Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 12 минути, communismatic написа:

Още повече, че ни натресоха и еврото...

Кво? 😆

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, "Саша" написа:

Ти сериозно ли го мислиш? 😆

Че само бавноразвиващи са привържениците на еврото ли? Да. Сещам се за един турски тираджия, дето няма акъл даже и да обясни, що го иска това евро. Ти сещаш ли се кой е? Не си от най-умните тук, та може и да не се сещаш...

току-що, communismatic написа:

Че само бавноразвиващи са привържениците на еврото ли? Да. Сещам се за един турски тираджия, дето няма акъл даже и да обясни, що го иска това евро. Ти сещаш ли се кой е? Не си от най-умните тук, та може и да не се сещаш...

Ето заради такива изказвания чета форума. Честно казано, за пореден път ме спука от смях. 😆 Интересно как еврото ни било натресено, но за теб е напълно нормално Русия да се натрясква в съседна държава с армия, танкове, език, култура и правила.
Едното е въвеждане на валута, след години преговори и решения в ЕС. Другото е нахлуване, убийства и окупация? 😆 Явно според теб еврото е по-големият проблем от армия, която влиза в чужда държава и решава какви хора да живеят там? Може би затова България е в ЕС и иска евро, а Украйна се опитва да се махне от освободителите ти защото между доброволно членство и танкова интеграция има огромна разлика? Ти я правиш ли тази разлика??? 😆

преди 5 минути, "Саша" написа:

Явно според теб еврото е по-големият проблем от армия, която влиза в чужда държава и решава какви хора да живеят там? Може би затова България е в ЕС и иска евро, а Украйна се опитва да се махне от освободителите ти защото между доброволно членство и танкова интеграция има огромна разлика? Ти я правиш ли тази разлика??? 😆

Mного е интересно, как се направи връзката между въвеждането на еврото и нахлуването на руската армия в Украйна... Не, това е уникален форум, заклевам се... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Mного е интересно, как се направи връзката между въвеждането на еврото и нахлуването на руската армия в Украйна... Не, това е уникален форум, заклевам се... 😆

Вие сте уникален! 😆 Не форума! :nono: Форума си е нормален. 😉

преди 38 минути, communismatic написа:

Най-лошото е, че такива дебили като тая измет... най-вероятно са гласоподаватели и ни решават и съдбата. Ама дето вика Иво Тошев "Ти като не гласуваш, кво изобщо се оплакваш!". Бахти дъното е тоя форум, заклевам се... 😆

Изключително съм ти благодарен, че си пасуваш... Особено, след като разбрах, че последно си гласувал за "Ляв съюз за чиста и свята република:cantbelieve:
Жан Виденов? Николай Малинов?
Сериозно???  

:lol6:

преди 38 минути, communismatic написа:

За мен най-големият ни проблем е демографската криза, просто защото тя дърпа абсолютно всичко надолу. Няма българчета...

Ти какво направи за разрешаване на този проблем?
Ако е нищо, май трябва да съм ти благодарен, че не си се размножил.

преди 6 минути, plamen.spam написа:

Изключително съм ти благодарен, че си пасуваш... Особено, след като разбрах, че последно си гласувал за "Ляв съюз за чиста и свята република:cantbelieve:
Жан Виденов? Николай Малинов?

Ти много неща разбра за мен. Е, по-важното е, че не съм ти "приоритет" и не съм ти важен... 😆

Жалкият дебил направо издълба земното ядро... Чак е горд от постижението си! 😆

преди 2 минути, "Саша" написа:

Пак ли ти потъна корабчетоы а комунисте? 😆 Напиши някой бисер да се смеем? 😆

Не ми е потънало корабчето, просто не разбирам, как умната ти глава направи връзката между еврото и СВО-то... В смисъл, само човек, дето е с акъл на земноводно, може да навърже едното с другото. 😆

Ти много неща разбра за мен. Е, по-важното е, че не съм ти "приоритет" и не съм ти важен...

