Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не може да тръгне компютъра

Featured Replies

преди 1 час, i love NFL написа:

Бинго точно това се опитвам да обесня на другите специалисти😃

Аз какво ти показах, бе и----

Ама като си се напънал, те ми казаха, аз съм вързал, гледах в тубата...

Дай снимка, да видим какво и къде си вързал.

Или ти светна? Че като са четири кабела и не работи, значи ти си специалист.

И го казвам с цялата ирония, с която ти се опита...

• Отговори 87
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

@Gaming_Solutions, половината потребители са компютърни шлосери. И после, ама що така. Е, видно е...

• Вчера се канех да предложа да си прегледаш точно пиновете на сокета, защото и моето дъно, когато беше още ново имаше 2 полегнали пина, но не ми се занимаваше да го връщам и ги изправих с една игла (то

• Gaming_Solutions
    Gaming_Solutions

А захранващия кабел за процесора включен ли е в дъното?

Публикувани изображения

Power Led+ Power Led - Power SW

hd disk + - Reset SW така са при мен. :)

преди 15 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Power Led+ Power Led - Power SW

hd disk + - Reset SW така са при мен. :)

Е значи имаш RESET снимай да видим какво си свързал. Опа грешка за автора се отнасяше ама той па е написал че няма RESET а при теб има въобще необърнах внимание на постати.

Човека вече каза, че кабелите на фронт панела са вързани правилно и не, кутията няма ресет. Ако не е вързал кабела Power SW изобщо няма да завърти вентилаторите. Най-вероятно захранващия кабел за процесора не е свързан към дъното

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Човека вече каза, че кабелите на фронт панела са вързани правилно и не, кутията няма ресет. Ако не е вързал кабела Power SW изобщо няма да завърти вентилаторите. Най-вероятно захранващия кабел за процесора не е свързан към дъното

Ако захранващия кабел за процесора не е свързан то въобще няма да завърти вентилатора на процесора.

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Ако захранващия кабел за процесора не е свързан то въобще няма да завърти вентилатора на процесора.

Бас хващаме ли :)

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Бас хващаме ли :)

И за какво ? Айде вентилатора може да завърти щото си е на отделен конектор ама нали като не е свързал 8 пиновия кабел за процесора с какво ще го захрани.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

И за какво ? Айде вентилатора може да завърти щото си е на отделен конектор ама нали като не е свързал 8 пиновия кабел за процесора с какво ще го захрани.

За вентилатора ли питаш или за процесора?

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

За вентилатора ли питаш или за процесора?

Ако е свързал кабела на вентилатора може и да завърти но ако не е свързал 8 пиновия кабел за процесора напълно нормално да не запали.

Ето че и ти си задал този въпрос.

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Ако е свъзал кабела на вентилатора може и да завърти но ако не е свързал 8 пиновия кабел за процесора напълно нормално да не запали.

Ето че и ти си задал този въпрос.

Да де, нали ме цитира преди 5 минути :)

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Да де, нали ме цитира преди 5 минути :)

Ами не видях пак и незнам къде съм си забутал очилата. А тази седмица 3 пъти подред копувам нови и 2 чифта ги загубих на пътя както ми стояха на тиквата.

• Автор
преди 2 часа, овню написа:

За последен път казвам, че са точно така...

преди 1 час, Beemo написа:

Аз какво ти показах, бе и----

Ама като си се напънал, те ми казаха, аз съм вързал, гледах в тубата...

Дай снимка, да видим какво и къде си вързал.

Или ти светна? Че като са четири кабела и не работи, значи ти си специалист.

И го казвам с цялата ирония, с която ти се опита...

Ако мислиш да се правиш на интересен и да ме обиждаш просто напусни темата, не съм искал да обида никого с това "специалисти" дошъл съм тук да ми помогнат хора, които разбират много повече от мен.. 

