Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

По какъв начин "Кока - Кола" е вредна?

Anneliese

Препоръчан отговор

току-що, овню написа:

да не смесва бира и биренки, оти ке стане 200 кила прасе и ще започне да пренаписва BIOS

Е не  минахме и без легендарния Грухи Биоса

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, petie1 написа:

Ама имай превдид че сланината също е вредна и води до натрупване на мазнини и отлагания по кръвоносните съдове което пък повишава риска от тромбоза от която толкова те е страх :)

То всичко на тоя свят е вредно, даже и пчеличките ги изнасилват да за дават мед, важното е да не прекаляваш.

преди 1 минута, petie1 написа:

Е не  минахме и без легендарния Грухи Биоса

Абе дали не може да напише една рецепта за безвредна кока кола?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

я кажи там при вас каква е колата? щот разбрах, че в Испания газираните имат много по-малко пяна отколкото в БГ-то и даже бирите

така де ако нещо е вредно по-принцип при нас е още по-вредно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bubbles написа:

То всичко на тоя свят е вредно, даже и пчеличките ги изнасилват да за дават мед, важното е да не прекаляваш.

баш
при опит да зареждат хранилки с вода подсладена с мед, вместо със захар, птичките развили рак
дъйбъ и склерозата
аве как се казваха най-малките птички?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Kiеli написа:

я кажи там при вас каква е колата? щот разбрах, че в Испания газираните имат много по-малко пяна отколкото в БГ-то и даже бирите

така де ако нещо е вредно по-принцип при нас е още по-вредно

За кока колата не мога да правя сравнение защото не пия, пепсито сякаш е малко по-газирано от нашето, абе все е химия.
Тука апропо има едни концетрати Кока кола, пепси, фанта, ала-бала... разреждаш с вода и трябва да имаш машинка да го газираш иначе е няма такъв буламач.

преди 4 минути, овню написа:

баш
при опит да зареждат хранилки с вода подсладена с мед, птичките развили рак
дъйбъ и склерозата

Колибри ве.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Bubbles написа:

важното е да не прекаляваш.

Нали и аз това казвам?

преди 7 минути, Bubbles написа:

Сегс се е заял да пише Грух грух БИОС

преди 5 минути, овню написа:

баш
при опит да зареждат хранилки с вода подсладена с мед, птичките развили рак
дъйбъ и склерозата

Колибеу?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Колибри ве.

начи склерозата е само за гледане на филми
няколко пъти се кефя на един филм и всеки път забравям че съм го гледал

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ами ша чакаме тогава.

О бая ще почакаме хихи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Anneliese написа:

...

И ме е истински яд, че не може да се измисли безвредна "Кока - Кола".:(

Квас, кефир, ряженка...

едит:

преди 1 час, Banesc написа:

...

пил съм по 2 литра кола и още съм жив

и фанта по 2 литра

...

"за тва си на това дереже" би казал един класик

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Kiеli написа:

заради пари

наистина имаш много вредни навици

бих ти препоръчал разделно хранене ама ще е трудно в твоето положение

нали обичаш да четеш в нета, виж за полезните храни да добиеш представа за себе си какво и колко трябва да ядеш

иначе не може кока кола да замени вода, вода ти трябва според теглото и най-добре е поне 1.5 литра на ден

Тъжно е, че заради пари никой не иск да измисли  създаде безвредна безалкохолна напитка.

Ох, д чета за храни и рецепти в интернет се въздържам, че почвам да се облизвам и да преглъщам.

От нерви взех да се тъпча като прасе.

Родителите ми са възрастни и болни, а аз не мога сама да се грижа за себе си, просто съм несамостоятелна по рождение.

Наскоро научих, че сестра ми и зет ми не са вече заедно и ми е тъжно.:( И за племенниците ми е тъжно.:(

В родния ми град починаха много хора от ковид. Беше ми много трудно да гледам некролозите.

Бащата на зет ми почина, май през 2021, миналия месец починаха вуйчото на мама и моя вуйчо (нейния брат).

На погребения не ходя, но ми е тъжно.

Тъжно ми беше и когато кралицата почина. Тъкмо се бях върнала от болницата. Още не мога да проумея как е знаела, че няма да живее още, а на последните си снимки е така усмихната. Даже взех да се чудя дали лошото време е знамение за нещо лошо. Но пък вуйчо ми почина в слънчев ден...........

Втора година без екскурзия, а аз обожавам пътуванията и екскурзиите. Щяхме да ходим, но се натрових и влязох в болница, после времето се влоши. А бях планирала всичко.

Не съм като другите, нямам любим човек до себе си, любов, никога няма да знам какво е това сексът.

Не чувам, а музиката страшно много ми липсва.

Все лоши неща се случват в България, все кризи и проблеми.

Язовирът до Монтана беше почти пресъхнал. Дано завали още, липсва ми гледката на пълния язовир, докато пътуваме към Монтана.

Мама все забравя и е изнервена, това ми влияе. Трудно ми е да се оправям  нея.

Племенницата ми не ми позволи да се похваля с нея, като беше абитуриентка. Тя е моята голяма радост и гордост.

Толкова съм зле със здравето, че ме е страх да не умра. Питам се как може да има хора, които не се страхуват да умират.

Писна ми от трагедии в България, все съчувствам, все съм тъжна, все се питам какъв грях сме извършили като народ, че да ни се случват трагедии, и то все преди празници.

Липсва ми фестивала в нашия град. Липсва ми пълният с хора град.

Ненавиждам как по новините пишат за известните починали хора "Отиде си." Все едно са починали спокойно, а не е така. Четох в Уикипедия какво се случва, когато човек умре.

