Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да правя? Как да го забравя?

Featured Replies

Каква женска красота бе, ало ?
Тя си е още недоразвито момиченце на 14 годинки.
Като стане на 22 години тогава може и да прилича вече на жена.
А като стане на 25 години, ако е сменила достатъчно eбaчи, тогава може и да ѝ е станало ясно че не се избира съпруг само по външния му вид, ами се гледа и какъв му е акъла.
Щото то това харесването е за да има съпружески живот и родено бебе.
И съпругът не трябва да е пияница или побойник, а трябва да е с уравновесен характер ако не иска да трябва да се развежда още докато е малко бебето.
Успешният семеен живот е доста трудно упражнение, пък и трябва и парички за къщичка да си купят, но банките се цупят много яко ако съпругът няма стабилни доходи. Не дават пари за къща банките, не е една беля то това с избирането на подходящ мъж.
Пък човекът съпруг ако е автомонтьор, неговият син вероятно няма да иска да учи в университет, да сбъдне мечтата на мама да стане човек.

• Отговори 81
  • Прегледи 13,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добре де, поговори си с него, кажи му, нямаш какво да губиш, можеш само да спечелиш. Хората са казали : По-добре да опиташ и да се провалиш, отколкото цял живот да се чудиш дали би успял.  

• Ето какво казва и чат бота.  

• Колев 74
    Колев 74

Ти си мислиш че като Европейския парламент е в Белгия, си европеец, а се указва че и там си си същия Бай Ганьо Български!

току-що, plamen_petrov_80 написа:

Нямаш никаква представа как изглежда, дали има наднормено тегло и дали ходи или не ходини на фитнес, но съвети даваш - на база какви входни данни?

Всички знаем, че на сила хубуст не става - каквото и да направи ако другата страна не желае пак няма да стане нищо или поне не това което тя желае.

Придобивам представа от начина, по който си води темата, от нещата, които споделя и такива неща като цяло. Уверено момиче без проблеми в самочувствието няма да пуска теми като тази. А поради каква причина едно момиче може да няма самочувстиве? Точно тази банална причина: външния вид.

И съм болднал може би единственото смислено нещо в мнението ти. Да, няма да я хареса сега, ама на бас, че ще за в бъдеще ще е с повече шансове да я хареса този или друг подобен тип, ако тя качи точки на външен вид (разбира не чрез тегло).

преди 3 минути, plamen_petrov_80 написа:

А чрез какво, г-н експерт? Давай те по-точни указания.

Ми фитнес, епилация и грим. Какво повече?

Ти предлагаш да си седи мирно, да си чака вкала. Възмутен си нещо ми се струва от съветите ми и не разбирам от какво.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Възмутен си нещо ми се струва от съветите ми и не разбирам от какво.

Защото даваш съвети гледайки в тавана, ако я познаваше - разбирам да казваш наистина конкретни съвети, без значение дали аз ги одобрявам или не, но ти просто си я сложи под някакъв свой общ знаменател.

И как реши, че точно фитнеса е найното нещо? Може да харесва много други спортове.

Грим също - не знаеп дали ползва или не, гримове има всякакви буквално, и аз лично знам за една мъжка аудитория която грим не харесва - т.е. ти не само познаваш нея, но и момчето, нали?

преди 22 минути, plamen_petrov_80 написа:

Защото даваш съвети гледайки в тавана, ако я познаваше - разбирам да казваш наистина конкретни съвети, без значение дали аз ги одобрявам или не, но ти просто си я сложи под някакъв свой общ знаменател.

И как реши, че точно фитнеса е найното нещо? Може да харесва много други спортове.

Грим също - не знаеп дали ползва или не, гримове има всякакви буквално, и аз лично знам за една мъжка аудитория която грим не харесва - т.е. ти не само познаваш нея, но и момчето, нали?

Фитнеса е лесен за асимилация пример, както се вижда, тя има акъл та да се досети, че ѝ давам просто пример, че я насочвам към спорт, за да отслабне. Какъв точно, ще си реши сама, аз не я командвам.

И няма не общ знаменател, човек или се грижи за външния си вид, или не. А мъжката ти аудитория дето не харесва жени с грим си я знаеш ти. Не всяка жена без грим е ок. Днешно време повечето са с грим и ако тя се състезава със своите съученички за внимание на конкретно момче, което получава много внимание, шансовете ѝ не са големи, ако конкретно тя си е баш с нужда от грим, да отслабне и да се епилира.

