Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 5 часа, communismatic написа:

Кажи, що не виете на умряло, че след падането на соца заплатата на срочнослужещите е кажи-речи пак толкова? Кво ми бягаш само по тъча... По темата за яйцата, нали беше много компетентен? И там рязко спря, да пишеш... 

Има ли изобщо някаква тема, по която да си компетентен? Футбол примерно? Миене на прозорци?

Изчерпах си лимита на повтаряне:
- до два пъти, при нормални дискусии;
- до пет пъти, при тъпанари;
- до десет пъти, при дебили.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

на 20.11.2025 г. в 9:54, communismatic написа:

От малцинството ли си, между другото? Щото почнах наистина да се съмнявам...

Този въпрос го задай на себе си.
Според статистиката, предимно от малцинствата са хората без или с прекъснати здравноосигурителни права, като теб.

Ако ти се наложи да получиш спешна медицинска помощ, да знаеш, че такива като мен са ти я платили.

преди 3 часа, plamen.spam написа:

Изчерпах си лимита на повтаряне:
- до два пъти, при нормални дискусии;
- до пет пъти, при тъпанари;
- до десет пъти, при дебили.

Баси жалкото човече... До преди няколко дни постоянно подхващаше темата за яйцата, ама след като го наврях на... сега вече нямало да повтаря. Толкова може момчето, няма как да му се сърдим... 😆

преди 17 минути, plamen.spam написа:

Според статистиката, предимно от малцинствата са хората без или с прекъснати здравноосигурителни права, като теб.

Интересно, що аз да съм от малцинството след като доказаният неадекватник си ти. Карай... пробвай с някоя друга "обида" следващият път.

преди 23 минути, communismatic написа:

Интересно, що аз да съм от малцинството

Не разбра ли? Статистически е по-вероятно.
Ти си човекът лицето с прекъснати здравноосигурителни права.

Мда. Аз съм човека, който няма акъл даже да си разбере собствените статистики, документи и прочее... че и от една дузина твърдения не само, че не доказа нищо, а даже доказа и тъкмо обратното. В част от малоумните ти твърдения, чрез постване на съответните документи, дето нямаше хал-хабер какво се твърди (сложна терминология), даже и се твърдеше точно обратното на това, което се опитваше да докажеш. Пак да повторя - толкова може момчето, няма как да му се сърдим. 😆😆😆

преди 1 минута, communismatic написа:

толкова може момчето

...каза момченцето, което само не може да постигне нищо.

на 19.11.2025 г. в 19:26, communismatic написа:

... без кредит е едно, а че няма да си взема изобщо апартамент е нещо съвсем друго. Хубаво е малко, да се прави разлика между едното и другото.

А бе, въшльо, кой през 2021 г. е щял да ти даде кредит на теб, с по 3-4 месеца официално водене на работа?
А през 2020-а, ако не била годеницата ти, щял си да умреш от глад...

Ти си абсолютна Кифла с претенции!

Пламен Умния е напълно наясно какви кредити ще взимам, колко месеца се водя на работа, кой ме издържа и прочее... Както беше казал един от идолите на умнокрасивите - Бойко Методиев Борисов а.к.а. Буци а.к.а. Тиквата: "Няма материал!". Ми... няма... не е лъжа. Поне една умна приказка да каже за 16 години в управлението на държавата.

Показателно е (поне за тия дето са с поне две мозъчни гънки), че си толкова умен, че изобщо не те възприемам на сериозно и просто си те ползвам за смехотерапия. Ти нямаш капацитет за абсолютно нищо друго, освен някой да те ебава и да се забавлява с акъла ти. Това е показателното...

преди 8 минути, communismatic написа:

Показателно е (поне за тия дето са с поне две мозъчни гънки), че си толкова умен, че изобщо не те възприемам на сериозно и просто си те ползвам за смехотерапия. Ти нямаш капацитет за абсолютно нищо друго, освен някой да те ебава и да се забавлява с акъла ти. Това е показателното...

Най-много от всичко обичам, когато за здравна система и пенсионно осигуряване, започнат да коментират тези от "сивата икономика".
Особено пък тези - най-наглите, които изцяло крият доходи и изобщо не са внасяли осигуровки с години.

преди 49 минути, plamen.spam написа:

когато за здравна система и пенсионно осигуряване, започнат да коментират тези от "сивата икономика".

Откъде знаеш че тези които не са на "твоето" фашингтонско "мнение" са от "сивата икономика". Да не си нещо гадателка, ясновидка, или да имаш под ръка такава? Само не си присвоявай такъв талант на чурката. :D

Явно Карлуково е препълнено, та се е наложило, да ги гонят от там неизлекувани. Снощи най-умният тираджия сред ГЕРБерите съвсем сериозно написа, че бил единственият от тук, който пишел само от един профил... 😆

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

Откъде знаеш че тези които не са на "твоето" фашингтонско "мнение" са от "сивата икономика". Да не си нещо гадателка, ясновидка, или да имаш под ръка такава? Само не си присвоявай такъв талант на чурката. :D

За последните пет години (60 месеца), половината време (30 месеца) е без здравни осигуровки, т.е. задължително и без останалите осигуровки.
Едва от средата на миналата година здравните му осигуровки са без прекъсване.
Справките са публично достъпни.
Само за ковид-ните времена е казвал "около Ковида, когато бяха затворили всички заведения, ако не беше тя, щях да съм умрял от глад..."

