Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Не си дават сметка някои хора , че липсата на знания, не може да се компенсира от фейк статии с невярна, изкривена и изопачена информация, галещи комплексите им и съсздаващи илюзия в представите им за един безвъзвратно отминал строй и възхвала на "арендатора", който е оставял по нещо колкото да се преживее!

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Не знам дали целия есср изхранваме, ама и така да е, това е пропиляна храна. По-добре да хранехме африканците.

Стига си се самоизтъквал. Аман, тук не е място, да си правим лична реклама.

Не се изживявай толкова във форума, особено като фейс контрол, че си за никъде!

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

Въй, набарах некой да пее "Моме, Калино" в подлез на господарите и да проси центове. Без музика, ама имаше някой да го снима.

преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Сега може вече да не се крият и е отвратително.

Аз секс да правят не съм виждал, не ми е било интересно. Ти виждал ли си? Виж в секс с жена, даже съм участвал. Много пъти.

преди 56 минути, Митко Вълчев написа:

Аз секс да правят не съм виждал, не ми е било интересно. Ти виждал ли си? Виж в секс с жена, даже съм участвал. Много пъти.

Ми, върви на запад и ще видиш. Като си стоиш в социалистическа държава как ще видиш? 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, върви на запад и ще видиш. Като си стоиш в социалистическа държава как ще видиш? 

Бате, на какво си, явно е много силно. Социалистическа държава викаш. Бе аз виждам, че сме мизерници на фона на Запада,но чак че сме още соц не знаех.

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Много си умен. По натам може и само на емотикони или мууу, когато няма какво да кажеш, но искаш да си в джаза.

Това което си изплюл горе оше не мога да се спра да се смея.

Защо й е на Русия да ходи до Берлин?
Ти новини гледаш ли? Слушаш ли?
Те че са пунта мара, пунта мара са, ама все пак, какво ти прави впечатление?
Русия атакува Украйна с дронове и чат-пат с ракети, тоест Путин буквално се е**ва със зеления.
Нали ти е ясно, че Русия е 1/3 от сушата на земята? Само Господ знае какво има скрито в тая огромна земя и се моли никога да не разбираме.
Самия факт, че целия запад е в жестока криза а Русия не, говори достатъчно.
Да сега ще ми изтърсиш, че има санкции, някои технологични гиганти и известни марки са се изтеглили, имало ограничение на банковите транзакции и ала-бала...
И кфо?
Най големия пазар е Азия пич, само Китай и Индия са половината население на земята, прибави Корея, Иран, Тайван, Тайланд, Виетнам и т.н.
Истината е, че Европа сама си го нахендри и продължава да се преструва че й харесва за да е в услуга на един изкукуригал дъртак и родата му който си пълни гушата за сметка на живота на цял един народ, а кукумицини като теб не могат да го осъзнаят от криворазбрана неприязън към Русия.
Твоя/вашия проблем не е това, че Украйна е нападната, а че едната страна в конфликта е Русия, ако по някаква причина това беше друга страна, бас държа, че нямаше да подскачаш/те така.

Апропо как ще обясниш следващите думи, които са на украинец и са по адрес на зеления и шайката около него? : "Да ги избият всичките!"
Цитирам го дословно, човека е роден и израстнал в Украйна, тука е от няколко години.

преди 52 минути, Митко Вълчев написа:

Бате, на какво си, явно е много силно. Социалистическа държава викаш. Бе аз виждам, че сме мизерници на фона на Запада,но чак че сме още соц не знаех.

Той за друго ти говори, ай включи я малко тая глава де.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 34 минути, Bubbles написа:

Русия атакува Украйна с дронове и чат-пат с ракети, тоест Путин буквално се е**ва със зеления.
Нали ти е ясно, че Русия е 1/3 от сушата на земята? Само Господ знае какво има скрито в тая огромна земя и се моли никога да не разбираме.

