Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, nusho73 написа:

Соца го остави минало бешело,гледай как ще фалират държавата ,тогава голям смях ще падне .

Нуша вярно ли ? Пророците ви казаха 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Интрапсихична трансмутация на външни регулатори в автономни когнитивно-афективни схеми. 

Така по-добре ли е? За твоето ниво?

Копипейст.

Отивай да си играете с Колев и ела после да разказваш, боядисан мустак

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Да де, ама като те питат защо в дъждовния сезон язовирите са пълни при положение, че преди това си обяснявал как се източват нарочно, защото са ръждиви и е опасно да са пълни над 30%, някак не върви да отговориш ми пълни са, защото вали, нали така 😂

Ми, виж сега. Аз го обясних веднъж, обясних го втори път, накрая го обясних за трети път по възможно най-елементарният начин. Сега... аз нямам никаква вина, за това, че ти си на едно ниво с катеричките и не можеш, да вникваш в нещата, които пиша. Язовирите се изпускат когато започнат, да се пълнят до определено ниво, причината е, че просто ако са прекалено пълни, може да се срутят. Те са тотално неподдържани. Това не е проблем, когато е есен например, защото тогава има валежи и язовирите се допълват. Проблема става през лятото, когато вали много рядко и язовирите започват, да пресъхват. Абсолютно винаги ми е бил един и същ аргумента, това че ти си чудовищно умен и не можеш, да го разбереш, та задаваш постоянно малоумни въпроси... аз нямам вина.

Извинявай, ама това с тия язовири съм ти го обяснявал над 300 пъти. И ти пак не можеш, да го разбереш. Ми... то и Господ не може, да ти помогне.

току-що, nusho73 написа:

От такива некадърници, какво да очакваш ?

Теб щяха да те вземат в Русия министърка но смотаната демокрация е затворила границите. Толкова си умна а магаренцето до теб изглежда вундеркин

преди 5 минути, Zolin написа:

Нуша вярно ли ? Пророците ви казаха 

Копипейст.

Отивай да си играете с Колев и ела после да разказваш, боядисан мустак

Регулирай си хроничния алостатичен дисбаланс. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Кой ти пречи розово пони

Никой няма вина за неграмотноста ти. 
Ама то неграмотните хора използват изкуствения интелект. Поне да беше посочил и източниците, които е използвал интелекта да намери тези два реда лъжи, които пусна. Ама и за там се иска грамотност.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 13 минути, Zolin написа:

Соца фалира. 

Фалираха го такива номенклатурчици като твоята рода, дето можеха да си позволят да ядят с прибори от по 90лв, а не обикновените хора.

Много сложни думи използваш.

преди 1 минута, Zolin написа:

Кой ти пречи розово пони

Това трябва да е елитарна неразбираемост?

току-що, maxthon написа:

Много сложни думи използваш.

Прасето от Харвард го изисква. Но като гледам, той не показва нищо от това. Профан.

преди 6 минути, nusho73 написа:

От такива некадърници, какво да очакваш ?

Нуша това си ти. Евала 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Това трябва да е елитарна неразбираемост?

Прасето от Харвард го изисква. Но като гледам, той не показва нищо от това. Профан.

Доста неграмотен си. Като всеки беден соц трол

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Фалираха го такива номенклатурчици като твоята рода, дето можеха да си позволят да ядят с прибори от по 90лв, а не обикновените хора.

Защо го фалирахте от неграмотност. А имахте прибори от 90лв

преди 6 минути, maxthon написа:

Ама то неграмотните хора използват изкуствения интелект. Поне да беше посочил и източниците, които е използвал интелекта да намери тези два реда лъжи, които пусна. Ама и за там се иска грамотност.

Пак се оплете в неграмотноста си. То от соц трол като тебе друго няма

преди 14 минути, communismatic написа:

Ми, виж сега. Аз го обясних веднъж, обясних го втори път, накрая го обясних за трети път по възможно най-елементарният начин. Сега... аз нямам никаква вина, за това, че ти си на едно ниво с катеричките и не можеш, да вникваш в нещата, които пиша. Язовирите се изпускат когато започнат, да се пълнят до определено ниво, причината е, че просто ако са прекалено пълни, може да се срутят. Те са тотално неподдържани. Това не е проблем, когато е есен например, защото тогава има валежи и язовирите се допълват. Проблема става през лятото, когато вали много рядко и язовирите започват, да пресъхват. Абсолютно винаги ми е бил един и същ аргумента, това че ти си чудовищно умен и не можеш, да го разбереш, та задаваш постоянно малоумни въпроси... аз нямам вина.

Извинявай, ама това с тия язовири съм ти го обяснявал над 300 пъти. И ти пак не можеш, да го разбереш. Ми... то и Господ не може, да ти помогне.

