Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 19 часа, Митко Вълчев написа:

Сравни с бедния милион и половина през соц мизерията. Реално, не според пропагандата ви. Ясно е че ти не разбира, няма капацитет.

По соца не бяха богати ,но не бяха и бедни хората, сравнявай ти. Клошар не съм видял през соца, не съм видял и просещ на улицата стотинки за хляба си днес.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 7 минути, AAUUXX написа:

По соца не бяха богати ,но не бяха и бедни хората, сравнявай ти. Клошар не съм видял през соца, не съм видял и просещ на улицата стотинки за хляба си днес.

Не те ли чуди, защо в САЩ има просяци и клошари, а когато някой във форума напише Клошаристан, всички знаят, че става въпрос за Раша?

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Как те като видят, че някой шляе по улиците и го прибират. Работата беше задължителна. А, сега плащат ти да не работиш.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Не те ли чуди, защо в САЩ има просяци и клошари, а когато някой във форума напише Клошаристан, всички знаят, че става въпрос за Раша?

Само в твоята глава. Извратена глава. Болни фантазии.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Въпрос на възприятие какво е да си беден, богат особенно в духовно измерение! За клошарите и просяците е въпрос на свободен избор, който са нямали при соца. Избора е в това дали да останеш в приют или не, да работиш или не.

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Въпрос на възприятие какво е да си беден, богат особенно в духовно измерение! За клошарите и просяците е въпрос на свободен избор, който са нямали при соца. Избора е в това дали да останеш в приют или не, да работиш или не.

Какво има да възприемам? Беден е няма имущество, няма храна. Все едно да дефинирам какво е тъмнина. Дали има тъмнина или това е просто отсъствие на светлина.  Като почнете да разтягате едни мл.оумни философии.

Има ли тъмнина, студенина? 

Да, свободен избор. Много си е гот да си клошар. Да те ритат малки пишл.гари, да те палят, да те унижават само, защото нямаш доходи и да спиш в някакви гари или под мостовете. Много е гот. Препоръчвам ти го! Дано станеш клошар.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какво има да възприемам? Беден е няма имущество, няма храна. Все едно да дефинирам какво е тъмнина. Дали има тъмнина или това е просто осъствие на светлина.

Ти нищо, трудно е да го разсъдиш - нали чете по-напред за двата типа - единият тип хуманоидния ...

Ще дам пример , че за някои/ и аз в това число/ са чувстват богати понеже имат крепко здраве и хората около тях също!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Как те като видят, че някой шляе по улиците и го прибират. Работата беше задължителна. А, сега плащат ти да не работиш.

Само в твоята глава. Извратена глава. Болни фантазии.

Хайде бе, искаш ли оттук натам да пиша само Клошаристан за Раша , да видим кой няма да се сети коя държава имам предвид?

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ти нищо, трудно е да го разсъдиш - нали чете по-напред за двата типа - единият тип хуманоидния ...

Ще дам пример , че за някои/ и аз в това число/ са чувстват богати понеже имат крепко здраве и хората около тях също!

Ай сега ще философстваме. Аха, какво беше бедните духом е тяхното божие царство.

Хайде бе, искаш ли оттук натам да пиша само Клошаристан за Раша , да видим кой няма да се сети коя държава имам предвид?

Най-голямото гето е САЩ. Сложили тук там някакви паравани, да се радват туристите и да ги снимат по техните пропагандаторски филми.

Като пирамидите в Египет. Турили пирамиди, а градът е в боклуци.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ай сега ще философстваме. Аха, какво беше бедните духом е тяхното божие царство.

Не се напъвай ...

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Най-голямото гето е САЩ. Сложили тук там някакви паравани, да се радват туристите и да ги снимат по техните пропагандаторски филми.

Като пирамидите в Египет. Турили пирамиди, а градът е в боклуци.

Ето ти пирамиди.

