Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Виваком краде

Featured Replies

На 9ти април получавам СМС " Вие успешно активирахте услугата " Happy Call" , нещо, което не познавам и не съм и помислял. След разправия с тях през 123, "услугата" беше деактивирана, но в сметката ми се появиха 1.66лв ново задължение "Покупка на мелодия". Не ми е толкова за тези 2 лв, шокът идва от усещането, че поставянето на абоната пред свършен факт и възможността да ми натресат каквото си поискат е чиста проба кражба. Това ми се случва вече няколко пъти. От колко ли хиляди абонати откраднаха по 2лв , я видяли, я не. Такъв резил! Изходът е закриване или преместване в друг оператор, но къде да ида? Имам опасения, че на всякъде ще е същото. Сиромахът е беззащитен, може само да плаща. Дано им приседнат тези пари!

Екранна снимка 2023-04-17 131438.png

Aми и теленор откакто станаха Yettel и те започнаха да крадат от всички . Ето аз откакто си поднових миналата година договора ни обещаха от догодина ще плащане по евтино с повече мегабайти след като изплатихме телевизора .До тук всичко точно януари и февруари платихме 120 лв общо за цялата ни група сметка.Дойде март месец и шок с 10 лв отгоре 130 лв онзи ден дойде и новата фактура пак толкова 130 лв .Гледам плановете нямаме нищо ново активирано като екстра в плана .

Всички крадат и учат персонала си да краде , те получават допълнителни бонуси ако крадат подписват ненужни договори на по-високи такси и т.н.Просто всички имат мотивация да крадат , нарича се корпорация затриваща добрата нация.Големите мобилни оператори са едни и същи...
Като вдигнаха таксите в Теленор например , всички абонати трябваше да платят допълнителни такси затова че корпорацията е вдигнала цените , беше някакъв процент от тарфиата , ама като ги питаш вие казахте че ще е толкова по-договор , а сметката е по-висока ти казват -  имате преизчисление и до там свършва разговора щото толкоз са им казали да казват ако има недоволни.
България е страна в която се размножават само идиотите.

• Автор
преди 8 минути, Milkydead написа:

България е страна в която се размножават само идиотите

Аз мисля, че идиотите сме ние-дето плащаме безропотно. Преди време Виваком ми прати известие, че моят абонаментен план вече не се предлагал-а новият е почти два пъти по-скъп. Ако не ми харесвало, да закрия номера си. Само месец по-късно , с оправдание инфлацията, още веднъж повишиха цената. Явно и това не им стига-та са тръгнали да крадат най-безсрамно! Ако утре решат, може да ми съобщят, че съм активирал успешно роуминг до луната, за хиляди на месец, и аз нищо не мога да направя. Те могат да манипулират всички записи в тяхната база данни и всякакво разследване ще е безпредметно.

Затова има договор, четеш от кора до кора там пред лумпена ако трябва препрочиташ, питаш, имаш и телефон у тебе с интернет ровиш за всяка една точка и дума която не ти е ясна и тогава когато вече всичко ти е напълно ясно подписваш. Сега можеш да си погледнеш настоящия договор дали има някаква клауза за подобни натресени "благинки" и ако няма могат да правят като вятъра.

Еми телефона си е компютър. Като се цъкне неволно тук там и така става, няма значение кой е оператора/доставчика , а зависи от този който оперира с телефона!

"Всички абонати по договор и потребители на предплатени услуги на мобилната услуга на Виваком България, станали абонати/потребители преди началната дата на услугата и са се регистрирали чрез изпращане на кратко текстово съобщение (SMS) с кодова дума до кратък номер 1520, код на мелодия до 1520, STK кампания с натискане на интерактивен бутон, обаждане на 1520, избиране на мелодия от мобилна страница www.happycall.bg или от мобилното приложение Happy Call, www.vivacom.bg. SMS и обаждане към номер 1520 е безплатно. "

преди 15 минути, N47X написа:

Аз мисля, че идиотите сме ние-дето плащаме безропотно. Преди време Виваком ми прати известие, че моят абонаментен план вече не се предлагал-а новият е почти два пъти по-скъп. Ако не ми харесвало, да закрия номера си. Само месец по-късно , с оправдание инфлацията, още веднъж повишиха цената. Явно и това не им стига-та са тръгнали да крадат най-безсрамно! Ако утре решат, може да ми съобщят, че съм активирал успешно роуминг до луната, за хиляди на месец, и аз нищо не мога да направя. Те могат да манипулират всички записи в тяхната база данни и всякакво разследване ще е безпредметно.

Да и съм забелязал че крадат със суми до 50 и нещо лева за които няма смисъл да наемаш  адвокати и т.н.Тая история съм я разказвал вече ама имаше едни цигани когато yettel-a беше теленор и се караха с касиерите щото им откраднали телефона те отишли в теленора спрели го веднага и казали че не е при тях , ама тея се направили на луди и другия циганин дето откраднал тела си говори на версия и направил сметка около 2000 лв  въпреки че бил  спрян и ги накарали да я плащат.Те се карали пак известно време , ама единственото което им облекчили е да им разсрочат плащането на сметката и я изплащали няколко месеца 🤪.Няма българи , цигани , роми , помаци от всичко се краде по равно и без задръжки.

