Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Хахахах кой сега си прибира чистачките

Кви чистачки, в малките населени места циганите направо тероризират пенсионерите? Ти в кой свят живееш, ве, момче? Излез малко навън, хабер нямаш от живота... Баси зомбираният тип.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Ми нищо, цъкай си, просто ти спомена социалните медии и игрите

Да, де... цъкам, ама не виждам, в каква връзка го пишеш? Би ли обяснил?

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Ти май не работиш много 

Е, поне не кисна по цял ден тук и да плащам, за да имам привилегии във форума, а да обвинявам другите за собствените си проблеми. Нали? ;) 

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Руското фиаско, наречено "Интервизия"

Това ли беше? Статия от "Уебкафе"? Би ли обяснил чрез свои думи, няма нужда да ми даваш статии, които няма да прочета? Докажи, че можеш, да мислиш. Щото към тоя момент, не успяваш...

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 16 минути, communismatic написа:

Кви чистачки, в малките населени места циганите направо тероризират пенсионерите? Ти в кой свят живееш, ве, момче? Излез малко навън, хабер нямаш от живота... Баси зомбираният тип.

Баща ми има къща на село с градина, добре че са циганите за да им плати и да свършат някоя и друга работа, която баща ми вече не може. И да, от много години вече не си сваля чистачките за да не му ги откраднат

Да, де... цъкам, ама не виждам, в каква връзка го пишеш? Би ли обяснил?

Е цъкай си, аз лично не виждам нищо лошо в това, лошо е когато твърдиш, че другите го правят и е проблем, но явно ти като цъкаш не е проблем

Е, поне не кисна по цял ден тук и да плащам, за да имам привилегии във форума, а да обвинявам другите за собствените си проблеми. Нали? ;) 

Какви привилегии имам? Плащам си 25лв. на година за ВИП абонамент, защото така съм възпитан. Харесва ми форума и искам да помогна с нещо (макар и символично) за неговото съществуване. Аз проблеми нямам, камо ли да обвинявам другите за такива. Кого съм обвинил за моите проблеми, кога изобщо съм споменавал, че имам проблеми, ще отговориш ли?

Това ли беше? Статия от "Уебкафе"? Би ли обяснил чрез свои думи, няма нужда да ми даваш статии, които няма да прочета? Докажи, че можеш, да мислиш. Щото към тоя момент, не успяваш...

Не, просто това с Интервизия беше прясно, прясно. Какво искаш да ти обяснявам и показвам, скандалите с Филип Киркоров ли, оргиите му, факта, че там е мега-звездата и му се радват. Истории с рускини ли искаш да ти разказвам? Или истории за пияните руснаци как са се научили да спят подпряни на стълбовете.  

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 9 минути, Gaming_Solutions написа:

Баща ми има къща на село с градина, добре че са циганите за да им плати и да свършат някоя и друга работа, която баща ми вече не може. И да, от много години вече не си сваля чистачките за да не му ги откраднат

Ти си типичен жълтопаветник. Ти още малко ще ги изкараш циганите много читави и дружелюбни хора. Имаш ли идея, какво се случва из селата? Да или не? Щото ти поначало си в някакъв си свой терариум...

Е цъкай си, аз лично не виждам нищо лошо в това, лошо е когато твърдиш, че другите го правят и е проблем, но явно ти като цъкаш не е проблем

Да, по-лошо е когато не правиш разлика между цъкане веднъж на 3-4 часа (за една-две минути) и киснене 16 часа из необятното гейминг пространство. Ама кво ли се учудвам от човек с никнейм Gaming_Solutions.

Плащам си 25лв. на година за ВИП абонамент, защото така съм възпитан.

Родителите ти са те възпитали, да плащаш за интернет форум?

Аз проблеми нямам, камо ли да обвинявам другите за такива.

Не, то ти имаш огромни проблеми (основно в главата), ама аз за друго говоря...

Кого съм обвинил за моите проблеми, кога изобщо съм споменавал, че имам проблеми, ще отговориш ли?

Е, как? Ти постоянно ми натякваш, че съм киснел тук, а в същото време ти си тоя, дето целодневно е тук, че даже и плаща на форума? Това е абсолютен парадокс, пар екселанс. Аз абсолютно всеки път като вляза, ти си тук. И поне да имаше някаква полза от теб, ти си на едно равнище с 90% от писарушките. Все едно сте интелектуални близнаци. Дали ще си пиша с теб или с дзверчето, няма абсолютно никаква разлика. Никакви наченки на мислене...

