Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да правя? Как да го забравя?

Featured Replies

преди 9 часа, GabriLita написа:

Под "тип" имам в предвид изцяло на външен вид. Може да харесва тотално различни от мен. И то е ясно, че не ме харесва, ако прочетеш темата ще разбереш. Смее ми се почти открито (не го виня де), като бяхме в магазина преди месец ми се усмихна така доста. Но за тези неща си има причина. Тоест, сега той ме забелязва, заради изцепката. Преди това да се случи, не съм покзавала, че го харесвам, можех да се контролирам. Но ако ме харесваше, дори и това да не беше станало, щеше да ме гледа и като цяло си личи като те харесват. Още преди този случай, той за моменти ме е поглеждал, но не го тълкувам по онзи начин. Вече изобщо да не кажа не ме гледа, трябва да съм пред очите, че да ме погледне. И последно нещо - като ме видя, той се усмихна на касата, а това е странна реакция, защото все едно се е почувствал поласкан, за дето съм го снимала. Не вярвам, че ме харесва, не искам да се излагам, всичките му приятели ще ми се смеят сигурно още там, докато го заговарям и на него ще му е смешно и ще се чуди как да ме отреже...

Повярвай ми, момчетата на 16 са разгонени като зайци и единственият тип, който може да не им хареса са тежките случаи на косми и тегло. Щом ти твърдиш, че си добре сложена, а от другата ти тема гледах, че даже ходиш и на пол денс, значи си достатъчно разчупена и нямаш проблеми със самочувствието. От което следва, че момчето, което харесваш явно е твърде срамежливо, може би дори смята, че си над възможностите му и заради това леко ти се усмихва, но е толкова смотан, че не прави крачка. В същото време ти си получила типичното възпитание за едно момиче, да чакаш да те поканят, защото от теб са "знаците", но проблемът е, че ти си мисилиш, че той ги е разбрал, а всъщност момчетата нищо не разбират от "знаци". Снимала си го и той вместо да дойде със самочувствие и да каже "я да видя" е реагирал толкова смотано, че ти си се притеснила да не би да ти се смее с приятелите си зад гърба ти. Това едва ли е така, просто на тая възраст, ако той няма никакъв опит, естествено че няма да знае как да реагира. Единственият начин да разбереш дали ще те отреже е да го попиташ в някое междучасие дали разбира какво става и да му кажеш, че това със снимката е било тъпо и ако иска да си разменяте снимки да си размените инстаграмите. После му прати снимката да си я види, посмейте се заедно и т.н.. Ще усетиш много бързо какъв човек е, дали позата му не е от срамежливост и т.н.. Ако са те харесвали и други момчета до сега, що тоя да не те хареса?

• Отговори 81
  • Прегледи 13,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добре де, поговори си с него, кажи му, нямаш какво да губиш, можеш само да спечелиш. Хората са казали : По-добре да опиташ и да се провалиш, отколкото цял живот да се чудиш дали би успял.  

• Ето какво казва и чат бота.  

• Колев 74
    Колев 74

Ти си мислиш че като Европейския парламент е в Белгия, си европеец, а се указва че и там си си същия Бай Ганьо Български!

• Автор
преди 1 час, Гражданин написа:

Повярвай ми, момчетата на 16 са разгонени като зайци и единственият тип, който може да не им хареса са тежките случаи на косми и тегло. Щом ти твърдиш, че си добре сложена, а от другата ти тема гледах, че даже ходиш и на пол денс, значи си достатъчно разчупена и нямаш проблеми със самочувствието. От което следва, че момчето, което харесваш явно е твърде срамежливо, може би дори смята, че си над възможностите му и заради това леко ти се усмихва, но е толкова смотан, че не прави крачка. В същото време ти си получила типичното възпитание за едно момиче, да чакаш да те поканят, защото от теб са "знаците", но проблемът е, че ти си мисилиш, че той ги е разбрал, а всъщност момчетата нищо не разбират от "знаци". Снимала си го и той вместо да дойде със самочувствие и да каже "я да видя" е реагирал толкова смотано, че ти си се притеснила да не би да ти се смее с приятелите си зад гърба ти. Това едва ли е така, просто на тая възраст, ако той няма никакъв опит, естествено че няма да знае как да реагира. Единственият начин да разбереш дали ще те отреже е да го попиташ в някое междучасие дали разбира какво става и да му кажеш, че това със снимката е било тъпо и ако иска да си разменяте снимки да си размените инстаграмите. После му прати снимката да си я види, посмейте се заедно и т.н.. Ще усетиш много бързо какъв човек е, дали позата му не е от срамежливост и т.н.. Ако са те харесвали и други момчета до сега, що тоя да не те хареса?

До преди почти 6 месеца си имах приятел, но като цяло не съм от най-харесваните. Не, че ми пука особено за някви си там де. А на момчето ако му покажа тия снимки той ще падне, смисъл сигурно ще се разсмее и ще си помисли лоши неща за мен (че не съм добре) и аз на негово място бих избягала. Смисъл не мисля нищо да правя по въпроса, защото само се излагам. На него му е смешно, затова се усмихва и затова на касата се усмихна, и сигурно, защото се е почувствал поласкан, не знам. Тогава бях зад приятелката ми и не го гледах (защото ме беше мноого срам), и дори не разбрах на 100% дали той е разбрал, но като видях снимките после...

След тази случка съм си мислила да му пиша (знам му IG-то) ама ще разбере коя съм (нищо, че нямам снимки на себе си) и ще е още по-зле положението. 