Пак ти казвам, не е необходимо да я познавам него или нея, за да си представя ситуацията. Как хубаво момиче няма да го хареса някое момче? Ми в такъв случай, ако не я харесват, нека да се пооправи външно, това не е просто съвет ми належаща нужда. Ти до тук никакви съвети не ѝ даде освен, че се вкара в ролята на Киро Брейка "расте цяло едно поколение, което не е виждало пичи косъм". Времаната днес са други, без външност с какво ще привлече внимание? С това, че много чете ли?

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Чел ли си цялата тема или пак си говориш гледайки в тавата?

Чел съм цялата, да. Ти какво ѝ предложи? Видях, че ѝ предложи да си намери някакво хоби. Колко успокояващо и мъдро.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Чел съм цялата, да. Ти какво ѝ предложи? Видях, че ѝ предложи да си намери някакво хоби. Колко успокояващо и мъдро.

Нали?

Мерси, най-после да си признаеш.

преди 50 минути, Белгиеца написа:

Щото то това харесването е за да има съпружески живот и родено бебе.

Първа грешка. За стабилен брак се изисква двамата партньори да се познават добре, да държат силно един на друг и да си имат пълно доверие. Такива прстотии от типа "Цуни-гуни, мноу та обичам, ш'та скъсам айда са женим", водят до скоропостижен развод.

преди 59 минути, Белгиеца написа:

А като стане на 25 години, ако е сменила достатъчно eбaчи, тогава може и да ѝ е станало ясно че не се избира съпруг само по външния му вид, ами се гледа и какъв му е акъла.

Втора грешка : Тя ако до 25 е имала толкова работници в градината, вече не е жена а обществен нужник.

Хората са казали още от време оно : Жената е жена до 30, после е стара чанта.

• Автор
преди 10 часа, Гражданин написа:

Бате, не ми се прави на остроумен, човек понякога има нужда от съвет, а не от мили очи и потупване по рамото. Най-големите глупости са, че "за всеки влак си има пътници" и други механизми за справяне с ниско самочувствие. Всичко е работа над външния вид, вижда се, че девойката пише грамотно, т.е. вероятно чете повече и е умна, достатъчно ѝ е, за да се сети, че нещо не е наред вероятно не в характера ѝ. Ти ако искаш с разбиранията си от миналата епоха я успокоявай, но днес младите поколения са свръх сексуализирани и няма с размахване на пръстче и вкарване на морал да ги вкараш в правия път, че едва ли не ще се появи тук някой чаровник за дамата, който ще я приеме такава каквато е. Да иде във фитнеса и да се епилира е само едно добро начало, за да добие самочувствие и мъжете да я забелязват. Никой не я гласи да става фолк тупалка. Нека видим дали с твоите съвети или с моите ще е по-реалистично в обозримо бъдеще да ѝ се случи любов. Да се върне тук след половин година и да каже "бях себе си и се случиха неща" и ще те призная за "еталон в оценяването" или там в каквото ти смяташ, че си по-вещ.

Ти дори нямаш и идея как изглеждам! Само да ти кажа, че нито съм дебела, нито аз лично се смятам за грозна. Смисъл има и по-хубави от мен, разбира се, но на какво основание ти пишеш тези глупости? Той няма интерес към мен, очевидно, просто явно не го привличам физически, но това не значи, че аз не ставам. Всеки си има вкус и няма да се променям за непознат, буквално. Нито знам какво, а и съм на 14, айде стига! Те първа се развивам! Да не говорим, че след тъпата ми случка с него, шансовете намаляват, щото може и за луда да ме мисли, нормално! Може и да не си пада по по-малки. Един човек по-горе обясняваше, че по-големите един вид искат вече развита жена, нормално. Има си и изключения, разбира се. Но явно той си предпочита наборки, не знам, не го познавам.

А и само да ти кажа, че много мои познати и приятели го мислят за грозен или за не чак толкова хубав, така че няма обожателки и надали си има гадже, не го обиждам, а казвам истината какво мислят за него някои хора.

преди 10 часа, Гражданин написа:

Ми фитнес, епилация и грим. Какво повече?

Ти предлагаш да си седи мирно, да си чака вкала. Възмутен си нещо ми се струва от съветите ми и не разбирам от какво.

То тази тема така или иначе е на 1 месец, никой не ти чете глупостите, нямам намерението да ти дочитам коментарите. Кой ти е казал, че имам ниско самочувствие, нормално да ме е срам пред него, да не говорим, че нямаш идея как изглеждам и какво правя! Ходя на танци, но не за да отслабвам, а защото ми харесва, епилирам се, е слагам малко грим от 7 клас насам, бъди спокоен :)

:)

преди 6 минути, Звяра!!! написа:

Да приемем , че се събереш със това момче , как си представяш връзката си със него?

