Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 41 минути, M.Николов написа:

Пламенчо, ще обясниш ли как стигна до тази информация без ЕГН или ЛНЧ на лицето?

По-важният въпрос е, кой нормален човек би се интересувал от това, дали някакъв, с който си пише в интернет форум си плащал осигуровките. И забележи, че това жалко подобие на човек, дори се гордее с постъпката си... 😆

преди 3 минути, parmobil написа:

За кои сериозни проблеми в РФ съм спрял? Още чакам да ми покажеш подем в руската икономика. И си отнасяй въпросите по темите!

Аха, пак няма да отговорим на въпросите... Каква изненада! 😆

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 43 минути, M.Николов написа:

Пламенчо, ще обясниш ли как стигна до тази информация без ЕГН или ЛНЧ на лицето?

Не ьнам, лакво е ЛНЧ, но дори и егне не ми трябва

преди 3 минути, communismatic написа:

По-важният въпрос е, кой нормален човек би се интересувал от това, дали някакъв, с който си пише в интернет форум си плащал осигуровките. И забележи, че това жалко подобие на човек, дори се гордее с постъпката си... 😆

Не, по-важния въпрос е, че това са лични данни и Пламенчо, ако случайно работи в учреждение, което работи с лични данни на граждани няма право да ги използва.

Ти като му четеш постовете, тоя дали според теб има някакво образование и дали работи в учреждение? 😆😆😆

Е, що така бре, господа и дами антикомунисти? Вижте на какво попаднах докато си гледах новините по Канал1:

Кризата в шивашкия бранш в Русе – фабрики затварят, стотици остават без работа

преди 4 минути, communismatic написа:

Ти като му четеш постовете, тоя дали според теб има някакво образование и дали работи в учреждение? 😆😆😆

Струва ми се, че работи нещо свързано с архиви, но може и да греша.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Струва ми се, че работи нещо свързано с архиви, но може и да греша.

Тоя няма акъл, даже, да разбере един най-обикновен документ, а според теб работи с архиви!? Ти сериозен ли си!? 😆😆😆😆😆😆😆

Тоя сигурно бърка материал на някой строеж. И то в най-добрият случай. 

Не, заклевам се... Това е все едно, да кажем, че Баалбек е инженер, а Дзвяра - юрист. 😆😆😆

преди 1 час, M.Николов написа:

Някога да съм твърдял, че до тази информация се стига без ЕГН?

преди 12 часа, АСПЕКТ написа:

Но аз живея в момента в комунистическа държава. Германия еднопартиен модел, държавата се меши и частната собственост нищо не значи. И навсякъде те слухтят. По телевизията само пропаганда. И всичко е дублиране на немски език.

Ако станем комунизъм няма да те подслушват, щото всички хора ще са съзнателни и морални. Буквално всички пороци на капитализма ще са пратени под ягодите.

преди 9 часа, M.Николов написа:

Не, по-важния въпрос е, че това са лични данни и Пламенчо, ако случайно работи в учреждение, което работи с лични данни на граждани няма право да ги използва.

Не работя в подобни учреждения и не съм използвал неправомерен достъп до лични данни.

Има предостатъчно регистри с публичен достъп и предоволно количество данни. 
Това, в комбинация с доброволно публикуваното от тъпичкото комуне, което много обича да се хвали из форумите (вкл. и с преувеличения), прави сравнително лесно намирането на доста подробности.

Всъщност, това комбиниране на данни от различни източници и "сглобяването" им, са базовите познания, които придобива още в началното си обучение всеки мияч, чистач, бетонджия, кофражист, арматурист и т.н. Без тези умения, никой от изброените, не би могъл да се справя успешно с ежедневните си задължения.

Всеизвестно е, че подобни дисциплини не се изучават от бъдещите юристи-бургеристи и затова на тях им остава възможността само да се чудят.

Както вече написах... Болното момче очевадно си вярва, а още по-очевадно и се гордее с постъпката си. 😆😆😆😆😆

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ако станем комунизъм няма да те подслушват, щото всички хора ще са съзнателни и морални. Буквално всички пороци на капитализма ще са пратени под ягодите.

275958808_2948699708650854_3091993215225462221_n.jpg.51eec26142368c127e5904a79cca827a.jpg

преди 12 минути, Zolin написа:

Нуша в калта си родена

На соцкомсомолец като теб - защо не му се разучават Евробанкноти и монети?   Утре ще те излъже нещо някоя млада баба.  По комсомолски.

На комуниста му потъна корабчето. 😆 Ако не беше обиждал, сега щеше да продължи със самочувствие да защитава комунизма. 

на 20.11.2025 г. в 9:40, Belefor написа:

100% лъжа.

Сирил Рамапоса е социалист и откакто пое управлението, ЮАР върви на добре.

Вярно ли? Значи знаеш, че Рамапоса освен, че е президент на Република Южна Африка (от 2018 г.), е и лидер на самата партия АНК от 2017 г. А партия "АНК" е член на Социалистическия интернационал! 

И точно по комунистически стереотип си написал:

В момента се приготвяме за приемането на Г-20 - целия Йоханесбург свети от чистота и подреденост....

А останалите населени места? Или ЮАР е само Йоханесбург, както по Тошово време София е била най...най....

Вие комунистите затова ли избягахте от България, след като направихте золумите тук?

А дали има и друга причина? Питам защото си споменал това:

Преди две седмици ходих на благотворителна вечер със Сирил Рамапоса.... Имам и снимки с него как се здрависваме и говорим...

Само се здрависвахте и говорихте ли?