Имаш право веднага да се прехвърлиш към друг да те "краде". :) 

Дим без огън няма!!! 

п.п. Хвърлих боб и ми показа: Има около теб човек който ти пипа (или ти го е пипнал веднъж поне) телефона или профила във Виваком. = Смени си паролата във Май-виваком!!! На първо време. СМС-а може да е изпратен от там

Успех!

п.п. Ако не си правил такъв профил, то някой "близък" ти го е направил и в тоя случай ... 123 ... и прочие ... 

преди 8 минути, дioiд написа:

Има около теб човек който ти пипа (или ти го е пипнал веднъж поне)

Ииибаси колко е напреднала техниката в България щом като вече цъкат импулси кат' ти го пипнат.

преди 2 часа, N47X написа:

На 9ти април получавам СМС " Вие успешно активирахте услугата " Happy Call" , нещо, което не познавам и не съм и помислял. След разправия с тях през 123, "услугата" беше деактивирана, но в сметката ми се появиха 1.66лв ново задължение "Покупка на мелодия". Не ми е толкова за тези 2 лв, шокът идва от усещането, че поставянето на абоната пред свършен факт и възможността да ми натресат каквото си поискат е чиста проба кражба. Това ми се случва вече няколко пъти. От колко ли хиляди абонати откраднаха по 2лв , я видяли, я не. Такъв резил! Изходът е закриване или преместване в друг оператор, но къде да ида? Имам опасения, че на всякъде ще е същото. Сиромахът е беззащитен, може само да плаща. Дано им приседнат тези пари!

Екранна снимка 2023-04-17 131438.png

Виж си в договора точно за какво става на въпрос. Повярвай, че Виваком не е за тези 2 лева. Те не се появяват просто така.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Ииибаси колко е напреднала техниката в България щом като вече цъкат импулси кат' ти го пипнат.

Да, напреднала е ... НО, има и нещо друго ... хм ... уж сме бедни, а имаме и 5G на ниво и прочие ... това обаче е благодарение на БТК, т.е. подобно на НЕК ... :) = Всичко е благодарение на социализма в миналото ни, щото новите инвеститори (капиталисти) повече мислят за печалбата си и прочие ... :) 

Винаги може умен да пеинатакова един глупав капиталист = "сметкарин" ... :)

Основния проблем е, че повечето българи си мислят, че вече САЩ са по тези земи, а не знаят, че из САЩ успелите са измамниците ... 

Запомнете: Много измамници от български произход (българи в повече) са се специализирали как да имат достъп до наивните ново-американци в България!!! 

Аз пък с предплатена карта,активирам пакет за мобилни данни (1 гб )на Виваком.Вземат си 7 лв.Получавам СМС „успешно активиран пакет...“Пробвам,има интернет.Изключвам данните,защото в къщи съм с WIFI.На другия ден,без да съм включвал мобилните данни получавам друг СМС: „Лимитът ви от мобилни данни 1 гб. е изразходен“.Мислех,че е грешка,защото на смартфона ми показва само няколко мегабайта използвани,откакто съм активирал услугата.Обадих им се,но те си държат на своето,че системата им отчела трафика.Общо три пъти ми го правят този номер.Всеки път още първите един или два дни по-късно ми съобщават,че лимита е свършил.

преди 16 минути, дioiд написа:

... това обаче е благодарение на БТК, т.е. подобно на НЕК ... :) = Всичко е благодарение на социализма в миналото ни, щото новите инвеститори (капиталисти) повече мислят за печалбата си и прочие ... :)

Дори се чудя как ви идват такива съждения, страшна небивалица ... БТК .... соца ... :wub: Трагични та чак комични :chinese:

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Дори се чудя как ви идват такива съждения, страшна небивалица ... БТК .... соца ... :wub:

Така е ... има чудеса -> Неща които не желаеш или не можеш да разбереш, защото ти е удобно да си като "кон с капаци" ... :)

току-що, дioiд написа:

Така е ... има чудеса -> Неща които не желаеш или не можеш да разбереш, защото ти е удобно да си като "кон с капаци" ... :)

Е като те хванем там дето не си наясно е така, не е ли аналогово не ми го хвали викаш 🤣

преди 6 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Е като те хванем там дето не си наясно е така, не е ли аналогово не ми го хвали викаш 🤣

На тясно??? :) И мислиш, че си ме хванал ли??? :) 

Това, че си или сте тесногръди ми е известно. нещо с което да ме изненадаш можеш ли??? :) 

преди 4 минути, Белгиеца написа:

решението на подобни проблеми е женене за белгийка, тукашните оператори така не крадат

По-добре е за американка, но от САЩ ... :) Канадките са "дървени" ... :) 

п.п. Южно-американките са като афро-американките ... :) 

преди 3 минути, дioiд написа:

На тясно??? :) И мислиш, че си ме хванал ли??? :) 

Това, че си или сте тесногръди ми е известно. нещо с което да ме изненадаш можеш ли??? :)

Така е когато човек е и остане в аналоговата ера!