...?

• Автор
преди 6 минути, plamen_petrov_80 написа:

...?

Хора, как да си преставя това, като не го познавам! Просто преди 4 месеца ми стана много симпатичен, това е. Няма да се женя за него, и да бяхме тръгнали. Тук взех да пиша днес, защото като видях онзи кви ги е писал, се ядосах. Всеки би, като го обиждат и защото говори глупости. Разбирам кво иска да каже, ама не и в тази ситуация...

А на въпроса просто няма как да отговоря. Не ми пука за този, не го познавам, че да ме привлече повече от на физическо ниво.

Благодаря на адекватните и мили хора тук, дето ми даваха съвети, просто забравете темата, то мина 1 месец, откакто я писах, има и по-важни неща в този сайт за обсъждане. Нямам и нервите да споря с този индивид по-горе.

преди 1 час, GabriLita написа:

Ти дори нямаш и идея как изглеждам! Само да ти кажа, че нито съм дебела, нито аз лично се смятам за грозна. Смисъл има и по-хубави от мен, разбира се, но на какво основание ти пишеш тези глупости? Той няма интерес към мен, очевидно, просто явно не го привличам физически, но това не значи, че аз не ставам. Всеки си има вкус и няма да се променям за непознат, буквално. Нито знам какво, а и съм на 14, айде стига! Те първа се развивам! Да не говорим, че след тъпата ми случка с него, шансовете намаляват, щото може и за луда да ме мисли, нормално! Може и да не си пада по по-малки. Един човек по-горе обясняваше, че по-големите един вид искат вече развита жена, нормално. Има си и изключения, разбира се. Но явно той си предпочита наборки, не знам, не го познавам.

Като нямам идея защо се обиждаш? Темата е интересна. Изисква знания по психология и социална интелигентност. Това че на сериозно взимаш всеки отговор си е твой проблем, хората пишем тук за забавление. Добрите психолози трябва да те посъветват какво мислят за ситуацията без да ти спестяват нищо от това, което може и да е много солена хапка, но все пак да ти помогне. Аз пък от къде да те знам, че нямаше истински проблем като тези с теглото и визията като първопричина за несполуките ти? Така че ето ми го основанието! Смятах, че имаш нужда от искрени съвети. 

А и само да ти кажа, че много мои познати и приятели го мислят за грозен или за не чак толкова хубав, така че няма обожателки и надали си има гадже, не го обиждам, а казвам истината какво мислят за него някои хора.

Щом твърдиш че не си грозна, а онзи няма никакви оферти и само ти го харесваш, а даже другите го мислят и за грозен, тогава как така ти го гониш няколко месеца и той не ти е откликнал? Прекалено смотан ли е или е гей?

То тази тема така или иначе е на 1 месец, никой не ти чете глупостите, нямам намерението да ти дочитам коментарите. Кой ти е казал, че имам ниско самочувствие, нормално да ме е срам пред него, да не говорим, че нямаш идея как изглеждам и какво правя! Ходя на танци, но не за да отслабвам, а защото ми харесва, епилирам се, е слагам малко грим от 7 клас насам, бъди спокоен :)

Ами очевидно ти е повлияло на самочувствието. В депресия си! Иначе не би писала такава тема и да я следиш както казваш вече цял 1 месец, а онзи 4 месеца да не знаеш дали е гей или пък дали в теб не си е проблема.

• Автор
преди 18 минути, Гражданин написа:

Като нямам идея защо се обиждаш? Темата е интересна. Изисква знания по психология и социална интелигентност. Това че на сериозно взимаш всеки отговор си е твой проблем, хората пишем тук за забавление. Добрите психолози трябва да те посъветват какво мислят за ситуацията без да ти спестяват нищо от това, което може и да е много солена хапка, но все пак да ти помогне. Аз пък от къде да те знам, че нямаше истински проблем като тези с теглото и визията като първопричина за несполуките ти? Така че ето ми го основанието! Смятах, че имаш нужда от искрени съвети. 

Щом твърдиш че не си грозна, а онзи няма никакви оферти и само ти го харесваш, а даже другите го мислят и за грозен, тогава как така ти го гониш няколко месеца и той не ти е откликнал? Прекалено смотан ли е или е гей?

