Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

какво играете в момента

Featured Replies

Аз довършвам един билд на Grim Dawn с който да атакувам последните 3 Achievements, които ми остават да превзема. Първо го тествах на Ultimate преди да премина на Hardcore Ultimate (HC).

Разбира се без хакове, модификатори като GD Defiler, GD Stash, GD Item Assistant и прочие шитни.  Имам още малко работа по него преди да е готов напълно за офанзивата.

Image-429.png

• Отговори 83
  • Прегледи 21,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Аз не съм. В последно време освен SC2, рядко вече разцъквам на RTS игри. Спрях с Red Alert 3 някъде. Повече карам на RPG, FPS и TBS. Дори симулаторите съм изоставил (като Fifa, NFS, F-22 и прочие). В

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Аз довършвам един билд на Grim Dawn с който да атакувам последните 3 Achievements, които ми остават да превзема. Първо го тествах на Ultimate преди да премина на Hardcore Ultimate (HC). Разбира с

• На мен ми се искаше да видя края на историята на Wolcen: Lords of Mayhem след като пуснаха четвъртата глава, ама като видях, че са направили играта безкрайна, нещо ми умря желанието и я деинсталирах.

Публикувани изображения

На мен ми се искаше да видя края на историята на Wolcen: Lords of Mayhem след като пуснаха четвъртата глава, ама като видях, че са направили играта безкрайна, нещо ми умря желанието и я деинсталирах.

За пореден път реших да пробвам Dishonored. Добра е играта, ама не си падам по стелт игри, поради което ми е трудно да я завърша... и за не знам кой пореден път пак започнах Saints Row 3. Сега Dishonored трупа прах на SSD-то, с надеждата някой ден да ми се върне желанието да я довърша.

Между другото пробвахте ли Mechabellum? Страхотна тактическа стратегия на базата на Heroes от едно време, но с високотехнологични бойни единици. Но единиците след поставянето им на картата рандомизирано тръгват една срещу друга, нещо на базата на сегашната TFT на League of Legends. Препоръчвам, особено ако се играе в мултиплеър.

Аз не съм. В последно време освен SC2, рядко вече разцъквам на RTS игри. Спрях с Red Alert 3 някъде. Повече карам на RPG, FPS и TBS. Дори симулаторите съм изоставил (като Fifa, NFS, F-22 и прочие). В последно време разцъквам и на игри от трето лице като RDP2 и подобни. Преди не им се кефих, но сега явно съм на такава вълна и мисля да поразцъкам и God of War и Horizon Zero Dawn и подобните. Като се замисля скоро не съм разцъквал и на Tower Defense игрици. От TBS-ите King's Bounty 2 и Disciples Liberation ме разочароваха, но мисля да пробвам Song of Conquest.

То сега и D4 излезе. Все добри заглавия, а малко време за съжаление. :biggrin:

И аз за съжаление не мога да ги играя всеки ден..  FIFA 11  е с най-добрия геймплей за мен следващите са ... поддържам я с най-новите трансфери. Днес няма ли някакво голямо събитие за представяне на игри или бъркам?

преди 9 минути, Martin Dinev написа:

И аз за съжаление не мога да ги играя всеки ден..  FIFA 11  е с най-добрия геймплей за мен следващите са ... поддържам я с най-новите трансфери. Днес няма ли някакво голямо събитие за представяне на игри или бъркам?

Не знам, аз почнах с Fifa 99, после 2002 ми беше любимата с ефекта на ударите за световната купа, 2003 ми бе любимата (с Roberto Carlos вкарвах от центъра :D), после стигнах до 2006 или 2007 и след това ги спрях, че стана с един куп бутони и прочие и така. За събитие не знам. Нямам време да преглеждам сега. Тези седмици много работа. :(

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Като се замисля скоро не съм разцъквал и на Tower Defense игрици. От TBS-ите King's Bounty 2 и Disciples Liberation ме разочароваха, но мисля да пробвам Song of Conquest.

