Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз чета. И ти чети по-внимателно! Има един указ издаден от РФ, но ти е убягнал.

Остави указите в РФ. Чети на линка какво пише и кой за какво е осъден.....

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 часа, parmobil написа:

И аз само минавайки да питам - как страните без БКП и братската помощ на СССР имат изброените неща, че и повече?

Костов, що умните демократи не могат, даже да поддържат построеното от социализма? Що сума ти хора са без вода всяко лято? 

преди 4 часа, attj написа:

В Пернишките села още ли сте в колиби?   Навремето заради дълг от 10 милиарда долара България стигна до фалит.    Сегашните управници тичат към Еврозоната - заради нов възможен дълг до 10,5 милиарда Евро.

Новини от интерната 

преди 6 часа, Zolin написа:

Новини от интерната 

Нали трябва да достигат и до такива хора като теб?  

преди 23 минути, attj написа:

Нали трябва да достигат и до такива хора като теб?  

Вестоносец на простотии. Пак си забравил каква роля са ти дали поради дефектното ти производство.

на 5.11.2025 г. в 6:13, communismatic написа:

Да, де. Затова те питах, какво знаеш за въпросните бомбардировки. До момента си отново безпогрешен в логическата мощ... Та, какво знаеш за въпросните бомбардировки, щото отново си го наби с кадраците...

Умен Пламене, нещо пак не ми видя въпроса ли? Рязко взе да пишеш и по темата за селското стопанство в Полша... Що така взе да даваш назад? Не е типично за теб, по принцип, все се мяташ на амразурката... ;) 

преди 7 часа, Zolin написа:

Новини от интерната 

А бре, да не би през деня да ви спират нет-а в интерната, та цял ден никакъв те няма, а посреднощ си активен?

пп: :doh: А-а-а-а, сетих се! През деня целият форум се ебава с теб, а през нощта няма чак толкоз много потребители и можеш да се разпищолиш без да търпиш хорските подигравки. Хитроооо, много хитрооооо. Евала, баце :yanim:

току-що, ivottoshev написа:

А бре, да не би през деня да ви спират нет-а в интерната, та цял ден никакъв те няма, а посреднощ си активен?

пп: :doh: А-а-а-а, сетих се! През деня целият форум се ебава с теб, а през нощта няма чак толкоз много потребители и можеш да се разпищолиш без да търпиш хорските подигравки. Хитроооо, много хитрооооо. Евала, баце :yanim:

На поредното шише спирт си, затова тъгуваш за умрелия путин алкохолен ТЕЛК

преди 52 минути, Zolin написа:

Вестоносец на простотии. Пак си забравил каква роля са ти дали поради дефектното ти производство.

Реалности са.    Човек на 73 години като теб вероятно не се безпокои за нов държавен дълг - защото едва ли ще го изплаща лично той.    Кажи къде е разликата спрямо заемите на България  при соца???

преди 1 минута, attj написа:

Реалности са.    Човек на 73 години като теб вероятно не се безпокои за нов държавен дълг - защото едва ли ще го изплаща лично той.    Кажи къде е разликата спрямо заемите на България  при соца???

Не можеш да разбереш че си обикновен платен трол с тъпо назначение и никой не те брои за жив.

преди 13 минути, Zolin написа:

Не можеш да разбереш че си обикновен платен трол с тъпо назначение и никой не те брои за жив.

Кокич сумасшедший и не имеет связи со своим мозгом. Маруся его любит.

преди 1 час, communismatic написа:

Умен Пламене, нещо пак не ми видя въпроса ли? Рязко взе да пишеш и по темата за селското стопанство в Полша... Що така взе да даваш назад? Не е типично за теб, по принцип, все се мяташ на амразурката... ;) 

Имах работа в Русе вчера, а мразя да пиша от телефона.

Какво точно те интересува по темата за селското стопанство в Полша?

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Имах работа в Русе вчера, а мразя да пиша от телефона.

Aха, от това ще е... мда. Та... какво е станало с бомбардировките? Хитлер напада СССР, ама за Сталин България му е от първостепенно значение? :) 

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Какво точно те интересува по темата за селското стопанство в Полша?

Питам те, как градовете дето били сринати и удареният инвентар се връзва на темата за "слабото" селско стопанство в Полша? Зададох изключително конкретен въпрос, естествено ти отново бягаш по тъча, ама аз съм упорит. Просто се кефя, да те гледам, как се гърчиш... :) 

:giggle1:

Може да бъде изображение с читалня и текстово съобщение

В края на соца кои раздаваха пари на кредитните милионери в България ?     Кокич защо е пропуснал момента да стане такъв?

преди 2 минути, nusho73 написа:

Имаш съмишленици по простотията ти, които пият питиета за жени и викат че е много хубаво.

Нуша пак си на първак от сутринта ! 

преди 6 минути, communismatic написа:

Aха, от това ще е... мда.

А бре, момко... За да се подсещаш, искаш ли да си сложа в подписа: "@communismatic,  Не си ми приоритет"?

Викам си, да ти обясня някои простички истини.
И ти се "покриваш" за часове, но през това време никой не те търси, не се заяжда с теб и не ти търси сметка, защо не си му отговорил. 
Защо ли? Защото на никой не му пука за теб... Съжалявам, ако разбивам крехката ти психика.

От друга страна, щом си на линия, поведението ти е като на дребен и злобен пинчер - лаеш по почти всичко, което е около теб. 

