Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Ти знаеш ли колко си тотал щета? Немците живеят по дълго, по богати, по свободно и по щастливо от руснаците, с огромна разлика в тяхна полза. Статистика, не малоумни комуноидни брътвежи.

От 63 години през 1960 в ГДР на 70 пак в ГДР 1989 година се увеличило очакване за продължилност на живота на мъжете, а на жените от 67 на 76 . Както се вижда. Разлика има съвсем минимална между западна и източна Германия. После се уеднаквява.

Ето ти статистика.

S37-Lebenserwartung-Alter-65-Geschlecht-

Увреден ти е мозъка, според мен. Имаш някаква фикс идея и параноя. Върви се лекувай. Или ти плащат да бърборко простотии.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

Знаеш ли колко немци чакат да им се даде храна?

Е ти що не просиш?

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Ако могат. Обикновено това което могат да си позволят, не съответства на желаното. Знам, знам, измислени са кредитите и лихварството. Сигурно е, щото хората разполагат със заработени от заплати пари, за да си купят всичко желано, или не?

Ти нали се задоволяваше с малко а? Ко почна да ламтиш?

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

От 63 години през 1960 в ГДР на 70 пак в ГДР 1989 година се увеличило очакване за продължилност на живота на мъжете, а на жените от 67 на 76 . Както се вижда. Разлика има съвсем минимална между западна и източна Германия. После се уеднаквява.

Ето ти статистика.

S37-Lebenserwartung-Alter-65-Geschlecht-

Увреден ти е мозъка, според мен. Имаш някаква фикс идея и параноя. Върви се лекувай. Или ти плащат да бърборко простотии.

Трол нискоинтелигентен. Отговаряш на питане за  сравнение между германци и руснаци, със сравнение между германци. Пий ги тия хапчета и спри да виждаш проблемите си в опонентите.

преди 22 минути, shishmanovp861 написа:

Преселил се в Берлин заради кеша иначе много знае устата.Седи тука банички и боза има.

Теб като не те искат никъде си мълчи

преди 25 минути, Митко Вълчев написа:

Трол нискоинтелигентен. Отговаряш на питане за  сравнение между германци и руснаци, със сравнение между германци. Пий ги тия хапчета и спри да виждаш проблемите си в опонентите.

Соросоиде знаеш ли къде се намира Германия на картата че до Германия не си ходил е ясно

преди 1 минута, shishmanovp861 написа:

Да си покаже жената колко е убава да видим коя аджеба го е поискала.

Че ти си женен за мис свят . Я покажи твоита да видим коя се излъгала да се ожени за теб

бачкатора от Берлин си покаже къщата дет живее,колата.Големия кеш.За колко пари говориме?Ти ако една Х5 чисто нова не можеш си позволиш за какво е цялата работа?

преди 3 минути, shishmanovp861 написа:

бачкатора от Берлин си покаже къщата дет живее,колата.Големия кеш.За колко пари говориме?Ти ако една Х5 чисто нова не можеш си позволиш за какво е цялата работа?

Голяма част от германците не могат да си позволят х5, не разбирам това какво значение има ? Също малцина имат голяма къща и кеш, на запад е прието да живеш под наем, докато у нас до 89г всеки имаше своя собствен дом.

Оправихме България, ще я връщаме в соца, ама дай да оправим и Германия, после и останалата част на Света :chinese:

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Оправихме България, ще я връщаме в соца, ама дай да оправим и Германия, после и останалата част на Света :chinese:

Митко Вълчев от Бяла Слатина всичко разбира и всичко ще поправи.    Всички несъгласни са комуноиди и тролове.  Точка.    Аз сега съм с прокси от Париж, маскиран  като французин - ама нашият Митак знае ли въобще за какво иде реч?   По всички теми.

Честито, Турция вече няма да изнася зеленчуци насам.

Сега ще видите цени.

преди 20 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Какви са тези съмненя у теб :D

преди 2 часа, shishmanovp861 написа:

Ти нали се задоволяваше с малко а? Ко почна да ламтиш?

Аз ли бе, къде ми е ламтежа. Нали ти се опитваш да убедиш форума колко е хубаво че магазините са заредени с 99% ненужни боклуци. 

преди 2 часа, novaki написа:

Теб като не те искат никъде си мълчи

Соросоиде знаеш ли къде се намира Германия на картата че до Германия не си ходил е ясно

Оли, мойте обиколки по кълбето, нямат нищо общо с факта, че сте гнусна и проста Вата която губи всеки един спор по същество. Не само щот сте тъпи, а и защото, сте от еВаната страна.

преди 1 час, attj написа:

Митко Вълчев от Бяла Слатина всичко разбира и всичко ще поправи.    Всички несъгласни са комуноиди и тролове.  Точка.    Аз сега съм с прокси от Париж, маскиран  като французин - ама нашият Митак знае ли въобще за какво иде реч?   По всички теми.

Пич , що един път не пробва по същество. Тотал щета са и твърденията които правиш, оттам и ти самият. 

преди 1 час, RoG написа:

Честито, Турция вече няма да изнася зеленчуци насам.

Сега ще видите цени.

Глад иде. Не е като при соца , от всичко и само най доброто. Вдлъбнатите ми путинидио те.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Оли, мойте обиколки по кълбесто, нямат нищо общо с факта, че сте гнусна и проста Вата която губи всеки един спор по същество. Не само щот сте тъпи, а и защото, сте от еВаната страна.

преди 1 час, attj написа:

Ясно не знаеш къде се намира а като всеки функционално неграмотен соросоиден трол знаеш само да обиждаш 

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Пич , що един път не пробва по същество. Тотал щета са и твърденията които правиш, оттам и ти самият. 

Проксито ми вече е от Лондон -  обясни му, дето на теб нищо не ти е ясно.  Ще опиташ ли?

преди 4 минути, novaki написа:

Ясно не знаеш къде се намира а като всеки функционално неграмотен соросоиден трол знаеш само да обиждаш 

Кухар, пробвай по същество. Какво точно свързано с темата, затова колко зле беше соца има в поста ти?

току-що, Митко Вълчев написа:

Кухар, пробвай по същество. Какво точно свързано с темата, затова колко зле беше соца има в поста ти?

Гледам от теб ти не си казал до сега нищо по същество само обиди 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

При соца нямаше интернет и проксита...

преди 7 минути, attj написа:

Проксито ми вече е от Лондон -  обясни му, дето на теб нищо не ти е ясно.  Ще опиташ ли?

Ще има да чакам, да получа смислено обяснение, от който и да е от колективния ви ватнишки мозък.

• Автор
преди 2 минути, novaki написа:

Защо спориш с човек, който е с толкова елементарни разбирания и виждания, че не може да каже нещо, което да е по-различно от обида, нападка и/или да не съдържа "обиди", като "комуне" и "ватенка"

Ако мислиш, че "Митко Вълчев" някога ще каже нещо смислено, грешиш.

Постоянните обиди, нападки и безсмислени отговори са в резултат на специфични интелектуални особености от негова страна.

df0db09311479ee72404fd857e1ff349.webp

преди 5 минути, novaki написа:

Глупости. Скъсвам се да обяснявам, като за вашето супер ниско ниво. Реалното описание какви сте е безплатен бонус.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.