Жалкият дебил направо издълба земното ядро... 😆

Нали знаеш, че на тази въдица, може хванеш само цаца, не и мен? 😆

преди 2 минути, "Саша" написа:

Нали знаеш, че на тази въдица, може хванеш само цаца, не и мен? 😆

То ти най-редовно кълвеш на въпросната въдица, по-лошото е, че още не си и разбрал... 😆

То ти най-редовно кълвеш на въпросната въдица, по-лошото е, че още не си и разбрал... 😆

При резултат 417 : 0 за мен, е тъпо да твърдиш, лъжеш в обратното. 😆

Между другото, Пламен Умния е вероятно единственият човек в историята на човечеството, който да се гордее с това, че е жалък... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Ти много неща разбра за мен. Е, по-важното е, че не съм ти "приоритет" и не съм ти важен... 😆

Жалкият дебил направо издълба земното ядро... Чак е горд от постижението си! 😆

Подминал си вече "Христовата възраст", а какво полезно си свършил за това общество?
Освен да криеш данъци и осигуровки, нещо друго?

преди 4 минути, plamen.spam написа:

Подминал си вече "Христовата възраст", а какво полезно си свършил за това общество?
Освен да криеш данъци и осигуровки, нещо друго?

Ми напоследък се гавря с умстеноизостанали... Получава ми се добре, да ти кажа. Щом тръгнаха, да ми дирят осигуровките и постовете из другите форуми. А по-рано да обясняват, как не съм им важен и не съм им приоритет... 😆

Баси жалкото създание, аз направо не мога, да повярвам, за какъв жалкар става дума... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Щом тръгнаха, да ми дирят осигуровките и постовете из другите форуми. А по-рано да обясняват, как не съм им важен и не съм им приоритет... 😆

Диря ти мижавия принос за обществото.

Важен си ми бе...
Много важен... за момента, когато пенсията ми ще се плаща и от твоя принос в данъчно-осигурителната система.

Важен съм ти, щото си болнав и те бърка по дупката, че постоянно те слагам на оная си работа... Казвам ти сериозно, иди се метни от някой мост, поне ще отървеш близките ти от едно тежко бреме. Баси елементарният тип.

преди 46 минути, "Саша" написа:

Вие сте уникален! 😆 Не форума! :nono: Форума си е нормален. 😉

В нормалните форуми няма мултиакаутинг. Там щеше да си с вечен бан...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

В нормалните форуми няма мултиакаутинг. Там щеше да си с вечен бан...

Той написа оня ден, че бил единственият тук, който бил само с един акаунт... 😆

преди 15 минути, communismatic написа:

Важен съм ти, щото си болнав и те бърка по дупката, че постоянно те слагам на оная си работа... Казвам ти сериозно, иди се метни от някой мост, поне ще отървеш близките ти от едно тежко бреме. Баси елементарният тип.

Хвани си единствената "пушка", с която си стрелял и се гръмни в челото. Оная, дето си гърмял по гълъбите не се брои.
За по-сигурно може да лапнеш "дулото".

Spoiler

Аз пушка не съм хващал, освен тая в гащите си... Иначе като дете съм гърмял по гълъби с пушката на вуйчо ми, ама това не знам, дали се брои...

преди 7 минути, communismatic написа:

Той написа оня ден, че бил единственият тук, който бил само с един акаунт... 😆

Написал го е щото му е скучно по тир-паркингите в чужбинско и за да има с кого да си хортува, провокира потребителите да ескалират:

1039552488_.png.ad26d61557a5660b16b986a088240366.png

Глупости, провокира... Кой би се вързал на тираджията? Все едно някой да се върже на Пламен Умния или Баалбек... 😆

преди 1 час, communismatic написа:

За мен най-големият ни проблем е демографската криза, просто защото тя дърпа абсолютно всичко надолу. Няма българчета - съответно няма мед сестри, няма учители, няма инженери, няма... дори работна ръка. Точно заради това, а и заради факта, че им е изгодно от финансова гледна точка, у нас (както и навсякъде другаде) се взимат всякакви мигранти, дето да са "хирурзи" по нощите и българките, да страдат от всичко това. Това е положението, най-вероятно ще става и по-зле. Още повече, че ни натресоха и еврото...

И ти не си станал инженер, нали? Както и да е. Би ли посочил бяла държава, в която демографията е чудесна?

преди 11 минути, parmobil написа:

Би ли посочил бяла държава, в която демографията е чудесна?

Би ли ми дал определение за "чудесна" демография? Щото за първи път чувам за подобен термин. И що пак избяга по темата за "индустриалният ръст на Русия" и "платеното освобождение"? Що така все отговаряш само на избрани въпроси? Нещо мъчи ли те? Акъл примерно?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.