Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

какво играете в момента

Featured Replies

аз играя Diablo Immortal

• Отговори 83
  • Прегледи 22,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Аз не съм. В последно време освен SC2, рядко вече разцъквам на RTS игри. Спрях с Red Alert 3 някъде. Повече карам на RPG, FPS и TBS. Дори симулаторите съм изоставил (като Fifa, NFS, F-22 и прочие). В

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Аз довършвам един билд на Grim Dawn с който да атакувам последните 3 Achievements, които ми остават да превзема. Първо го тествах на Ultimate преди да премина на Hardcore Ultimate (HC). Разбира с

• На мен ми се искаше да видя края на историята на Wolcen: Lords of Mayhem след като пуснаха четвъртата глава, ама като видях, че са направили играта безкрайна, нещо ми умря желанието и я деинсталирах.

Публикувани изображения

Моите съболезнования, аз си карам със старото Diablo III за PS4 докато не излезе Diablo IV

Аз съм в криза. От 6 месеца съм на LoL и Forza Horizon 5. Изпуснах намалението на последните две Call of Duty, а сега не ми се дават по 130-40 кинта за игра и се изяждам от яд.

Фифа 23 и Халф лайф.

преди 1 час, ined написа:

Моите съболезнования, аз си карам със старото Diablo III за PS4

Диабло 3 старо ли е? Кое е новото? Аз уж в близалката играя пък там само рекламират 4 но по-ново от 3 все още няма достъпно.

Diablo Immortal си е ново - излезе лятото 2022, но е меко казано с отвратителен геймплей, външно много прилича наистина на D3, но на практика си е някаква китайска боза

Аз в момента общо взето CS:GO, SC2 - Direct Strike, чат-пат Prey, Grim Dawn, Dying Light 2 и Metro Exodus. Взех си Assassin's Creed Origins наскоро от зимната разпродажба, че все не остава време да пробвам тази поредица. Скоро се надявам да мина и Red Dead Redemption 2, Horizon Zero Dawn и God of War, но няма да ги купувам на един път, че няма много време за игри вече.

От ARPG-тата останах разочарован и от Wolcen и от Last Epoch. Преди врътнах от любопитство Vikings - Wolves of Midgard, Shadows - Awakening, VictorVran (българската) и бяха глътка свеж въздух, но нямат replayability. PoE не е за мен. Затова съм закотвен на Grim Dawn и Titan Quest. Diablo 3 беше ужасно за мен. Надявам се 4 да е по-добро, иначе ще си стоя на D2 Resurrected, но като цяло ми е омръзнало и то.

• 2 седмици по-късно...
на 12.12.2022 г. в 0:06, B-boy/StyLe/ написа:

От ARPG-тата останах разочарован и от Wolcen и от Last Epoch.

Сега съм на вълна Wolcen. Когато беше сравнително нова бях я пробвал и тогава ми хареса, ама сега нещо ми изглежда, че е станала доста по-лесна. Хем гадовете мрат с лекота, хем не ми се налага да пия кръв, докато преди кръвта си беше необходима. То още съм някъде 15-ти левъл де, но се надявам по-напред в играта да стане по-интересно. Готвят четвърта глава с големи промени в баланса и ще видим какво ще предложат.

• Автор
на 11.12.2022 г. в 19:28, ined написа:

Diablo Immortal си е ново - излезе лятото 2022, но е меко казано с отвратителен геймплей, външно много прилича наистина на D3, но на практика си е някаква китайска боза

на мен ми харесва гемплея като изключим, че има прекалено много неща като функции и  е за много умни хора като мен,

някой с по -ниско айкю няма  да се справи,

и другото което не ми харесва, че е много размотаване по куестовете, ходи там ,ходи онам, говори с тоя и оня....

за 11 дена вече съм левел 200

а играта е  до левел 900

и  лошото е че има гадни дисконекти по никое време неочаквани и бавно се влиза в батълнет 

3 минути да вляза в батълнет 1 минута да зарeди играта....

• 5 месеца по-късно...
  • Автор

Зарязах диабло имортал 

твърде е пей ту уин

дропа е нисък 

само цс

но ми се играе някаква стратегия с икономическа насоченост 

преди 3 часа, Banesc написа:

Зарязах диабло имортал 

твърде е пей ту уин

99.999% игрите за андроид са "pay truckload of money daily", за да можеш да се развиваш що-годе добре, но да пълниш алчните им гуши повече от отлично. Затова спрях да играя всякакви такива и си оставих само една от "старата школа", където искат пари само веднъж и то не много, а ако знаеш как да играеш, можеш да се развиваш с безплатните диаманти/злато. Има 2 бъга, но като ги знаеш, не ги прилагаш: ако си почнал с играта с английски интерфейс на телефона, не сменяш езика, защото играта се чупи; не използваш бустера за х2 и х3 добив, защото вместо да вдига добива, го сваля.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixelkeep.towerofbabel

преди 5 минути, fresh_bones написа:

До ся цаках Доом Етернал и ся мисля да почна Path of Exlile aма не разбирам нищо!