Какво искаш да ти обяснявам и показвам, скандалите с Филип Киркоров ли, оргиите му, факта, че там е мега-звездата и му се радват.

Т.е. ти съвсем сериозно сравняваш Филип Киркоров, който е хомосексуалист с налагането на ЛГБТИ пропаганда буквално чрез медии, чрез филми, чрез НПО-та и прочее? Т.е. ти съвсем сериозно си признаваш, че си идиот?

Истории с рускини ли искаш да ти разказвам? Или истории за пияните руснаци как са се научили да спят подпряни на стълбовете.  

Истории с рускини и истории с пияни... Това е един типичен гласоподавател на ПП-ДБ. Такива хора на нас ни определят съдбата, по дяволите... Потресаващо!

Тази пародия на дискусия ще я спра в зародиш и няма да правя грешката на @plamen.spam или пък да повтарям моята и да продължавам да храня трола. Казах каквото имам да казвам ако не си ме разбрал си е твой проблем. Само ще ти кажа, че това за което говориш не е ЛГБТИ пропаганда, а си е woke култура, на която ще и мине скоро модата и не е характерна само за запада. За това ти дадох пример с руската евровизия. Същата идиотщина, на мен тези неща също не ми харесват, но най-големия проблем е, че се използва с пропагандни цели и шарани като тебе кълват

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Естествено, че ще спреш "в зародиш", щото пак ще те навра, точно там, където ти е мястото. Самият факт, че не правиш разлика между някакъв талантлив певец, който си пада по мъже и това да прокарваш подобни извращения чрез филми например е показателен за нивото на гласоподавателите на ПП-ДБ. 

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

За това ти дадох пример с руската евровизия. Същата идиотщина, на мен тези неща също не ми харесват, но най-големия проблем е, че се използва с пропагандни цели и шарани като тебе кълват

И стават все по малко! 😆 

преди 23 минути, communismatic написа:

Дали ще си пиша с теб или с дзверчето, няма абсолютно никаква разлика. 

Сериозно? 😆 Той сега с теб в стаята ли е? 😆😆😆 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Сериозно?

Абсолютно сериозно, да. То всеки тук знае, че пишеш от над 200 акаунта, само ти си мислиш, че заблуждаваш някой, като обвиняваш другите в същото. То е въпрос на капацитет. Няма как да очакваш от човек с възможности на зидаромазач, да мисли като ядрен инженер. Ти си тираджия, който на всичкото отгоре е и гласоподавател на ГЕРБ, нямаме високи очаквания към теб.

преди 1 минута, communismatic написа:

Абсолютно сериозно, да. То всеки тук знае, че пишеш от над 200 акаунта, само ти си мислиш, че заблуждаваш някой, като обвиняваш другите в същото. То е въпрос на капацитет. Няма как да очакваш от човек с възможности на зидаромазач, да мисли като ядрен инженер. Ти си тираджия, който на всичкото отгоре е и гласоподавател на ГЕРБ, нямаме високи очаквания към теб.

Да разбирам ли, че сега с теб в стаята има тираджия от ГЕРБ? 😆😆😆😆😆

току-що, "Саша" написа:

Да разбирам ли, че сега с теб в стаята има тираджия от ГЕРБ? 😆😆😆😆😆

Можеш, да спреш, да задаваш въпрос, започвайки с "да разбирам ли", щото ти поначало нищо не разбираш. Основната ти функция в тоя форум е на палячо, с който останалите се забавляват. Не случайно никой не те взима на сериозно, ти си просто едно нищожество, което използват за забавление. :) 

преди 1 минута, communismatic написа:

Можеш, да спреш, да задаваш въпрос, започвайки с "да разбирам ли", щото ти поначало нищо не разбираш. Основната ти функция в тоя форум е на палячо, с който останалите се забавляват. Не случайно никой не те взима на сериозно, ти си просто едно нищожество, което използват за забавление. :) 

Имаш ли нерви? 😆 Все още ли си девствена? 😆😆😆

Имаш ли нерви? 😆 Все още ли си девствена? 😆😆😆

Кви нерви, нали ти писах преди няколко минути, че тук основната ти функция е да те гаврят за забавление. Ти пак не си разбрал... 

