Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

По какъв начин "Кока - Кола" е вредна?

Anneliese

Препоръчан отговор

Знам, че сигурно искам много, но си мечтая медицината да стигне до момент, в който да може успешно да лекува перитонит и никой вече да не умира от тази болест. Гледам за моя връстничка по телевизията и ми е тъжно.

Също така ми се иска хората да загърбят алчността в името на здравето и да започнат да правят напитките си по - безопасни. Ако "Кока - Кола" беше направена по - безопасна, сега нямаше да съм така нещастна и в депресия.

Да, знам, хората си имат и други, по - сериозни проблеми. Но има и такива, на които най - сериозният им проблем е, че нямат какво да пият и че се депресират, че все още живеем в епоха с нелечими заболявания. Писна ми от поучения, не съм на 10 години. Всеки си има различни проблеми.

Просто ме е яд, че червата са толкова тънки и чувствителни. Не моите, а човешките по принцип.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей омяучи форима за тая Цоца Цола нищо че има хиляда пъти по добри напитки :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, Anneliese написа:

Знам, че сигурно искам много, но си мечтая медицината да стигне до момент, в който да може успешно да лекува перитонит и никой вече да не умира от тази болест. Гледам за моя връстничка по телевизията и ми е тъжно.

Също така ми се иска хората да загърбят алчността в името на здравето и да започнат да правят напитките си по - безопасни. Ако "Кока - Кола" беше направена по - безопасна, сега нямаше да съм така нещастна и в депресия.

Да, знам, хората си имат и други, по - сериозни проблеми. Но има и такива, на които най - сериозният им проблем е, че нямат какво да пият и че се депресират, че все още живеем в епоха с нелечими заболявания. Писна ми от поучения, не съм на 10 години. Всеки си има различни проблеми.

Просто ме е яд, че червата са толкова тънки и чувствителни. Не моите, а човешките по принцип.

Твоите черва дебели ли са? Аз пък си мислех,че си депресирана защото си нямаш гаженце? То каква била работата… 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, Тетя написа:

Твоите черва дебели ли са? Аз пък си мислех,че си депресирана защото си нямаш гаженце? То каква била работата… 

По добре да й бяха взели една друга розова играчка а не розов таблет....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, petie1 написа:

Розов локомотив, който минава в тунелите и прав пуф паф?

pink-Valentines-train.jpg?v=1673797132

на 8.03.2023 г. в 9:20, Anneliese написа:

Пий чай. Или кафенце.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, petie1 написа:

Може и да са ама не казва.Прекалено спокойна ми се вижда..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 3.02.2023 г. в 9:39, Anneliese написа:

Моля, без спам.

Искам да Ви попитам от чисто научна и здравословна тема - по какъв начин "Кока - Кола" е вредна напитка? Не говоря само за захарта и газовете. По какъв начин вредят всеки един от нейните съставки? Какво влияние оказват те върху стомаха, червата, жлъчката и бъбреците? Има ли възможност да се измисли по - безвреден вариант на "Кока - Кола"?

Не е вредна, а е лекарство!!! - Coca ... хм = дрога!!! Друг е въпроса как е приета като законова безалкохолна напитка ... Не, че и алкохола е лекарство, т.е. дрога ...

Аз казах!!!

п.п. Верно по-силно лекарство е и поради тази пречина се ползва в по-малко количество от Кока-Кола. 

Не съветвам никой да ползва концентрат от Коката!!! Нищо, че е без алкохол ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, dioib написа:

Не е вредна, а е лекарство!!! - Coca ... хм = дрога!!! Друг е въпроса как е приета като законова безалкохолна напитка ... Не, че и алкохола е лекарство, т.е. дрога ...

Аз казах!!!

п.п. Верно по-силно лекарство е и поради тази пречина се ползва в по-малко количество от Кока-Кола. 

Никой не те разбра. Отново.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Teemo написа:

Никой не те разбра. Отново.

Не е важно за мен някой да ме разбере, а да споделя информация.

Друг е въпроса кой ще я декриптира ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, Тетя написа:

Може и да са ама не казва.Прекалено спокойна ми се вижда..

Ъхъ.. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, dioib написа:

Аз казах!!!

Кока е растение, това че слагат други боклуци в нея, растението няма вина. В кафето си ако си сложиш същите боклука, кафето ти ли е виновно?

Ето на ред бул колата.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Erythroxylum_coca

kiosk-redbull-organics-cola.jpg?v=164719

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Кока е растение

Конопа също е растение, но не правят безалкохолна напитка от него нали??? :) 

п.п.Психоактивно вещество – Уикипедия (wikipedia.org)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, нушо написа:

Правят кексчета .

Аз обичам боза со баница ... :) Особено баница правена от задоволена (уважена) жена. ;) Която между другото прави и мусака. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, dioib написа:

Конопа също е растение, но не правят безалкохолна напитка от него нали??? :) 

п.п.Психоактивно вещество – Уикипедия (wikipedia.org)

Едно време в соца сме правили други неща от конопа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, как мислите, тази рецепта за домашна "Кока - Кола" дали е безвредна? В смисъл, в нея едва ли има въглероден диоксид, тоест газове? Някой, ако иска, да пробва и да каже става ли.

https://www.gusto2me.com/retsepta-za-domashna-koka-kola/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 15.03.2023 г. в 20:09, Anneliese написа:

Здравейте, как мислите, тази рецепта за домашна "Кока - Кола" дали е безвредна? В смисъл, в нея едва ли има въглероден диоксид, тоест газове? Някой, ако иска, да пробва и да каже става ли.

https://www.gusto2me.com/retsepta-za-domashna-koka-kola/

Викаш ако може някой друг да навири  копитата а? :D

Сега сериозно: Това кат го гледам едва ли ще го докараш до "Цоца-Цола" просто прилича на някакъв бълвоч та дори и някой да се навие да го пробва на теб пак може да не ти хареса :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, petie1 написа:

Викаш ако може някой друг да навири  копитата а? :D

Сега сериозно: Това кат го гледам едва ли ще го докараш до "Цоца-Цола" просто прилича на някакъв бълвоч та дори и някой да се навие да го пробва на теб пак може да не ти хареса :)

Тя рецептата не е лоша ама 300 грама захар… 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Тетя написа:

Тя рецептата не е лоша ама 300 грама захар…

Оу тва кат го свариш да не вземе да стане нещо кат   карамел с кафе?

Ама все още не схващам що берковската принцеса иска друг да го тества?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми преобразува мерните единици в наши, че ме няма никаква с математиката?

IMAGE_782021_804_0.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, petie1 написа:

Оу тва кат го свариш да не вземе да стане нещо кат   карамел с кафе?

Ама все още не схващам що берковската принцеса иска друг да го тества?

Не знам обаче не бих си го причинила.Е ти пък защо?! Все пак е принцеса,всякаква физическа работа е за простолюдието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...