Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 13 минути, Staff. написа:

Тази сутрин даваха по телевизията, че размитат за тях! :lol6:

Верно :) Ние бяхме нс път,че исках да мина Мсказа е жегата, когато е по спокйно

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 4 часа, M.Николов написа:

Че то, по-изкукуригал от теб има ли?

То това при него е основният проблем, а не дали бил богаташ. А той в интерес на истината не е никакъв богаташ, най-вероятно наистина е ТИР-аджия. Още повече, че тоя пост, който Тошев постна наистина си беше писан от Джокера/Звяра. Много малко хора тук използват постоянно емотиконки, единият е Джокера, а другата е Баалбек. Освен това, богат човек няма да се радва, че е ударил кьоравото, понеже си взел някакви гуми, които са втора употреба за 50-60 лева бройката (образно казано). Това пак по цитат от Тошев.
Дали работи като ТИР-аджия или не, на мен лично ми е през оная работа. Това му е най-малкият проблем. Основният му проблем е, че в 99,9% от случаите пише, колкото да не заспи. Той няма абсолютно никакво мнение, имаш чувството, че от някъде му спускат някаква опорка и той сляпо й вярва, после в един даден момент почва да върти гъзицата, започва нещо съвсем друго да защитава и т.н. Най-добрият пример за всичко това, който мога да дам е темата за Ф16-ката. Самата тема беше създадена, че американците МАЙ са ни пробутали боклук, той лично се бил съмнявал... ала-бала. После изведнъж му дойде "пауъра", нещо прочете в някоя медия (вероятно "Дойче Веле") и почна с обидите "Гърчете се копейки!", т.е. тия дето са на неговото първоначално мнение трябва да се "гърчат". После пак смени тезата, после отново я смени... И т.н. Това е положението. То... донякъде е тъжно.
Между другото, за разлика от Баалбек, поне долу-горе влиза в някакви дискусии, докато оная само поства някакви чудовищни тъпотии от Фейсбук, които нито разбира, нито има хабер за какво се отнасят. Аз по едно време... почнах, даже редовно да я следя, какво поства... то 90% от глупостите бяха някакви постове от Фейсбук групи. Тръгне ли обаче, да пише свой собствен коментар... то тогава става мазало. Последната й изцепка - Референдума бил отказ от отговорност на управляващите. По-голяма тъпотия не бях чел скоро.
Принципно... аз не виждам нищо лошо, че двамата са евроатлантици, антикомунисти, русофоби и прочее. Хората сме различни. Ама поне защитавай някаква теза, бъди аргументиран и прочее. Да ми обясняваш, че влизането ни в еврозоната щяло да ни вдигне пенсиите... Това, извинявай, ама е потресаваща форма на примитивизъм. Лошото е, че не само той вярва на тия тъпотии.

преди 6 часа, Staff. написа:

Велев се пука от яд, че ние празнуваме и се забавляваме по заведения, докато той мизерства както куче на път за Брюксел с още 50 изКУКУригали откачалки! :)

Ние какво сме му виновни, че няма акъл и е тръгнал да се излага пред целият свят? :giggle1:

Биад и Спартакус заведения и радио Вероника до дупка.

преди 2 часа, communismatic написа:

Най-добрият пример за всичко това, който мога да дам е темата за Ф16-ката. Самата тема беше създадена, че американците МАЙ са ни пробутали боклук, той лично се бил съмнявал... ала-бала. После изведнъж му дойде "пауъра", нещо прочете в някоя медия (вероятно "Дойче Веле") и почна с обидите "Гърчете се копейки!", т.е. тия дето са на неговото първоначално мнение трябва да се "гърчат". После пак смени тезата, после отново я смени... И т.н. Това е положението. То... донякъде е тъжно.

Пак казвам, че неговата цел тук е да провокира хората за да ескалират. Той го играе "против" Русия само защото така има по-голям шанс някой да се закачи на провокациите му. Ако беше заел позиция "против" Укрия кой щеше да му се вързва? Ванката? БаалБукащата Простотии? Цоцко? Косе Босе? Та те са толкоз тъпи, че не могат да разберат какво четат...

Наистина темата за ЕФката е показателна. Нашият Дзвер е от глупав по-глупав и в началото не е знаел чия страна ще заеме мнозинството във форума. След като разбра, веднага зае позиция позволяваща му да продължава с провокациите.

