Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 7 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Дори  не трябваше да задавам подобен въпрос ......  ;)  Имах предчувствие какво ще последва .

Това е само олекотената версия. Ти, ако видиш хард версията. Има едно предаване, сериал. Нещо като от местопрестъпленията и най-голямата новост в новия епизод, как комисарят, мисля че беше комисар, шеф, беше, че го .... дупят на дивана. От друг мъж.

И за деца става да гледат!Primetime!

https://bg.wikipedia.org/wiki/Праймтайм

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

geraldine.png?resize=835,600&crop=0px,55

Митко, вземи пример за прическа. Че нещо ми изглеждаш твърде старомоден.

Ти ми изглеждаш точно като нищо. Като всеки стандартен трол.

Ех вие соц мъжкари, дето сте големи мъже само в мокрите ви сънища. И накрая кво излезе , че цената на всичката мизерия и простотия наречена соц, се плаща с това, че тогава гейовете е трябвало да се крият. Да ви еВем и предимството и строя.

Почвам да си мисля, че тука е пълно със скрити гейове. Какво да си мислим,  споделят се постоянно клипове, информации кое и как и то подробно и т.н ... другите от къде да знаем тези неща !

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Почвам да си мисля, че тука е пълно със скрити гейове. Какво да си мислим,  споделят се постоянно клипове, информации кое и как и то подробно и т.н ... другите от къде да знаем тези неща !

Ми, те ми ги слагат в прайтам, аз какво да направя. Отиваш да си купиш вестник и гледаш новия брой на Плейбой с тоя мъж. Очите ли да си закрия? Пускаш си телевизора в 18 часа, от местопрестъплението и какво да видя. Хорейшо на дивана с друг мъж. И какво пак ли някой друг е виновен?

Аз какво да направя. Да ходя с тапи на ушите и да си закрия очите ли? Така да ходя ли? Сякаш аз прокламирам това нещо.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Вас от кога ви е страх от хомосек=уални. Посягали ли са ви? Преживели ли сте нещо като малки?

А тебе комунистите. А да не би Путин? Медведев? Нещо често ги споменаваш. Да не би нещо Брежнев като малък да не ти е посегнал?

Или Хонекер?

250px-Bundesarchiv_Bild_183-R1220-401,_E

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, те ми ги слагат в прайтам, аз какво да направя. Отиваш да си купиш вестник и гледаш новия брой на Плейбой с тоя мъж. Очите ли да си закрия? Пускаш си телевизора в 18 часа, от местопрестъплението и какво да видя. Хорейшо на дивана с друг мъж. И какво пак ли някой друг е виновен?

Аз какво да направя. Да ходя с тапи на ушите и да си закрия очите ли? Така да ходя ли? Сякаш аз прокламирам това нещо.

Що аз не попадам на такива неща пък ? Какъв е тоя късмет дето имаш?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Човек, осъзнавам че майка ми и баща ми са бачкали за мен, не БКП. Това, че ти не схващаш разликата проблема е в твоята глава. Виж "Най богатите българи" от Григор Лилов с данни само от официални източници и кажи , как това са все лица свързани с политбюро, УБО и ДС. Образованието на Запад винаги е било по добро, това е факт който би оспорил само абсолютен дебил. Науката на Запад осигурява 90 процента от технологиите които ползваме. Уважение към семейството, сравни разводите, абортите, изоставени деца Раша и в ЕС и стига се излага. Най много болни от СПИН в Раша, доказателство за наличие на наркомани и хомосексуални. Губиш 10 от 10. Аз губя време с ниско интелигентни промити мозъци.

Само набързо да ти оспоря тезата

1. Пак слагаш всички коментиращи под общ знаменател.

2. Хайде да анализираме това-"Бачкали за мен,не БКП"...И тук не говоря за политически пристрастия-говоря за възможност...Ако на времето да си безработен е било унижение,сега е ежедневие...И ако тогава са те търсили,защо не работиш...сега на никой не му пука..дори да си гений...Просто някой е решил че не си му интересен с претенциите си и каква заплата заслужаваш...Да не се прецака "българския капиталист"...

3. На запад се раждат учени...по две причини-или си природен талант,от който печелят корпорациите..или си роден със сребърна лъжичка в задника...

4.Образованието у нас е било в пъти по всеобхващащо ...и твърдението ти е абсолютна глупост...

5. 90 процента от съвременните технологии са (специално в комуникациите) са на Тесла...почети малко...и само комерсиалното мислене на Едисон е провалило по нататъшното развитие за безплатна енергия ...