Не мисля, че е смотан, а че не ме харесва. Щеше да ми го показва поне, ако ме. Аз не му давам знаци, а направо един вид му го казах, и той нищо. То е ясно, все пак мерси, че ми отделяш време.

Мисля, да приключа тази тема, защото няма смисъл, друг ще дойде.....Дано лятото като не го виждам да го забравя, просто ще ми липсва първоначално.

преди 5 минути, GabriLita написа:

До преди почти 6 месеца си имах приятел, но като цяло не съм от най-харесваните. Не, че ми пука особено за някви си там де. А на момчето ако му покажа тия снимки той ще падне, смисъл сигурно ще се разсмее и ще си помисли лоши неща за мен (че не съм добре) и аз на негово място бих избягала. Смисъл не мисля нищо да правя по въпроса, защото само се излагам. На него му е смешно, затова се усмихва и затова на касата се усмихна, и сигурно, защото се е почувствал поласкан, не знам. Тогава бях зад приятелката ми и не го гледах (защото ме беше мноого срам), и дори не разбрах на 100% дали той е разбрал, но като видях снимките после...

След тази случка съм си мислила да му пиша (знам му IG-то) ама ще разбере коя съм (нищо, че нямам снимки на себе си) и ще е още по-зле положението. 

Не мисля, че е смотан, а че не ме харесва. Щеше да ми го показва поне, ако ме. Аз не му давам знаци, а направо един вид му го казах, и той нищо. То е ясно, все пак мерси, че ми отделяш време.

Мисля, да приключа тази тема, защото няма смисъл, друг ще дойде.....Дано лятото като не го виждам да го забравя, просто ще ми липсва първоначално.

Добре де, ти какво очакваш да получиш от една тема? Одобрение да се откажеш? Ей такива момичета като теб оставят него без гаджета, защото момичетата не могат да си покажат в прав текст интереса. И така и двамата губят, но ти чакаш някой да те повика. Иначе голям срам да му кажеш в коридора. За какво ти беше да пускаш теми като си държиш на своето?

• Автор
преди 3 минути, Гражданин написа:

Добре де, ти какво очакваш да получиш от една тема? Одобрение да се откажеш? Ей такива момичета като теб оставят него без гаджета, защото момичетата не могат да си покажат в прав текст интереса. И така и двамата губят, но ти чакаш някой да те повика. Иначе голям срам да му кажеш в коридора. За какво ти беше да пускаш теми като си държиш на своето?

Ако имаше смисъл да говоря с него, веднага бих, даже аз месец и малко след случката си мислех да го заговоря, даже ОПИТВАХ ама нещо все ме спираше. После малко се отказах и накрая тотално, като онзи ме побутна по крака и те се смяха с приятеля му. Какво се очаква от мен? Защо аз да имам вина, просто не съм тъпа и няма повече да се излагам, като ОЧЕВИДНО, не ме харесва. Пак казвам, ако ме харесваше, щеше поне да ме гледа, а сега ако ме гледа е ясно защо, смисъл съм му позната като лице и аз бих гледала, но не значи, че ме харесва. И аз направо в прав текст му показах, че го харесвам, то е ясно, той знае.

Написах темата да утешение, за да си изкарам всичко и ако мога да го забравя по-бързо, но още не съм....като го видя и блъфирам вече не мога да се контролирам, даже и след изцепката, след месец, нямах проблеми, а сега не мога да продължа разговора си с приятелката ми като минава по коридора, не знам какво да кажа и ме е срам.

преди 6 минути, GabriLita написа:

Ако имаше смисъл да говоря с него, веднага бих, даже аз месец и малко след случката си мислех да го заговоря, даже ОПИТВАХ ама нещо все ме спираше. После малко се отказах и накрая тотално, като онзи ме побутна по крака и те се смяха с приятеля му. Какво се очаква от мен? Защо аз да имам вина, просто не съм тъпа и няма повече да се излагам, като ОЧЕВИДНО, не ме харесва. Пак казвам, ако ме харесваше, щеше поне да ме гледа, а сега ако ме гледа е ясно защо, смисъл съм му позната като лице и аз бих гледала, но не значи, че ме харесва. И аз направо в прав текст му показах, че го харесвам, то е ясно, той знае.

Написах темата да утешение, за да си изкарам всичко и ако мога да го забравя по-бързо, но още не съм....като го видя и блъфирам вече не мога да се контролирам, даже и след изцепката, след месец, нямах проблеми, а сега не мога да продължа разговора си с приятелката ми като минава по коридора, не знам какво да кажа и ме е срам.

Ами това ти е грешката, че търсиш утешение. Нито са те унижили, нито нищо. Теб просто те е мега срам, въпреки че няма за какво. Никой няма да те помисли за луда, особено момче, ако е възпитано и културно и той няма да ти нарани самочувствието да те разнася, дори и да не те харесва след като си му казала "здрасти". Ако очакваш от 16 годишен толкова опит, че той да е "играчът", т.е. той да направи първата крачка, за да не ти се налага да си даваш никакви усилия, то в това ти е грешката. Някои момчета са много срамежливи на 16. И по принцип, ако не ти трябва някое лошо момче, и той не е такъв, значи няма нищо страшно както ти викам, въпрос на възпитание е да видиш дали ще те отреже по грозен начин или не. Ако пък ти откликне? Как така ще си луда? В тая възраст така се правят запознанствата, не е обезателно нищо след това. Може да се заговорите и да не ти хареса нещо в него така или иначе и да те откаже. Ама ти не пробваш.

• 6 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.