Ами очевидно ти е повлияло на самочувствието. В депресия си! Иначе не би писала такава тема и да я следиш както казваш вече цял 1 месец, а онзи 4 месеца да не знаеш дали е гей или пък дали в теб не си е проблема.

Кажи ми, че се шегуваш, че вече верно се смея на коментарите.

Първо, разбирам какво искаш да кажеш, ама по неподходящ начин го казваш, а не че ти се обиждам, но ти направо ми лепна някакви етикети. Второ, относно това момче- не го преследвам, просто си го харесвам, и тва за депресията ме уби просто, отивам да се мятам направо за него....Трето, това, че някой не те харесва на външен вид, не значи, че трябва да се променяш и то още повече в ситуацията като ми е никакъв. Не се познаваме, откъде да знам какво мисли за мен и какво не е харесал в мен, ако има нещо конкретно. Това, което говориш е малоумно и не го мисля само аз. И четвърто, като някой не те хареса, не значи, че е обратен (той НЕ е гей). Надявам се да ме разбра какво исках да кажа, аз няма да ти се обиждам, поне да се опитваше малко да ме разбереш ама не...

преди 20 минути, GabriLita написа:

Кажи ми, че се шегуваш, че вече верно се смея на коментарите.

Първо, разбирам какво искаш да кажеш, ама по неподходящ начин го казваш, а не че ти се обиждам, но ти направо ми лепна някакви етикети. Второ, относно това момче- не го преследвам, просто си го харесвам, и тва за депресията ме уби просто, отивам да се мятам направо за него....Трето, това, че някой не те харесва на външен вид, не значи, че трябва да се променяш и то още повече в ситуацията като ми е никакъв. Не се познаваме, откъде да знам какво мисли за мен и какво не е харесал в мен, ако има нещо конкретно. Това, което говориш е малоумно и не го мисля само аз. И четвърто, като някой не те хареса, не значи, че е обратен (той НЕ е гей). Надявам се да ме разбра какво исках да кажа, аз няма да ти се обиждам, поне да се опитваше малко да ме разбереш ама не...

1) Много моля, никъде не съм ти лепял етикети! Обясних ти какво виждам в ситуацията, което си моя е моята хипотеза, а не етикет към теб. Тъпо е да се обиждаш в нета. Не си пуснала снимка, трябва да се досетиш, че човекът срещу теб едва ли има представа и сочи точно теб с пръст. Тук съм се абстрахирал това, че има реална личност, просто си давам мнението. Дали си лабилна и четеш и го приемаш лично е само твой проблем. Не съм ти казал нищо заради което да си режеш вените.

2) Ами мога само да се радвам, че не си в депресия и просто си губиш време с темата.

3) Има много хора, които имат външен вид, който има нужда от помощ и няма нищо лошо да получат съвет как. С диети, с упражнения и т.н.. Проблемите в намирането на връзка често започват от външния вид. Не съм те карал да ставаш анорексичка.

4) Напълно възможно е да е гей и ти да не знаеш. От къде си толкова сигурна? Твърдиш, че си на ниво, че той знае, че го харесваш и не си е имал гадже, а пък и явно не иска щом ти минаваш за хубава, а той няма опции, защото никой не го харесва и все пак не прави крачка при условие, че ти даже вече си направила първата? Еми ти си прави изводите, но според мен щом не си дебела и грозна, а той си няма гадже и даже не го и харесват други, а пък не ще даже да се запознаете, въпреки че определено знае че го харесваш, значи е гей!

• Автор
преди 21 минути, Гражданин написа:

1) Много моля, никъде не съм ти лепял етикети! Обясних ти какво виждам в ситуацията, което си моя е моята хипотеза, а не етикет към теб. Тъпо е да се обиждаш в нета. Не си пуснала снимка, трябва да се досетиш, че човекът срещу теб едва ли има представа и сочи точно теб с пръст. Тук съм се абстрахирал това, че има реална личност, просто си давам мнението. Дали си лабилна и четеш и го приемаш лично е само твой проблем. Не съм ти казал нищо заради което да си режеш вените.

2) Ами мога само да се радвам, че не си в депресия и просто си губиш време с темата.

3) Има много хора, които имат външен вид, който има нужда от помощ и няма нищо лошо да получат съвет как. С диети, с упражнения и т.н.. Проблемите в намирането на връзка често започват от външния вид. Не съм те карал да ставаш анорексичка.