Лошото на "неутралността" е, че много прозира  :giggle1:

преди 6 часа, Bubbles написа:

Това което си изплюл горе оше не мога да се спра да се смея.

Защо й е на Русия да ходи до Берлин?
Ти новини гледаш ли? Слушаш ли?
Те че са пунта мара, пунта мара са, ама все пак, какво ти прави впечатление?
Да сега ще ми изтърсиш, че има санкции, някои технологични гиганти и известни марки са се изтеглили, имало ограничение на банковите транзакции и ала-бала...
И кфо?
Най големия пазар е Азия пич, само Китай и Индия са половината население на земята, прибави Корея, Иран, Тайван, Тайланд, Виетнам и т.н.
Истината е, че Европа сама си го нахендри и продължава да се преструва че й харесва за да е в услуга на един изкукуригал дъртак и родата му който си пълни гушата за сметка на живота на цял един народ, а кукумицини като теб не могат да го осъзнаят от криворазбрана неприязън към Русия.
Твоя/вашия проблем не е това, че Украйна е нападната, а че едната страна в конфликта е Русия, ако по някаква причина това беше друга страна, бас държа, че нямаше да подскачаш/те така.

Апропо как ще обясниш следващите думи, които са на украинец и са по адрес на зеления и шайката около него? : "Да ги избият всичките!"
Цитирам го дословно, човека е роден и израстнал в Украйна, тука е от няколко години.

Той за друго ти говори, ай включи я малко тая глава де.

Не коментирам недоказуеми твои твърдения. Нито глупостите как путин се евавал, в съзнанието на полезни идиоти може и да е така. Това за "на Берлин" са от репертоара на роспропаганда тип Соловьов, Скабеева и нашата Вата от форума. Живееш в измислената реалност в която Запада е в жестока криза. Всяка глупост която си изписал нямам време да обяснявам. Не си един, много сте полезните.

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

Не коментирам недоказуеми твои твърдения. Нито глупостите как путин се евавал, в съзнанието на полезни идиоти може и да е така. Това за "на Берлин" са от репертоара на роспропаганда тип Соловьов, Скабеева и нашата Вата от форума. Живееш в измислената реалност в която Запада е в жестока криза. Всяка глупост която си изписал нямам време да обяснявам. Не си един, много сте полезните.

Ти какво гледаш  Путин ли ти е виновен че в България няма нищо 332074475_488138746658583_75311087141526

преди 2 минути, нушо написа:

Ти какво гледаш  Путин ли ти е виновен че в България няма нищо

Не само Путин и комунизъма също е виновен.

преди 9 минути, нушо написа:

Ти какво гледаш  Путин ли ти е виновен че в България няма нищо 332074475_488138746658583_75311087141526

Като краен продукт, на започналото 1917 в Раша и 1944 в България. Да, той.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Като краен продукт, на започналото 1917 в Раша и 1944 в България. Да, той.

И какво е започнало? Гражданската война в Испания ли?

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Остави го...не си струва...мрънкачи..все някой друг им е крив...целия им живот така минава...мрънкане и хленчене...и Адам ,и Ева и змията и те са им виновни...

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Ай стига безплатни уроци, за нискоинтелигентните руски тролове.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Ай стига безплатни уроци, за нискоинтелигентните руски тролове.

Няма ли да смениш плочата. Нито съм трол, нито пък обичам Россия. Даже не знам руски. Нямам нищо общо с Россия. Вече за 1000 път ти казвам, че социализма няма нищо общо с Россия.

Испания управляват социалистите и там ли има руски тролове? Защото след като чуеш социализъм и веднага в мозъка ти извратен идва Россия.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Педро_Санчес

В Германия също управляват социалистите и тук ли има руски тролове? 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Олаф_Шолц

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Няма ли да смениш плочата. Нито съм трол, нито пък обичам Россия. Даже не знам руски. Нямам нищо общо с Россия. Вече за 1000 път ти казвам, че социализма няма нищо общо с Россия.