Та... какво е станало с бомбардировките? Хитлер напада СССР, ама за Сталин България му е от първостепенно значение? :) 

Мисля, че първи си зададох въпросите:

на 4.11.2025 г. в 13:48, plamen.spam написа:
на 4.11.2025 г. в 13:31, communismatic написа:

Изключение правят само бомбардировките на англо-саксонските боклуци, дето на наша територия бомбардират основно цивилното ни население.

Пропусна първите бомбардировки над български град на 22 юни 1941 г. и после на 12 септември 1942 г.

1. Кой първи бомбардира български градове?
  2. Да ги наричам ли съветски боклуци?

... и традиционно, вместо да отговориш, зададе въпроси. Нищо ново. 

Питам те, как градовете дето били сринати и удареният инвентар се връзва на темата за "слабото" селско стопанство в Полша? 

Трудно ти е да го разбереш, заради примитивният ти поглед към икономиката. Разглеждаш всичко като отделни несвързани и невлияещи си един на друг компоненти. А всичко е свързано с всичко. В някои неща връзките са директни, а в други индиректни.

току-що, plamen.spam написа:

А бре, момко... За да се подсещаш, искаш ли да си сложа в подписа: "@communismatic,  Не си ми приоритет"?

Ти колкото и пъти, да го пишеш, няма да убедиш никого. Ти за да ме "затапиш" се наложи, да гледаш едночасово предаване в интернет. Да не говорим, че постоянно ми подскачаш на амбразурата, опитвайки се, да защитаваш малоумните си тези, при това го правиш 24/7. Кой по-точно се опитваш, да лъжеш с тия измишльотини? Себе си най-вероятно? Не съм му бил "приоритет"... Аз ако не съм ти "приоритет", представям си, какво щеше да бъде, ако ти бях "приоритет". Баси жалкото човече...

Съжалявам, ако разбивам крехката ти психика.

Мда... едвам се съвземам от "гаврите" ти... 😆

От друга страна, щом си на линия, поведението ти е като на дребен и злобен пинчер - лаеш по почти всичко, което е около теб. 

Изобщо не лая, изпитвам огромно удоволствие от форума, понеже е пълен с умствени инвалиди. Тотална смехотерапия... Аз по-голямо дъно от тоя форум не съм срещал, може би само "Наука"...

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Мисля, че първи си зададох въпросите:

Нищо не си задал, ти изобщо грам нямаш понятие от въпросната бомбардировка и аз именно заради това ти мятах въдицата и ти естествено я налапа. Абсолютно никакъв руски самолет не е бомбардирал България. Поне не и по това време. Само мега идиот (а теб те знаем, че не си такъв) може да вярва, че Сталин по това време ще се занимава с някаква държава-посмешище, при положение, че швабите са нахлули на собствената му територия. Знае се единствено, че някой е бомбадирал България и УЖ по осколките имало кирилица, ама това са тотални измишльотини.

преди 5 минути, plamen.spam написа:

Нищо ново.

Така е, да. Аз бях тоя, дето цял ден не смееше, да отговори... щото имал работа в Русе. А иначе влиза във форума (за тая дейност намира време)... 😆

преди 5 минути, plamen.spam написа:

А всичко е свързано с всичко.

Верно? Бомбадират нивите и те изведнъж от некомасирани стават комасирани или обратното? Или немския войник влиза из складовете им и унищожава инвентара - разбирай кирки, лопати, мотики и прочее... 😆

Трагедия...  😆

преди 8 минути, communismatic написа:

Нищо не си задал, ти изобщо грам нямаш понятие от въпросната бомбардировка и аз именно заради това ти мятах въдицата и ти естествено я налапа. Абсолютно никакъв руски самолет не е бомбардирал България. Поне не и по това време. Само мега идиот (а теб те знаем, че не си такъв) може да вярва, че Сталин по това време ще се занимава с някаква държава-посмешище, при положение, че швабите са нахлули на собствената му територия. Знае се единствено, че някой е бомбадирал България и УЖ по осколките имало кирилица, ама това са тотални измишльотини.

Защо пропускаш 12 септември 1942 г. ?

преди 8 минути, communismatic написа:

Така е, да. Аз бях тоя, дето цял ден не смееше, да отговори... щото имал работа в Русе. А иначе влиза във форума (за тая дейност намира време)... 😆

и двете PC-та, които ползвам, са включени 24/7/12/365

Защо пропускаш 12 септември 1942 г. ?

Къв 12-ти септември 1942-ра, аз те питам за конкретната дата... Стига си бягал по тъча. Факт е, че за пореден път показваш тоталната си неадекватност по всички теми... Не случайно ти метнах въдичката, веднага клъвна...

и двете PC-та, които ползвам, са включени 24/7/12/365

Аха, ОК... 😆

Извинявай, кой написа "Кой първи бомбардира български градове? Да ги наричам ли съветски боклуци"? Пак ли се отричаш от думите си? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Извинявай, кой написа "Кой първи бомбардира български градове? Да ги наричам ли съветски боклуци"? Пак ли се отричаш от думите си? 😆

Добрич - един (1) град.

Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица - български градове.

току-що, plamen.spam написа:

Добрич - един (1) град.

Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица - български градове.

Аха, сега да не се оказа и че си го знаел предварително, че не е било от съветските самолети? 😆😆😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.