Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Брато, казвам ти сериозно, иди се прегледай някъде... Не се шегувам. Още като си плясна тая тъпотия в подписа, ми направи впечатление, колко важно ти е, да изглеждаш значим в някакъв малоумен интернет форум пълен с бавноразвиващи, ама това последното... В смисъл, пий си хапчетата, че си еб*ло майката...

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 7 минути, communismatic написа:

Брато, казвам ти сериозно, иди се прегледай някъде... Не се шегувам. Още като си плясна тая тъпотия в подписа, ми направи впечатление, колко важно ти е, да изглеждаш значим в някакъв малоумен интернет форум пълен с бавноразвиващи, ама това последното... В смисъл, пий си хапчетата, че си еб*ло майката...

Спри се с обидните квалификации и повече няма да поствам нищо от личното ти пространство.

преди 14 минути, communismatic написа:

интернет форум пълен с бавноразвиващи

Защо си един от тях

преди 13 минути, plamen.spam написа:

Спри се с обидните квалификации и повече няма да поствам нищо от личното ти пространство.

Що? Продължавай, нямам никакви проблеми. Ти си тоя дето се излага, а не аз. Аз дори съм напълно убеден, че си вярваш, че тия неща са истина, но по-важното... даже смяташ, че си направил нещо голямо. Направо си горд от постъпката си... 😆

Бахти примитивната твар... 😆

преди 16 минути, communismatic написа:

Аз дори съм напълно убеден, че си вярваш, че тия неща са истина

Е как няма да си убеден, нали това са фактите.

Факт е, че си жалък човек с примитивен начин на разсъждение... Други факти не знам, да има.

преди 3 минути, communismatic написа:

Факт е, че си жалък човек с примитивен начин на разсъждение... Други факти не знам, да има.

Знаеш, майна... Знаеш, но не ти харесват.

Що? Харесват ми... Аз влизам в тоя форум единствено и само заради такива като теб, това да се дискутират някакви сериозни теми, с човек, който буквално е с акъл на невестулка е огромно удоволствие. Не се шегувам, същинска смехотерапия си правя... Особено когато за да ме "затапи" тръгва да ми търси, дали съм си плащал осигуровките и най-важното... това да го счита за нещо особено важно за живота си. А дали е вярно или не, това дори не му е минавало и през акъла... тя главата му буквално е пълна с нищо.

Между другото, понеже темата е за социализма у нас, ЕС в момента не е особено далече от ония възприятия. Ето нещо от съвсем скоро...

Цитат

Българските власти са допуснали "груба небрежност" и не са изпълнили задълженията си да опазят живота на деца, пише Службата за основни права на Фронтекс (FRO) в свой доклад за скандален случай от декември 2024 г.

България е виновна, че някаква измет, дето е пресякла границата ни незаконно е била избита? Що за малоумие... Оня ден чета, че Брюксел щели да направят всичко възможно, да вдигнат цените на петрола, че да можело, да се купуват повече електрически автомобили. Словакия пък щяла да яде хурката, понеже имала неблагоразумието, да твърди в Конституцията си, че имало само два пола. Абсурдна организация.

преди 20 минути, Belefor написа:

Ха-Ха!

Всички към Кобзон

588589255_837499579142519_4827474452415685473_n.jpg

преди 53 минути, Zolin написа:

Всички към Кобзон

Къде се загуби бре, човеееек? Банани ли яде :giggle1:

Щях да забравя. А бре, защо целият форум се ебава с теб? :giggle1:

току-що, ivottoshev написа:

А бре, защо целият форум се ебава с теб? :giggle1:

Индианец от кое племе си

преди 4 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

Не съм индианец. Само в кухата ти кратуна могат да съществуват индиански племена в България :laughing5:

А що целият форум се ебава с теб? :giggle1:

преди 2 часа, communismatic написа:

Що? Харесват ми...

Харесва ти да лъсне, че си пълен въздухар и нищичко не можеш да постигнеш сам.

