Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 12 минути, Coco1 написа:

Трола-комАнист-чугун-мосейковец, защитава комунистите че иначе горкия и нет няма да има /cdn-cgi/mirage/8402c49afad5ab7bcbb7b983ca44e7d7220ff91dad7568e838ea533a44633d26/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_thumbsupsmileyanim.gif

/cdn-cgi/mirage/8402c49afad5ab7bcbb7b983ca44e7d7220ff91dad7568e838ea533a44633d26/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2023_02/38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg.21d260d0640bb6b7b5755196c1512ccf.jpg

Твойте халюцинации,все комунисти ти се привиждат.От комунизма до сега минаха много години.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Кво да обясня? Що образованието по соца е буклук, достъпно не за всеки? Щото управляваха неграмотни уроди. Избиха тогавашната интелигенция, настаниха се в къщите им, собствениците в Белене. Справка Антон Югов, шеф на милицията, живял в къщата на банкер. Тъй борят империализма, като им размъкват чехлите, в буржоазните имоти.

п.с. Кво ми се хилиш, провери за Югов, не е тайна!

Аха, сега знаят всички кой е https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Радул_Милков

Само интелектуална маса излизат от демократичното общество и най-вече в училищата. Страхотно образование. Те не знаят, в кой град се намира Дунав Мост или  в кой град е роден Васил Левски, ще ми знаят за Милков.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Само интелектуална маса излизат от демократичното общество и най-вече в училищата. Страхотно образование

Има и умни деца, стига сте злобели! Има и дебили, кой как си го направи. Има един лаф -

зубър е който утре ще му викаш "шефе".

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Има и умни деца, стига сте злобели! Има и дебили, кой как си го направи. Има един лаф -

зубър е който утре ще му викаш "шефе".

Да, виждам. Само умни деца в чалготеката. Играят сценки, пиеси от Чехов. Рецитират Шилер. Пак там в чалготеката.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да, виждам. Само умни деца в чалготеката. Играят сценки, пиеси от Чехов. Рецитират Шилер. Пак там в чалготеката.

80 % са дебили, Професорът ви го каза. Разликата е, че по соца управляваха дебилите. Умните ги носеха на гърба си, Марангозов ви направи Правец, емблемата на БГ електрониката. Корольов си е чертал ракетите от Сибир, дето червения изверг се фукаше с тях пред американците.

Дебило-крация, е соца.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Защото така е била решила системата тогава ,все едно да питаш сега защо сме в ЕС?

Беше решила системата/комунетата/ така понеже , ако видиш какво е навън и ще разбереш в какъв кафез си живял т.е. ще се разбере, че строя е недонсче с време! Членството ни в ЕС е едно от най-хубавите неща , които можаха да ни се случат инак щяхме да сме и под 5мил. понеже другите щяха да изпукат от глад и мизерия след фалита 90те, на место сега да са живи и здрави макар и в странство, пращайки голяма част от заработеното, чиста пара -валута в България /около 2 милиарда декларирани и над 8 недекларирани/неофициално/. На всичко отгоре комунетата искат и правото на глас да им отменят !

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Подразбира се , че ходите с децата си на чалготека и нормално да срещате там себеподобни!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Тия мекотели освободиха цените на тока, което отприщи инфлацията, дето я гледаме. Сега с държавни средства финансираме свръх-печалби за едни хора, в енергийния сектор. За малко да затворят и ТЕЦ-овете.

Кокорчо и на снимка не мога да го гледам. Някаква учителка писа по форумите, вика питам го нещо, погледна ме с поглед на змия!

Да ве те отприщиха също и в ЕС инфалцията :D

преди 1 час, нушо написа:

Твойте халюцинации,все комунисти ти се привиждат.От комунизма до сега минаха много години.

Горкия комАнист получи раздвоение

Момченца на 60+, някои или направо повечето от комунистически сой, плачат колко добре било през соца. Какъв велик и неповторим строй било недоносчето. Нищо, че беше наложен насила, убиваха при опит да го напуснеш и се разпадна без външна помощ.  Сега децата им бягат на Запад, част от тях които успяха също. Ползват западните блага, технологии, стандарти и възможности. Но при всеки знак от Кремъл малоумниците запяват руския химн и започват руските опорки. Гнусна, малоумна, вредна сган. Без съвест и родина. Правещи се в безкрайното си тролене на по прости отколкото са всъщност.

преди 16 часа, Митко Вълчев написа:

М и н и м а л н а т а от всички браншове, чистачки, текезесари, минималната.

преди 16 часа, gagodrago написа:

казах ме ти че беше по браншове не знам къде е била най ниска 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Аха, сега знаят всички кой е https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Радул_Милков

Само интелектуална маса излизат от демократичното общество и най-вече в училищата. Страхотно образование. Те не знаят, в кой град се намира Дунав Мост или  в кой град е роден Васил Левски, ще ми знаят за Милков.

