Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 3 часа, ncl написа:

Елементарно е, но да оставим това. Гледал ли си Агентите на Щит?

Мъжки сега ти загледах  писането. Ма ти къде се буташ, като даже троленето ти е некадърно?

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 10 часа, Митко Вълчев написа:

Не. С научно обосновани твърдения, базиращи се на дългият ми практически опит с БГ путинопитеци. Хубава вечер.

В недостиг си, сещай се сам на какво.   Щом и мен ме мислиш за такъв.  А аз съм фен на повече различни неща от САЩ спрямо РФ.  Не умееш да различаваш хората и си много наивен.  А си на 50 години!?

преди 5 минути, attj написа:

В недостиг си, сещай се сам на какво.   Щом и мен ме мислиш за такъв.  А аз съм фен на повече различни неща от САЩ спрямо РФ.  Не умееш да различаваш хората и си много наивен.  А си на 50 години!?

Мисля това което виждам. Когато нещо ходи, кряка и изглежда като патица явно е патица.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Мисля това което виждам. Когато нещо ходи, кряка и изглежда като патица явно е патица.

Не винаги.  На някои въобще не им е трудно да се маскират не само като патици.

преди 3 минути, attj написа:

Не винаги.  На някои въобще не им е трудно да се маскират не само като патици.

Така е, но въпросът е защо се маскират на патица(путиноид), а не на лебед (нормално мислещи, приемащи нещата хора)?

Не, това не е г.ей парад. Не е. Триумф на LGTBQ+.

Това е манифестация. 

https://www.bgspomen.com/2015/03/24-80.html?m=1

10649529_1020636481299054_80119210533515

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Не, това не е г.ей парад. Не е. Триумф на LGTBQ+.

Това е манифестация. 

https://www.bgspomen.com/2015/03/24-80.html?m=1

10649529_1020636481299054_80119210533515

И отговор на въпроса, какво тези задължителни паради, на които се говореха помпозно безсмислени тиради и слушахме за величието на недоносчето соц и предимствата му пред Запада, които не съществуваха. Та какво им беше хубавото и смисленото?

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

И отговор на въпроса, какво тези задължителни паради, на които се говореха помпозно безсмислени тиради и слушахме за величието на недоносчето соц и предимствата му пред Запада, които не съществуваха. Та какво им беше хубавото и смисленото?

Сега защо слушаш тирадите на LGTBQ? Парадите им и насилствената им политика залегнала в училищата, филмите, театрите, масмедиите? Та какво им хубавото и смисленото? 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Сега защо слушаш тирадите на LGTBQ? Парадите им и насилствената им политика залегнала в училищата, филмите, театрите, масмедиите?

Не си спомням да слушам някъде тиради за тях, освен от русофилите по форумите, които го изкарват огромния проблем. Щото няма едно друго, което да кажат срещу ЕС сравнен с тъпорашките. Смешното е, че гей хората в Раша не са по малко от тези в ЕС и нямат никакви проблеми да са такива, руската пропаганда преекспонира проблем който не съществува.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Не си спомням да слушам някъде тиради за тях, освен от русофилите по форумите, които го изкарват огромния проблем. Щото няма едно друго, което да кажат срещу ЕС сравнен с тъпорашките. Смешното е, че гей хората в Раша не са по малко от тези в ЕС и нямат никакви проблеми да са такива, руската пропаганда преекспонира проблем който не съществува.

Ти сигурен ли си, че излизаш навън? Гледаш кино? Тв? Да не си в затвора или в изолатор? Нещо странични ефекти от медикаментите?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Сега защо слушаш тирадите на LGTBQ? Парадите им и насилствената им политика залегнала в училищата, филмите, театрите, масмедиите? Та какво им хубавото и смисленото? 

Сигурно и той е извратен и има някаква полза децата да бъдат зомбирани. Одеве четох някъде, че напоследък в БГ, а вероятно не само у нас, в медицинските специалности в университетите, значително се увеличили желаещите за дипломи по педиатрия. Едва ли е защото някак си напоследък тази професия да е станала свръх заплатена, или друга причина, непредизвикваща подозрителност. И понеже няма как някои полуграмотни  да получат достъп до деца чрез медицинска специалност, тогава ползата от ЛГБТ и истанбулската извратения става напълно ясно че им е нужна, за да легализира педофилията.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Сигурно и той е извратен и има някаква полза децата да бъдат зомбирани. Одеве четох някъде, че напоследък в БГ, а вероятно не само у нас, в медицинските специалности в университетите, значително се увеличили желаещите за дипломи по педиатрия. Едва ли е защото някак си напоследък тази професия да е станала свръх заплатена, или друга причина, непредизвикваща подозрителност. И понеже няма как някои полуграмотни  да получат достъп до деца чрез медицинска специалност, тогава ползата от ЛГБТ и истанбулската извратения става напълно ясно че им е нужна, за да легализира педофилията.

