Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България в Шенгенското пространство - за или против

Featured Replies

преди 48 минути, NewRedDragon написа:

`Пълни глупости! Познавам всички бази и съм ходил многократно във всичи - имам си договори и работя с тях.

Отново питам - кое точно е глупост? Ако не можеш да покажеш кое точно е глупост и да обясниш защо е глупост, недей да твърдиш, че е глупост. :hush:

Ако ме критикуваш, но не можеш да обясниш кое точно не ми е вярно и не можеш да обясниш кое точно е истината, критиките ти са логически погрешни и невалидни.

И защо казваш, "пълни глупости"? Официалните сайтове глупости ли говорят? Това са официални сайтове, показващи имената на базите и къде се намират тези бази. Кое точно е глупост, според теб? Бъди конкретен - посочи кое точно е глупост.

От къде идват парите - ами от данъкоплатцоте естествено - всички в Алианса.

Да, от данъкоплатците идват. И дори да не искат да плащат, пак ще са принудени да плащат.

Ако не плащаш данъци, ще те преследват. Данъците се плащат с цел да не бъде преследван човек.

Ако отидеш във фалшивата държавна администрация и попиташ защо трябва да плащаш данъци, чрез които да финансираш воините и инвазиите на САЩ, ГАРАНТИРАМ ти, че никой няма да може да ти даде смислен отговор.

Това с плащането на данъци за финансиране на НАТО, което е екстензията на американската армия в Европа, е нещо, което е наложено отвън. Никой нормален човек, който знае истината, не пропагандата, а истината, няма да се съгласи доброволно да подарява пари на НАТО.

Ти познаваш ли нормален човек, който доброволно би подарил пари на НАТО и да финансира военните операции на НАТО? Защото аз НЕ искам парите ми да отиват при военни корпорации, които разиграват воини и прокси воини по света и убиват хора без причина. Не искам парите ми да отиват и при някакви "UN peacekeeping troops", които изнасилват хора... За изнасилванията от страна на "мироопазващи" съм писал ето тук:

Ти защо не плащаш?

Кой ти каза, че не плащам? Знам, че ако не плащам Sham Government ще ми изпрати рекетьори, бронирани полицай с палки и съдебни изпълнители. Плащам, плащам... като отче наш плащам. :)

Ако не плащам, ще ми вземат всичко и ще ме върнат в първи клас.

преди 49 минути, NewRedDragon написа:

имам си договори и работя с тях.

Като какъв работиш във военните бази?

Ето защо ги защитаваш - ти работиш там. Не ме разбирай погрешно - не те виня за техните действия. Ти си просто някой, който работи там и не си директно свързан с действията им по света.

• Отговори 102
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде и този... Абе вие грамотни ли сте? Става дума за Шенген, ШЕНГЕН! Еврозоната е финансовата струтура на ЕС, Шенген е простраството за свободно придвижване, айде събудете се.    

• Все още има хора които не правят разлика ШЕНГЕН и ЕВРОТО. Не разбирам от политика и такива неща, но съм ЗА, като видях шофьорите с тировете как висят на Русе още ги спират, поне това няма да го има ак

• Разбира се, че съм против приемането на еврото. ЕС е неолиберална структура на САЩ. ЕС се се влияе от чужди интереси и е плуократична автокрация, ре демокрация. ЕС умишлено приема лоши за хо

Публикувани изображения

преди 32 минути, Без умствен капацитет написа:

ех тези социалисти - много корумпирани

65431893-0-image-a-22_1670617674136.jpg

FjoBbbHXEAIfZNC?format=jpg&name=large

В ЕС няма социалисти; ЕС и капиталистическа структура.

• Автор
преди 1 час, PigMan9 написа:

В ЕС няма социалисти

Лъжеш!

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

Това не е социалист. Просто защото е от партия, наречена социалистическа, това не означава, че тя и партията са социалистически.

Колкото БСП са социалисти, точно толкова и останалите социалистически партии в ЕС са социалистически.

В ЕС няма как да има социалисти, тъй като ЕС е капиталистическа структура. Всичко в ЕС се свежда то капитализъм и бюрокрация; налагане на безкрайни такси, данъци, облагания, регулации, изисквания, санкции, пактове, резолюции, конвенции, стратегии, комисии... с цел правене на пари.

преди 17 часа, PigMan9 написа:

Това не е социалист. Просто защото е от партия, наречена социалистическа, това не означава, че тя и партията са социалистически.

Колкото БСП са социалисти, точно толкова и останалите социалистически партии в ЕС са социалистически.

В ЕС няма как да има социалисти, тъй като ЕС е капиталистическа структура. Всичко в ЕС се свежда то капитализъм и бюрокрация; налагане на безкрайни такси, данъци, облагания, регулации, изисквания, санкции, пактове, резолюции, конвенции, стратегии, комисии... с цел правене на пари.

най крадливи са всички които казват че са социалисти - по ли ти харесва това

преди 13 часа, Филипов написа:

стига си вярвал на такива които сега са се научели да качват клипове в туба - има си официално изказване от преди 2 дни на Радев

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

на 17.12.2022 г. в 21:07, Без умствен капацитет написа:

• Автор

Проблемът, че не сме в Шенгенското пространство е в нас. И се нарича корупция, злоупотреба с власт, беззаконие и некадърност. И въпреки това ето малко статистика. 