Като бяхте създали такъв интелектуален елит, що се сговнясахте и на технологичния и научния фронт. Коя руска технология от хилядите в бита ни?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

При соца само Чайковски слушахме, смешковци.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Момченца на 60+, някои или направо повечето от комунистически сой, плачат колко добре било през соца.

Това го разбрахме ,но не разбирам защо описвате лошите неща на соца ,а не добрите на демокрацията ?

преди 2 минути, novaki написа:

казах ме ти че беше по браншове не знам къде е била най ниска 

Пише от 55 до 120 през соца. Учи се да четеш.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

При соца само Чайковски слушахме, смешковци.

А след това ,Радка пиратка и Тигре тигре - голям контраст :D

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

На какво обаче ?

На каквото е нужно според учебната програма за ученика.

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

Глупостите са патент на дебилитета от Черешка. Ние пишем безспорни факти, три мнения поредни на някой от нас, имат повече стойност, от всички глупости които сте изписали в тази тема.

б

преди 4 часа, IvanKirov написа:

Т.е. аз пътувам само с ЛК по ЕС, повечето пъти дори не плащам аз, тъй като съм по командировки. Имам и купен от мен имот в София, и къща, и кола, и нямам и стотинка кредит. С години съм си позволявал да не работя на заплата и да инвестирам с времето си, и не съм гладувал.

Вие квичите до небето, че ви натиснал живота, в 21 век нямате средства и до комшиите да се замъкнете,

И глупостите аз съм ги пишел, неспасяем съм бил. Вие сте мизерниците, ние сме ви криви.

Затуй не ви ща соца, бяхте ни натикали в руски галош, инженер учи 5 години в младостта си, попиляват му още 2-3 години в казарма, и после взема по-малко от синчето на партийното леке.

Ми неща ви я ваща хубавиня, оправяме се добре без вас, благодаря!

Беден човек е беден в главата.

Бедността е наказание за некадърността (Роналд Рейгън).

всички тролове все бизнесмени а работят -дращят по форумите 24 часа смешен си лъжецо

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Пише от 55 до 120 през соца. Учи се да четеш.

не ти си неспасяем случай

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Това го разбрахме ,но не разбирам защо описвате лошите неща на соца ,а не добрите на демокрацията ?

Ми то се подразбира, бачкам си от нас, обикалям си света, средната заплата в сектора ни е в пъти над минималната. Ако беше соц - е гледай ги корейците. Една соц. мрежа, 20-тина сайта, всичко удавено в пропаганда. Дори дискусии не са позволени.

преди 9 минути, novaki написа:

всички тролове все бизнесмени а работят -дращят по форумите 24 часа смешен си лъжецо

Много ли ти е трудно да схванеш, че не сме на тръстиката като вас? Нямам пъдар да ме варди, разнообразявам си деня с вас. Вкъщи пред компа съм, колегите решихме, че няма смисъл да ходим в офиса. В момента е празен.

преди 19 минути, AAUUXX написа:

Че ученето никога не е било забранявано :ohmy:

На "неблагонадеждните" забраняваха висше образование. Дето и без туй най-тегавите изпити бяха по научен комунизъм, и история на БКП. 30 % от материала - соц простотии.

преди 23 минути, AAUUXX написа:

А след това ,Радка пиратка и Тигре тигре - голям контраст :D

На каквото е нужно според учебната програма за ученика.

Тъй де. И в Северна Македония са ги учили по учебна програма, та върви сега им обяснявай , кой е Самуил или Гоце и т.н.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Ми то се подразбира, бачкам си от нас

Във форума

преди 11 минути, IvanKirov написа:

обикалям си света

Виртуално

преди 12 минути, IvanKirov написа:

средната заплата

За написан пост по опорна точка

преди 29 минути, ncl написа:

Тоя соц много дебили извъди. Лош соц, лош...

Точно така. Много са, като им формират "кратуната" от раждане и те така, като при военните най-видимо, да не могат да мислят извън определени рамки ! За това бъдещето в младото поколение, просто "кратуните" не могат да формират тези рамки в собственото си поколение, така както системата е успявала!

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Във форума

Точно на такива като тебе нямам задължения да давам отчет. Т. Колев го каза. Делят ни 2 вагона книги.

Виртуално

Дори си направих нотариално заверено копие, на стария задграничен паспорт. Ако стане въпрос да им докажа, че съм стигал чак до Америка.

За написан пост по опорна точка

Много е трудно, на некадърник, да схване. Че не всички сме като вас, да трябва някой да ни плаща, че да имаме гражданска позиция. Има кой и за какво да ми плаща. Добре е да намериш на тебе някой да плаща, че ми бактиса да опищявате света, с немотията си!

Умен човек- беден няма. С уговорката, че трябва да е свободен, да разполага поне с тялото си. В соца и това нямаше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.