Сложна теза. Виж по проста и очевадна, за да си фен на Ватата или Путин, след изписаното в този форум. Трябва или да си дебил или платен. Едва ли плащат на толкова много "хора", та остава първото.

преди 54 минути, АСПЕКТ написа:

Ти сигурен ли си, че излизаш навън? Гледаш кино? Тв? Да не си в затвора или в изолатор? Нещо странични ефекти от медикаментите?

Живея сред хора, срещам и общувам  и с гейове, никой не демонстрира предпочитанията си в това отношение, нито досажда щом не му се даде повод. Просто само ненормални полезни идиоти с виждания от тъмните векове , могат да налагат на такива да се крият и страхуват от това какви са.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Сложна теза

Човако, човек като се позачете и се случи така, че за някои явления да липсва легална причина, явно остава нелегална такава.

Открих статия във флагман която обобщава всичко което сме изписали тук в по темата социализъм и защо е било по добре тогава.

По времето на Тодор Живков народът работеше и ако и да не живееше охолно, не се лишаваше от нищо. Дядо ми е работил 25 години като елмонтьор и квартален електротехник и за тия години 2 пъти е спирал ток за неплащане. С една минимална заплата можеше да се купят 3500 киловатчаса дневна енергия или 2000 автобусни билетчета, или 31 кг свински бут с кост, или 400 литра прясно мляко...

Нямаше или почти нямаше семейство, което поне през година да не ходи на почивка, някои ходеха 2 пъти в годината. По тия времена съм видял само двама неграмотни. И двамата цигани, единият – възрастен, другият – син на цигански барон. Ненавиждаше българите и демонстративно не искаше да се научи да чете. Обаче попадна на мен като ефрейтор. Толкоз лицеви опори и коремни преси отнесе, че за 14 дни се научи да чете дотолкова, че да научи сам наизуст военната клетва.

Сега сочат с умиление как гражданите някъде на Запад оставяли монетки върху повредения автомат на метрото – демек, съвестни. Това го виждах всяка нощ, като окъснеех, когато ходех по купони. Млякото го разнасяха нощем, оставяха го пред магазините или сладкарниците. Минувачите си вземаха мляко и оставяха стотинки. И нито млякото изчезваше, нито стотинките.

Хората по селата масово не заключваха къщите си. Баба ми беше инкасаторка и влизахме у хората като у лелини си, нищо, че ги нямаше у тях. Оставяхме си колелетата незаключени пред някой приятел и си ги намирахме непипнати. Голямо произшествие беше, когато на един приятел изчезна аптечката – със седмици се коментираше.

https://www.flagman.bg/article/257259

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Така е, другарю! По-добре да закриват медицинските специалности, защото така и така учат там потенциални еврогей хирурзи само да сменят полове и така нататък па са билЕ на сичкото отгоре и на държавна МОЯ И ТВОЯ издръжка! Тоз народ трябва да почне да се лекува повече с православни методи и с по-малко еврогей ЛГБТ лоботомия и прочее помия! Па и какви са тез лекарЕ полуграмотни, дет съм им плащал на тях да се мандрахерцат без да работЯт толкоз годин нешо полезно например идна коза да научат как да издоят православно и некапиталистичеки, па и ваксини ша ми пробутват от горе на сичкото от тия на Гейц да ме жандеросват и евроатлантизират мене и народа си насила за пари! За пари ти казувам са се продалЕ и за ЛГБТ привилегии! Като дойдем на власт обаче ще ги забраним сите и ше направим повече жамии да се молят хората за истинско православно изцерение!

Путалах Акбар!

298607698_3119641444952344_6127372024145

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Човако, човек като се позачете и се случи така, че за някои явления да липсва легална причина, явно остава нелегална такава.

Вярно е. Както плоската земя, кемтрейлс, Илюминати, ваксини за редуциране на човечеството, чипове за контрол. Добре, че оцеляването на човечеството е общо дело, че отдавна Дарвин да си е взел своето от плоскоземците и техните производни.

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Открих статия във флагман която обобщава всичко което сме изписали тук в по темата социализъм и защо е било по добре тогава.

По времето на Тодор Живков народът работеше и ако и да не живееше охолно, не се лишаваше от нищо. Дядо ми е работил 25 години като елмонтьор и квартален електротехник и за тия години 2 пъти е спирал ток за неплащане. С една минимална заплата можеше да се купят 3500 киловатчаса дневна енергия или 2000 автобусни билетчета, или 31 кг свински бут с кост, или 400 литра прясно мляко...

Нямаше или почти нямаше семейство, което поне през година да не ходи на почивка, някои ходеха 2 пъти в годината. По тия времена съм видял само двама неграмотни. И двамата цигани, единият – възрастен, другият – син на цигански барон. Ненавиждаше българите и демонстративно не искаше да се научи да чете. Обаче попадна на мен като ефрейтор. Толкоз лицеви опори и коремни преси отнесе, че за 14 дни се научи да чете дотолкова, че да научи сам наизуст военната клетва.