Числа и факти. Европейският съюз е най-предпочитаната сила за партньор сред българите – както в икономическата сфера (42%), така и в сферата на сигурността (40%). Стойностите на България по този показател са над средните в световен мащаб. В същото време Русия се нарежда на второ място сред предпочитанията на българите – 20% я предпочитат като партньор в икономиката, а за 24% тя е най-предпочитаният партньор в сферата на сигурността Като партньор в икономиката Китай получава одобрението на 11% от българите, а САЩ събират 9%. Обратно е класирането в сферата на сигурността – 12% от българите предпочитат САЩ, докато за Китай гласуват едва 3% от анкетираните. Европейският съюз е най-привлекателният партньор в областта на икономиката (31%), докато САЩ запазват позицията на най-предпочитан съюзник в сферата на сигурността (33%). Русия е на последно място сред четирите сили като партньор в сферата на икономиката, но се позиционира пред Китай по отношение на партньорството в областта на сигурността.

преди 40 минути, dimy написа:

нека да те питам в каква валута ти са поарите в банката - за лидера на Възраждане казаха че е писал, че иска да са в евро отсега - ти рубли ли си писал

• 2 седмици по-късно...

В Шенген има това -

преди 29 минути, dimy написа:

В Шенген има това -

а в русия си опъват брчките с ботокс като на Путин

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

а в русия си опъват брчките с ботокс като на Путин

Заеби ... ти гледай да не забременееш от някоя съседка. 

... упс ти си бил женско бре. На женските им опъват бръчките по друг начин нЪл знаЙш. 

преди 20 минути, nikssi написа:

Заеби ... ти гледай да не забременееш от някоя съседка. 

... упс ти си бил женско бре. На женските им опъват бръчките по друг начин нЪл знаЙш. 

то по ме съмнява че Путин си е правил - пластична операция за разкрасяване - както казах и преди може да си сложи и филър в устните

• Автор

За много години на всички. Здраве и дълголетие пожелавам. 

Браво на Хърватите. От десет години са в ЕС, а вече са в Шенгенското пространство и еврозоната. 

преди 38 минути, Без умствен капацитет написа:

то по ме съмнява че Путин си е правил - пластична операция за разкрасяване - както казах и преди може да си сложи и филър в устните

Бе ти гледай да не ти опънат кожата некъде. Заеби го Путин.

преди 27 минути, nikssi написа:

Бе ти гледай да не ти опънат кожата некъде. Заеби го Путин.

е на Путин може по тоя начин, който имаш предвид - да му е опъват по лицето:D

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

Защо си толкова обсебен от Путин и хипотетичните му пластични операции? Ако толкова се обсебващ от пластични операции, защо не гледаш какво става в България? Тук имаме всякакви хора, Сузанита, Преслава, Галена, Емилия... тези не ти ли харесват? Защо все Путин, Путин, Путин, Путин... нали осъзнаваш, че Путин не е единствения човек, който съществува на този свят?

Напиши "бургаското Барби" в Гугъл и натисни на "Изображения".

Ако толкова харесваш хиалурони и силикони, не гледай Путин, а това, което се нарича "бургаското Барби".

преди 2 часа, БаалБек написа:

За много години на всички. Здраве и дълголетие пожелавам. 

Браво на Хърватите. От десет години са в ЕС, а вече са в Шенгенското пространство и еврозоната. 

Като са в Шенген и са приемници на евроатлантическа пропаганда и са последователи на фалшивото и нагло вярване, American Expectionalism, хаир видяха ли? Май, май, само с "обещанията" за "страхотна икономика" или нещо такова, си останаха... При нас също стана така след 1989г, ако не знаеш. Ран-Ът, ЕС и НАТО бяха пробутани като нещо "добро", което да реши проблемите ни. Сега следва и пробутването на еврото под претекст решение на проблеми. Е, ясно е, че и този път нищо няма да се реши, както и през всички минали пъти нищо не се реши.

IMG-20230101-111511.jpg

преди 8 минути, PigMan9 написа:

Защо си толкова обсебен от Путин и хипотетичните му пластични операции? Ако толкова се обсебващ от пластични операции, защо не гледаш какво става в България? Тук имаме всякакви хора, Сузанита, Преслава, Галена, Емилия... тези не ти ли харесват? Защо все Путин, Путин, Путин, Путин... нали осъзнаваш, че Путин не е единствения човек, който съществува на този свят?

то като гледам друг е обсебен от това, например сега я виж кий подфана темата

преди 3 часа, dimy написа:

В Шенген има това -

преди 44 минути, Без умствен капацитет написа:

то като гледам друг е обсебен от това, например сега я виж кий подфана темата

Едното има общо с нас, а другото - няма.

Путин няма общо с нас; това, което е в Русия, не ни засяга. Шенген има общо с нас; тъй като Шенген е Европейска неолиберална структура, която идва към нас, нас ни засяга това, което тази структура ще доведе. В този случай, @dimy показва възмущение срещу това, което е в Шенген, ЕС, и либералните държави, като цяло.

• Автор
преди 12 часа, PigMan9 написа:

Като са в Шенген и са приемници на евроатлантическа пропаганда и са последователи на фалшивото и нагло вярване, American Expectionalism, хаир видяха ли? Май, май, само с "обещанията" за "страхотна икономика" или нещо такова, си останаха... При нас също стана така след 1989г, ако не знаеш. Ран-Ът, ЕС и НАТО бяха пробутани като нещо "добро", което да реши проблемите ни. Сега следва и пробутването на еврото под претекст решение на проблеми. Е, ясно е, че и този път нищо няма да се реши, както и през всички минали пъти нищо не се реши.

Живеем по-добре от всякога, но ти трябва да поработиш върху невежеството си и арогантността. И за твое сведение Земята не е плоска. Докажи с реални факти, че твърденията ми са грешни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.