Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

И това ти дава право да плюеш България? Не ме интересува, какъв си. 

Още ли не си го игнорирал този индивид... Той живее за да храни хората с глупостите си...

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 23 минути, Belefor написа:

Още ли не си го игнорирал този индивид... Той живее за да храни хората с глупостите си...

То и аз не се водя 100 процента българин според ДНК теста😀, да го пиша на всяко изречение? 

Сякаш е някаква гордост на всяко изречение го пише. И да почвам да обиждам българите и България на всяко изречение. Сега оня пак ще ме цитира, че съм казал клоака.

преди 2 часа, communismatic написа:

Ми... ако искаш можем, да смятаме? 4400 раздели на 240 /8 месеца по 30 дни/, т.е. по 18 мнения дневно. Основно пиша или към обяд, или в полунощ. Изключение прави само неделеният ден, когато просто почивам, т.е. не съм на работа и жената не ме занимава. Това ако е "всекидневно"... Освен това, аз влизам тук основно, да ви се хиля на глупостите. Вкарвам и теб в това число, ти не си особено по-различен от горепосочените двама.

Може ли да добавим и предполагам поне половин дузина други форуми и сайтове в които си се регистрирал да дрънкаш политически глупости ? :giggle1:

преди 3 часа, communismatic написа:

това е Пуйола от ГОНГ или Луков от "Наука", доколкото знам даже беше се изживявал и в "БГ Мама". 

Пусни си пак канала, че съм сигурен ще е забавен

image.png.44f8a37db938f9cb4f06d58b22614d5c.png

Лъжите, които пишеш редовно така ли си ги оправдаваш, когато те хванат в крачка?

преди 22 часа, communismatic написа:

Щото нарочно й пуснах куката, тя веднага клъвна... 

на 6.06.2025 г. в 18:44, communismatic написа:

Беше ирония, умнице... Толкова си умничка, че веднага го схващаш... 😆

Скъпи ми Дъмбаре а.к.а. @communismatic или Drunken_Master, при теб се наблюдава несъответствие между представената информация и обективната реалност. Липсват ти убедителни аргументи и подкрепящи данни, които да обосновават изложените от теб умотворения!!!

Разбрали какво съм написала? Сигурна съм, че НЕ! :giggle1:

Затова ще ти напиша по-съкратено! 

Поредната ти порция лъжи от горе до долу! Истина? Факт? Забрави!

Поздрави!

giphy.gif

преди 36 минути, N1K17Y написа:

Може ли да добавим и предполагам поне половин дузина други форуми и сайтове в които си се регистрирал да дрънкаш политически глупости ? :giggle1:

Пусни си пак канала, че съм сигурен ще е забавен

image.png.44f8a37db938f9cb4f06d58b22614d5c.png

Нека да добавим и онлайн игри, в които също ръси от пропагандата.

преди 9 часа, Staff. написа:

Мога да се обзаложа, че тези 4000 българи са само 40! 

Брой тука да видим до колко можеш да броиш:

преди 51 минути, В. Велев написа:

Брой тука да видим до колко можеш да броиш:

127 човека! :)

преди 1 минута, В. Велев написа:

image.png.62646e6adb26e851557ea4f365e44c87.png

Вярно е сър! Не лъжат! :)

Дори Родопска музика имаше и танцувахте хора от радост, че приемаме еврото! :)

току-що, Staff. написа:

Вярно е сър! Не лъжат! :)

Дори Родопска музика имаше и танцувахте хора от радост, че приемаме еврото! :)

Лъжат!

преди 2 минути, В. Велев написа:

Лъжат!

Вас ви лъже Цървул Воевода, ама щом има кого да лъже.

преди 5 минути, В. Велев написа:

Лъжат!

Спокойно! Вече всички държави от Европейският Съюз знаят, че от радост сте отишли чак до Брюксел да играете хоро!

Щастливи Българи играха хоро в Брюксел, че България приема еврото! :)

Това много ще помогне на гласуването на 8 юли! 

преди 15 минути, Staff. написа:

Спокойно! Вече всички държави от Европейският Съюз знаят, че от радост сте отишли чак до Брюксел да играете хоро!

Хем хоро са играли в подкрепа на еврото, хем евра са обменили да стигнат до там. Даже са пазарували и яли, като са подкрепили по този начин еврото, още повече.

