Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пренаписват историята на "Аушвиц"!

Anneliese

Препоръчан отговор

Почна се с пренаписването на историята.............Абсолютни наглост и безочие да не поканят Русия, при положение, че точно тя, а не Великобритания, Франция, САЩ или Полша са освободили концентрационния лагер "Аушвиц"! След няколко години ще напишат, че американци са го освободили! Гавра и безобразие с жертвите и истината!

https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2023/01/26/rusiia-ne-e-pokanena-na-chestvaneto-godishnina-ot-osvobojdavaneto-na-aushvic.558222

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 97
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Никой не пренаписва историята, докато на власт в Русия е Путин и шайката му са нежелани в Полша, а и в целия ЕС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Anneliese написа:

Почна се с пренаписването на историята.............Абсолютни наглост и безочие да не поканят Русия, при положение, че точно тя, а не Великобритания, Франция, САЩ или Полша са освободили концентрационния лагер "Аушвиц"! След няколко години ще напишат, че американци са го освободили! Гавра и безобразие с жертвите и истината!

https://www.dnes.bg/voinata-v-ukraina/2023/01/26/rusiia-ne-e-pokanena-na-chestvaneto-godishnina-ot-osvobojdavaneto-na-aushvic.558222

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

"Победителите пишат историята"! Само едно уточнение - ФАЩ не са победителите от ВСВ. Така, че Путя ще им натрие носовете. Лошото обаче е, че други ще плащат сметката. Ние!

Колкото до Аушвиц - знае се, че най-жестоките надзиратели са били украинци, а не - немци. А, че поляци няма да поканят руснаци на честването не е изненада - те са едни от най-неблагодарните боклуци в Европа! И още копаят дъното. Мисля, че те са следващите поред в тефтерчето на Путин. Ще видим...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ined написа:

Никой не пренаписва историята, докато на власт в Русия е Путин и шайката му са нежелани в Полша, а и в целия ЕС.

И ти ли си от тия, за които османското робство е било не робство, а благотворно присъствие. Историята е от най-често манипулираните от капиталистите(и в паричните строеве въобще) информации.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ined написа:

Щото не се кланя на краварника ли?
Аз не мога да разбера, защо всички трябва да му се кланят на тоя скапан краварник, то поне да идваше нещо добро и полезно за хората от него, а то само простотия.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Стоимен написа:

"Победителите пишат историята"! Само едно уточнение - ФАЩ не са победителите от ВСВ. Така, че Путя ще им натрие носовете. Лошото обаче е, че други ще плащат сметката. Ние!

Колкото до Аушвиц - знае се, че най-жестоките надзиратели са били украинци, а не - немци. А, че поляци няма да поканят руснаци на честването не е изненада - те са едни от най-неблагодарните боклуци в Европа! И още копаят дъното. Мисля, че те са следващите поред в тефтерчето на Путин. Ще видим...

Със второто не съм съгласна. Самите германци са немалко жестоки. Такива имена като тези на Ариберт Хайм, Йозеф Менгеле, Франц Щангл, Йозеф Крамер, Ирма Грезе, Йохана Борман, Херта Боте, Илзе Кох, Зигмунд Рашер, Волфрам Сиверс, Кристиян Вирт, Бруно Бегер, Карл Клауберг, Август Хирт, Херта Оберхойзер, Густав Вагнер, Ерих фон дем Бах - Зелевски, Одило Глобочник, Ото Олендорф, Валтер Рауф, Клаус Барби, Херберт Цукурс, Ерих Прибке - това са все германци, всичките известни с невероятни жестокости.  И не всички са били осъдени. Някои са избягали, други са оправдани, съдените са малко, а днес се намират хора да ги оправдават.

Освен за Степан Бандера и шайката му, не знам да е имало други жестоки украинци.

преди 3 часа, Bubbles написа:

Щото не се кланя на краварника ли?
Аз не мога да разбера, защо всички трябва да му се кланят на тоя скапан краварник, то поне да идваше нещо добро и полезно за хората от него, а то само простотия.

Има някои хубави неща от САЩ, но са малко. Например САЩ дават на света напитката "Кока - Кола", от САЩ идват някои зеленчуци, имат някои добри писатели, художници, актьори и филми. Ако не бяха войнолюбиви и с мания за величие, можеха да са нормална държава. Имат хубава природа, стават за туризъм. Индианските им легенди са много интересни. Общо взето е това. А, да, дават на света и някои талантливи хора, като Уолт Дисни и някои учени. САЩ имат и едно много добро постижение - разгадават първи човешкия геном!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Anneliese написа:

САЩ имат и едно много добро постижение - разгадават първи човешкия геном

Най доброто постиожение на САЩ си остават компютърните мрежи хихи а не човешкия геном

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Има някои хубави неща от САЩ, но са малко. Например САЩ дават на света напитката "Кока - Кола",

То па една напитка...

от САЩ идват някои зеленчуци

Правиш ли разлика между САЩ и Америка? Щото зеленчуците идват от второто което е континент.

Индианските им легенди са много интересни.

Да прекрасни са, изтребили са ги като хлебарки и са оставили неколцина в концлагери които наричат резервати.

САЩ имат и едно много добро постижение - разгадават първи човешкия геном!

Сериозно?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само да напомня да другарите русофили нацвъкали ми негативни кометари, че няма знак за равенство между Руската Империя, СССР и Руската федерация сега - макар , че и при трите има някои общи черти разликите са много повече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, petie1 написа:

Най доброто постиожение на САЩ си остават компютърните мрежи хихи а не човешкия геном

Само защото си тъп, не можеш да схванеш значението на постижението. Ама продължавай да се подиграваш, само се излагаш така.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Сериозно?

