Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 часа, Staff. написа:

Показвал съм снимки, имам камиони, нямам ТИР! :)

И какво правиш във форума?

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

Не, турски тираджия, който е ГЕРБ гласоподавател... напълно логично е. Просто адски много се връзва с профила му. Те, тираджиите, по принцип не са прочели и една книга през живота си. 😆

преди 15 минути, В. Велев написа:

И какво правиш във форума?

Каквото и ти! :)

преди 14 минути, В. Велев написа:

Ама аз нямам камиони и не съм богат. Затова дремя тука.

Там е проблема! :)

Работиш ли нещо?

току-що, Staff. написа:

Работиш ли нещо?

Това е много относително.

От 10 години не ходя на работа по различни причини. Но иначе работя.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Това е много относително.

От 10 години не ходиш на работа? :ohmy:

Е как работиш като не ходиш на работа от 10 години? 

преди 12 минути, Staff. написа:

От 10 години не ходиш на работа? :ohmy:

Е как работиш като не ходиш на работа от 10 години? 

Затова те питам какво означава "работиш ли нещо"?

преди 46 минути, В. Велев написа:

и не съм богат

И аз не съм богат! :)

преди 1 минута, В. Велев написа:

Затова те питам какво означава "работиш ли нещо"?

Какво означава работа? :)

В общия смисъл, работата е всякаква физическа или умствена дейност, която се извършва за постигане на определен резултат или цел. Тя може да бъде част от професия, може да бъде хоби, домакинска работа, или дори учебно занимание. В по-тесен смисъл, работата може да се отнася до професионална дейност, която се извършва с цел печалба или задоволяване на основни нужди. В областта на физиката и механиката, работата има специфично значение, дефинирана като количеството енергия, пренесена от една система в друга чрез сила. 

Основните значения на думата "работа" могат да бъдат обобщени по следния начин: 

Труд, занятие: Физическа или умствена дейност, която се извършва с цел производство на нещо.

Професия, длъжност: Заетост, която осигурява средства за препитание.

Резултат от труда: Творба, произведение.

Задача, упражнение: Дейност, която се изпълнява от учещи се.

Начин на изпълнение: Начинът, по който се изработва нещо.

Във физиката: Количеството енергия, пренесена от една система в друга чрез сила.

Например, можем да говорим за "работа в градината" (като труд), "работа като учител" (като професия), "научна работа" (като резултат от труда), "домашно работа" (като задача), "изпипана работа" (като начин на изпълнение) или "механична работа" (като физическа величина). 

https://bg.wiktionary.org/wiki/работа

току-що, В. Велев написа:

Тогава стой тука :)

Пари ли чакаме да ни раздадат? :)

преди 4 минути, Staff. написа:

Пари ли чакаме да ни раздадат? :)

Не, просто не се връзва богаташ с много пари да стои и пише във форум, вместо да е в някоя кръчма например или на Бахама Мама...

преди 1 минута, В. Велев написа:

Не, просто не се връзва богаташ с много пари да стои и пише във форум, вместо да е в някоя кръчма например или на Бахама Мама...

Миии аз съм в кръчма в момента. Проблем?

току-що, В. Велев написа:

Нямам спомен да съм написал състоянието на личните ми средства какво е? :)

Това за богат, богаташ, тираджия, гербаджия, сорсоид, укропитек, русофоб, прост, тъп, неграмотен, и много други е вашето въображение и измислици! :)

Нека ви напомня, че това е "ФОРУМ", а НЕ рубрика "искрено и лично"! 

Във форума, всеки изразява мнението си по темите! Нещо НЕясно? :)

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Миии аз съм в кръчма в момента. Проблем?

Аз тебе имах на предвид. Това някаква нова болест ли е? Да си губиш тука времето с плебеи, които даже и те псуват от време на време. Защо си го причиняваш?

преди 2 минути, Staff. написа:

Нещо НЕясно? :)

Всичко е неясно.

Например богат човек да стои във форум и да вика по цял ден "слава украинииии".

преди 3 минути, В. Велев написа:

Всичко е неясно.

Например богат човек да стои във форум и да вика по цял ден "слава украинииии".

По твоята логика богатите трябва да мълчат, бедните да реват, а само ти да говориш глупости по цял ден!

току-що, Staff. написа:

По твоята логика богатите трябва да мълчат, бедните да реват, а само ти да говориш глупости по цял ден!

Ти по навик започна да преиначаваш писаното от мен.

Не съм казал че богатите трябва да мълчат. Просто ми е странно богат човек да стои по цял ден във форум.

Според мен всички тук във форума са бедни. А лошото е че от тях има и душевно бедни. Тия които викате за украйна, смятате че всички злини на света идват от Русия, а всички блага идват от ЕС и урсулите там, ЗА ковид ваксините сте и подобни. Знаете кои сте.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Не съм казал че богатите трябва да мълчат. Просто ми е странно богат човек да стои по цял ден във форум.

Според мен всички тук във форума са бедни. А лошото е че от тях има и душевно бедни. Тия които викате за украйна, смятате че всички злини на света идват от Русия, а всички блага идват от ЕС и урсулите там, ЗА ковид ваксините сте и подобни. Знаете кои сте.

Има хора, които имат и пари, и мнение! А форума не е място за преценка по имотно състояние! Ако искаш да спориш, прави го с аргументи, не с етикети кой какъв бил и защо и тк.нт. Иначе не си по-различен от мен, с нищо не се различаваш освен мнението ти по някои теми! 

преди 7 минути, В. Велев написа:

Ей, ватнко, я ми кажи за толкова време, кога си ме засякъл във форума, преди 14.9п бг време? Да работим и печелим, угажда ми си.... Това, че ти не можеш, не е мой проблем

преди 1 час, В. Велев написа:

Затова дремя тука.

Дремеш, щото си заспала пу ... йка!

преди 1 час, В. Велев написа:

Познавам много хора, дето ходят на работа - но не работят! Само получават заплати.

Велев се пука от яд, че ние празнуваме и се забавляваме по заведения, докато той мизерства както куче на път за Брюксел с още 50 изКУКУригали откачалки! :)

Ние какво сме му виновни, че няма акъл и е тръгнал да се излага пред целият свят? :giggle1:

преди 4 минути, Staff. написа:

Велев се пука от яд, че ние празнуваме и се забавляваме по заведения, докато той мизерства както куче на път за Брюксел с още 50 изКУКУригали откачалки! :)

Ние какво сме му виновни, че няма акъл и е тръгнал да се излага пред целият свят? :giggle1:

Те в Брюксел, ще ги посрещнат с пържоли :)

току-що, teo-glavata написа:

Те в Брюксел, ще ги посрещнат с пържоли :)

Тази сутрин даваха по телевизията, че размитат за тях! :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.