Ами не е така, ти седмици наред твърдеше, че е опасно и се държали изкуствено на 30%, после се усети каква простотия си написал и каза, че си говорел по принцип и да не гледаме цифрите :)

Това разбира се след като те питах защо в дъждовния период са пълни язовирите. Разбира се и примери не можа да дадеш за язовиро, които се изпускат нарочно, защото са опасни над едно определено ниво (какво е това ниво пак не стана ясно), защото било тайна и никой нямало да излезе с подобна информация. В крайна сметка, това се оказа, че са си някакви твои брътвежи, спекулации с една дума

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Ами не е така, ти седмици наред твърдеше, че е опасно и се държали изкуствено на 30%, после се усети каква простотия си написал и каза, че си говорел по принцип и да не гледаме цифрите

Т.е. ти сериозно смяташ, че АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ В БЪЛГАРИЯ СА НА ЕДИН И СЪЩ ХАЛ И ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ СЕ ДЪРЖАТ НА 30%!? Т.е. ти съвсем сериозно приемаш едно число за чиста монета, което да важи за абсолютно всички язовири у нас, които са хиляди...

БАСИ, НЕАДЕКВАТНИЯТ ТИП, БРААААААААТ! ПИЧ, ТИ КАКВО РАБОТИШ, ВЕ!? 😆😆😆😆😆😆

преди 19 минути, Zolin написа:

Нуша това си ти. Евала 

Доста неграмотен си. Като всеки беден соц трол

Защо го фалирахте от неграмотност. А имахте прибори от 90лв

Пак се оплете в неграмотноста си. То от соц трол като тебе друго няма

А, това си ти.

Обичаш да лапаш.

преди 3 минути, communismatic написа:

БАСИ, НЕАДЕКВАТНИЯТ ТИП, БРААААААААТ! ПИЧ, ТИ КАКВО РАБОТИШ, ВЕ!? 

Трол за БКП. Все такива ви набират.

А, това си ти.

Обичаш да лапаш.

Тва микрофона на КолеФ ли е, мустак

преди 5 минути, communismatic написа:

Т.е. ти сериозно смяташ, че АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ В БЪЛГАРИЯ СА НА ЕДИН И СЪЩ ХАЛ И ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ СЕ ДЪРЖАТ НА 30%!? Т.е. ти съвсем сериозно приемаш едно число за чиста монета, което да важи за абсолютно всички язовири у нас, които са хиляди...

БАСИ, НЕАДЕКВАТНИЯТ ТИП, БРААААААААТ! ПИЧ, ТИ КАКВО РАБОТИШ, ВЕ!? 😆😆😆😆😆😆

Социализмът беше най-добрият строй. Капитализмът даже не може да вдигне самолета, ако не е за да извърши нещо извратено.

преди 4 минути, nusho73 написа:

Троли и приказва за тролове ,или тралиш ? 

Под масата ли си 

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Социализмът беше най-добрият строй. Капитализмът даже не може да вдигне самолета, ако не е за да извърши нещо извратено.

Добре е че заминавате при Кобзон там има много като вас с които ше си фантазирате.

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Разбира се, социализмът беше рай! Самолетите не летяха, защото просто нямаше къде да се ходи всичко необходимо го имаше в Корекома. Капитализмът може да е извратен, но поне не трябва да се записвам в партията, за да си купя билет за самолет. 😆

преди 1 час, nusho73 написа:

Соца го остави минало бешело,гледай как ще фалират държавата ,тогава голям смях ще падне .

Интересно как хора, които чакат държавата да фалира, все говорят с такава любов за системата, при която всичко вече беше фалирало.😆

преди 7 минути, "Саша" написа:

Разбира се, социализмът беше рай! Самолетите не летяха, защото просто нямаше къде да се ходи всичко необходимо го имаше в Корекома. Капитализмът може да е извратен, но поне не трябва да се записвам в партията, за да си купя билет за самолет. 😆

Балкан самолетите тогава за какво служиха?

Балкан самолетите тогава за какво служиха?

Балкан самолетите служеха за полети. Проблемът беше, че хората нямаха право да летят накъдето искат. 😉

преди 1 час, ivottoshev написа:

Хората да не би да са участвали в управлението по някакъв начин?

Да не би да е имало нормални избори?

преди 2 часа, maxthon написа:

Или ако желаеш да предизвикаш нещо с това.

О да, няма как ние да сме си виновни, трябва да има някакъв световен заговор срещу България, забравих

О да, няма как ние да сме си виновни, трябва да има някакъв световен заговор срещу България, забравих
Е то след като са ни отказали външно финансиране е напълно вероятно и ние да сме пожелали това да ни се случи. Като настъпиш нечии интереси е нормално да получиш и отговор за това

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.