Много оспростя(хте) в този форум! Уж технически, пък то и политики измислени, че сега - и психопортрети правите!

Привер - голяма част от "простите бакшиши-копърки" или таксиметрови шофьори са си купили собствени автомобили- един или няколко. Които са чисто нови и не са никак евтини!

Един голям камион- влекач с ремарке или соло - струва много повече.

Така, че "ТИР-аджия" със собствен камион не е за подценяване. Повечето наети- притежават само умения и дрехите на гърба си 

May be an image of 1 person and text

преди 4 минути, jhoro написа:

Много оспростя(хте) в този форум!

А ти пристигна тук вече прост.

Как да не изпростея в тоя форум като си пиша с прости хора. Въпроса е че ти и подобните ти няма да станете умни, ама ще опростачите останалите. Като катрана и кацата с мед.

преди 9 минути, В. Велев написа:

Как да не изпростея в тоя форум като си пиша с прости хора. Въпроса е че ти и подобните ти няма да станете умни, ама ще опростачите останалите. Като катрана и кацата с мед.

За умен ли се имаш?

Умните хора се държат културно с останалите и не обиждат!

Всеки умен човек знае, че няма никаква разлика между нас, между мен и теб, между мен и Тошев, между украинец и руснак и така нататък! На вас "русофилите" не ви харесва това, че моето мнение се различава от вашето по някои теми и затова изпитвате омраза и обиждате! :)

Умни били, :lol6: най-новата глупост, русофилите са умни, а русофобите тъпи! :giggle1:

Той не е русофил. Той е путиноид с гранитно лице и изсечена петолъчка в третото око.

преди 6 минути, Staff. написа:

Умните хора се държат културно с останалите и не обиждат!

Простите на това разчитате. На културата и образованието на умните и културните, че няма да ви обиждат въпреки че вие ги обиждате.

преди 3 минути, Profruit написа:

Той не е русофил. Той е путиноид с гранитно лице и изсечена петолъчка в третото око.

Ей го и тоя. Освен 2-3 заучени тъпи фрази, друго не знае.

Народа бил прост защото не се вдигал на бунт, а шепа русофили били умни защото протестирали. Изтеглили бърз кредит за да напълнят резервоара на таратайките си, останалите пари от кредита обърнали в ЕВРА и се понесли към Брюксел да протестират срещу еврото! :lol6: 

Май забравих да кажа - 50 човека....! :giggle1: Най-умните в целият сват! 

преди 3 минути, Staff. написа:

Какво да се прави - малко сме.

току-що, В. Велев написа:

Какво да се прави - малко сме.

Така е, малко сте! :)

Ако си мислиш, че в Брюксел 4000 българи ви чакали - мнооооого грешиш! :)

Мога да се обзаложа, че тези 4000 българи са само 40! 

Докъде докараха нещата с трибунала против Путин?   При соца нямаше такива безумни безсмислици.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Пак казвам, че неговата цел тук е да провокира хората за да ескалират.

Мисля, че и друг път сме го водили тоя разговор. Прекалено високо мнение имаш за него. Неговата цел не е да провокира, той просто толкова си може. Имаш чувството, че е някакво дете. Един човек, който иска само да провокира, няма да си качва глупостите тук в YouTube канала си. Очевидно е, че това е неговият живот - т.е. интернет форума е смисъла на живота му.

преди 3 часа, Profruit написа:

Добро разграничаване!

Все едно да питаш някой българин - българоФИЛ ли е или българоФОБ?

преди 1 час, communismatic написа:

т.е. интернет форума е смисъла на живота му.

... казано от човека с регистрация на по-малко от година във технически форум и 4400 мнения в темите за комунделите 😄

преди 7 минути, Gaming_Solutions написа:

... казано от човека с регистрация на по-малко от година във технически форум и 4400 мнения в темите за комунделите 😄

Ми... ако искаш можем, да смятаме? 4400 раздели на 240 /8 месеца по 30 дни/, т.е. по 18 мнения дневно. Основно пиша или към обяд, или в полунощ. Изключение прави само неделеният ден, когато просто почивам, т.е. не съм на работа и жената не ме занимава. Това ако е "всекидневно"... Освен това, аз влизам тук основно, да ви се хиля на глупостите. Вкарвам и теб в това число, ти не си особено по-различен от горепосочените двама.