Препоръчвам X-Morph: Defense да пробваш. Тя е смес между tower defense и стрелба с кораб, като смятам, че добре се е получила. Има бая екшън. Като мине вълната има почивка, като през това време се добавят нови кули, преместват се други. Като пуснеш следващата вълна и се почва отново екшън. По време на вълните също може да се променят кулите, но трябва и да се трепат гадовете, а да се правят и двете едновременно е малко трудно. Препоръчвам клавиатура и мишка, дори и да имаш контролер.

Гледам, че в

съм пускал промоция за играта в GOG, та има вероятност да я имаш. Не знам що, ама си мислех, че в Epic са я били пуснали.

преди 5 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Tower Defense

Tower Defense игрите са топ-а!

преди 3 часа, саби написа:

Препоръчвам X-Morph: Defense да пробваш.

X-Morph: Defense е леко натоварваща спрямо стандартните Tower Defense игри. Иначе бива.

• 3 седмици по-късно...

играя Borderlands 3 и нивата са супер тъпи

двойката беше най-хубавата част от поредицата

• 2 седмици по-късно...

Чудя се какво да играя в последно време. Преди години играех много League of Legends обаче имам чувството, че ако нямаш по 6+ часа на ден за игри няма смисъл да се занимава човек с competitive жанра. Напоследък разцъквам само Stellaris и Overwatch 2, тя не изисква ЧАК толкова отдаденост като лига csgo или valorant. Мисля да пробвам някои от споменатите тук:

на 6.06.2023 г. в 13:06, B-boy/StyLe/ написа:

Grim Dawn

на 8.06.2023 г. в 13:38, саби написа:

Препоръчвам X-Morph: Defense

Също смятам и да започна отново да разцъквам Warframe. Не знам дори защо спрях.

От осем години - League of Legends. И от време на време разпускам с AoE / Banished.

преди 5 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Аз се върнах на DL2. След update-a стана чудна. :)

https://www.youtube.com/watch?v=zYTWgA6az6Q

Spoiler

Като бях по-малък играех много хорър игри. Изведнъж нещо се случи с мен и психиката ми вече не издържа на елементарни хорър игри, камо ли на нещо по-сериозно - скачам на всяко стряскащо нещо. И ги зарязах.

Опитах се да играя Silkroad, обаче тия тъпанари в продължение на 18 години не са си ъпгрейдвали сървърите и е невъзможно да влезеш в нито един от тях, защото:

spacer.png

spacer.pngspacer.png spacer.png

Hogwarts Legacy

https://www.hogwartslegacy.com/en-us

В неделя следобед я инсталирах, на РС, много ме радва. Върна ми щастливите мигове от съприкосновение с истински атмосферска игра от времето на FABLE.

Играя на стара машина, но въпреки това е супер плавна. На 60 кадъра ми вдига температурата на видеото до 63 градуса, затова я свалих на 30 кадъра и сега не вдига повече от 57 градуса, освен на някои по-масови сцени с много ефекти от магиите, пак вдига до 63, но бързо спада.

Играя лекия режим, именно, за да избегна дългите битки. Замислям се, дали да не дам пари за по-корав комп.

За мен игрицата си заслужава. Трети ден нито една тъпня, а само съвършени рисунъци, изгреви, залези и това движещо се активно съдържание на картините ме правя да зяпам по дуварите като откачен, чак забравям за мисиите.

Лелеее, имам чувство, че ако я подкарам на съвременен звер, ще видя рай и ад в пълната им автентичност.

Звуците - велики. Озвучаването - много мислено, майсторско, не дразни, а допълва.

Дори като само маам гащи по замъка безцелно ме товари епично усещане, за нещо величаво предстоящо.

Аз попаднах наскоро на една интересна приключенска 3д платформинг игра с места от България. Казва се "Приключения в Странджа 3d". От една страна - графиката е дървена, като преди 20 години, и явно е правена от не професионалисти, но от друга - има много хубава идея и това донякъде ме радва, че изобщо се правят такива игри - инспирирани от наши исторически места. С нетърпение чакам да излезе сега Крали Марко :) 

• Автор
на 15.07.2023 г. в 22:04, Teemo написа:

League of Legends.

тая игра е за деца

има ли  още трибунал ?

дето доносници те репортват че не си си купил правилния предмет

и в трибунала всички  гласуват че си виновен за да познаят и  да печелят някакви точки 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.