Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, Милен Петков написа:

Всички сайтове, които не са червени са жълти?

не само тези които не лъжат като сигани а дневник лъже и то много

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Глупости перални и телевизори от среден клас са под 1000лв.т.е. може да си купиш пералня или телевизор с една МРЗ . За сметка на това преди са били необходими повече от пет бр. МРЗ ! Преди с една МРЗ не можеше дори да си купиш чифт "найкове" :chinese:

То найкове за простосмъртните щастливи жители на соц. лагера не са се полагали. 

преди 32 минути, RoG написа:

Откъде да имаш, като нямаш и един ден трудов стаж или греша?

Не грешиш, направо пишеш безумни неща. В стил рашистки трол, аз ще плюя все нещо ще го закачи. Когато желаеш можеш да видиш работното ми място. Аз твоето ме съмнява, анонимник.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Глупости перални и телевизори от среден клас са под 1000лв.т.е. може да си купиш пералня или телевизор с една МРЗ . За сметка на това преди са били необходими повече от пет бр. МРЗ ! Преди с една МРЗ не можеше дори да си купиш чифт "найкове" :chinese:

Сега най-ефтиният oled  e 2k.При пералните вече има комбинирани със сушилня и пак минимум 1к.А nike аз кога съм носел ти си го гледал само по витрините 🤣

преди 22 минути, Sliderum2 написа:

Я, иванка колко бързо се върна. Не можа да издържи и един ден. :)

Всъщност, като дойде Иван пак, ще стане весело. Червени чугуни срещу Мислещи хора.

току-що, Митко Вълчев написа:

Всъщност, като дойде Иван пак, ще стане весело. Червени чугуни срещу Мислещи хора.

Всъщност? Какво имаш предвид. Че работите за сащ и против нормалната България организирано, под строй и държите връзка като колектив?

преди 3 минути, RoG написа:

Сега най-ефтиният oled  e 2k.При пералните вече има комбинирани със сушилня и пак минимум 1к.А nike аз кога съм носел ти си го гледал само по витрините 🤣

Баце, ниво Велико Търново  и Перла 05 са по 300-400 лв. , всъщност по добри от тях. Носил си найк, щото си наше момче, на някой лизач на комундрелите. Затова ревеш сега, че пак има за Найк но искат работа, пък не си научен.

току-що, Митко Вълчев написа:

Баце, ниво Велико Търново  и Перла 05 са по 300-400 лв. , всъщност по добри от тях. Носил си найк, щото си наше момче, на някой лизач на комундрелите. Затова ревеш сега, че пак има за Найк но искат работа, пък не си научен.

Айде :bye1: пицата ми доди, до после 🤣

преди 1 минута, RoG написа:

Айде :bye1: пицата ми доди, до после 🤣

Ааа, без капиталистическа пица! На пирожки! 😅

преди 19 минути, novaki написа:

не само тези които не лъжат като сигани а дневник лъже и то много

Сигурно и Дойче веле и Свободна Европа лъжат? 🤣

преди 17 минути, novaki написа:

ти знаеш ли какво е почва и какво е руда а ?

Вече ми стана ясно, че си пишеш наизуст. Но е хубаво за теб, за да не се излагаш, малко да прочетеш къде е построен “Мегазаводът”Кремиковци. Какви села има около него? С какъв поминък са се занимавали? Каква технология е ползвал заводът? Замърсявал ли е плодородни почви? Принудил ли е хората да намалят животновъдството и земеделието?

Все такива неща. Ама теб какво те интересува. Важното е да си на амбразурата и защита на социализма до край.

преди 1 минута, RoG написа:

Аз само нови цинтове носех и от време на време кубинки - ползвани малко, от последните 86та ми бяха най-удобни! Пералня нямах, защото барата минава до колибата в която живеех. Инак на простира, който си е естествена ограда-плет понеже сушилнята беше сравнително далеко в ТКЗСто и беше все заета, я със сливи или пък пиперки, гъби ... и те така, много хубаво беше по соца, някак натурално и природосъобразно :burger:

преди 4 минути, Милен Петков написа:

Сигурно и Дойче веле и Свободна Европа лъжат?

ерде Ямбол ерде Станбул сравняваш дневник с DW и СЕ ти си бил голям майтапчия

преди 2 минути, БаалБек написа:

Вече ми стана ясно, че си пишеш наизуст. Но е хубаво за теб, за да не се излагаш, малко да прочетеш къде е построен “Мегазаводът”Кремиковци. Какви села има около него? С какъв поминък са се занимавали? Каква технология е ползвал заводът? Замърсявал ли е плодородни почви? Принудил ли е хората да намалят животновъдството и земеделието?

Все такива неща. Ама теб какво те интересува. Важното е да си на амбразурата и защита на социализма до край.

не е лошо да прочетеш че е бил Построен там заради рудното находище ама нали си руса и си пишеш на ангария и се опитваш да изкараш почвата богата на руда  е плодородна

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

И кои са мислещи хора? Дружинка-детелинка, ге/й активистите от прозападна Европа ли?

преди 2 часа, Милен Петков написа:

Външния дълг не се е използвал за инвестиране и развитие, а плащане на пенсии, заплати и покриване на загубите от дейността на калпавите соц. предприятия. Както и за изкуствено поддържане на ниски цени.

Държавният дълг на САЩ задмина 31 трлн. долара за пръв път в историята

Защо е лошо че сме имали външен дълг? Виж колко е външния дълг на САЩ .