Надявам се да съм добре и да видя коронацията на новия крал след няколко месеца. Дано да не е нещо кратко, всички имаме нужда от нещо позитивно и тържествено. Дано да е слънчев и прекрасен деня.

Чудя се защо хората не сме създадени с по - здрав организъм, например  с по - здрави черва и бъбреци. Защо не може да има безвредна "Кока - кола".

Тъжно ми е, че никога няма да знам какво е секс, никога няма да съм булка, никога няма да празнувам истински Свети Валентин. Вече дори не ми се празнува рождения ми ден (през март е).

Чудя се как може хора да предават родината си заради пари и интереси.

Всичко това ми тежи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Anneliese написа:

значи е време за пренаписване на BIOS
:lol6:
олеле, скоро не се бях смял толкова...баси, схвана ми се челюстта от смях

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Kiеli написа:

кока-коло-то може и със сламка да се пие ама откъде такива съвременни изобретения при вас у Кремъл? :giggle1:

gazirovka-scaled.jpeg

Импортозамещение :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Anneliese написа:

Тъжно е, че заради пари никой не иск да измисли  създаде безвредна безалкохолна напитка.

Ох, д чета за храни и рецепти в интернет се въздържам, че почвам да се облизвам и да преглъщам.

Родителите ми са възрастни и болни, а аз не мога сама да се грижа за себе си, просто съм несамостоятелна по рождение.

Наскоро научих, че сестра ми и зет ми не са вече заедно и ми е тъжно.:( И за племенниците ми е тъжно.:(

В родния ми град починаха много хора от ковид. Беше ми много трудно да гледам некролозите.

Бащата на зет ми почина, май през 2021, миналия месец починаха вуйчото на мама и моя вуйчо (нейния брат).

На погребения не ходя, но ми е тъжно.

Тъжно ми беше и когато кралицата почина. Тъкмо се бях върнала от болницата. Още не мога да проумея как е знаела, че няма да живее още, а на последните си снимки е така усмихната. Даже взех да се чудя дали лошото време е знамение за нещо лошо. Но пък вуйчо ми почина в слънчев ден...........

Втора година без екскурзия, а аз обожавам пътуванията и екскурзиите. Щяхме да ходим, но се натрових и влязох в болница, после времето се влоши. А бях планирала всичко.

Не съм като другите, нямам любим човек до себе си, любов, никога няма да знам какво е това сексът.

Не чувам, а музиката страшно много ми липсва.

Все лоши неща се случват в България, все кризи и проблеми.

Язовирът до Монтана беше почти пресъхнал. Дано завали още, липсва ми гледката на пълния язовир, докато пътуваме към Монтана.

Мама все забравя и е изнервена, това ми влияе. Трудно ми е да се оправям  нея.

Племенницата ми не ми позволи да се похваля с нея, като беше абитуриентка. Тя е моята голяма радост и гордост.

Толкова съм зле със здравето, че ме е страх да не умра. Питам се как може да има хора, които не се страхуват да умират.

Писна ми от трагедии в България, все съчувствам, все съм тъжна, все се питам какъв грях сме извършили като народ, че да ни се случват трагедии, и то все преди празници.

Липсва ми фестивала в нашия град. Липсва ми пълният с хора град.

Ненавиждам как по новините пишат за известните починали хора "Отиде си." Все едно са починали спокойно, а не е така. Четох в Уикипедия какво се случва, когато човек умре.

Надявам се да съм добре и да видя коронацията на новия крал след няколко месеца. Дано да не е нещо кратко, всички имаме нужда от нещо позитивно и тържествено. Дано да е слънчев и прекрасен деня.

Чудя се защо хората не сме създадени с по - здрав организъм, например  с по - здрави черва и бъбреци. Защо не може да има безвредна "Кока - кола".

Тъжно ми е, че никога няма да знам какво е секс, никога няма да съм булка, никога няма да празнувам истински Свети Валентин. Вече дори не ми се празнува рождения ми ден (през март е).

Чудя се как може хора да предават родината си заради пари и интереси.

Всичко това ми тежи.

Ох,Анче.Всяка тема едно и също. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чрез газировката ти вкарва въздух у червата и почваш да пърдиш като съдрана. 

преди 4 часа, Anneliese написа:

Вече ще гледам тъжно хората, насядали в заведенията.

Няма, защото не излизаш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Error

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, petie1 написа:

Берковски БИОС :biggrin:

Да ти кажа тук не бих се шегувал, тия диагнози са много ама много кофти а Поли е още млада за такива неща, честно кофти ми стана за нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Bubbles написа:

Да ти кажа тук не бих се шегувал, тия диагнози са много ама много кофти а Поли е още млада за такива неща, честно кофти ми стана за нея.

Съгласен съм даже преместих отговора доколкото мога а аз в здравните й теми не се и шегувам с нея на лично съм казал защо

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Ще ми се някой да направи едно изследване дали "Кока - Кола" води до здравословни проблеми като апендицит, преплитане на червата, перитонит, язва на стомаха................ Но трябва да е някой, който разбира от медицина и по - конкретно от гастроентерология.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Anneliese написа:

Ще ми се някой да направи едно изследване дали "Кока - Кола" води до здравословни проблеми като апендицит, преплитане на червата, перитонит, язва на стомаха................ Но трябва да е някой, който разбира от медицина и по - конкретно от гастроентерология.

Има писано по темата кока кола, ползи и вреди.

https://www.andamanislandtrip.com/scheti-i-vliyanie-na-coca-cola-vyrhu-choveshkoto-tyalo-85

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, нушо написа:

За Бога братя не я пийте,вредна е!

Да, от студена кола може да получиш перитонит.

Айде сега! Един живот живеем! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...