5.Вече казах ,че си се филмирал много....Майн.та и на Русия...ама ни хрантутеше 40 и кусур години...да бачкат нашите,пък тез сегашните още не могат да откраднат направеното...

6. Да не влизам в повече подробности как за услуга (техническо решение) на запад ти искат 30к евро...пък тука се прави за 3 дни почасова ставка...

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

А тебе комунистите. А да не би Путин? Медведев? Нещо често ги споменаваш. Да не би нещо Брежнев като малък да не ти е посегнал?

Или Хонекер?

250px-Bundesarchiv_Bild_183-R1220-401,_E

Виж, мен не ме е страх сексуално от тях. Да страх ме е , уродите съсипаха живота на поколения в родината ми. Но теб защо те интересува, пак сексуалната връзка между мъже, за което аз даже не съм намекнал. Не отговаряй, причината е очевидна. Предполагам, че има други места където можеш да си търсиш партньор, не оспамвай форума.

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Що аз не попадам на такива неща пък ? Какъв е тоя късмет дето имаш?

Явно забелязват интересите им.

1500 ДМ са изкарвали като заплата. НЕТО!

Но това и след като ни дърпат и за наема, тока, вода, парно. 81 марки. 1500 ДМ едно семейство изкарва по време на социализма.

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Глупостта винаги е в Кремъл и феновете му. Ако има, пак ще бъдат виновни вашите дебили, наследници на болшевиките.

Сега там няма болшевики.   Иначе е вярно -болшевиките са създали УССР.   Заради тях сто години казаците още не са се обединили.  Соцнаследство.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

1500 ДМ са изкарвали като заплата. НЕТО!

Но това и след като ни дърпат и за наема, тока, вода, парно. 81 марки. 1500 ДМ едно семейство изкарва по време на социализма.

600 за храна, ама не се лишават. Остават и за пестене. Искат да пътуват за България или друга дестинация. Да пътуват затова пестят. Защото е скъпо да отидеш в България.

Бре, много лош този социализъм. ЦЦЦ

преди 2 минути, Proshark написа:

2. Хайде да анализираме това-"Бачкали за мен,не БКП"...И тук не говоря за политически пристрастия-говоря за възможност...Ако на времето да си безработен е било унижение,сега е ежедневие...И ако тогава са те търсили,защо не работиш...сега на никой не му пука..дори да си гений...Просто някой е решил че не си му интересен с претенциите си и каква заплата заслужаваш...Да не се прецака "българския капиталист"...

3. На запад се раждат учени...по две причини-или си природен талант,от който печелят корпорациите..или си роден със сребърна лъжичка в задника...

4.Образованието у нас е било в пъти по всеобхващащо ...и твърдението ти е абсолютна глупост...

5. 90 процента от съвременните технологии са (специално в комуникациите) са на Тесла...почети малко...и само комерсиалното мислене на Едисон е провалило по нататъшното развитие за безплатна енергия ...

5.Вече казах ,че си се филмирал много....Майн.та и на Русия...ама ни хрантутеше 40 и кусур години...да бачкат нашите,пък тез сегашните още не могат да откраднат направеното...

6. Да не влизам в повече подробности как за услуга (техническо решение) на запад ти искат 30к евро...пък тука се прави за 3 дни почасова ставка...

Бате, не се заяждам. Губите ми времето. 1 Бла бла. 2Да си безработен сега било ежедневие, имаме много различно ежедневие с тебе. Стегни се, работа има много. 3. Били полезни на корпорациите. Това лошо? Създават продукт, хубав и евтин. Печелят корпорацията, работниците в нея, добре платените учени, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. Това за лъжичката и учените е за децата на активните борци тук. 4. Образованието всеобхватно ,да. В пост соца много учени такиметрови. Които се ориентираха на Запад, част, кадърните, пак станаха учени. Иначе на книга и реалност в соца, аре не на мене.5.. 90 процента на Тесла, ни е верно , ни е свързано със соца. Там са измислени и приложени. Губиш с туш. Ново 5. Русия меже хрантутила. Лъжеш. Ние вас хрантутихме, Русия пазеше да не ви изритаме. 6. Не влизай. Щом става така лесно и е еднакво качеството, плащаш вместо за три дни двойно на изпълнителите, пък ти продаваш продукта за 20000. Печелят изпълнителите, ти, потребителя. Прецакани са западните капиталисти. 7. Изчерпи опцията да ти отговарям и да ми губиш времето. Вече отговарям когато и колкото искам и използвам квалификации каквито избера.

преди 10 минути, attj написа:

Сега там няма болшевики.   Иначе е вярно -болшевиките са създали УССР.   Заради тях сто години казаците още не са се обединили.  Соцнаследство.

