Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярно ли е, че има скрити настройки в BIOS-а? Ако да, как да получа достъп до тях?

Препоръчан отговор

преди 27 минути, PigMan9 написа:

Ако достъпа до безплатен интернет беше толкова лесен - пускаш една програма и готово - то доставчиците на Интернет щяха да банкрутират. Все по-малко и по-малко хора ще плащат, докато все повече ш повече крадат - това би довело да фалит.

Ако достъпа беше или не беше безплатен то няма нищо лесно в този живот както сам виждаш. Аз неискам да се хваля но ползвам такава програма но не за да крада чужди пароли или нещо подобно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, vlado1985 написа:

Ако достъпа беше или не беше безплатен то няма нищо лесно в този живот както сам виждаш. Аз неискам да се хваля но ползвам такава програма но не за да крада чужди пароли или нещо подобно.

А, тогава за какво я ползваш? Нали идеята на тези програми е да декриптират пароли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, PigMan9 написа:

А, тогава за какво я ползваш? Нали идеята на тези програми е да декриптират пароли?

Момче всеки ползва каквото си иска за каквото си иска според теб трябва ли и длъжен ли съм да давам отчет кое и за какво ползвам ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, vlado1985 написа:

Момче всеки ползва каквото си иска за каквото си иска според теб трябва ли и длъжен ли съм да давам отчет кое и за какво ползвам ?

Ако една програма е предназначена за декриптиране, то тя се използва за декриптиране; тъй като няма други функции и не може да се използва за друго, освен за това, за което е предназначена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, PigMan9 написа:

Ако една програма е предназначена за декриптиране, то тя се използва за декриптиране; тъй като няма други функции и не може да се използва за друго, освен за това, за което е предназначена.

Въртиш сучеш пуснал си хубаво тема за минчо и на края пак стигаме до желаниетоти че големия ти мерак е безплатния не.т Но ако си мислиш че с тази версия, на минчо толкова, лесно ще се справиш да бараш нет на аванта лъжеш се. Програми колкото искаш има за разбиване на wifi мрежи, но се иска, четене а ти явно нямаш, намерение да четеш. И очакваш всичко да стане от самосебеси като на магия. Един съвет не се занимавай с глупости и най вече с неща с които не си способен да се справиш. И ако искаш да имаш напредък с някоя дистрибуция за която пускаш, тема и питаш, наблегни най добре на четенето и вдявай, от даденитети съвети. А не само да остроумничиш и да казваш че разбираш от всичко и след това някой като те бъзикне питаш защо го е направил а не си задаваш сам въпроса защо така е постъпила другата страна.

@PigMan9Хубаво си ми писал писмо няма лошо и съм ти отговорил на въпроса както ще ти отговоря и тук. Когато видя в твой пост че си написал, че си прочел, нещо как става и си постнал линкове тогава вече може да ти кажа име на програма. Но така без да имаш желание и само да хабим мастило ефект от каквато и да е програма няма да има. Така че наблегни на ученето и покажи че имаш желание да се научиш и се дръж малко по сериозно поне с потребителите които взимат участие в някоя от темитети.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, PigMan9 написа:

Линукс ли като тръгне? Ми, като тръгне, ще си го ползвам.

Олигрофрен хАпсолюлетен

преди 4 часа, PigMan9 написа:

Твърдиш, че аз не правя нещата правилно. Имаш ли нещо против да покажеш което точно не съм направил правилно?

В ръцете са ти доказателствата аз няма кво да доказвам на теб лаптитата не бачкат не моите

Олигофрен хАпсолютен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, vlado1985 написа:

Въртиш сучеш пуснал си хубаво тема за минчо и на края пак стигаме до желаниетоти че големия ти мерак е безплатния не.т Но ако си мислиш че с тази версия, на минчо толкова, лесно ще се справиш да бараш нет на аванта лъжеш се. Програми колкото искаш има за разбиване на wifi мрежи, но се иска, четене а ти явно нямаш, намерение да четеш. И очакваш всичко да стане от самосебеси като на магия. Един съвет не се занимавай с глупости и най вече с неща с които не си способен да се справиш. И ако искаш да имаш напредък с някоя дистрибуция за която пускаш, тема и питаш, наблегни най добре на четенето и вдявай, от даденитети съвети. А не само да остроумничиш и да казваш че разбираш от всичко и след това някой като те бъзикне питаш защо го е направил а не си задаваш сам въпроса защо така е постъпила другата страна.

@PigMan9Хубаво си ми писал писмо няма лошо и съм ти отговорил на въпроса както ще ти отговоря и тук. Когато видя в твой пост че си написал, че си прочел, нещо как става и си постнал линкове тогава вече може да ти кажа име на програма. Но така без да имаш желание и само да хабим мастило ефект от каквато и да е програма няма да има. Така че наблегни на ученето и покажи че имаш желание да се научиш и се дръж малко по сериозно поне с потребителите които взимат участие в някоя от темитети.

Аз ВЕЧЕ имам безплатен интернет. Един със 72mb в секунда, и един с около 64 килобайта в секунда.

преди 4 часа, petie1 написа:

Олигрофрен хАпсолюлетен

преди 4 часа, petie1 написа:

Олигофрен хАпсолютен

Не повтаряй едно и също, като spambot.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По темата: все още ми е необходимо да получа достъп до advanced settings, за да видя какви опции има за ACPI. След като първата част от грешката, все още има грешки, свързани с ACPI. Искам да получа достъп до скритите настройки, за да видя дали там има опции, които биха оправили този проблем.

BIOS-а е InsydeH20 Setup Utility - Rev. 5.0

Опитах следния метод:

GgO07kq.jpg

Но нищо не се получи.

Някой знае ли как да оправя проблема и да получа достъп до въпросните настройки?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, PigMan9 написа:

Доколкото разбирам от на исканото от @цър-вул БИОС-ите могат да се подменят, както и да се правят промени по тях.

Да, могат ... на моето Acorp 6BX67 си имам двоен биос и кеф ми единия, кеф ми другия ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Последна помощ от НИИЧАВО  и оттук натък помпщ нанайси

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, petie1 написа:

Последна помощ от НИИЧАВО  и оттук натък помпщ нанайси

Не стана.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...