преди 30 минути, novaki написа:

не е лошо да прочетеш че е бил Построен там заради рудното находище ама нали си руса и си пишеш на ангария и се опитваш да изкараш почвата богата на руда  е плодородна

И отново се връщаме на въпроса ми:

Кремиковци+доставка на суровини

Сега успя ли да ми разбереш въпроса или пак НЕ?

Хайде, бъди здрав и се подготви повече.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Кремиковци+доставка на суровини

тук не споря с теб оказало се че не може да се използва рудата от рудника и е трябвало да се кара от СССР

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Всъщност? Какво имаш предвид. Че работите за сащ и против нормалната България организирано, под строй и държите връзка като колектив?

Не. Видях какво може Иван, сега и Милен си ви рита на почивки. Ще има да мучите опорки, но и на вас ви е ясно как се вижда колко сте жалки и неадекватни в спора. Нормалната България смЕх е с ЕС и САЩ. Само откровени дебили подкрепят Раша.

преди 47 минути, novaki написа:

ерде Ямбол ерде Станбул сравняваш дневник с DW и СЕ ти си бил голям майтапчия

И колко милиарда, айде милиона, айде хиляди лева е бил ефекта и печалбата, от това, че е построен до това рудно находище? С мозъци като вас на ръководни позиции е ясно защо недоносчето се сгромоляса.

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

И кои са мислещи хора? Дружинка-детелинка, ге/й активистите от прозападна Европа ли?

Не бе Черешка, ние сме си хетеро, това че вие сте гей не е проблем, проблема е. че сте червени комуноиди , с отрицателен интелект.

преди 17 минути, AAUUXX написа:

Държавният дълг на САЩ задмина 31 трлн. долара за пръв път в историята

Защо е лошо че сме имали външен дълг? Виж колко е външния дълг на САЩ .

Щото не сме имали печеливша икономика която да ги изплати дълговете.

преди 13 минути, novaki написа:

тук не споря с теб оказало се че не може да се използва рудата от рудника и е трябвало да се кара от СССР

Значи комуноидна тъпотия в действие и загробени камара пари.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

И колко милиарда, айде милиона, айде хиляди лева е бил ефекта и печалбата, от това, че е построен до това рудно находище? С мозъци като вас на ръководни позиции е ясно защо недоносчето се сгромоляса.

аз такава информация нямам и не открих но ти имаш и секретна информация та кажи като знаеш 

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Не. Видях какво може Иван, сега и Милен си ви рита на почивки. Ще има да мучите опорки, но и на вас ви е ясно как се вижда колко сте жалки и неадекватни в спора. Нормалната България смЕх е с ЕС и САЩ. Само откровени дебили подкрепят Раша.

Къф спор?

Потребител изразява позиция, Митко отговаря "Комунист, рашист, тичай за ватенка"
Потребител 2 се включва с позиция в опит да продължи дискусията излагайки своята позиция, Прасчо отговаря : Путлераст, Рашист...
Потребител 3 се пробва, Иванчо или друг индивид с вашето заболяване отвръща : Що не идеш да живееш в Россия?

И така всеки ден 24/7, дори не излизате от тук, да се чуди човек що безделници сте.

Ако това е спор, аз съм трамвай.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Не бе Черешка, ние сме си хетеро, това че вие сте гей не е проблем, проблема е. че сте червени комуноиди , с отрицателен интелект.

Щото не сме имали печеливша икономика която да ги изплати дълговете.

Значи комуноидна тъпотия в действие и загробени камара пари.

Докато не намесиш Русия отбор ягодке, не можеш.

0936046001648733224_1732964_630x458.webp

преди 1 минута, novaki написа:

аз такава информация нямам и не открих но ти имаш и секретна информация та кажи като знаеш 

Нямам секретна и ти живковистче помниш, че нямаше икономическа логика да се ползва близкото рудно находище. Тоест обиди незаслужено БаалБек а глупостта е в твоята глава.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Къф спор?

Потребител изразява позиция, Митко отговаря "Комунист, рашист, тичай за ватенка"
Потребител 2 се включва с позиция в опит да продължи дискусията излагайки своята позиция, Прасчо отговаря : Путлераст, Рашист...
Потребител 3 се пробва, Иванчо или друг индивид с вашето заболяване отвръща : Що не идеш да живееш в Россия?

И така всеки ден 24/7, дори не излизате от тук, да се чуди човек що безделници сте.

Пишеш глупости. Всеки един от нас мислещите показа аргументирано с факти, че Живков е бил прав. Че, социализма е едно недоносче.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Къф спор?

Който не скача е червен. Нали така беше уникалната мисъл на отбор детелинка с главатар Митко.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Докато не намесиш Русия отбор ягодке, не можеш.

Че аз заради вас бе черешке, за да можете да дишате.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Че аз заради вас бе черешке, за да можете да дишате.

Аз не мога да дишам от такива като вас, бре Ягодке.

the_fruitties___mayor_strawberry_by_foxt

pak__mayor_strawberry__turnip_and_roly_b

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Нямам секретна и ти живковистче помниш, че нямаше икономическа логика да се ползва близкото рудно находище. Тоест обиди незаслужено БаалБек а глупостта е в твоята глава.

Пак соросоитче не си в час ама то ти е навик .Въпроса беше дали почвата е била плодородна или не 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.