Сериозно. Това е огромна стъпка напред към лечението на някои болести, които с нелечими до момента - като вродената миопатия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Anneliese написа:

Само защото си тъп, не можеш да схванеш значението на постижението. Ама продължавай да се подиграваш, само се излагаш така.

Тъпата си ти а не аз, пак ти казвам компютърните мрежи са най доброто дошло засега от САЩ

П.С Между другото какво е Гатака? :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На днешния ден 27.01.1945 е освободен въпросният лагер. От съветските войски.

Както са родени и един куп хора - Менделеев, Луис Карол, Моцарт. И е била открита Антарктида.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ние, истинските хора помним и никога няма да забравим истинската история! Сега, на нас, следващите поколения се пада нелеката задача да съхраним историята такава, каквато е! Вечна благодарност на Русия за освободения концентрационен лагер " Аушвиц"!

flag russia GIF

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Филипов написа:

Луис Карол, Моцарт.

За тия двамата бая се поизсили не са родени там :) Да беше казал Горки, Достоевски, Пушкин и так далеее

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, petie1 написа:

За тия двамата бая се поизсили не са родени там :) Да беше казал Горки, Достоевски, Пушкин и так далеее

Тъпчо, той каза, че са родени на тази дата - 27 януари.

Ето, да се образоваш малко:

https://bg.wikipedia.org/wiki/27_януари

Добре, че не сме били съученици. Щеше да ме е срам да уча с толкова мързелив и необразован човек като теб. Не, че не ме беше срам от съучениците ми от първото ми училище, с които учих почти 7 години. Книгите ги мързеше да ги пипнат лятото, някои сричаха до 6 клас и не можеха да четат гладко и бързо, чувствах се като в класна стая, пълна с бебета. Пишеха с правописни грешки, мързеше ги и на правопис да се научат, не се стараеха да учат особено, но затова пък бяха наясно с това, какви дрехи са модерни, какви играчки и игри, в 6 клас се зарибиха по тамагочитата, а онзи идиот си мъкнеше неговото в училище, правеше се, че учи, а си наглеждаше тамагочито в час. Все едно бях в детската градина, не в училище.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Anneliese написа:

Тъпчо, той каза, че са родени на тази дата - 27 януари.

Ето, да се образоваш малко:

https://bg.wikipedia.org/wiki/27_януари

Добре, че не сме били съученици. Щеше да ме е срам да уча с толкова мързелив и необразован човек като теб. Не, че не ме беше срам от съучениците ми от първото ми училище, с които учих почти 7 години. Книгите ги мързеше да ги пипнат лятото, някои сричаха до 6 клас и не можеха да четат гладко и бързо, чувствах се като в класна стая, пълна с бебета. Пишеха с правописни грешки, мързеше ги и на правопис да се научат, не се стараеха да учат особено, но затова пък бяха наясно с това, какви дрехи са модерни, какви играчки и игри, в 6 клас се зарибиха по тамагочитата, а онзи идиот си мъкнеше неговото в училище, правеше се, че учи, а си наглеждаше тамагочито в час. Все едно бях в детската градина, не в училище.

Аа дата е имал предвид ясно ама да беше го уточнил :)

Кога ще отговориш какво е Гатака?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Anneliese написа:

а онзи идиот си мъкнеше неговото в училище, правеше се, че учи, а си наглеждаше тамагочито

и гущера си играй с тамагочето, а мойто тамагочи умре и сега не мога да си играя
горкият аз
та който си има тамагочи, да си играйка до като е млад

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, овню написа:

и гущера си играй с тамагочето, а мойто тамагочи умре и сега не мога да си играя
горкият аз
та който си има тамагочи, да си играйка до като е млад

Баш така си е :)

Ааааа тази тема на берковското наци нещо не се получиако не б ях аз да й дърпам опашката щеше да си пише сама :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най - мразя тъпи хора да ми осират темите с незнание! Знаете глупости, но не знаете, че 27 януари от 2005 година с решение на ООН е обявен за възпоменателен ден в памет на жертвите на холокоста.

Обаче, както се изменят нещата по заповед на САЩ, ако не успеят да промият мозъците на хората с антируска омраза, сигурно ще изберат друга такава дата, може би на датата, на която е освободен лагерът "Бухенвалд" от американците. Така де, само американците са "добрите".

Аз им предлагам датата 15 април, когато  е освободен "Берген - Белзен". По - подходяща е, за този лагер не се говори достатъчно. Не в най - големите са ставали най - големите зверства.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, petie1 написа:

@petie1 знаеш ли , че ако си тъп - е за дълго...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Anneliese написа:

Най - мразя тъпи хора да ми осират темите с незнание! Знаете глупости, но не знаете, че 27 януари от 2005 година с решение на ООН е обявен за възпоменателен ден в памет на жертвите на холокоста.

То реално твоето са глупости щото реално нямаш никаква полза от тази информация дет я споделяш

преди 4 минути, Стоимен написа:

@petie1 знаеш ли , че ако си тъп - е за дълго...

Слагай големия щрифт де

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Anneliese написа:

Щеше да ме е срам да уча с толкова мързелив и необразован човек като теб.

(99-90).3 =? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, васил козарев написа:

(99-90).3 =? 

11011 :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...