4) Напълно възможно е да е гей и ти да не знаеш. От къде си толкова сигурна? Твърдиш, че си на ниво, че той знае, че го харесваш и не си е имал гадже, а пък и явно не иска щом ти минаваш за хубава, а той няма опции, защото никой не го харесва и все пак не прави крачка при условие, че ти даже вече си направила първата? Еми ти си прави изводите, но според мен щом не си дебела и грозна, а той си няма гадже и даже не го и харесват други, а пък не ще даже да се запознаете, въпреки че определено знае че го харесваш, значи е гей!

Как да ти обясня, че не съм казала, че съм хубава, нито грозна, смисъл всеки вижда всеки по различен начин и няма как да кажеш кой е грозен и кой не, защото е само според ТЕБ. Това, че не ме е харесал, не означава че за нищо не ставам. Явно не съм негов тип и това е! И също не значи, че е гей, знам, че не е. Просто човека явно е по-затворен, не говори много, някои го мислят за странен. Знам някои неща за него. И в тези неща няма нищо лошо, не го познавам, не искам да съдя никого! Да не говорим, че някои мои приятели не са го харесали, не значи, че е грозен и че е нямал гадже, всичко е субективно! Не знам кво повече да ти кажа и на кой език да обяснявам, разбирам нещата, които ми казваш, ама звучат абсурдно някои.

преди 1 минута, GabriLita написа:

Как да ти обясня, че не съм казала, че съм хубава, нито грозна, смисъл всеки вижда всеки по различен начин и няма как да кажеш кой е грозен и кой не, защото е само според ТЕБ. Това, че не ме е харесал, не означава че за нищо не ставам. Явно не съм негов тип и това е! И също не значи, че е гей, знам, че не е. Просто човека явно е по-затворен, не говори много, някои го мислят за странен. Знам някои неща за него. И в тези неща няма нищо лошо, не го познавам, не искам да съдя никого! Да не говорим, че някои мои приятели не са го харесали, не значи, че е грозен, всичко е субективно! Не знам кво повече да ти кажа и на кой език да обяснявам, разбирам нещата, които ми казваш, ама звучат абсурдно някои.

И защо след като си наясно, че е по-затворен не го заговориш ти?

• Автор
току-що, Гражданин написа:

И защо след като си наясно, че е по-затворен не го заговориш ти?

Защото е ясно, че не ме харесва, нали там е проблема. Но ще мине време и ще го забравя де, няма до края на гимназията да го харесвам.

преди 3 минути, GabriLita написа:

Защото е ясно, че не ме харесва, нали там е проблема. Но ще мине време и ще го забравя де, няма до края на гимназията да го харесвам.

Защо да ти е ясно, че не те харесва след като не си си говорила даже с него и е срамежлив? Може да е срамежлив и просто да не може да ти каже, че те харесва. И ти му порязваш шансовете, защото си мислиш, че не те харесва, а е просто срамежлив. Какво ти пречи да го заговориш и защо реши, че не те харесва след като си добре на външен вид? Какво може да не ти харесва? Как така не си негов тип, а не сте си говорили даже? От къде знаеш?

• Автор
преди 3 минути, Гражданин написа:

Защо да ти е ясно, че не те харесва след като не си си говорила даже с него и е срамежлив? Може да е срамежлив и просто да не може да ти каже, че те харесва. И ти му порязваш шансовете, защото си мислиш, че не те харесва, а е просто срамежлив. Какво ти пречи да го заговориш и защо реши, че не те харесва след като си добре на външен вид? Какво може да не ти харесва? Как така не си негов тип, а не сте си говорили даже? От къде знаеш?

Под "тип" имам в предвид изцяло на външен вид. Може да харесва тотално различни от мен. И то е ясно, че не ме харесва, ако прочетеш темата ще разбереш. Смее ми се почти открито (не го виня де), като бяхме в магазина преди месец ми се усмихна така доста. Но за тези неща си има причина. Тоест, сега той ме забелязва, заради изцепката. Преди това да се случи, не съм покзавала, че го харесвам, можех да се контролирам. Но ако ме харесваше, дори и това да не беше станало, щеше да ме гледа и като цяло си личи като те харесват. Още преди този случай, той за моменти ме е поглеждал, но не го тълкувам по онзи начин. Вече изобщо да не кажа не ме гледа, трябва да съм пред очите, че да ме погледне. И последно нещо - като ме видя, той се усмихна на касата, а това е странна реакция, защото все едно се е почувствал поласкан, за дето съм го снимала. Не вярвам, че ме харесва, не искам да се излагам, всичките му приятели ще ми се смеят сигурно още там, докато го заговарям и на него ще му е смешно и ще се чуди как да ме отреже...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.