Испания управляват социалистите и там ли има руски тролове?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Педро_Санчес

В Германия също управляват социалистите и тук ли има руски тролове?

Ами що тогава ръсиш малоумни руско болшевишки опорки цоциалисте?

преди 6 минути, Proshark написа:

Остави го...не си струва...мрънкачи..все някой друг им е крив...целия им живот така минава...мрънкане и хленчене...и Адам ,и Ева и змията и те са им виновни...

Я, тия дето Запада , навремето чорбаджиите трябваше да ги трепем щото им пречели, били срещу мрънкането.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ами що тогава ръсиш малоумни руско болшевишки опорки цоциалисте?

Какви болшевиките сега пък те гонят? Какво общо има болшевиките със социализма?

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Тоя Митьо-трола съвсем се побърКА!

С него диалог е невъзможен. Само монолог.

Сигурно близките му са го изритали, за да не им мели на главите едни и същи глупости по цял ден.

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Дали си съзнателно тролещ или толкова ти е капацитета, не е мой проблем? Болшевиките изтрепаха де що им пречеше и почнаха да строят социализъм. Да пишеш в тая тема, без да го знаеш си е за сочна квалификация на душевното ти състояние.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Дали си съзнателно тролещ или толкова ти е капацитета, не е мой проблем? Болшевиките изтрепаха де що им пречеше и почнаха да строят социализъм. Да пишеш в тая тема, без да го знаеш си е за сочна квалификация на душевното ти състояние.

Човек, през цялото време бъркаш комунизъм

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Комунизъм

със социализма.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Социализъм

Сегашна форма на социализма е демократичен социализъм.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Демократичен_социализъм

Комунизъм и социализъм са различни неща. Бъркаш се. Затова може би и пишеш за Россия. Мислиш, че социализма е комунизъм и оттам Русия. Не знам. Объркано ти е мозъка.

Все едно да кажем, че всички десни партии, примерно водеща се такава партия в България е СДС

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Съюз_на_демократичните_сили

са нацисти. Защото националсоциалистическата партия е крайно дясна партия. И оттам СДС са нацисти. Тотално сбъркано съзнание.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Националсоциалистическа_германска_работническа_партия

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Човек, през цялото време бъркаш комунизъм

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Комунизъм

със социализма.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Социализъм

Сегашна форма на социализма е демократичен социализъм.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Демократичен_социализъм

Комунизъм и социализъм са различни неща. Бъркаш се. Затова може би и пишеш за Россия. Мислиш, че социализма е комунизъм и оттам Русия. Не знам. Объркано ти е мозъка.

Все едно да кажем, че всички десни партии, примерно водеща се такава партия в България е СДС

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Съюз_на_демократичните_сили

са нацисти. Защото националсоциалистическата партия е крайно дясна партия. И оттам СДС са нацисти. Тотално сбъркано съзнание.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Националсоциалистическа_германска_работническа_партия

Човек, през цялото време тролиш съзнателно. "Какво общо имат болшевиките със социализма " питаш. Създават Съюз на съветските социалистически републики. Социалистически. Трол, нисък левъл. Губиш ми времето, писва ми да се занимавам с ниско интелигентни, съзнателно тролещи жалкари.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Човек, през цялото време тролиш съзнателно. "Какво общо имат болшевиките със социализма " питаш. Създават Съюз на съветските социалистически републики. Социалистически. Трол, нисък левъл. Губиш ми времето, писва ми да се занимавам с ниско интелигентни, съзнателно тролещи жалкари.

Знаеш ли каква е разликата между комунизъм и социализъм ?

току-що, AAUUXX написа:

Знаеш ли каква е разликата между комунизъм и социализъм ?

Знам бе трол, знам. Ти защо си на страната на пещерния рашизъм ми кажи, стига бега по тъча.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Знам бе трол, знам. Ти защо си на страната на пещерния рашизъм ми кажи, стига бега по тъча.

Ай са рашизъм, туй какво е ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.