Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Който не скача е червен. Нали така беше уникалната мисъл на отбор детелинка с главатар Митко.

Ами който пише хвалебствия за Соца и путинова Русия е неадекватен комуноид. Това е ясно.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз не мога да дишам от такива като вас, бре Ягодке.

Лъжеш се Черешка, от годините и здравословния живот през Соца ти е проблема.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Пишеш глупости. Всеки един от нас мислещите показа аргументирано с факти, че Живков е бил прав. Че, социализма е едно недоносче.

Къде това?
С кви лекарства ви тъпчат вас че си въбразява чак че пишете  АРГУМЕНТИРАНО, че и мислещи били...

smiley-killing-himself.gif.c7d50c1eea88b27f12d6bd5a23581365.gif

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Лъжеш се Черешка, от годините и здравословния живот през Соца ти е проблема.

Не съм чадо на Соца. Чадо съм на демокрацията. Бъркаш отново. След 2000 година.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Къде това?
С кви лекарства ви тъпчат вас че си въбразява чак че пишете  АРГУМЕНТИРАНО, че и мислещи били...

smiley-killing-himself.gif.c7d50c1eea88b27f12d6bd5a23581365.gif

Бубе. Строй създаден с насилие, поддържан с насилие, без право да си тръгнеш и въпреки всичко това провалил се с трясък. Няма на всеки дебил да му обяснявам дългата версия.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм чадо на Соца. Чадо съм на демокрацията. Бъркаш.

Ми откъде тогава ти идват тия комуноидни простотии които пишеш?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Бубе. Строй създаден с насилие, поддържан с насилие, без право да си тръгнеш и въпреки всичко това провалил се с трясък. Няма на всеки дебил да му обяснявам дългата версия.

Той строя е ясен, че не е наред, ама вашите диагнози още не са ясни пич.
Едно ще ти кажа, с лепене на етикети спор не се води.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

.

Ми откъде тогава ти идват тия комуноидни простотии които пишеш?

Имам човек. Той ми ги шепне на ушенце.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Той строя е ясен, че не е наред, ама вашите диагнози още не са ясни пич.
Едно ще ти кажа, с лепене на етикети спор не се води.

Бубе, като ти е ясно, че не е наред, а ти си го защитаваш, каква диагноза да ти сложи човек?

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Имам човек. Той ми ги шепне на ушенце.

Аз знам, че ви е един мозък за всички путинисти. Но на тоя мозък откъде му идват тия?

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Аз знам, че ви е един мозък за всички путинисти. Но на тоя мозък откъде му идват тия?

Браво. Моят папагал знае повече думи от твоя речников запас. Путин, Раша и какво беше другото комунисти ли? Нямаше ли един такъв виц?

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Бубе, като ти е ясно, че не е наред, а ти си го защитаваш, каква диагноза да ти сложи човек?

И двамата сте прави не се карайте

Spomeni_ot_minaloto_10.jpg

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Чакай да обоготим речниковия запас на отбор детеленка, децата на дъгата. Щото знаят само 5 думи. Путин, Русия, комунисти, соц и какво беше другото там за москвича.

Rainbow Bridge GIF

Комунистите родината изграждат,
комсомолците със тях строят.
Пионери, пионери!
Славен път ни чака – трудов път.
преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Кога съм го защитавал?
Сума пъти съм казвал че си има както добрите така и лошите страни и това няма как да се отрече.
Днес е същото, има добри но има и лоши страни, обаче вие не го признавате.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Браво. Моят папагал знае повече думи от твоя речников запас. Путин, Раша и какво беше другото комунисти ли? Нямаше ли един такъв виц?

Не знам папагала ти, но ти си с много по беден речник от моя и основание за самочувствие.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Кога съм го защитавал?
Сума пъти съм казвал че си има както добрите така и лошите страни и това няма как да се отрече.

Е, как сега!  Ягодката ти каза е по-добре сега. Слънце грее, по дърветата пари растат, всеки манд.ръса всеки и всичко. Няма такъв рай. Сатурналии.

