Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

По какъв начин "Кока - Кола" е вредна?

Anneliese

Препоръчан отговор

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

След 35 години живот, 20 години наливане по 1 литър кола на ден, русофилката от Берковица се зачуди, колко е вредна колата. Продукт на САЩ, която тя върл противник.

Изобщо защо пиеш продукти от САЩ? На врага продуктите? Сигурно, по същата причина, която празнуваш и Хелоуин.

Аз затова само Пепси си пия. :rabbit:

https://zdrave.to/lyubopitno/britanka-v-prodlzhenie-na-64-godini-pie-samo-pepsi-eto-kakvo-stana-s-neya-snimki

преди 3 минути, Anneliese написа:

Толкова ли не може да се измисли безвредна "Кока - Кола"?

Кока кола и безвредна в едно изречение...

Кофти е, млада си а си се увредила толкова, наистна е кофти, пожелавам ти да се оправиш, обаче знай че много борба ще трябва и той най вече с теб самата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Anneliese написа:

Да, но аз имам газове, казват, че е от кока - колата

а въглеродния диоксид, освен кът оригня излазя и кът пръдня

преди 16 минути, Anneliese написа:

имам дебелочревни бримки, киста в десния бъбрек и цистит. И двустранна нефролитиаза

обърни се към лекар
не разбра ли, че здравословни проблеми не се решават по форуми

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обърнах се, само казвам какво ми откри вчера гастроентероложката  при прегледа. Сега не знам какво да пия, мъчно ми е за "Кока - Кола" и за играта.

И ме е истински яд, че не може да се измисли безвредна "Кока - Кола".:(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Anneliese написа:

И ме е истински яд, че не може да се измисли безвредна "Кока - Кола".

няма такова нещо като безвредно газирано
трябва да водиш активен начин на живот за да компенсираш отрицателния ефект от газирани напитки

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, овню написа:

няма такова нещо като безвредно газирано
трябва да водиш активен начин на живот за да компенсираш отрицателния ефект от газирани напитки

Трудно е. Някога танцувах много, но сега вече не чувам и съответно не танцувам. А и като опитах веднъж да си повдигна настроението, като си пеех и танцувах (една песен от серила "Виолета", на испански език), племенницата ми ми скофти настроението, и от тогава не ми се пее и танцува, въпреки, че вече тя си има своя стая (нашите и направиха една стая горе). На разходка вече не излизаме так често, защото мама вече остарява и е болна и уморена, а аз сама не смея да излизам навън, защото не чувам колите, има кучета, а и в града има немалко откачени на тема високи скорости, а полицията нищо не прави. Нямам с кого да излизам просто, а и след като ми забраниха "Кока - кола" - т, хич не ми се излиза навън, да гледам жално другите.

Вече и на екскурзии не ходим, а не съм си допълнила книжката, оставаше ми малко, за да взема златната значка.

Толкова ли не може да се махнат вредните неща от колата? Аз я пиех, защото това е единствената напитка, която не мирише. Не обичам храни и напитки, които имат миризма, като бананите и крушите.

Вода се старая да пия, но мразя да ме насилват. Имам лоши спомени от една диария, като бях с баба в санаториума в Банкя. Тогава имах чувството, че съм изгълтала целия океан.

А може ли газовете да се получат и от това, че нямам зъби,  че ям каквото мога, но трудно дъвча храната? За моя изненада, се оказа, че мога да ям сланинка. Напоследък хапвах сланинка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Anneliese написа:

А може ли газовете да се получат и от това, че нямам зъби,  че ям каквото мога, но трудно дъвча храната? За моя изненада, се оказа, че мога да ям сланинка. Напоследък хапвах сланинка.

и аз нямам зъби
направих си протеза-чене и таман захапя фафла и ченето изфърчи
после турям зъркелите да го търся

преди 6 минути, Anneliese написа:

За моя изненада, се оказа, че мога да ям сланинка. Напоследък хапвах сланинка.

не е изненада за мен
всичко, което се мачка/разкъсва с пръсти, мога да го ям

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Anneliese написа:

Има ли възможност да се измисли по - безвреден вариант на "Кока - Кола"?

Измислен е и съществува преди Кока-Колата, естествен е и се нарича зелева чорба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

газовете са от газираното,  също се получават и ако ядеш бързо

не се знае от какво ще ти мине

пил съм по 2 литра кола и още съм жив

и фанта по 2 литра

а за тия награди от капачките не разчитай

едно време имаше по чипсовете уж да събереш две половини на  банкнота и печелиш пари

а те тарикатите отпачатили само едната част и  нека ганьо да печели

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Anneliese написа:

Толкова ли не може да се измисли безвредна "Кока - Кола"?

