Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Споделете впечатляващи снимки...

Featured Replies

Рисунка на тротоар :)

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 174
  • Прегледи 40,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Преди броени минути един приятел ми прати линк към тема със снимки. Любопитно ми стана и цъкнах на него. Това, което ми се разкри пред очите, ме порази - красотата на природата, красотата на миналото, на самотата... Няма какво да коментирам, не ще изкажа това, което се не изказва...

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=111856

Преди броени минути един приятел ми прати линк към тема със снимки. Любопитно ми стана и цъкнах на него. Това, което ми се разкри пред очите, ме порази - красотата на природата, красотата на миналото, на самотата... Няма какво да коментирам, не ще изкажа това, което се не изказва...

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=111856
Красиви и тъжни снимки.Благодаря!

Това е убийствена снимка, за рибката в буквален смисъл. :) Добре щеше да е и да споменеш автора.

Я да ви покажа аз една впечатляваща снимка от един белгийски новинарски сайт

Публикувано изображение

ето ви и коментара на френски

Cristiano Ronaldo et sa compagne Irina ont passé du bon temps sur une plage au Portugal, où les photographes n'ont pas manqué de suivre le joueur du Real afin de prendre quelques clichés osés qui alimentent aujourd'hui la presse. L'une des photos semble montrer le Portugais et la Russe en plein ébat sexuel. Les autres clichés attestent du fait que Cristiano a bien du mal à garder ses mains en poche quand il est avec Irina. (7sur7.be)

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

Я да ви покажа аз една впечатляваща снимка от един белгийски новинарски сайт

...

ето ви и коментара на френски

....

Впечатлен си, че Роналдо не може да я удържи ли Публикувано изображение

Някои думи от френския, много напомнят на български ...

Мъ да, случва се, особено произнесени ...

п.п.

то гугъл знае да превежда де, но мисля че коментара не отговаря на същинското събитие, пуснали са го за да се правят на интересни новинарите.

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

"Rockstar"

In a National Park, far, far away...stands a majestic, ancient time-worn natural formation known as Arch Rock. This impressive landmark takes on a breathtaking new life after dark.

Arch Rock, sitting within the 550,000 wilderness acres of Joshua Tree National Park in Southern California, seems to transform after sunset. At night, the iconic structure seems to become an enticing viewing portal of the Milky Way, and the brilliant star cluster that points to the center of our galaxy.

Standing at this place, gazing upward, one can't help but feel as if the arch might become a magical gateway to the heavens, to a galaxy far, far away....

=============================

Публикувано изображение

Редактирано от еси (преглед на промените)

Тази снимка е направена от баща ми във водите на яз. "Ал. Стамболийски" (13 август 2011 г.). Няма нищо по-красиво от изгряващото слънце, а водите да изглеждат като надиплена коприна...

Публикувано изображение

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

Няма нищо по-красиво от изгряващото слънце, а водите да изглеждат като надиплена коприна...

Аааааа, имаааааа, има то, ама най-истинската красота е невидима за очите, трябва сърце за да я усетиш.

Публикувано изображение

За мен случващото се на тази снимка, е точно безброй пъти по-красиво и стойностно от твоя пример.

Първите искрени любовни трепети на тази девойка, са къде къде по-красиво явление.

п.п.

снимката аз я направих.

Твоята снимка уважаеми и снимката на "petinka90" нямат нищо общо, което да ги свързва за да казваш, че ти си правият. Там е изразено съвсем друго нещо, а на твоята , тъй наречените от теб "'любовни трепети." Даже ти е написала, че снимката е направена от нейният баща, който в този момент навярно не си е мислил за никакви любовни трепети. Възхищавал се е на изгрева.

Твоята снимка уважаеми и снимката на "petinka90" нямат нищо общо, което да ги свързва за да казваш, че ти си правият. Там е изразено съвсем друго нещо, а на твоята , тъй наречените от теб "'любовни трепети." Даже ти е написала, че снимката е направена от нейният баща, който в този момент навярно не си е мислил за никакви любовни трепети. Възхищавал се е на изгрева.

Общото е красотата като възприятие.

Тя се "изхвърли" с претенциозното й твърдение:

Няма нищо по-красиво от...

на български това се разбира като, поставяне на един вид красота като по-висша над всички други останали.

----------------------------------------------------------------

към "petinka90",

не съм писал че на бащати снимката не е хубава и не успорвам способността й да те впечатлява теб.

Пускай си спокойно снимки ( по всички фотографски теми ) без да се "впечатляваш" много много от чуждите мнения.

Има един български сайт за "Забавления с фотография", там яко гласуват за снимки като тази на баща ти.

-------------------------------------------------------------

Ето и едни впечатляващи прически, които съм снимал:

Публикувано изображение

Ето и една снимка правена от мен.Кон тегли мотор с кош,а в коша черешово топче!Запазена марка BG.

post-100056-0-26857300-1315217677_thumb.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.