Cairo’s Garbage City – Cairo, Egypt - Atlas Obscura

LmpwZw.jpg

Еж, ма верно ли? И милионите които винаги са напирали да живеят там, не са го разбрали досега. Лекувайте се бе хора, омръзна ни да ви четем простотиите.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Еж, ма верно ли? И милионите които винаги са напирали да живеят там, не са го разбрали досега. Лекувайте се бе хора, омръзна ни да ви четем простотиите.

Да, милиони, милиарди. Отворени са границите. Всеки може да влезе. Особено мексиканците.

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Не, не ме учудва ,защо да ме учудва че в друга държава има клошари ?

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Да, милиони, милиарди. Отворени са границите. Всеки може да влезе. Особено мексиканците.

Съжалявам, проблемите ти с психиката са си твои. САЩ има 12 пъти по голяма икономика от Раша, въпреки по малкото ресурси, 12 години по дълъг живот и всичко и е супер. Раша има огромни ресурси, слаба икономика и малоумни симпатизанти, от измета на бившите соц държави.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

омръзна ни да ви четем простотиите.

Аз не ти ли казах за бутона...!? Айде пробвай да видиш какъв ще резултата....Да не останете 2-3 ма...дето пеете едно и също във всичките теми....щото не можете 5 думи да напишете без да използвате някое неуместно определение....

Съжалявам, проблемите ти с психиката са си твои. САЩ има 12 по голяма икономика от Раша, въпреки по малкото ресурси, 12 години по дълъг живот и всичко и е супер. Раша има огромни ресурси, слаба икономика и малоумни симпатизанти, от измета на бившите соц държави.

Алоо! Хелой!  Германия прие млн бежанци, а САЩ едва 10 хиляди. Ако е приела пак добре.

току-що, Proshark написа:

Аз не ти ли казах за бутона...!? Айде пробвай да видиш какъв ще резултата....Да не останете 2-3 ма...дето пеете едно и също във всичките теми....щото не можете 5 думи да напишете без да използвате някое неуместно определение....

Трима блокнах, щото бяха радиоточки. Вие дето водите обречени спорове, сте ни на гюме.

преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

А работещите бедни , какво ще кажеш по този въпрос ? Избор са направили може би - едва ли не ?

Алоо! Хелой!  Германия прие млн бежанци, а САЩ едва 10 хиляди. Ако е приела пак добре.

АлоУ, но е приела, не са я напуснали. Виж Раша колко са я напуснали през годините, особено миналата.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

А работещите бедни , какво ще кажеш по този въпрос ? Избор са направили може би - едва ли не ?

Като тези в соца ли? Нали знаеш за кризите в капитализма, тези на свръхпроизводство. В Раша и соца кризи тип Голодомор.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

На какво се дължи тази твоя фобия към Русия и в частност Путин :rolleyes:

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

АлоУ, но е приела, не са я напуснали. Виж Раша колко са я напуснали през годините, особено миналата.

Кое да напуснат? Русия е приела 10 млн бежанци, алоу, ХЕЛОЙ! Битката на границата Беларус и Полша, откъде идваха бежанците? Според теб. 

Явно не излизаш често. Само една честота работи при теб. Една плоча я въртиш нон-стоп.

току-що, AAUUXX написа:

На какво се дължи тази твоя фобия към Русия и в частност Путин :rolleyes:

На влиянието и върху света, украинците, руснаците и особено много в частност върху България, поне от 1917г.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Какво за тях, не че знам , кои са понеже , както казахме социалния статус е въпрос на възприятие? Да, всеки прави собствен СВОБОДЕН избор!

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Кое да напуснат? Русия е приела 10 млн бежанци, алоу, ХЕЛОЙ! Битката на границата Беларус и Полша, откъде идваха бежанците? Според теб. 

Явно не излизаш често. Само една честота работи при теб. Една плоча я въртиш нон-стоп.

Баце, хвани да поразведеш козата. Има статистика, която показва дали руснаците емигрират и в коя посока. Миналата година, беше осигурен еднопосочен коридор за превзетите от тях територии. По леко с милионите да не се усадиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.