Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, Proshark написа:

:offtopic_s:

Г-н Вълчев,има едно малко бутонче-"Игнорирай нов потребител" -ако не сте запознат с действието му,Ви съветвам да разучите функциите на форума.Изключително удобна функция за избягване на  идиотските коментари във форума...Както споменах...трябва ми малко смирение...

Прав си , трябва ти. Г-н, анонимен.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Този започна с провокация към Иван, който дни си губи времето да ви отговаря и на трола му се получи.

Не. Не е започнало така. Както и войната сега не е започнала така.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Защо си бот-фейкомет

Ти знаеш ли какво е това?    Ще помоля Маруся да ти дойде на гости и да ти разцентрова компютъра.  Пак е забравила.  Можеш ли да преинсталираш?    

току-що, ncl написа:

Не. Не е започнало така. Както и войната сега не е започнала така.

Човек му писва да спори с обратното на умни, върни началото на комуникацията им и виж. Шарк пише обида с първият си пост. От хора с един общ мозък нямам големи очаквания.

преди 1 минута, attj написа:

Ще помоля Маруся да ти дойде на гости и да ти разцентрова компютъра.  

Като те "пуснат" от интерната заповядай дядо-трол-комуняга със всичките си самоличности

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Човек му писва да спори с обратното на умни, върни началото на комуникацията им и виж. Шарк пише обида с първият си пост. От хора с един общ мозък нямам големи очаквания.

Ти ли ще ми говориш за обиди? Ако модераторите бяха обективни... Но иначе сте много умни...

преди 6 минути, Coco1 написа:

Като те "пуснат" от интерната заповядай дядо-трол-комуняга със всичките си самоличности

Потруди се да си интересен!   

• Автор
преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Ами то на теб смислени неща е загубена кауза да ти се пишат. Иначе съм писал, че каквито и безсмислици да пишеш, никога не обиждаш. Но ти, не всички путиноиди. Този започна с провокация към Иван, който дни си губи времето да ви отговаря и на трола му се получи.

Оценяваш това, че никога не обиждам, нали? Добре е, че оценяваш социалните ми умения, които съм придобил.

И защо да е "загубена кауза" да ми се говорят смислени неща? Знаеш ли колко много смислени неща съм написал в този форум...

В какво се състоеше провокацията към Иван?

преди 3 минути, Coco1 написа:

Tрудовак в интерната ! Брау дядка :yanim:

Почвай да учиш как се преинсталира ОС.  Като те гледам -някой друг ще трябва да се занимава.   Това струва пари. 

преди 17 минути, ncl написа:

Ти ли ще ми говориш за обиди? Ако модераторите бяха обективни... Но иначе сте много умни...

Умни сме. Явно и модераторите. Преценяват, кога е обидна провокация или е отговор на такава.

преди 1 час, Proshark написа:

Еха...ма вие сте се взели много на сериозно.....как накацахте като патки на мамул....

Тежките случаи от Карлуково, 24/7  едно и също повтарят като папагали, навсякъде им се привиждат зли комунисти, Путин, ватенки и пр., Единия се мисли за папата.
Лечение няма, а и усмирителните ризи развързват...
Какво ли са преживели горките за да са толкова увредени?

преди 8 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Оценяваш това, че никога не обиждам, нали? Добре е, че оценяваш социалните ми умения, които съм придобил.

И защо да е "загубена кауза" да ми се говорят смислени неща? Знаеш ли колко много смислени неща съм написал в този форум...

В какво се състоеше провокацията към Иван?

Ако му размениш обувките и му залепиш мишката и натам си го открий. Нямаш социални умения, не се заблуждавай.

току-що, Bubbles написа:

Тежките случаи от Карлуково, 24/7  едно и също повтарят като папагали, навсякъде им се привиждат зли комунисти, Путин, ватенки и пр., Единия се мисли за папата.
Лечение няма, а и усмирителните ризи развързват...
Какво ли са преживели горките за да са толкова увредени?

Я бе , комуноидите които са готови да оправдаят всяко зло, мерзост и жестокост щом е от североизточен Мордор. Ще поставят диагнози. Мамини сладки смехурковци.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Умни сме. Явно и модераторите. Преценяват, кога е обидна провокация или е отговор на такава.

Не е моя работа да оценявам преценката на модераторите. Както и дали си умен.

преди 2 минути, ncl написа:

Не е моя работа да оценявам преценката на модераторите. Както и дали си умен.

