Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 4 минути, Zolin написа:

Вместо да си на път към съветския фронт искаш да лееш соц пропаганда 

Къде изчезна добрият стар естествен интелект и се налага да се разчита на изкуствения такъв?

преди 1 минута, Zolin написа:

Ама къде е печалбта троле в картинките от соц пропагандата ли

То въпроса е къде е загубата и в какъв размер е. Не се притеснявай за моите твърдения. Направил съм ги и съм ти дал и информация за това.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 4 минути, communismatic написа:

Точно, понеже те познавам и знам, че си на едно равнище с 90% от писарушките тук. Да не кажа, че на моменти дори си и много по-зле. Иначе... кво беше? "Няма да падам на нивото ти!" 😆😆😆

Абе, верно ли бе? Ми, що тогава примера ти беше толкова смешен, а разбирачо по всички теми? И що ми написа, че реките имали извор и прочее. Т.е. те не се пълнят от дъждовете, а от изворите и от другите реки? Ти верно ли смяташ, че ще се измъкнеш от собствените си дебилщини, дето ги плещиш? Абсолютно очевадно нямаше никаква идея, какво твърдеше. Та, затова и по темата за "ръждивите" язовири (нали все на това наблягаме), над 2 дена даже нямаше никаква идея, що зимата има вода, а лятото няма. Иначе, той на мен ми обяснява, че било заради дъждовете. Баси и наглостта... 😆

Типичен умнокрасив жълтопаветник...  Нямало да си остави магерето в калта. Иначе, високо самочувствие - бол. 😆

Уникален си 😂

Нали от там тръгна дискусията за язовирите, аз написах че има засушаване и огромни загуби по трасето, това е причината за водната криза

Ето ми го поста от 29 август

на 29.08.2025 г. в 15:32, Gaming_Solutions написа:

Парите за отбрана или както ти ги наричаш тенекии са санитарния минимум не за да удовлетворим на някой мокрите сънища или пък за да водим война, а за да можем да си изпълняваме най-после поетия ангажимент към НАТО за еърполисинг. Това не е прищявка. Колкото до Плевен, причините да са на режим на водата са няколко. Едната е, че както казах има огромни загуби по трасето, някои казват 70%, според други експерти достигат 90%, в това число влизат и кражбите. И въпреки, че проблема е от години и водопреносната мрежа в окаяно състояние, сегашния кмет на ГЕРБ беше готов да похарчи десетки милиони за нова спортна зала. Трябваше хората да се вдигнат на протест за да се включи подмяната на ВиК тръбите в инвестиционната програма на града. Засушаването също е проблем, т.е тук говорим за климатичните изменения. Има информации и, че строежа на Турски поток е унищожил целия водоизточник от подпочвени води при преминаването му под река Вит. Но основния проблем си остават огромните загуби по трасето.

преди 1 минута, maxthon написа:

То въпроса е къде е загубата и в какъв размер е. Не се притеснявай за моите твърдения. Направил съм ги и съм ти дал и информация.

Той и соца не фалира в момента си в НРБ 

555732940_4130624530512217_236820366974638010_n.jpg

преди 5 минути, maxthon написа:

Не.... Ти се включи в нея с нещо различно от това, което се дискутира. А това, което се дискутираше беше "загубата" според някои хора от дейността на Завод Правец.

Не, аз се включих и ти потвърдих твоето станочище, че Правец не е под шапката на ИЗОТ

току-що, Gaming_Solutions написа:

Не, аз се включих и ти потвърдих твоето станочище, че Правец не е под шапката на ИЗОТ

Така де, но пък на свой ред пусна един материал и каза - Коментирай го.....  При положение, че няма нищо общо с коментираната тема не виждам и смисъл да го коментирам. Точка....

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Нали от там тръгна дискусията за язовирите, аз написах че има засушаване и огромни загуби по трасето, това е причината за водната криза

Не, бе, брато. Ти натърти, че кмета от ГЕРБ бил виновен, имал си бил много познати там. Не ми обяснявай, нали ти помня тъпотиите. Тъй? Ти си наясно, че дъждовете пълнят и язовирите, и кладенците? Нали така? Ти обясняваш вече на мен нещата, понеже много ги разбираш? Нали? Ми, тогава що го пишеш това?

преди 41 минути, Gaming_Solutions написа:

Реките обикновено имат извор, пълнят се също и от дъждовете, други реки, които се вливат в по-големите, изкуствени канали и тн. И?

Клъв, клъв, клъв... 😆

току-що, maxthon написа:

Така де, но пък на свой ред пусна един материал и каза - Коментирай го.....  При положение, че няма нищо общо с коментираната тема не виждам и смисъл да го коментирам. Точка....

Няма такова нещо, аз потвърдих, че Правец не е под шапката на ИЗОТ и ти ми върна топката с цитирам по спомен: "Ето още един не четящ" 😂

преди 3 минути, Zolin написа:

Той и соца не фалира в момента си в НРБ 

А той да не е фалирал защото предприятията в него са работели на загуба? Фалира защото спряха да ни отпускат външен дълг. Нещо, което може да се случи и в момента с цяла торба държави включително и пак ние. Спират да ти дават външен дълг и изпадаш в неплатежоспособност по стария вече взет дълг.

Ти не коментираш, нямаш капацитет за това, ти забавляваш умните и красивите. Това е предназначението на соц троловете

преди 2 минути, communismatic написа:

Не, бе, брато. Ти натърти, че кмета от ГЕРБ бил виновен, имал си бил много познати там. Не ми обяснявай, нали ти помня тъпотиите. Тъй? Ти си наясно, че дъждовете пълнят и язовирите, и кладенците? Нали така? Ти обясняваш вече на мен нещата, понеже много ги разбираш? Нали? Ми, тогава що го пишеш това?