Купон до зори.  ИЗбират си кой да ги .. управлява. С копринен или с обикновенно въже, такова сезалово да ги бесят. Имат свободен избор все пак.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

С тая разлика, че при капитализма има шанс, шефа да е по умния и предприемчивия и да има полза и благоденствие за всички по веригата. Соц равно на мизерия.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Чакай да обоготим речниковия запас на отбор детеленка, децата на дъгата. Щото знаят само 5 думи. Путин, Русия, комунисти, соц и какво беше другото там за москвича.

Rainbow Bridge GIF

Комунистите родината изграждат,
комсомолците със тях строят.
Пионери, пионери!
Славен път ни чака – трудов път.

Баце изграждате звънци, ма искате да сте шефове, а сте си за овчари и говедари.

току-що, Митко Вълчев написа:

С тая разлика, че при капитализма има шанс, шефа да е по умния и предприемчивия и да има полза и благоденствие за всички по веригата. Соц равно на мизерия.

1.5 милиона в крайна бедност = благоденствие - аз не разбира ?

преди 5 минути, Bubbles написа:

Кога съм го защитавал?

Виж , ти си от неутралните бил така ли. И за Украйна темата, сигурно не си за Русия, но винаги има две страни, тъй ли. Мамини сладки путиноидни.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Сега ще ти каже, въпреки че от 50 години ги няма. Комунистите са виновни. За 2 млн бедни в България. А и Путин. Най-голямата държава в света, много го брига него за някаква България с 100 хиляди кв. км или пък САЩ много им пука. Даже не знаят къде са българите.

Те на турците българите помогнаха сега, а турците не знаят, че Бълагрия е помогнала. Викат Юнанинстан( Така викат на Гърция) била помогнала.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Е, как сега!  Ягодката ти каза е по-добре сега. Слънце грее, по дърветата пари растат, всеки манд.ръса всеки и всичко. Няма такъв рай. ИЗбират си кой да ги .. управлява. С копринен или с обикновенно въже да ги бесят.

Не бе черешке червясала. Не избиват инакомислещите, не крадат земята и бизнеса на хората, не учат научен комунизъм, неграмотният партиен секретар не определя съдбата на хората, не стрелят по границата. Е как да е, прекрасно е 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

То само от дипломата ако зависеше, на запад щяха да ги признават, ама нъцки 🤣

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Е, как сега!  Ягодката ти каза е по-добре сега. Слънце грее, по дърветата пари растат, всеки манд.ръса всеки и всичко. Няма такъв рай. ИЗбират си кой да ги .. управлява. С копринен или с обикновенно въже да ги бесят.

Баце трол, кой е тоя обесения. Щото ако не кажеш, значи си един жалък лъжец.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Ако са в крайна бедност сега, означава, че при соца са били в най-крайната такава :wub:

току-що, RoG написа:

То само от дипломата ако зависеше, на запад щяха да ги признават, ама нъцки 🤣

Нъцко къде видя "диплома". Като няма какво да кажете пропуснете ако не сте платени тролчета а само полезни.

току-що, Митко Вълчев написа:

Нъцко къде видя "диплома". Като няма какво да кажете пропуснете ако не сте платени тролчета а само полезни.

Аре беги да миеш чиниите на великия запад 😂

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Баце трол, кой е тоя обесения. Щото ако не кажеш, значи си един жалък лъжец.

Ето визуализация какво е България за Русия. 100 хиляди кв. км. Даже е 180 хиляди. кв. км.

Това представлява България, ей оново червеничкото.

300px-Map_of_Russia_-_Karelia.svg.png

https://ru.wikipedia.org/wiki/Карелия

Путин е виновен!

преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ако са в крайна бедност сега, означава, че при соца са били в най-крайната такава :wub:

не не значи защото по соца  имаше работа за всеки ,а ако не искаш отиваш в тухларната а сега безработица  и голяма инфлация + ниски доходи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.