исторически книги🤦‍♂️
Нито беше наясно, че няма погасявани репарации към Югославия, нито кога са погасявани тези към Гърция.

Що наглееш толкова?

преди 18 минути, plamen.spam написа:

Много ли ти липсвам?

Тоя като го направиш за смях пред целия форум започва да задава въпрос след въпрос, втори, трети...десети и ти като му отговаряш и затапваш постоянно влиза в паник мод и почва с въпросите от начало, нищо че си му отговорил вече няколко пъти. Идеята е хората във форума да загубят фокуса от дискусията, а на теб или мен, или там с когото води спор да ни писне. Така си мисли, че пред очите на хората, които не са следили дискусията ще излезе сух, понеже нали той твърди някакви работи, а ти видиш ли "бягаш" от дискусията и не си му отговорил. Така беше с БТР-те на МВР, които са щели да гасят пожарите, така беше и с "ръждясалите" язовири, така и сега с тези яйца през соца 

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Ти пък щото много знаеше, нали? 

Абсолютно. Аз за разлика от теб съм човек, който има достойнство... написах ти, че ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ са изплащани почти веднага след мирният договор. Ти беше човека, който си чупеше пръстите, да ми обяснява, как било и що било. Сменя тезата, после пак я сменя и после пак я сменя. Накрая реши да изгледаш "История БГ" и да ме "затапиш". И сега с цялата си наглост ми обясняваш колко много си наясно с нещата. Това е жалкарство, пар екселанс. Надали ще разбереш, какво имам предвид, ама карай.

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Що наглееш толкова?

Тая година ще обясниш ли за яйцата? Щото наглият е ясно кой е, ама поне да се позабавлявам още с акъла ти.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Тоя като го направиш за смях пред целия форум

Това ли беше причината снощи и ти рязко да спреш, да отговаряш? Направил си ме за смях пред целият форум? 😆😆😆

Аз му обяснявам, че ЛГБТИ+ пропагандата се прокарва през филми, НПО-та, политици, организации и прочее... оня ми сравнява всичко това с Филип Киркоров и как в Русия имало пияни хора... Тоя... сигурно един бордюр има повече акъл от него. 😆

преди 2 часа, Zolin написа:

В селата 

Кокич,  вярно ли ще ти изплащат пенсията в Евро и в плик?    И заплатите така - също като при соца?     Защото нямало да успеят да настроят банкоматите след 2 месеца.     Приготви ли си вече две портмонета?

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Така беше с БТР-те на МВР, които са щели да гасят пожарите, така беше и с "ръждясалите" язовири, така и сега с тези яйца през соца 

Ония БТР-и дето не ставали за нищо, понеже двигателите им пушели, но пък Украйна щели да ги използват за военни действия? Или ония язовири, където аз поствам някакви проценти, та ти реши, че това важи за абсолютно всички язовири на територията на страната? 😆

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Така си мисли, че пред очите на хората, които не са следили дискусията ще излезе сух, понеже нали той твърди някакви работи, а ти видиш ли "бягаш" от дискусията и не си му отговорил.

Мда, едвам се съвземам от "гаврата", която ми нанасяте с Пламен Умния. 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Абсолютно. Аз за разлика от теб съм човек, който има достойнство... написах ти, че ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ са изплащани почти веднага след мирният договор.

До последно пред амбразурата...

на 29.10.2025 г. в 13:05, plamen.spam написа:

Дечко, държиш се точно като дървеноглав комунисс - дори и да има признаци, че може да греши, до последния патрон и с голи гърди ще отстоява позицията си... Докато не му навреш в лицето всевъзможни доказателства, че не е прав, при това предварително "сдъвкани" и във "вид удобен за логаритмуване".

преди 2 часа, "Саша" написа:

Няма ли най-накрая да решиш от кой профил да пишеш? 😆 Как е времето в Русе? Днес цял ден ли пак ще висиш в форума дежурен за да се заяждаш с хората? То като нямаш личен живот какво друго да правиш... 😆😆 С тези 8000 коментара успя ли върнеш комунистическия строй? 😆😆 Психопат. 😆 Не е с всичкият си това момче. 😆

Това ли вземаш малко дете ? Кажи кога пак ще си триеш профила ,да вземем мерки ?

**Ново наркотично вещество в училищата…**
Моля, разпространете това съобщение, дори ако нямате деца в училище. Родителите трябва да бъдат информирани за това наркотично вещество. Става дума за нов вид дрога, известна като **„Strawberry Quick“** („Ягодов експрес“). В момента се случва нещо много страшно в училищата и всички трябва да сме наясно.
Има вид кристален метамфетамин, който изглежда като близалки или захарни бонбони с вкус на ягода (онези, които пращят и „пукат“ в устата). Той мирише на ягода и се разпространява сред децата в училищните дворове. Нарича се **метамфетамин с вкус на ягода** или **„Strawberry Quick“**.
Децата го приемат, мислейки, че това са обикновени бонбони, и след това биват откарани по спешност в болница в критично състояние.
Има също варианти с вкус на **шоколад, фъстъчено масло, кола, череша, грозде и портокал.**
Моля, кажете на децата си **да не приемат никакви бонбони от непознати**, и дори от приятели, ако изглеждат подозрително или наподобяват такива.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.