преди 11 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Така е когато човек е и остане в аналоговата ера!

Е, класиката е в аналога на естествения звук, който ако не се компресира заема повече място, т.е. такива като теб зипват нещата и развалят дигиталното представяне на аналоговите възприятия ... 

Простено ти е, толкова ти е капацитета на мозъка ... :) 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин 

преди 1 минута, дioiд написа:

....Простено ти е, толкова ти е капацитета на мозъка ... :) ...

"Крепостните" винаги до тук стигат - да квалифицират ... смешно и тъжно едновременно !

преди 4 минути, дioiд написа:

... Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

Написано от атеист е някак вулгарно ...

преди 40 минути, Димитър 59 написа:

Аз пък с предплатена карта,активирам пакет за мобилни данни (1 гб )на Виваком.Вземат си 7 лв.Получавам СМС „успешно активиран пакет...“Пробвам,има интернет.Изключвам данните,защото в къщи съм с WIFI.На другия ден,без да съм включвал мобилните данни получавам друг СМС: „Лимитът ви от мобилни данни 1 гб. е изразходен“.Мислех,че е грешка,защото на смартфона ми показва само няколко мегабайта използвани,откакто съм активирал услугата.Обадих им се,но те си държат на своето,че системата им отчела трафика.Общо три пъти ми го правят този номер.Всеки път още първите един или два дни по-късно ми съобщават,че лимита е свършил.

А1 пък правят друг номер , като подписваш за определен пакет ти казват ето тука има една допълнителна услуга и като я откажеш ти казват че е напълно безплатна и  ще я включат дори да не я искаш , после в договора на мой познат излезе че безплатната услуга била 8 кинта за целия период на договора и си вътре щото вече си подписал , няма оператор дето не лъже и маже в българия като в българия

преди 9 часа, Белгиеца написа:

решението на подобни проблеми е женене за белгийка, тукашните оператори така не крадат

:offtopic_s:...то убуу амааа...

първо-дръти сме вече...не можем ги излъга...

второ-как ще се разбираме...хортуваме с момите белгийки?...

да не стане като на един колега дъщеря му...

взеха се с китайче...ама си шпрехат на японски...щото и двамата са завършили японска филология...

и не рачи ни он да научи български,ни она-китайски...

инати...

преди 9 часа, дioiд написа:

п.п. Южно-американките са като афро-американките ... :) 

ти...тва...таковата...за диференциала ли говориш...

викаш дирнико не мой се събра в на фадрома кофата...

преди 8 часа, Milkydead написа:

ти казват ето тука има една допълнителна услуга и като я откажеш ти казват че е напълно безплатна и  ще я включат дори да не я искаш...

да да...ама-не...

при мен тоа номер не мина...

ставаше въпрос обаче за кредитна карта...

теглих кредит...одобрен съм...историята кредитна ми е отлична....

момата вади камарата документи да разписвам...

...един лист...

...втори...

...трети

,,Ето тука и кредитната Ви карта"-лекичко по тъч линията го спомена...уж без да иска нарочно....

,,Каква кредитна карта?Не съм искал такова нещо!"

,,Да ама...тя си върви така-безплатно...За Ваше удобство..."

,,Ми добре ама,аз не искам...,,удобство"..."

,,Ама тя е без такси...Ще разполагате по всяко време с налични при нужда..."

,,Добре ама на мен не ми трябва."

,,Защо?Какво Ви притеснява?"

,,Нищо не ме притеснява.Не искам кредитната ви карта!"

,,Ама как така?Аз какво да напиша тук сега?"

,,Пишете-Клиента не желае кредитната карта и това е!"

...момата беше здраво се оцъклила...

сигурно бех първия и клиент който не рачИ кредитна карта....,,будалата му с будала"....

преди 8 часа, _nib_ написа:

:offtopic_s:...то убуу амааа...

първо-дръти сме вече...не можем ги излъга...

второ-как ще се разбираме...хортуваме с момите белгийки?...

За дъртите си има вдовици с хубави къщи и си говорите през гугъл преводач.

• Автор
преди 20 часа, Емил Костов написа:

Виж си в договора точно за какво става на въпрос. Повярвай, че Виваком не е за тези 2 лева.

Договорът отдавна е изтекъл и не може да се позовавам(е) на него. А ти не можеш да участваш в темата, защото си страна в спора. Виваком е на ясно, че най-невидимата кражба е от много, по малко. Как не можем да намерим някой вътрешен, да ни светне кой е мозъкът, дето стои зад всичко това!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.