преди 22 минути, jhoro написа:

Добро разграничаване!

Все едно да питаш някой българин - българоФИЛ ли е или българоФОБ?

Не може българин да го питаш това, защото трябва всеки един българин да е така нареченото от теб българофил, познато още като патриот. А твоят случай българофоб или национален предател.

преди 3 часа, Staff. написа:

Народа бил прост защото не се вдигал на бунт, а шепа русофили били умни защото протестирали. Изтеглили бърз кредит за да напълнят резервоара на таратайките си, останалите пари от кредита обърнали в ЕВРА и се понесли към Брюксел да протестират срещу еврото! :lol6: 

Кой са точно тия русофили?

преди 1 час, communismatic написа:

Ми... ако искаш можем, да смятаме? 4400 раздели на 240 /8 месеца по 30 дни/, т.е. по 18 мнения дневно. Основно пиша или към обяд, или в полунощ. Изключение прави само неделеният ден, когато просто почивам, т.е. не съм на работа и жената не ме занимава. Това ако е "всекидневно"... Освен това, аз влизам тук основно, да ви се хиля на глупостите. Вкарвам и теб в това число, ти не си особено по-различен от горепосочените двама.

да де ама неговите правят средно около 13 мнения на ден, та за това казах, че е малко смешно точно от твоята уста да казваш, че интернет форума е смисъла на живота му хаха

ПП. И се научи тези запетайки къде се слагат, че не ти се разбира какво искаш да кажеш. Ако искаш можем да смятаме или ако искаш, можем да смятаме

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

току-що, Gaming_Solutions написа:

да де ама неговите правят средно около 13 мнения на ден, та за това казах, че е малко смешно точно от твоята уста да казваш, че интернет форума е смисъла на живота му хаха

Кои са тия "неговите" като той пише тук от поне 3-4 акаунта? Ти пак си тотално невменяем... Аз над 200 пъти писах, че на него основният му проблем е, че си мисли, че другите са на неговото положение. Пример - присмиваш се на руската армия, че атакувала с магарета (което е потресаваща тъпотия), изведнъж спираш, да пишеш от акаунта NovakJ и се появява нов акаунт, който се нарича "Гренландия" и аватара му е... с магарета.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Не може българин да го питаш това, защото трябва всеки един българин да е така нареченото от теб българофил, познато още като патриот. А твоят случай българофоб или национален предател.

Това щеше да е вярно, ако ... бях българин!

А стига с този "Балкански синдром"!

преди 54 минути, communismatic написа:

Кои са тия "неговите" като той пише тук от поне 3-4 акаунта? Ти пак си тотално невменяем... Аз над 200 пъти писах, че на него основният му проблем е, че си мисли, че другите са на неговото положение. Пример - присмиваш се на руската армия, че атакувала с магарета (което е потресаваща тъпотия), изведнъж спираш, да пишеш от акаунта NovakJ и се появява нов акаунт, който се нарича "Гренландия" и аватара му е... с магарета.

Неговите, т.е. на акаунта, който визираш. До колкото си спомням (може и да греша), мултиакаунтинга е забранен във форума, можеш да го докладваш ако смяташ, че използва различни акаунти.

Какви смяташ, че са неговите проблеми слабо ме интересува, коментирах присмиването ти, че някой живеел за форума и споделих просто че е комично от твоята клавиатура точно да излезе. Примера ти така и не го разбирам, другите са на неговото ниво, присмивал се на руската армия, нов акаунт... 

ПП. Контролирай си нервите и се въздържай занапред да използваш подобни епитети. 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 22 минути, communismatic написа:

Кои са тия "неговите" като той пише тук от поне 3-4 акаунта? 

Докладвай ги тези 3-4-ри акаунта! :)

И на мен ми е омръзнало на всеки потребител да му викате Дзверо, но вече не ми се спори....

Редактирано от Staff. (преглед на промените)

преди 25 минути, jhoro написа:

Това щеше да е вярно, ако ... бях българин!

А стига с този "Балкански синдром"!

И това ти дава право да плюеш България? Не ме интересува, какъв си. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.