преди 11 часа, jhoro написа:

че сега - и психопортрети правите!

Ми ние тук имаме такива звезди, що да не се възползваме? 

Знаеш ли примерно колко психиатрии завиждат на русенската заради нейният пациент - Лоботомир Двайсти? 

За БаалБучката навремето е имало търг коя болница да я вземе, но когато се запознали по-обстойно със състоянието ѝ, всички се отказали. Девойчето било толкоз зле, че не ставало за изучаване...

Като прибавиш и екземпляри като Косе Босе, Ванката, Дзверо, оФцата, Цоцко (да ме прощава някой ако съм го пропуснал), то нашият форум става рай за всеки, който има интерес (дори и да е чисто любителски) към тази сфера :)

Много ви е яд копейките и путинофилите, че не се случват нещата по вашия начин и се чудите какво да напишете. :lol6:

преди 2 минути, БаалБек написа:

Хем хоро са играли в подкрепа на еврото, хем евра са обменили да стигнат до там. Даже са пазарували и яли, като са подкрепили по този начин еврото, още повече.

Българите нямаме търпение да приемем еврото, че чак в Брюксел отидохме за покажем, че сме готови! :)

преди 1 час, В. Велев написа:

image.png.62646e6adb26e851557ea4f365e44c87.png

Дезинформация по европейски...

Велев, бях на жълтите павета, когато си измислихте, че сте "хиляди". И Кирчо песен пя. Дезинформирай се по евразийски!

off И защо в тази тема?

преди 12 часа, В. Велев написа:

May be an image of 1 person and text

А ти пристигна тук вече прост.

Как да не изпростея в тоя форум като си пиша с прости хора. Въпроса е че ти и подобните ти няма да станете умни, ама ще опростачите останалите. Като катрана и кацата с мед.

Егаси комунист и умен,пък и русофил! Руска кола караш ли,какви руски уреди имаш в домът си?

И вярваш ,като малчуган с червената връзка! Ами той,кУманизЪ мЪт  май се срути безславно! Както каза и Брежнев "нашата икономика не е икономична"!

Има един дървен филисоф Чомски и той-/ перифразирам/"крахът на комунизмът е шанс за левичарите"! С една дума ,било каквото било,дайте ни пак власта,да опитаме пак!! Ха-ха!

Гледам има много шаранчета,дето кълват на куката! Че той ,комунизмът не удържа и един,век и то с диктатура и концлагери!

Сталин е убил повече,отколкото жертвите им през войната!

Изобщо неефикасна система,според Рейгън,комунизмът   е „едно временно отклонение, което един ден ще изчезне от лицето на земята, защото противоречи на човешката природа". 

И сесерето рухна!

пак от канала ми

Профанчо, само ти ли не разбра, че комунизъм никъде не е имало?

И че комунизмът е измислен на запад от Карл Маркс?

Не в Русия, не в България!

преди 3 минути, M.Николов написа:

Като нямаш доводи,почваш с псувните!

А как се казваше майЧицата ви БКП,а на раша КПСС   и строяхте,смех,смех.....КОМУНИЗЪМ!  :brickwall::beat:

"...Истината е, че политиката и морала са неразделни. И тъй като в основата на морала е религията, религията и политиката са неразделно свързани. Имаме нужда от религията, като водач. Нуждаем се от нея, понеже не сме съвършени. Правителството ни се нуждае от Църквата, понеже само хората, които са достатъчно смирени да признаят, че са грешници, могат да дадат на демокрацията необходимата толерантност, която е условие за нейното оцеляване."

432488567_10228073322331781_6554629928557919121_n.thumb.jpg.89e2f53581f892718dcbb32d35321935.jpg

преди 10 минути, M.Николов написа:

Както и да го наречеш - беше си уродливо, подобно на раково образувание.

Идеята е била комунизма да се реализира в развита капиталистическа страна.

Социализмът, в които ние живяхме е друго нещо.

Дали е било уродливо или не, е спорен въпрос.

Като всяко нещо си има и плюсове и минуси.

преди 15 минути, livret написа:

Като нямаш доводи,почваш с псувните!

Всъщност винаги те оборвам с доводи, профанчо.

Псувни не съм ползвал, престани да лъжеш.:hush:

Всъщност дали ще можеш, та ти постоянно лъжеш и си измисляш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.