преди 1 минута, plamen.spam написа:

За последните пет години (60 месеца), половината време (30 месеца) е без здравни осигуровки, т.е. задължително и без останалите осигуровки.
Едва от средата на миналата година здравните му осигуровки са без прекъсване.
Справките са публично достъпни.
Само за ковид-ните времена е казвал "около Ковида, когато бяха затворили всички заведения, ако не беше тя, щях да съм умрял от глад..."

Не знам дали са публично достъпни справките, дори да е публична фигура и ти да можеш да докажеш че този акаунт е на тази фигура и че действително той/тя употребява този акаунт да пише тук. Доказването може да е само с официални данни, това не са мнения във форума, където той/тя пише аз съм еди кой/коя си. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Не знам дали са публично достъпни справките, дори да е публична фигура и ти да можеш да докажеш че този акаунт е на тази фигура и че действително той/тя употребява този акаунт да пише тук. Доказването може да е само с официални данни, това не са мнения във форума, където той/тя пише аз съм еди кой/коя си. 

Толкова е тъп и самоуверен, че сам е оставил предостатъчно "следи" за себе си, че да бъде 100% идентифициран само с публично достъпни данни

преди 6 минути, plamen.spam написа:

Толкова е тъп и самоуверен, че сам е оставил предостатъчно "следи" за себе си, че да бъде 100% идентифициран само с публично достъпни данни

Хм, а ти предполагам си джейс бондова и като българския шерлок хоумс  се оправяш с проследяване на тези следи даже без помощта на доктора ти уотсън?

На мен много ми е чудно, как е установил кой съм, коя е моята фирма и какви осигуровки съм плащал и не съм плащал. Направо абсурден тип... 😆😆😆

Не, заклевам се... тоя форум е абсолютното дъното! 😆

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Хм, а ти предполагам си джейс бондова и като българския шерлок хоумс  се оправяш с проследяване на тези следи даже без помощта на доктора ти уотсън?

Тираджията му е дал палче нагоре. Вързал му се е на акъла... 😆

На мен много ми е чудно, как е установил кой съм, коя е моята фирма и какви осигуровки съм плащал и не съм плащал. Направо абсурден тип... 😆😆😆

Не, заклевам се... тоя форум е абсолютното дъното! 😆

Тъпичкото ми.... Точно защото си тъпичко, затова ще продължаваш се чудиш. 🤦‍♂️

Дани-бой, че ти имаш ли фирма в България регистрирана на твое име?
Да не я водиш на името на някой клошар... или на името на някой от любимото ти малцинство?

Тъпичкото ми..

Да, де... Определено аз съм тъпият. След като те наврях там, където ти е мястото... та затова и почнахме вече личностни нападки, на базата на твоите малоумни предположения. Дай да си видя осигуровките, де? Дай да видя какво съм плащал и не съм плащал? 😆

Дани-бой, че ти имаш ли фирма в България регистрирана на твое име?

Виждам, че си много наясно с нещата... 😆

Примитивен на n-та степен. След като го смазах от гаврене, нашия тръгна, да ме "громи" за неплащане на осигуровки. Елементарен до небето. 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

затова и почнахме вече личностни нападки

Беше предупреден няколко пъти.

преди 3 минути, communismatic написа:

на базата на твоите малоумни предположения.

Факти, дечко... факти.

Дай да си видя осигуровките, де? Дай да видя какво съм плащал и не съм плащал? 😆

Заповядай:

image.png

Това ли беше? 😆

И как си стигнал до името ми, до ЕГН-то ми и прочее? Ти си бавноразвиващ, братле... 😆

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Беше предупреден няколко пъти.

Хубаво, че не съм те предупредил. Няма лошо, да продължаваш с излагацията и издълбаването на дъното. Очевадно съм ти бръкнал много надълбоко... 😆

Това ли беше? 😆

Публично достъпно - толкова.
За 60 месеца, 30 без здравни осигуровки... и без другите осигуровки естествено.

И как си стигнал до името ми, до ЕГН-то ми и прочее? Ти си бавноразвиващ, братле... 😆

Бавноразвиващият очевидно си ти, дечко, щом не знаеш до кое как може да се стигне, само с публично достъпна информация...

Тъй... Да обясня, понеже очевадно си имам работа с болен човек. Абсолютно нищо от тая информация не е вярно, това че ти смяташ така е отделна тема. По-важният въпрос е... Защо изобщо те интересува, аз дали си плащам осигуровките и дали не си ги плащам? Че даже тръгваш и да ровичкаш тук и там за да установиш това? Казвам ти сериозно, иди се лекувай някъде. Направо е потресаващо положението при теб. Има съвременна медицина, която може да ти помогне. 

Единият ме дири из другите форуми, другият ми следи осигуровките... Бахти потресаващо ниското ниво в тоя форум! Заклевам се! 😆

Абсолютно нищо от тая информация не е вярно, това че ти смяташ така е отделна тема.

Отричаш се от майка си? От брат си? От баща си, т.е. от фирмата му?
А утре щях да ти честитя 1 месец от новата ти придобивка...

преди 6 минути, communismatic написа:

Защо изобщо те интересува

От психиатрична гледна точка си интересен за изследване.
За първи път попадам на толкова клинично-ясна изразена арогантна и дебилна комплексарщина.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.