Няма? Кога в Кремъл се отрекоха от болшевишкото минало? КГБиста къв е? 

преди 21 минути, Proshark написа:

Това някой ти го каза или го прочете някъде? Със сигурност не си го живял!

По точка 2 - пак да казжа , че сега човек сам кове съдбата си, не партията. Да си безработен е избор, не орисия!

По точка 3 - учени се раждат във всички страни, само някои успяват да ги развият и оценят! Кой печели - всички и нормално едни повече, други по-малко, но няма губещи.

По точка 4 - така е било и добре че е било така, понеже в недоразвито общество ще е нужно да се справяш сам в различни ситуации. Но нищо повече от общото познание. показателно е че нищо не сме могли да измислим , а всичко е копиране или имитация на оригинала, което и да погледнеш!

По точка 5 - в страшна заблуда си. България хранеше буквално СИВ. они само оръжие са ни давали и то понеже е в тяхен интерес.

По точка 6 - не знам какво точно визираш ... може да коментирюаме!

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Това някой ти го каза или го прочете някъде? Със сигурност не си го живял!

По точка 2 - пак да казжа , че сега човек сам кове съдбата си, не партията. Да си безработен е избор, не орисия!

По точка 3 - учени се раждат във всички страни, само някои успяват да ги развият и оценят! Кой печели - всички и нормално едни повече, други по-малко, но няма губещи.

По точка 4 - така е било и добре че е било така, понеже в недоразвито общество ще е нужно да се справяш сам в различни ситуации. Но нищо повече от общото познание. показателно е че нищо не сме могли да измислим , а всичко е копиране или имитация на оригинала, което и да погледнеш!

По точка 5 - в страшна заблуда си. България хранеше буквално СИВ. они само оръжие са ни давали и то понеже е в тяхен интерес.

По точка 6 - не знам какво точно визираш ... може да коментирюаме!

Ватенките само оръжие са давали - естествено в тяхен интерес е било.

Мога да оспоря всяка точка, от безработния, че е избор да е безработен - говоря за постоянно безработен

България хранеше СИВ? Сигурно Русия и ГДР?Season 9 Lol GIF by The Office

А сега изхранва целият ЕС. Но най-вече Франция и Германия. Ако не е България немците тук гладни умират.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

България хранеше СИВ? Сигурно Русия и ГДР?Season 9 Lol GIF by The Office

А сега изхранва целият ЕС. Но най-вече Франция и Германия.

Да, хранила ги е,  не ИЗхранвала. ГДРто не.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Да, хранила ги е,  не ИЗхранвала. ГДРто не.

Кой по-точно? Полша, Унгария? 🤔

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

Добре, че бяха СССР - да купуват боклуците, дето нито „по второ направление“, нито за вътрешния пазар ставаха.

преди 1 минута, jhoro написа:

Добре, че бяха СССР - да купуват боклуците, дето нито „по второ направление“, нито за вътрешния пазар ставаха.

В Москва съм си купувал навремето   БГ домати и цигари.  Не бяха боклуци.

току-що, attj написа:

В Москва съм си купувал навремето   БГ домати и цигари.  Не бяха боклуци.

Извадил си късмет!

Не казвам, че изпращаха САМО БОКЛУЦИ, а че боклуците отиваха ОСНОВНО там! Най-вече - в провинцията и републиките.

преди 57 минути, Митко Вълчев написа:

Ти ми изглеждаш точно като нищо. Като всеки стандартен трол.

Ех вие соц мъжкари, дето сте големи мъже само в мокрите ви сънища. И накрая кво излезе , че цената на всичката мизерия и простотия наречена соц, се плаща с това, че тогава гейовете е трябвало да се крият. Да ви еВем и предимството и строя.

Сега може вече да не се крият и е отвратително.

преди 1 минута, jhoro написа:

Извадил си късмет!

Не казвам, че изпращаха САМО БОКЛУЦИ, а че боклуците отиваха ОСНОВНО там! Най-вече - в провинцията и републиките.

Бях си свикнал с нашето и съм го търсил там.   После фалираха без пазари разни производства.

преди 21 минути, АСПЕКТ написа:

сега изхранва целият ЕС. Но най-вече Франция и Германия. Ако не е България немците тук гладни умират

Не знам дали целия есср изхранваме, ама и така да е, това е пропиляна храна. По-добре да хранехме африканците.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Ама не си и за това маркирах, да се поправиш.

Стига си се самоизтъквал. Аман, тук не е място, да си правим лична реклама.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.