Клъв, клъв, клъв... 😆

Значи в предния пост твърдиш, че съм казал, че не се пълнят от дъждовете, а сега ме цитираш и си ми болднал думите, където казвам че се пълнят от дъждовете?🤪

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 8 часа, Gaming_Solutions написа:

Аз пак да питам, простотията, че сме втората страна след Япония, произвеждаща компютри защо не те жегна така, а се пениш за ДСО ИЗОТ?

Питай си колкото си искаш...... След като няма отношение по темата ще си останеш само с питането.....

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Значи в предния пост твърдиш, че съм казал, че не се пълнят от дъждовете, а сега ме цитираш и си ми болднал думите, където казвам че се пълнят от дъждовете?🤪

Не, безкрайно УМНО момче такова, ти си толкова УМЕН, че чак не мога, да повярвам, колко УМ е събрала главата ти. Ти пишеш, че се пълнят И от дъждовете. Т.е. има и друг начин са запълване? Кой е той, би ли ми обяснил? 200 000 пияници дето пикаят в реката след запой?

току-що, maxthon написа:

Питай си колкото си искаш...... След като няма отношение по темата ще си останеш само с питането.....

Е как да няма отношение, нали от там тръгна цялата работа за Правец?

преди 2 минути, Zolin написа:

Ти не коментираш, нямаш капацитет за това, ти забавляваш умните и красивите.

Ама ти се имаш за умен и красив? Е разгеле да покажеш същността си. Сега да преговорим загубата на Завод Правец в какъв размер е?

преди 4 минути, communismatic написа:

Не, безкрайно УМНО момче такова, ти си толкова УМЕН, че чак не мога, да повярвам, колко УМ е събрала главата ти. Ти пишеш, че се пълнят И от дъждовете. Т.е. има и друг начин са запълване? Кой е той, би ли ми обяснил? 200 000 пияници дето пикаят в реката след запой?

Да, пряко се пълнят от дъждовете, косвено също, защото валежите пък от дъжд и сняг, проникнали дълбоко в земята захранват изворите. И?

Кръговрата на водата се учи в 3 клас пич

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 3 минути, maxthon написа:

А той да не е фалирал защото предприятията в него са работели на загуба? Фалира защото спряха да ни отпускат външен дълг. Нещо, което може да се случи и в момента с цяла торба държави включително и пак ние. Спират да ти дават външен дълг и изпадаш в неплатежоспособност по стария вече взет дълг.

Заеви при тебе грамотноста е равна на 0 :giggle1:  Той горкия е в соц система ама трябвало да му дават от другата лоша система пари за да подържа статус :giggle1: 

току-що, Gaming_Solutions написа:

Да, пряко се пълнят от дъждовете, косвено също, защото валежите пък от дъжд и сняг, проникнали дълбоко в земята захранват изворите. И?

Да, де. Само, дето аз му задавам реторичен въпрос, в който натъртвам на това, докато ти се опитваш, да ми опонираш, пишейки ми, че се пълнят не само от дъждовете, а и от реките, имало било и изкуствени канали и т.н. Определено точно снеговете имаше предвид. 😆

Много се кефя, как за пореден път те унижавам... направо сам си го искаш. Все пак си толкова умно момче и аз не трябва да ти падам на нивото. Нали? :) 

преди 3 минути, maxthon написа:

Ама ти се имаш за умен и красив? Е разгеле да покажеш същността си. Сега да преговорим загубата на Завод Правец в какъв размер е?

Загубата е в такъв размер че е част от общия фалит на соца. Имаш ли с какво да обработиш тва елементарно инфо.

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, де. Само, дето аз му задавам реторичен въпрос, в който натъртвам на това, докато ти се опитваш, да ми опонираш, пишейки ми, че се пълнят не само от дъждовете, а и от реките, имало било и изкуствени канали и т.н. Определено точно снеговете имаше предвид. 😆

Много се кефя, как за пореден път те унижавам... направо сам си го искаш. Все пак си толкова умно момче и аз не трябва да ти падам на нивото. Нали? :) 

Кой е този някой, сега с теб в стаята ли е?

Смешен си, защото се мъчиш всячески да изпростиш темата говорейки очевадни неща. Е нали аз от самото начало говоря за засушаване, ти каза, че това са глупости

Загубата е в такъв размер че е част от общия фалит на соца. Имаш ли с какво да обработиш тва елементарно инфо.
Причината за изпадане в неплатежоспособност вече ти я написах. Отказ да ни се предостави нов външен дълг.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, maxthon написа:

Причината за изпадане в неплатежоспособност вече ти я написах. Отказ да ни се предостави нов външен дълг.

Никой няма да ти откаже заем ако можеш да си го плащаш

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Кой е този някой, сега с теб в стаята ли е?

А, значи, даже не знаеш и с кой всъщност водих спор тая сутрин... Става все по-забавно. 😆

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Смешен си, защото се мъчиш всячески да изпростиш темата говорейки очевадни неща.

Мда. Той язовира се пълни и от дъждове... и от канали, дето се пълнят от дъждове... и снегове. ;) 

"Няма да падам на нивото ти!" 😆

Верно ли

преди 5 минути, Zolin написа:

Заеви при тебе грамотноста е равна на 0 :giggle1:  Той горкия е в соц система ама трябвало да му дават от другата лоша система пари за да подържа статус :giggle1: 

Никой няма да ти откаже заем ако можеш да си го плащаш
Или ако желаеш да предизвикаш нещо с това.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.