Не че нещо, но знаеш много добре (но криеш), че в началото на 1997 г. Африканският национален конгрес (АНК) на Южна Африка приема първата в света конституция, която признава хомосексуалността като човешко право.  И АНК, като член на Социалистическия интернационал, последователно подкрепя хомосексуалността.

Хайде, бъди здрав и успех в защитата на Социалистическия интернационал и хомосексуалността. Но не прехвърляй вината на "гнилия Запад"!

:popcorn2:

преди 15 минути, "Саша" написа:

На комуниста му потъна корабчето. 😆 Ако не беше обиждал, сега щеше да продължи със самочувствие да защитава комунизма. 

Мда. Оказа се, че освен, че Пламен Умния е болен и нискоинтелитентен зидаро-мазач, тираджията явно е още по-болен и по-умен от него, че му се и вързал на акъла. Барабар с фенчето на ПП-ДБ и жалкарката от Казанлък. 😆

Форум пълен с болни хора... 😆

преди 14 минути, БаалБек написа:

Вие комунистите затова ли избягахте от България, след като направихте золумите тук?

Пише се "зУлуми", ти колкото си умна, толкова и грамотна...

преди 14 минути, БаалБек написа:

Значи знаеш, че Рамапоса освен, че е президент на Република Южна Африка (от 2018 г.), е и лидер на самата партия АНК от 2017 г. А партия "АНК" е член на Социалистическия интернационал! 

Най-умното момиче от форума... 😆

преди 2 часа, plamen.spam написа:

Не работя в подобни учреждения и не съм използвал неправомерен достъп до лични данни.

Има предостатъчно регистри с публичен достъп и предоволно количество данни. 
Това, в комбинация с доброволно публикуваното от тъпичкото комуне, което много обича да се хвали из форумите (вкл. и с преувеличения), прави сравнително лесно намирането на доста подробности.

Пламенчо, не се обяснявай, няма законен начин, по който да се добереш до ЕГН-то на някой, освен служебно!

Но тогава пък нямаш право да го използваш!:hush:

преди 15 минути, M.Николов написа:

Пламенчо, не се обяснявай, няма законен начин, по който да се добереш до ЕГН-то на някой, освен служебно!

Абсолютни глупости.

Ето ти един пример:
Най-вероятно имаш нулеви познания за Търговския регистър, но вътре е пълно с публично достъпни документи с ЕГН-та.

УНИКАЛЕН ФОРУМ! 😆

Тук имаш чувството, че са събрани хора, буквално по болестно състояние... 😆

преди 2 часа, communismatic написа:

УНИКАЛЕН ФОРУМ! 😆

Тук имаш чувството, че са събрани хора, буквално по болестно състояние... 😆

Ммда... Уникален е.

Но общото с другите форуми, в които пишеш, е преобладаващото мнение на хората за теб.

И тоя ме следил из другите форуми... Каква изненада. Но най-важното... аз не съм му "приоритет". Определено... 😆

Болна работа...😆

преди 47 минути, communismatic написа:

И тоя ме следил из другите форуми... Каква изненада. Но най-важното... аз не съм му "приоритет". Определено... 😆

Болна работа...😆

Не си приоритет, че ти да определяш и темите, и въпросите, и времето, през което пиша...

Заслепен от собствената си особа, за пореден път нищо не си разбрал.
Забрави ли какво ти написах?

на 22.11.2025 г. в 10:49, plamen.spam написа:

От психиатрична гледна точка си интересен за изследване.
За първи път попадам на толкова клинично-ясна изразена арогантна и дебилна комплексарщина.

Ето сега и за следенето:
Манията за преследване или синдромът на преследването е един от подтиповете на параноидното разстройство, което се заключава в наличието у човека на лъжливо убеждение, което другите – било конкретните хора, или неопределените „те“ – постоянно ги следят или се стремят по всякакъв начин да им причинят вреда.
Манията за преследване поражда натрапчиви мисли, напълно изкривяващи реални факти и фалшиво трактуващи мотиви за действие и самите действия на околните.
Това психическо разстройство може да предизвика в болното въображение твърде странни идеи и абсурдни сюжети.

преди 15 минути, plamen.spam написа:

Не си приоритет, че ти да определяш и темите, и въпросите, и времето, през което пиша...

Не, бе. Приоритет съм ти, то се вижда. Никой нормален човек няма да се интересува някакъв тип, дето го ебава през 10 минути, дали си плащал осигуровките, че и дали пишел из други форуми. И толкова по-зле за теб, че даже и не осъзнаваш, че като открито си признаваш тия тъпотии, ти се излагаш сам-самичък. Както и да е, все тая... И без това нямам високо мнение за теб, ти си абсолютно изчаткал тип, с по-малко от две мозъчни гънки. По-жалкото е, че очевадно не го осъзнаваш.

преди 15 минути, plamen.spam написа:

Манията за преследване или синдромът на преследването е един от подтиповете на параноидното разстройство, което се заключава в наличието у човека на лъжливо убеждение, което другите – било конкретните хора, или неопределените „те“ – постоянно ги следят или се стремят по всякакъв начин да им причинят вреда.
Манията за преследване поражда натрапчиви мисли, напълно изкривяващи реални факти и фалшиво трактуващи мотиви за действие и самите действия на околните.
Това психическо разстройство може да предизвика в болното въображение твърде странни идеи и абсурдни сюжети.

Баси неадекватното и жалко подобие на човек. Той сам си признава, че ме следи из другите форуми, а в същото време аз имам мания за преследване? Брато, родителите ти да не са брат и сестра, ве!? 😆😆😆😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.