току-що, communismatic написа:

Кви нерви, нали ти писах преди няколко минути, че тук основната ти функция е да те гаврят за забавление. Ти пак не си разбрал... 

Продължава ли да ти се привижда рог с тенис топки в основата? 😆 

току-що, "Саша" написа:

Продължава ли да ти се привижда рог с тенис топки в основата? 😆 

Обиди на ниво третокласничка... Цял живот ще работиш тираджия, Умно Джоки. Много ти е тежка съдбата... Вярваш ли в кармата? В миналият живот да не си бил сериен килър, че в този Господ така да те е наказал? С подобен акъл, имам предвид...

Обиди на ниво третокласничка... Цял живот ще работиш тираджия, Умно Джоки. Много ти е тежка съдбата... Вярваш ли в кармата? В миналият живот да не си бил сериен килър, че в този Господ така да те е наказал? С подобен акъл, имам предвид...

Обиди? 😆 От кога започна да се обиждаш? Защо се криеш зад този профил? Може би след коментарите ти, че няма да приемем еврото се жегна и сега те е срам. Виж, обещавам да не ти се подиграват много. 😆😆

Кой се обижда, ве, невменяем? Нали това пиша, че си толкова жалък, че няма как да ме обидиш... Баси неадекватният тип.

преди 2 минути, communismatic написа:

Кой се обижда, ве, невменяем? Нали това пиша, че си толкова жалък, че няма как да ме обидиш... Баси неадекватният тип.

Не разбрах, къде видя неадекватен тип, под леглото ли? 😆

току-що, "Саша" написа:

Не разбрах, къде видя неадекватен тип, под леглото ли? 😆

То ти бая неща, не си разбрал... не само това. Щом продължаваш, да си вярваш, че ме обиждаш. И то след поредица от постове, в който директно ти казвам, че си едно жалко нищожество, който всеки тук гаври. Ми, тираджия... толкова може момчето.

То ти бая неща, не си разбрал... не само това. Щом продължаваш, да си вярваш, че ме обиждаш. И то след поредица от постове, в който директно ти казвам, че си едно жалко нищожество, който всеки тук гаври. Ми, тираджия... толкова може момчето.

Аха, сигурно ти е трудно с толкова много хора, тираджии, зверове, неадекватни типове и там другите ти фантазии. 😆😆😆 На колко чашки си? 😆

Изобщо не ми е трудно, забавлявам се. Иначе хората не са много, акаунтите са много... Дзвяра, Гренландия, "Саша", staff, ramus, NovakJ и т.н. 

преди 5 минути, communismatic написа:

Изобщо не ми е трудно, забавлявам се. Иначе хората не са много, акаунтите са много... Дзвяра, Гренландия, "Саша", staff, ramus, NovakJ и т.н. 

Това кой ти го прошепна? Сигурен ли си, че не пиеш евтин спирт с лепенка падди? 😆 Защо не ми отговаряш на въпросите? Смяташ ли тази година да ми отговориш? 😆😆😀

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 42 минути, communismatic написа:

То е въпрос на капацитет. Няма как да очакваш от човек с възможности на зидаромазач, да мисли като ядрен инженер. Ти си тираджия, който на всичкото отгоре е и гласоподавател на ГЕРБ, нямаме високи очаквания към теб.

Комунист платен трол и капацитет ! Тотално противоречие. А и сте контингент на интерната. 

преди 3 минути, "Саша" написа:

Това кой ти го прошепна?

Никой не ми го прошепна, просто си толкова елементарен, че дори не умееш и да се прикриваш. 

Никой не ми го прошепна, просто си толкова елементарен, че дори не умееш и да се прикриваш. 

Кой го казва само! :lol6: Нали се досещате, че срещу вятъра не се ходи до малка нужда защото има опастност да се намокрете... 😆 Под прикритие съм, филма ли гледа последно? 😆

Под прикритие съм, филма ли гледа последно? 😆

Извинявай, говоря само български...

Извинявай, говоря само български...

Извинен си. 😆 Не че някой е очаквал да разабереш какво ти се пише, предвид липсата на интелект и която показваш....😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.