Наистина е над възможностите ти. Ако имаш нещо по темата пиши. Не троли.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Я бе , комуноидите които са готови да оправдаят всяко зло, мерзост и жестокост щом е от североизточен Мордор. Ще поставят диагнози. Мамини сладки смехурковци.

А какво да кажем за хорица които мелят дословно едно и също?
Може би един и същи потребител с 20 акаунта?
Каквото и да е, с вас нормална дискусия не може да се води защото само лепите етикети, гледате като коне с капаци само в една точка и до там.

По-страшното е, че такива като вас имат правото да гласуват, горко на майка България с такива избиратели.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ако му размениш обувките и му залепиш мишката и натам си го открий. Нямаш социални умения, не се заблуждавай.

Хубаво ме цитираш,но не е лошо да прегледаш и постове,на които другите не би трябвало да се чувстват обидени...според вашия критерии.. на обратното на тъпи...Като си се хванал на хорото и настъпваш,трябва да ти е ясно,че все някой и теб ще те настъпи....

Ха...те другите ти го рекнаха...

преди 1 минута, Bubbles написа:

А какво да кажем за хорица които мелят дословно едно и също?
Може би един и същи потребител с 20 акаунта?
Каквото и да е, с вас нормална дискусия не може да се води защото само лепите етикети, гледате като коне с капаци само в една точка и до там.

По-страшното е, че такива като вас имат правото да гласуват, горко на майка България с такива избиратели.

Обяснявам какво ви прави негодници. Ти ми пишеш какво меля, въпреки че никога не си оборил моето "мелене" с твоето. Един и същи с 20 акаунта, викаш. Пробваш да ми върнеш, че посочих в темата, как всички ползвате един общ мозък.

преди 2 минути, Proshark написа:

Хубаво ме цитираш,но не е лошо да прегледаш и постове,на които другите не би трябвало да се чувстват обидени...според вашия критерии.. на обратното на тъпи...Като си се хванал на хорото и настъпваш,трябва да ти е ясно,че все някой и теб ще те настъпи....

Ха...те другите ти го рекнаха...

Ха, провокира Иван и той изгоря. Горд ли си? Ще заспиш ли тази вечер с чувство за изпълнен дълг?

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Обяснявам какво ви прави негодници.

И ти ли продължаваш с обидите?!

току-що, ncl написа:

И ти ли продължаваш с обидите?!

Не. С научно обосновани твърдения, базиращи се на дългият ми практически опит с БГ путинопитеци. Хубава вечер.

на 15.02.2023 г. в 19:57, glen написа:

Ами дай да смятаме,например какво? Хляб,бензин,ракия,жилище,автомобил!

......

Днес се напънах да си спомня някои стоки. Брат ми помагаше. Малко по-голям е от мен.

Продължавам с 1985г.

Хляб "Добруджа " - 0.26 лв.

Хляб "Бял" - 0.38 лв

Пресно млеко - 0.40 лв.

За киселото не можахме да си спомним.

Сега и важните неща :)

Водка българска - 500 мл. - 3.60 лв. 700 мл. - 4.50 лв. "Столичная" 500 мл. - 6.00 лв. 

Бренди "Слънчев бряг" - 3.60 лв. "Плиска", "Преслав" - 6.00 лв. За 500 мл.!!!

Български цигари - средно - 0.80 лв. "БТ" беше 1.20 лв. Западни цигари, защото имаше и такива по магазините - от 2.40 лв. до 3.00 лв.

Бензин масов беше 93 (вече бяхме надраснали 86) - 1лв/ 1л.

Прилични кожени НАШИ обувки - 40 лв.

Пералня "Перла" - 500 лв.

Цветен руски телевизор - 700 лв.

За колбасите вече писах.

Дадох пример, че започнах с 5.53 лв., а това не беше минималната!

преди 7 минути, parmobil написа:

Дадох пример, че започнах с 5.53 лв., а това не беше минималната!

А колко е била минималната?

Посочването на факти не е нищо. Важно е тяхното представяне. И точно тук идва демагогията....

преди 1 минута, ncl написа:

А колко е била минималната?

Посочването на факти не е нищо. Важно е тяхното представяне. И точно тук идва демагогията....

Два пъти дадох линк и не само аз, а и JohnTRIVOLTA, ако не се лъжа. За 1985 г. - 120 лв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.