Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

33години ДЕГРАДАЦИЯ...някои му казват демокрация.Продажниците и предателите на Родината.

Featured Replies

преди 52 минути, АСПЕКТ написа:

Добави каквото си искаш. Фактите друго говорят. За детската Евровизия що не добавиш? Крисия и другите момчета, които свирят на пиано.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Хасан_и_Ибрахим_Игнатови

Защото си трол.

Фактите говорят, че Слави е чалгар и прави чалга :)

• Отговори 3,8k
  • Прегледи 197,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• То социализъма е недоносче ясно, въпроса е тия които се пребоядисаха след 89та и се главиха СДС и т.н. големите демократи и всички техни производни до днес какво направиха? Отговора е Нищо и половина.

Публикувани изображения

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Фактите говорят, че Слави е чалгар и прави чалга :)

Фактите говорят, Христо Иванов е дългата ръка на ДПС и обслужва мутрите.

• Автор

Доклад на ЦРУ: България изчезва, към 2050 година населението ще е едва 4,5 милиона

https://www.flagman.bg/article/312601

,,

истината
27.01.2024 17:51:48
7
11

Лошият комунизъм ни направи за 45 г близо 9 милиона население-а Хубавата Демокрация за 33г ни направи под 6 милиона--- ами честито--яжте банани -КОЙТО НЕ СКАЧА Е -ЧЕРВЕН!! тепърва населението ще намалява рязко- очаквам до няколко години да сме под 5,5 мил -защото нацията е много болна- наркомани -психично болни,, и възрастни -в комбинация с много некъдърни лекари и липса на сестрии медикаменти реплики в аптеките---лоши канцерогенни храни които никой не проверява в магазините-лоша питейна вода--- положението ще е като в Газа след воината--такъв геноцид никога България не е била подложена --молете се да сте здрави и да оцелеете"

И за какво беше всичко ... някаква неграмотна свиня (извинявам се на свинете, те са по-умни от тази свиня) да ни прави конституция, да ни сваля президенти ... НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! И не беше ли точно това нещо, заради което умнокрасивитета свали Орешарски, къде е сега ... не ги търсете, вече приличат на него.

В момента гледам документалния филм "България, която съградихме 1989" и установявам, че пораженията върху икономиката ни са такива, каквито биха били в резултат на война, пълно унищожение от такива като това нещо, споменато по-горе.

А само преди три години сякаш имаше надежда, тогава смятах, че по-големи идиоти от тогавашните (и сегашни) управляващи няма, но съм се лъгал. Сега управлява такава смесена мутроидиотска коалиция, че направо ти спират мисленето ... е, ако им обръщаш внимание. Аз не им обръщам, надеждата изоставих, но ако се появи лице, с което да ги изритаме, ще го подкрепя (надявах се на Ваня, но уви), а засега отивам при хубавите стари книги и филми. Аз има къде да отида, те - не, защото там в това, което има две бузи и не винаги прилича на лице, няма нищо, нищооооо.

И последно, към 500 години турско робство, 200 години византийско трябва да прибавим и мнайсе (засега са вече 34 и не се вижда края) години демокрация, която правилно е наречена тук деградация, пълна, тотална, безответна. Свършихме.

преди 1 час, crazy katon написа:

В момента гледам документалния филм "България, която съградихме 1989" и установявам, че пораженията върху икономиката ни са такива, каквито биха били в резултат на война, пълно унищожение от такива като това нещо, споменато по-горе.

Така е, където е стъпил Кремълският ботуш, следва унищожение :) Колкото по-наритани са московските шпиони, толкова по-добре се развива страната. 

на 29.01.2024 г. в 10:49, _nib_ написа:

Лошият комунизъм ни направи за 45 г близо 9 милиона население-а Хубавата Демокрация за 33г ни направи под 6 милиона

Ми щото ни държаха насила бе, кой бяга от хубаво. Като отвориха границите и 3 милиона затворници се изнесоха от червения концлагер. 

преди 4 часа, _nib_ написа:

Изгледах само началото и си го запазих за по-късно, но това, което особено ме порази беше точното определение за тези мъртвородени, улични същества, които в момента управляват, по-точно унищожават България. Ако всички мислещи хора, включително Николай Марков и много други се обединят в една партия, "съществата" така ще бъдат издухани, че ще трябва да бягат спешно при другите "същества", които управляват (все още) в "демокрациите". Тогава може би и ние като унгарците ще се гордеем, че макар и малка страна, светът ни забелязва. Дотогава "съществата" ще съсипват това, което е останало от България. Николай Марков ми даде надежда, на другата почивка ще го изгледам цялото, такива предавания са рядкост.

Не бойте се деца

Работиме много,

работим от сутрин до здрач.

Но хлеба е малко.

Но хлеба не стига, деца.

И ваште лица

са сгърчени вече от плач.

И ваште очи

са сухи и неми –

такива големи,

мъчително тъжни очи...

И в тех е стаен

ужас свиреп:

Хлеб!

Хлеб!

Послушайте, малки,

послушайте, мънички мои, –

така е днес,

наверно било е и вчера.

И аз, понеже нямам храна,

понеже нямам с какво,

ето на:

ще ви нахраня със вера. –

Ще дойдат години

и ний ще ги стигнем водите

ще впрегнем в бетонен ръкав.

Не ще ги изпуснем, нали?

Ще ги впримчиме здраво.

Ще им кажем:

"Така ще вървите!"

И те ще тръгнат така!

Ще имаме хлеб тогава.

Ще имаме хлеб!

И радост в очите ще имате,

мънички мои.

Имам ли аз,

то значи да има за теб,

имаш ли ти,

то значи да има безброя.

И толкова хубав ще бъде

тогава живота.

И днешната плесен

ще бъде безкрайно далеко.

Ще пееме всички.

Ще пеем, когато работим,

но радостни песни,

които ще славят човека.

И, ако случайно

и аз остарея, тогава

ще гледам от своя прозорец

далечния път,

ще гледам как вие се връщате,

бодри и здрави,

и тихо ще шепна:

"О, колко е хубав светът!"

Така и ще бъде!

А днеска оскъден е хлеба.

На вашите майки

гърдите са сухи сега.

Да хленчим – не ще ни помогнат

и хленч не ни трябва.

Но мен ме притиска

жестока, дълбока тъга. –

За вашто "сега"

е горест стаена във мен.

Ала

не бойте се, деца,

за утрешния

ден!

Вапцаров

Вчера Росен Желязков, председател на българското Народно събрание, е викал "Слава Украине" в Киев. Утре ние, свободните българи, ще викаме "Оставка, съд, затвор" пред Конституционния съд и Министерския съвет - в 9 ч., в центъра на София. Така повече не може да продължава! Време е за Възраждане!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.