Фирмата ти, бизнесът ти, заведението ти... сигурно са в нощните ти полюции.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не съм индианец. Само в кухата ти кратуна могат да съществуват индиански племена в България :laughing5:

А що целият форум се ебава с теб? :giggle1:

преди 7 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

преди 6 минути, Zolin написа:

Не си честен. Аз ти отговорих, а ти се криеш като мишка. Ако не вярваш на мен - питай Гугъл дали има индиански племена в България.

Все пак отговор на моят въпрос ще дочакам ли? Защо според теб целият форум се ебава с теб?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не си честен. Аз ти отговорих, а ти се криеш като мишка. Ако не вярваш на мен - питай Гугъл дали има индиански племена в България.

Все пак отговор на моят въпрос ще дочакам ли? Защо според теб целият форум се ебава с теб?

Дъртите комуняги Активираха болния индианец с алкохолния ТЕЛК

преди 19 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

За да се върне комунизмът, България трябва първо да напусне ЕС, еврозоната, НАТО, банковия съюз и да промени Конституцията.
Това просто няма как да стане. Затова еврозоната прави връщането на комунизъм невъзможно. И осведомявам, че остават 39 дни до еврозоната.

преди 11 минути, "Саша" написа:

За да се върне комунизмът, България трябва първо да напусне ЕС, еврозоната, НАТО, банковия съюз и да промени Конституцията.
Това просто няма как да стане. Затова еврозоната прави връщането на комунизъм невъзможно. И осведомявам, че остават 39 дни до еврозоната.

Комунизмът не може да се върне, понеже не сме живели в този строй. Ако станем комунистическа страна, ще ни е за пръв път. 

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Комунизмът не може да се върне, понеже не сме живели в този строй. Ако станем комунистическа страна, ще ни е за пръв път. 

Но аз живея в момента в комунистическа държава. Германия еднопартиен модел, държавата се меши и частната собственост нищо не значи. И навсякъде те слухтят. По телевизията само пропаганда. И всичко е дублиране на немски език.

преди 9 часа, plamen.spam написа:

Беше предупреден няколко пъти.

Факти, дечко... факти.

Заповядай:

image.png

Пламенчо, ще обясниш ли как стигна до тази информация без ЕГН или ЛНЧ на лицето?

преди 22 часа, communismatic написа:

Мисля, че вече обясних, че това не са заплати, а са нещо като джобни пари. Няма заплата, която да бъде 1,50 лева. Не знам, разбра ли, не разбра ли... Колко е заплатата през 1992-ра година, примерно? 2,50 лева? Тъй... Що не виете на умряло срещу тая заплата тогава? Щото не ви се връзва с малоумните схващания.

Между другото, адски забавно е как по темата за яйцата, след като за пореден път беше наврян там, където ти е мястото... рязко спря да отговаряш и подхвана съвсем нова мантра. Няма по-жалко и елементарно създание от теб...

Мда. Личи си... та затова и от една година някъде, не смееш, да отговаряш на моите въпроси, щото все аз не съм отговарял на твоите. И много странно... и при други хора пак не отговаряш на сума ти такива. Ще рече някой, че просто си елементарен и нямаш акъл за пет стотинки, та затова и не можеш, да отговориш. Нали? :) 

Жалкото костовистче се възмущава, че някой не отговаря на въпросите му? И това ли доживях? Баси и наглостта... Между другото, кво стана със "сериозните проблеми" в Русия? И там нещо рязко спря, да отговаряш? Малко като с "Нефтохим" и Иван Костов, "химията" на Иван Абаджиев и още една дузина неудобни въпроси, които ти бъркат по задните части. 😆

Тъп, по-тъп. най-тъп! 

На кои въпроси си отговорил?

За кои сериозни проблеми в РФ съм спрял? Още чакам да ми покажеш подем в руската икономика. И си отнасяй въпросите по темите! За водоподаване пак ли ще се правиш на учен? За войнишките заплати си пълен запалянко. И руските ти показах, но ти пак се правиш на тъп. Изобщо, компетентен ли си да коментираш нещо? Аз не видях да обориш нещо. Само си пускаш тъпи коментари.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.