Ако 4 пиновата букса за за захранването на процесора не е включена, при здраво и нормално работещо дъно ще завърти перки но няма картина да се появи докато не се включи и той също

• Автор
преди 28 минути, grizly написа:

Ако 4 пиновата букса за за захранването на процесора не е включена, при здраво и нормално работещо дъно ще завърти перки но няма картина да се появи докато не се включи и той също

С 8 пина е

преди 2 минути, i love NFL написа:

С 8 пина е

872_2128014946.jpg

преди 7 минути, i love NFL написа:

С 8 пина е

Да, 8 пина е, конектора вкаран ли е до края, щракна ли? Вкарай и захранващия кабел на видео картата, също така и 24 пиновия към дъното

• Автор
преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Да, 8 пина е, конектора вкаран ли е до края, щракна ли? Вкарай и захранващия кабел на видео картата, също така и 24 пиновия към дъното

Всичко е до край, но нищо не става картата съм я махнал..

току-що, i love NFL написа:

Всичко е до край, но нищо не става картата съм я махнал..

В захранването ли е проблема не мога да разбера какво става..

:)

• Автор

При пускане се чува единия оборот въртене на захранването заедно с него прави завъртване и перката на охладитела горе лампичката на power бутона светне и край това е

преди 49 минути, i love NFL написа:

При пускане се чува единия оборот въртене на захранването заедно с него прави завъртване и перката на охладитела горе лампичката на power бутона светне и край това е

Търсих да ти покажа с твоето дъно, виж направо снимката.

134118719_261472178657479_81784787650030

Можеш ли по същия начин да го включиш, всичко друго го махаш, без допълнителна видео карта.

Монтиран процесор и охладинел, включен 4-пинов кабел за вентилатора на охладителя, 24-пиновия захранващ, 4-пиновия за процесора не 8 а 4 пинов, виж на снимката как е включен. РАМ, Хард, мишка и клавиатура, монитор. Ако нямаш копче със един кабел окъсяваш.

https://www.2cpu.co.kr/data/froala/hardware_2014/191109/191109_hardware_2014_ba9dec37a499b4e59f638cdc8b4fbb079eefa1bc.jpg

• Автор
преди 8 часа, ДзВяРа! написа:

Търсих да ти покажа с твоето дъно, виж направо снимката.

/cdn-cgi/mirage/e496892396c7889fc53f88b129fed3aa8b12d03fd058dcb0e29add232924cab4/1280/https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/134118719_261472178657479_8178478765003068993_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0krn_Tng7JcAX_HE_S4&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AfB5g79LPJRCgdaDP7MOin1wOF8BuIKeQrBEvKdzITYp6g&oe=63DFF063

Можеш ли по същия начин да го включиш, всичко друго го махаш, без допълнителна видео карта.

Монтиран процесор и охладинел, включен 4-пинов кабел за вентилатора на охладителя, 24-пиновия захранващ, 4-пиновия за процесора не 8 а 4 пинов, виж на снимката как е включен. РАМ, Хард, мишка и клавиатура, монитор. Ако нямаш копче със един кабел окъсяваш.

/cdn-cgi/mirage/e496892396c7889fc53f88b129fed3aa8b12d03fd058dcb0e29add232924cab4/1280/https://www.2cpu.co.kr/data/froala/hardware_2014/191109/191109_hardware_2014_ba9dec37a499b4e59f638cdc8b4fbb079eefa1bc.jpg

Мога, по-късно ще споделя резултата

Може ли малко повече инфо, как се стигна до тук, че да не работи компютъра? Кое смени, кутия, дъно, процесор..? Сигурен ли си, че дъното работи?

• Автор
преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Може ли малко повече инфо, как се стигна до тук, че да не работи компютъра? Кое смени, кутия, дъно, процесор..? Сигурен ли си, че дъното работи?

Смяна на кутията и захранването отново не може да се подкара... В дъното май остава проблема а?

преди 8 минути, i love NFL написа:

Смяна на кутията и захранването отново не може да се подкара... В дъното май остава проблема а?

Трябва малко повече инфо, така на час по лъжичка не става ако искаш дистанционна помощ. Какво наложи смяна на старото захранване, възможно ли е то да е изгоряло и покрай него и дъното? Това новото захранване ново ли е или втора употреба? Преди да смениш кутията и захранването компютъра работеше ли с това дъно?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.