Не може защото ако махнеш половината химии от Цоца-Цола ще остане само вода и малко захар демек нещо като сладка вода а захарта в цолата ти е най малкия проблем

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пазя си за спомен 3 стъклени бутилки Кока-Кола, напълнени и запечатани лично от мен в Атланта, Джорджия - за 13 години не са мръднали, но и не се докосват, а си седят в един шкаф.

за колата може да прочетете тази статия:

Sosa-Sola 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Anneliese написа:

Напоследък хапвах сланинка.

Ама имай превдид че сланината също е вредна и води до натрупване на мазнини и отлагания по кръвоносните съдове което пък повишава риска от тромбоза от която толкова те е страх :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, chasovnik написа:

Пазя си за спомен 3 стъклени бутилки Кока-Кола, напълнени и запечатани лично от мен в Атланта, Джорджия - за 13 години не са мръднали, но и не се докосват, а си седят в един шкаф.

за колата може да прочетете тази статия:

Sosa-Sola 

и за бирата е в същия сайт
https://thebulgariantimes.com/бирата-е-най-вредната-алкохолна-напит/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, petie1 написа:

Ама имай превдид че сланината също е вредна и води до натрупване на мазнини и отлагания по кръвоносните съдове което пък повишава риска от тромбоза от която толкова те е страх :)

Я, това за сланинката не го знаех! Хубаво, спирам с нея. Но ме е яд, че нямам какво да пия. Скучно е да карам само на вода и прясно изцедени сокове. А и така обичам игрите...........

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, petie1 написа:

Ама имай превдид че сланината също е вредна и води до натрупване на мазнини и отлагания по кръвоносните съдове което пък повишава риска от тромбоза

Това въобще не е вярно, но пък е хубаво да си остане като заблуждение, иначе цената на сланината ще отлети над 50 лв килото, ако хората разберат колко полезна е сланината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, MZ/X написа:

Измислен е и съществува преди Кока-Колата, естествен е и се нарича зелева чорба.

О и също и извънземните много я тачат зелевета чорба :)

преди 10 минути, Anneliese написа:

Я, това за сланинката не го знаех! Хубаво, спирам с нея. Но ме е яд, че нямам какво да пия. Скучно е да карам само на вода и прясно изцедени сокове. А и така обичам игрите...........

Ами не е казано че трябва да спреш но всичко трябва да е с мярка дали храна дали напитки но трябва да е с мярка :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, petie1 написа:

аз предпочитам кренвирши, дек ги правят с тоалетна хартия втора употреба...тъй де, ногу фибри има в тех

преди 6 минути, MZ/X написа:

Това въобще не е вярно, но пък е хубаво да си остане като заблуждение, иначе цената на сланината ще отлети над 50 лв килото, ако хората разберат колко полезна е сланината.

баш
добре че е интернета да подбива цената

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, MZ/X написа:

Ами може и ти да си прав нямам идея ссамо казах каквото съм чул от лекари :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами може и ти да си прав нямам идея ссамо казах каквото съм чул от лекари :)

ами те лекарите правилно го казват, ама никой не се вслушва какво точно казват
комбинацията от определени храни е вредна
примерно сланинка и кока кола правят големо туловище с голем гъз

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, овню написа:

аз предпочитам кренвирши, дек ги правят с тоалетна хартия втора употреба...тъй де, ногу фибри има в тех

Пробвай кренвирши "Стара планина", съдържат и парченца от връх Ботев.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, овню написа:

Казах да я яде с мярка а не да се тъпче само със сланина

преди 2 минути, овню написа:

ами те лекарите правилно го казват, ама никой не се вслушва какво точно казват
комбинацията от определени храни е вредна
примерно сланинка и кока кола правят големо туловище с голем гъз

Баш това е

А и  голем гъз се ставало и от гъзпапир казва легендата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, petie1 написа:

О и също и извънземните много я тачат зелевета чорба :)

Ами не е казано че трябва да спреш но всичко трябва да е с мярка дали храна дали напитки но трябва да е с мярка :)

Кое при мен не е с мярка?

Чудя се - щом хората са могли да измислят детско шампанско, защо не може да се измисли и безвредна "Кока - Кола"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Anneliese написа:

Чудя се - щом хората са могли да измислят детско шампанско, защо не може да се измисли и безвредна "Кока - Кола"?

заради пари

наистина имаш много вредни навици

бих ти препоръчал разделно хранене ама ще е трудно в твоето положение

нали обичаш да четеш в нета, виж за полезните храни да добиеш представа за себе си какво и колко трябва да ядеш

иначе не може кока кола да замени вода, вода ти трябва според теглото и най-добре е поне 1.5 литра на ден

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Kiеli написа:

бих ти препоръчал разделно хранене ама ще е трудно в твоето положение

да не смесва бира и биренки, оти ке стане 200 кила прасе и ще започне да пренаписва BIOS

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Anneliese написа:

Ами ти беше казвала че пиеш Цолата кат вода доколкото помня :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...