От FPS на ARPG си е сериозна разлика в жанра. Няма лошо разбира се. Като цяло PoE е по-особена (специфична) и макар да съм фен на жанра, на мен също ми е сравнително "мътна". Поне е безплатна и можеш да я разучиш на воля и да видиш дали ще ти допадне. В Steam има и други подобни безплатни. Можеш да опиташ и Undecember и LostArk.

От платените мога да препоръчам доста като Grim Dawn, Last Epoch, Wolcen - Lords of Mayhem, Titan Quest (новите DLC-та), Vikings -Wolves of Midgard, Shadows - Awakeningи и т.н.

Разбира се и Diablo 4. но цената там е соленичка. :)

преди 3 часа, fresh_bones написа:

Path of Exlile

Path of Exlile е за ентусиасти. Дървото с ъпгрейдите е огромно - скролираш два пъти надолу и още толкова на ляво и на дясно. Иначе е добра игра.

преди 31 минути, plmen88 написа:

Path of Exlile е за ентусиасти. Дървото с ъпгрейдите е огромно - скролираш два пъти надолу и още толкова на ляво и на дясно. Иначе е добра игра.

То всички ARPG-та са за ентусиасти общо взето. Diablo си има особеностите на Runewords-a, PoE на Gem-овете (мен точно тази механика не ми хареса там), Grim Dawn (моя фаворит) на Devotion-ите и т.н.

преди 3 часа, fresh_bones написа:

Да ама за съжаление разбрах че почтни никой не я играе . ... Пък LostArk Pay to Win .... Май ще се върна към WOW.

Коя не играе? Е то Pay4Win важи само ако си фен на Multiplayer-а и без това. Важи за повечето Android игри и мобилните като цяло. Undecember и тя е такава. Аз предпочитам Single Player. Не се кефя на Battle Royale и PVP. Изключение правят CS:GO и SC2.

NFS Most Wanted с финалната версия на моя мод "Street King v4". Добрата новина е, че NFS MW (2005) вече може да се играе спокойно, както беше Underground 2 - без противници, които развиват максималната скорост на космически кораби, когато ги задминеш. Лошата новина е, че модът е само за линукс юзъри. Подсигурих се да е достъпен само за линукс юзъри. И не - любимият номер на уиндоусджиите (смяната на разширенията на файловете) няма да помогне в случая. :D

на 27.05.2023 г. в 14:39, piх3l написа:

Те уиндоусджиите си джиткат новите игри, за кво им е мод за игра от 2005?

Ще се учудиш колко много всъщност продължават да играят стари игри, защото и те като мен са на мнение, че повечето от новите не стават и за чеп за зеле. Че то даже и Кармагедон 2 го играят и модват до ден днешен, 25 години след излизането му, а какво остава за други игри. Новият Кармагедон, който излезе преди 8-10 години, хората го играха малко, видяха, че е боклук и се върнаха към двойката. :D  Играят се и NFSU, и NFSU2 и много други, но се играят с хамачи и затова ти не знаеш за тях. Ами Дота, ами СтарКрафт? И те са от времето на Кармагедон 2, ама се играят до ден днешен и не са спирали.

преди 3 часа, Валсо написа:

Ще се учудиш колко много всъщност продължават да играят стари игри, защото и те като мен са на мнение, че повечето от новите не стават и за чеп за зеле. Че то даже и Кармагедон 2 го играят и модват до ден днешен, 25 години след излизането му, а какво остава за други игри. Новият Кармагедон, който излезе преди 8-10 години, хората го играха малко, видяха, че е боклук и се върнаха към двойката. :D  Играят се и NFSU, и NFSU2 и много други, но се играят с хамачи и затова ти не знаеш за тях. Ами Дота, ами СтарКрафт? И те са от времето на Кармагедон 2, ама се играят до ден днешен и не са спирали.

Възможно е, нямам много време за игри, за да следя трендовете. Последно играх Ghost Recon Wildlands, имам над 600 часа играни, после излезе Breakpoint, която не ми хареса и от тогава някъде не съм играл игри.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.