Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не може да тръгне компютъра

Препоръчан отговор

преди 1 час, i love NFL написа:

Бинго точно това се опитвам да обесня на другите специалисти😃

Аз какво ти показах, бе и----

Ама като си се напънал, те ми казаха, аз съм вързал, гледах в тубата...

Дай снимка, да видим какво и къде си вързал.

Или ти светна? Че като са четири кабела и не работи, значи ти си специалист.

И го казвам с цялата ирония, с която ти се опита...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Power Led+ Power Led - Power SW

hd disk + - Reset SW така са при мен. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Power Led+ Power Led - Power SW

hd disk + - Reset SW така са при мен. :)

Е значи имаш RESET снимай да видим какво си свързал. Опа грешка за автора се отнасяше ама той па е написал че няма RESET а при теб има въобще необърнах внимание на постати.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Човека вече каза, че кабелите на фронт панела са вързани правилно и не, кутията няма ресет. Ако не е вързал кабела Power SW изобщо няма да завърти вентилаторите. Най-вероятно захранващия кабел за процесора не е свързан към дъното

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Човека вече каза, че кабелите на фронт панела са вързани правилно и не, кутията няма ресет. Ако не е вързал кабела Power SW изобщо няма да завърти вентилаторите. Най-вероятно захранващия кабел за процесора не е свързан към дъното

Ако захранващия кабел за процесора не е свързан то въобще няма да завърти вентилатора на процесора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, vlado1985 написа:

Ако захранващия кабел за процесора не е свързан то въобще няма да завърти вентилатора на процесора.

Бас хващаме ли :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Бас хващаме ли :)

И за какво ? Айде вентилатора може да завърти щото си е на отделен конектор ама нали като не е свързал 8 пиновия кабел за процесора с какво ще го захрани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, vlado1985 написа:

И за какво ? Айде вентилатора може да завърти щото си е на отделен конектор ама нали като не е свързал 8 пиновия кабел за процесора с какво ще го захрани.

За вентилатора ли питаш или за процесора?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

За вентилатора ли питаш или за процесора?

Ако е свързал кабела на вентилатора може и да завърти но ако не е свързал 8 пиновия кабел за процесора напълно нормално да не запали.

Ето че и ти си задал този въпрос.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Ако е свъзал кабела на вентилатора може и да завърти но ако не е свързал 8 пиновия кабел за процесора напълно нормално да не запали.

Ето че и ти си задал този въпрос.

Да де, нали ме цитира преди 5 минути :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Да де, нали ме цитира преди 5 минути :)

Ами не видях пак и незнам къде съм си забутал очилата. А тази седмица 3 пъти подред копувам нови и 2 чифта ги загубих на пътя както ми стояха на тиквата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, овню написа:

За последен път казвам, че са точно така...

преди 1 час, Beemo написа:

Аз какво ти показах, бе и----

Ама като си се напънал, те ми казаха, аз съм вързал, гледах в тубата...

Дай снимка, да видим какво и къде си вързал.

Или ти светна? Че като са четири кабела и не работи, значи ти си специалист.

И го казвам с цялата ирония, с която ти се опита...

Ако мислиш да се правиш на интересен и да ме обиждаш просто напусни темата, не съм искал да обида никого с това "специалисти" дошъл съм тук да ми помогнат хора, които разбират много повече от мен.. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако 4 пиновата букса за за захранването на процесора не е включена, при здраво и нормално работещо дъно ще завърти перки но няма картина да се появи докато не се включи и той също

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, grizly написа:

Ако 4 пиновата букса за за захранването на процесора не е включена, при здраво и нормално работещо дъно ще завърти перки но няма картина да се появи докато не се включи и той също

С 8 пина е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, i love NFL написа:

С 8 пина е

Да, 8 пина е, конектора вкаран ли е до края, щракна ли? Вкарай и захранващия кабел на видео картата, също така и 24 пиновия към дъното

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Да, 8 пина е, конектора вкаран ли е до края, щракна ли? Вкарай и захранващия кабел на видео картата, също така и 24 пиновия към дъното

Всичко е до край, но нищо не става картата съм я махнал..

току-що, i love NFL написа:

Всичко е до край, но нищо не става картата съм я махнал..

В захранването ли е проблема не мога да разбера какво става..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При пускане се чува единия оборот въртене на захранването заедно с него прави завъртване и перката на охладитела горе лампичката на power бутона светне и край това е

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, i love NFL написа:

При пускане се чува единия оборот въртене на захранването заедно с него прави завъртване и перката на охладитела горе лампичката на power бутона светне и край това е

Търсих да ти покажа с твоето дъно, виж направо снимката.

134118719_261472178657479_81784787650030

Можеш ли по същия начин да го включиш, всичко друго го махаш, без допълнителна видео карта.

Монтиран процесор и охладинел, включен 4-пинов кабел за вентилатора на охладителя, 24-пиновия захранващ, 4-пиновия за процесора не 8 а 4 пинов, виж на снимката как е включен. РАМ, Хард, мишка и клавиатура, монитор. Ако нямаш копче със един кабел окъсяваш.

https://www.2cpu.co.kr/data/froala/hardware_2014/191109/191109_hardware_2014_ba9dec37a499b4e59f638cdc8b4fbb079eefa1bc.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, ДзВяРа! написа:

Търсих да ти покажа с твоето дъно, виж направо снимката.

/cdn-cgi/mirage/e496892396c7889fc53f88b129fed3aa8b12d03fd058dcb0e29add232924cab4/1280/https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/134118719_261472178657479_8178478765003068993_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=0krn_Tng7JcAX_HE_S4&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=00_AfB5g79LPJRCgdaDP7MOin1wOF8BuIKeQrBEvKdzITYp6g&oe=63DFF063

Можеш ли по същия начин да го включиш, всичко друго го махаш, без допълнителна видео карта.

Монтиран процесор и охладинел, включен 4-пинов кабел за вентилатора на охладителя, 24-пиновия захранващ, 4-пиновия за процесора не 8 а 4 пинов, виж на снимката как е включен. РАМ, Хард, мишка и клавиатура, монитор. Ако нямаш копче със един кабел окъсяваш.

/cdn-cgi/mirage/e496892396c7889fc53f88b129fed3aa8b12d03fd058dcb0e29add232924cab4/1280/https://www.2cpu.co.kr/data/froala/hardware_2014/191109/191109_hardware_2014_ba9dec37a499b4e59f638cdc8b4fbb079eefa1bc.jpg

Мога, по-късно ще споделя резултата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може ли малко повече инфо, как се стигна до тук, че да не работи компютъра? Кое смени, кутия, дъно, процесор..? Сигурен ли си, че дъното работи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Може ли малко повече инфо, как се стигна до тук, че да не работи компютъра? Кое смени, кутия, дъно, процесор..? Сигурен ли си, че дъното работи?

Смяна на кутията и захранването отново не може да се подкара... В дъното май остава проблема а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, i love NFL написа:

Смяна на кутията и захранването отново не може да се подкара... В дъното май остава проблема а?

Трябва малко повече инфо, така на час по лъжичка не става ако искаш дистанционна помощ. Какво наложи смяна на старото захранване, възможно ли е то да е изгоряло и покрай него и дъното? Това новото захранване ново ли е или втора употреба? Преди да смениш кутията и захранването компютъра работеше ли с това дъно?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...