Сега сочат с умиление как гражданите някъде на Запад оставяли монетки върху повредения автомат на метрото – демек, съвестни. Това го виждах всяка нощ, като окъснеех, когато ходех по купони. Млякото го разнасяха нощем, оставяха го пред магазините или сладкарниците. Минувачите си вземаха мляко и оставяха стотинки. И нито млякото изчезваше, нито стотинките.

Хората по селата масово не заключваха къщите си. Баба ми беше инкасаторка и влизахме у хората като у лелини си, нищо, че ги нямаше у тях. Оставяхме си колелетата незаключени пред някой приятел и си ги намирахме непипнати. Голямо произшествие беше, когато на един приятел изчезна аптечката – със седмици се коментираше.

https://www.flagman.bg/article/257259

Не обобщава нищо. Ето ти обобщение. Насила наложен строй, през цялото време забрана за напускане. Кой бяга от доброто. Десетки безумия от партийни секретари, през научен комунизъм, задължителни манифестации, до Кремиковци и напоителната система в селото на майка ми, която никога не влезе в употреба. Разпаднало се недоносче, без външна сила.

преди 1 минута, нушо написа:

Голем отбор неспасяеми станахте бре.Нали сега не е комунизъм,докъде стигнахме?До кривата круша.

Тамън сме си, движим се добре. А комунистите никога не ги изритахме, за да сме наистина супер. Хайде нещо в подкрепа на написаната от теб лъжа, аман от общи приказки и опорки.

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Кой бяга от доброто.

И аз това питам ,защо сега всеки четвърти иска да емигрира ,кой бяга от доброто?

преди 9 минути, нушо написа:

Голем отбор неспасяеми станахте бре.Нали сега не е комунизъм,докъде стигнахме?До кривата круша.

Сега не е комунизъм ,но пак комунизъма им е виновен за всичко след 89г.

Тамън сме си, движим се добре.

Наисистна ли ? Кажи го на тези 1.5 милиона живеещи в крайна бедност.

1.5 млн. българи са живели под прага на бедността през миналата година

Тамън сме си, движим се добре. А комунистите никога не ги изритахме, за да сме наистина супер. Хайде нещо в подкрепа на написаната от теб лъжа, аман от общи приказки и опорки.

Тези трябва да изритаме че сринаха България.И най важното че продължават...

331209140_5940950716000134_438482862243140972_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_aid=0&_nc_ohc=L9imehtWBiUAX9_tjDz&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AfBJlX7VVTe04A3LK-Zf90WmIqr5WwENdXTHWDnylv14Ag&oe=63F35F93

преди 8 минути, AAUUXX написа:

И аз това питам ,защо сега всеки четвърти иска да емигрира ,кой бяга от доброто?

Сега не е комунизъм ,но пак комунизъма им е виновен за всичко след 89г.

Наисистна ли ? Кажи го на тези 1.5 милиона живеещи в крайна бедност.

1.5 млн. българи са живели под прага на бедността през миналата година

Защо не отвориха тогава границата, за да направим сравнение? Сега само спекулираш. Не е комунизъм, но е ПОСТкомунизъм, които се отърваха са в пъти по добре от нас сред бившите соц. То при Соца всички бяхме богати, но само ако си от номенклатурата и в мокрите ви сънища. За реалността има статистика.

преди 8 минути, нушо написа:

Тези трябва да изритаме че сринаха България.И най важното че продължават...

331209140_5940950716000134_438482862243140972_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_aid=0&_nc_ohc=L9imehtWBiUAX9_tjDz&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AfBJlX7VVTe04A3LK-Zf90WmIqr5WwENdXTHWDnylv14Ag&oe=63F35F93

И тези сумарно колко управляваха бе смЕх, няма година и то в коалиция с БСП. Тъпо, по тъпо, най тъпо, БГ ватенка.

току-що, нушо написа:

Всичките ги видяхме че са плюли в устата.

Пич, пробвай с факти и защитим твърдения. Аз виждам дебили, подкрепящи Раша, която поколения назад е била пример какво не трябва да бъде едно общество. И твърдящи, какво Зло е Запада, пък мечтаещи за онзи стандарт, спестяващи в Западна валута и пращащи децата си там при възможност.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Защо не отвориха тогава границата, за да направим сравнение?

Прав си нямаме сравнение. Но пък на теория ако бяха отворени границите кой би заменил сигурната си работа в страната за несигурна работа на запад?

Кирил с Корнелия  и  с  Асен нямаха време да включат посредници във всички дейности.   Те са корумпирани спекуланти  и  странното е, че някои все  още им вярват.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.