Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Запис на видео от Vivacom EON - как

Featured Replies

преди 2 минути, dimy написа:

Какво ще е подходящо да инсталирам за да махна HDCP?

Честно-нямам представа.Никога не ми се е нагало...Мога да се разровя.

@dimy, задължително ли записа трябва да е от EON бокса, който е закачен на ТВ-то? Защото да речем имаш лесен вариант да записваш на компютъра. С договора ти към Виваком получаваш и достъп до уеб стримингa след регистрация в My Vivacom. На компютъра вече можеш да записваш с някаква програма за записване на екрана, която можеш да си напазаруваш безплатно от някой бананов сайт. Може да не е мега перфектно качество, но за домашна работа все келепир.

Ползват някакви сплитери.

Цени и ценички-всякакви.

преди 4 часа, нушо написа:

Кой ли да ти каже?Тука се борим против пиратството.

Не бях забелязал, поне не и в предишната тема.

преди 4 часа, exwol написа:

@dimy, задължително ли записа трябва да е от EON бокса, който е закачен на ТВ-то? Защото да речем имаш лесен вариант да записваш на компютъра. С договора ти към Виваком получаваш и достъп до уеб стримингa след регистрация в My Vivacom. На компютъра вече можеш да записваш с някаква програма за записване на екрана, която можеш да си напазаруваш безплатно от някой бананов сайт. Може да не е мега перфектно качество, но за домашна работа все келепир.

Е, от ЕОН бокса е идеята. От компютъра през интернет не е трудно да се хване стрийма с програма.

преди 13 часа, Orgasmatron написа:

Честно-нямам представа.Никога не ми се е нагало...Мога да се разровя.

Ще се радвам.

Аз от доста време чета по въпроса, но стигнах до сплитерите... като този.

При мен Pacostar си работи. Пише и трие с най-обикновена флашка 32G за под 10 лв от кауфбакалията. Между другото има и нов софтуер, но не намерих разлика. Записът е около 5GB за 2 часа (гледам на запис Фрактура по Диема), сам си цепи файла на парчета по 4GB. Другивт ми приемник NETA записва кодирано и не свири на компютъра, но на него си става.

на 9.11.2022 г. в 5:52, Филипов написа:

При мен Pacostar си работи. Пише и трие с най-обикновена флашка 32G за под 10 лв от кауфбакалията. Между другото има и нов софтуер, но не намерих разлика. Записът е около 5GB за 2 часа (гледам на запис Фрактура по Диема), сам си цепи файла на парчета по 4GB. Другивт ми приемник NETA записва кодирано и не свири на компютъра, но на него си става.

Записите от ПакоСтар-а може ли да се гледат на друг комп? Не че ще купувам такъв, но - да попитам.

Да, и това колко пъти да го пиша? Това е единственото, което съм намерил да работи. Да записва некодирано. Записът може да се гледа на всякакъв компютър, телевизор или друго възпроизвеждащо устройство. На моята кабеларка работи с операторска Conax карта. Нали в другата тема беше написал че си купил?

преди 5 часа, Филипов написа:

Да, и това колко пъти да го пиша? Това е единственото, което съм намерил да работи. Да записва некодирано. Записът може да се гледа на всякакъв компютър, телевизор или друго възпроизвеждащо устройство. На моята кабеларка работи с операторска Conax карта. Нали в другата тема беше написал че си купил?

Хм, да - купих Пакостар, но той записа САМО некодираните телевизии.

А сега - Виваком няма Conax карта, и - мен ме интересува - кодираните с HDCP телевизии... те всички са такива, де.

Та задачата вече - е друга. Казва се HDCP.

Рано или късно ще го разгадая, засега съм стигнал до сплитерите . Ей така от спортна злоба - ще ги декриптирам - некви 30 паунда е всичко.

преди 17 часа, dimy написа:

записа САМО некодираните телевизии

Гледай си работата. Запива всички. Като не вярваш може да дойдеш и да видиш.

на 10.11.2022 г. в 6:57, dimy написа:

Не че ще купувам такъв

преди 17 часа, dimy написа:

купих Пакостар

Кое от двете е вярно? В последователни твои постове.

преди 9 часа, Филипов написа:

Гледай си работата. Запива всички. Като не вярваш може да дойдеш и да видиш.

Кое от двете е вярно? В последователни твои постове.

Оффф, чичко Филипов! Купих Пакостара преди година-две, от когато са ми и постовете в другата тема. Тогава ударих греда и ... вече ... няма да купувам такъв. Капиш?

Можеш ли да помогнеш по текущия ми проблем, след като изяснихме хронологията на събитията?

• 3 месеца по-късно...

Имах същия проблем, исках да записвам EON с нещо. Успях да го направя с тоя кепчър от Алито - https://www.aliexpress.com/item/1005002525790678.html?spm=a2g0o.productlist.main.21.5228c34fAPBCln&algo_pvid=62195433-83b0-4c68-ab40-2a8688928b98&algo_exp_id=62195433-83b0-4c68-ab40-2a8688928b98-10&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000020999266841"}&pdp_npi=3%40dis!BGN!35.4!28.33!!!!!%40211bf49716765770523655913d06ea!12000020999266841!sea!BG!819916287&curPageLogUid=vrvUyIPqenaN

Записва фсички програми и няма никакви защити.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.