Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 3 минути, parmobil написа:

И го казваш в казваш в каква връзка тук?

Ка бе не си ли чувал за Чефо, най-големият разбирач на социализма. Роден през 93 година. Всичко знае, живял е 50 години под това управление. 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Чефо се оправдава.

Било фейк новина.

Един пример!

През 2018г. екоминистерството финансира така наречения "Годишникъ Консерваторъ" уж, че е екологичен алманах. А както навремето самите автори на годишника обясниха, той „обобщава основните консервативни тези във всички сфери на живота, като очертава и най-значимите предизвикателства пред консервативната доктрина". Ето колко ни струваше раждането на дълбоката консервативна мисъл преди 7 години!

image.png

току-що, АСПЕКТ написа:

Ка бе не си ли чувал за Чефо, най-големият разбирач на социализма. Роден през 93 година. Всичко знае, живял е 50 години под това управление. 

Аз съм влизал в неговият ютюб канал основно за забавление. Такива глупости се говорят, че няма накъде... Дебил на квадрат.

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз съм влизал в неговият ютюб канал основно за забавление. Такива глупости се говорят, че няма накъде... Дебил на квадрат.

Аха,

ето за тези, които не са чували за Чефо специалиста.

преди 1 минута, parmobil написа:

Зле си!

Е, поне не лъжа като разпран във форум пълен с бавноразвиващи...

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аз и теб те чета. Глупости пишеш, но чета.

Е, поне не лъжа като разпран във форум пълен с бавноразвиващи...

Сърце не ми дава да се подигравам с хора, които са в неравностойно положение.

Сърце не ми дава да се подигравам с хора, които са в неравностойно положение.

Е, на мен ми е през оная работа, затова и се подигравам с теб. Много е тежко положението с човек, който толкова мрази Русия и руснаците, че почва да си измисля всякакви фантасмагории и маже ли маже... Принципно, такива хора за мен са болни. Хубаво е да посетиш психиатричното в близкото бъдеще.

затова и се подигравам с теб.

Така ли вече му казавате, като се изходиш в панталоните си и започнеш да се оглеждаш, кой те е видял!

току-що, БаалБек написа:

Така ли вече му казавате, като се изходиш в панталоните си и започнеш да се оглеждаш, кой те е видял!

Ми не знам как му казвам, ама теб редовно си те слагам на оная работа. Честно ти казвам, срам ме е, че има хора, които са на моята възраст и мислят по такъв елементарен начин... Кво стана с отговорите на въпросите, които съм ти задал? Нали уж си привърженичка на Виктор Суворов? 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Кво стана с отговорите на въпросите, които съм ти задал?

Отдавана съм ти отговорила и навряла в миша дупка, но ти на моите въпроси не смееш и цитат даже да направиш.

Е, на мен ми е през оная работа, затова и се подигравам с теб. Много е тежко положението с човек, който толкова мрази Русия и руснаците, че почва да си измисля всякакви фантасмагории и маже ли маже... Принципно, такива хора за мен са болни. Хубаво е да посетиш психиатричното в близкото бъдеще.

Драги ми Смехурко,

Единадесет години съм учил в руска гимназия. Ти български не знаеш, колкото аз руски. Как реши, че си по-русофил? Фенбойче!

Весел Патиланчо

преди 5 минути, БаалБек написа:

Отдавана съм ти отговорила и навряла в миша дупка, но ти на моите въпроси не смееш и цитат даже да направиш.

Нищо не си отговорила, питах те за "бързите" танкове, за които пише Суворов. Още не си отговорила, понеже абсолютно нищо не знаеш.
На кой въпрос не съм отговорил, я дай? Нямам проблеми с дискусии... Дай да видя, на кой въпрос съм избягал. :) 
Много искам пак дискусия с теб, че гаврата да продължи... :) 

Как реши, че си по-русофил?

Бавняр, аз не съм казал кой е русофил и кой не. Казвам, че си мега жалко същество...

преди 5 минути, communismatic написа:

Много искам пак дискусия с теб, че гаврата да продължи..

Е видях как се гавриш. само едно вяло "Глупости" или "Чудовищна глупост" и си защити тезата. Смешник!

току-що, БаалБек написа:

Е видях как се гавриш. само едно вяло "Глупости" или "Чудовищна глупост" и си защити тезата. Смешник!

Пак да си задам въпроса. Какви са тия "бързи" танкове, за които говори Виктор Суворов? Питам за 20-ти път сигурно. Докажи поне веднъж, че не си малоумна... :) 

преди 8 минути, communismatic написа:

Нищо не си отговорила, питах те за "бързите" танкове. На кой въпрос не съм отговорил, я дай? Нямам проблеми с дискусии... Дай да видя, на кой въпрос съм избягал. :) 

Бавняр, аз не съм казал кой е русофил и кой не. Казвам, че си мега жалко същество...

Е, как? Ти се заяви като русофил. Не помниш ли? Ти после каза, че и нивото е ниско тук, но продължаваш да "огряваш" с присъствие. А така сурово ни заплашаваше, че ще ни напуснеш. Ама не искаш. Защото нямаш другарчета, пред които да се правиш на интересен.

току-що, communismatic написа:

Пак да си задам въпроса. Какви са тия "бързи" танкове, за които говори Виктор Суворов? Питам за 20-ти път сигурно. Докажи поне веднъж, че не си малоумна... :) 

Скролваш назад и четеш. Ако си се научил де....

преди 1 минута, БаалБек написа:

Скролваш назад и четеш. Ако си се научил де....

ОК, покажи ми точният пост, в който си отговорила. :) 
Може пък да не съм видял, а ти наистина да си доказала, че не си малоумна. Малка е вероятността, ама... :) 

Ти после каза, че и нивото е ниско тук, но продължаваш да "огряваш" с присъствие.

Е как, ти така ни доказа, че нивото е високо. 😆

преди 9 минути, communismatic написа:

ОК, покажи ми точният пост, в който си отговорила. :) 
Може пък да не съм видял, а ти наистина да си доказала, че не си малоумна. Малка е вероятността, ама... :) 

Е как, ти така ни доказа, че нивото е високо. 😆

Аз се равнявам по високите, но за теб няма да клекна.

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз се равнявам по високите, но за теб няма да клекна.

И те ли употребяват същото като теб?

преди 2 минути, parmobil написа:

Дагестанчето от твоят подпис?

Да? Какво за него? Той ли продава яйца по 90 рубли?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Аха,

ето за тези, които не са чували за Чефо специалиста.

Накрая цялата история ще излезе поредната скалъпена интрига.

преди 11 минути, communismatic написа:

Да? Какво за него? Той ли продава яйца по 90 рубли?

А главата на "РОСТЕХ" ли обяснява на Мишустин, че при такъв лихвен процент са в "кофите"? Да, твоето приятелче не ти го е казало. Пич, неостър си като крив кюнец!

За коя руска индустрия искаш да си говорим? 

преди 2 минути, parmobil написа:

За коя руска индустрия искаш да си говорим? 

Смяташ, че ще дискутирам нещо с човек, който съвсем искрено лъже и маже? Ти сериозно ли? 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.