Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да правя? Как да го забравя?

Featured Replies

Здравейте, момиче на 14 съм. Харесвам си едно момче от 3 месеца. Той е 10 клас, от моето училище е. Той вече знае, защото разбра по много тъп начин, просто се изложих мноого пред него (снимах го тайно и той ме видя). Даже едно момиче от класа ми му каза, че го харесвам и на него му е ясно вече. 

Има и друго нещо. Аз съм много обсебващ човек. Ровя се в живота на хората, знам някои неща за него, които ако той разбере, че ги знам, ще ме помисли за луда! И това е проблем, защото така тормозя много себе си. Тези дни подред го сънувам и си пиша сънищата с него, за да не ги забравя. Как да спра ТОЛКОВА да се внаниачавам и то в непознати... С него не се познаваме, само едно момиче от неговия клас познавам и то не много.

И ако си мислите да ми давате съвети да се запознавам с него - абсурд. До преди месец си го мислих и "събрах" горе-долу смелост, но пак се отказах. И по-добре, защото очевидно не ме харесва, и защото вчера стана нещо: Един от моя клас ме бутна леко, когато това момче минаваше с най-добрия му приятел и те се смяха на МЕН, сигурна съм, защото чух приятеля му какво каза: "Тая на всички е казала" и се смяха. Тъпо ми е, че като знаят, че го харесвам и ми се подиграват. Те го правят, заради изцепката, но се е видяло, че нищо няма да стане и не ме харесва на външен вид, че да има интерес. Въпросът ми е какво да правя от сега нататък? Просто като се засичаме и ужас. Минаха над 2 месеца, но сега след последната случка ми стана много гадно...

преди 3 минути, GabriLita написа:

Здравейте, момиче на 14 съм. Харесвам си едно момче от 3 месеца. Той е 10 клас, от моето училище е. Той вече знае, защото разбра по много тъп начин, просто се изложих мноого пред него (снимах го тайно и той ме видя). Даже едно момиче от класа ми му каза, че го харесвам и на него му е ясно вече. 

Има и друго нещо. Аз съм много обсебващ човек. Ровя се в живота на хората, знам някои неща за него, които ако той разбере, че ги знам, ще ме помисли за луда! И това е проблем, защото така тормозя много себе си. Тези дни подред го сънувам и си пиша сънищата с него, за да не ги забравя. Как да спра ТОЛКОВА да се внаниачавам и то в непознати... С него не се познаваме, само едно момиче от неговия клас познавам и то не много.

И ако си мислите да ми давате съвети да се запознавам с него - абсурд. До преди месец си го мислих и "събрах" горе-долу смелост, но пак се отказах. И по-добре, защото очевидно не ме харесва, и защото вчера стана нещо: Един от моя клас ме бутна леко, когато това момче минаваше с най-добрия му приятел и те се смяха на МЕН, сигурна съм, защото чух приятеля му какво каза: "Тая на всички е казала" и се смяха. Тъпо ми е, че като знаят, че го харесвам и ми се подиграват. Те го правят, заради изцепката, но се е видяло, че нищо няма да стане и не ме харесва на външен вид, че да има интерес. Въпросът ми е какво да правя от сега нататък? Просто като се засичаме и ужас. Минаха над 2 месеца, но сега след последната случка ми стана много гадно...

Пак от Авторката: изцепката стана средата на февруари, а иначе от януари средата си го харесвам.

• Отговори 81
  • Прегледи 13,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добре де, поговори си с него, кажи му, нямаш какво да губиш, можеш само да спечелиш. Хората са казали : По-добре да опиташ и да се провалиш, отколкото цял живот да се чудиш дали би успял.  

• Ето какво казва и чат бота.  

• Колев 74
    Колев 74

Ти си мислиш че като Европейския парламент е в Белгия, си европеец, а се указва че и там си си същия Бай Ганьо Български!

Нищо. Ще мине време, ще си харесаш друг и после отново друго и пак друг ... разбираш логиката.

Иначе - намери си хоби и като го споменах ...

вместо сънища, защо не опиташ да пишеш разкази, всели случки и т.н. (може пък това да ти се отдава).

Ето какво казва и чат бота.

Spoiler

Здравейте! Разбирам, че ситуацията може да е много неприятна и объркваща за вас в момента. Искам да ви дам няколко съвета, които могат да ви помогнат да се справите с тази ситуация.

Първо, важно е да се концентрирате върху себе си и да не се фокусирате много много върху момчето. Не е здравословно да се обсебвате с някого или да се занимавате с неправомерни действия като тайно снимане. Вместо това, опитайте се да правите начини да развиете своите интереси и да се занимавате с неща, които сте щастливи.

Второ, е важно да запазите разумните граници в контакта с момчето. Ако не ви харесва или не искате да имате отношения с вас, не е здравословно да продължите да му пишете или да се опитвате да го натоварвате с много много внимание. Това може да го изнерви и да създаде още по-голяма дистанция между вас.

Накрая, важно е да помните, че това, което се случва в момента, не определя кой сте като човек. Не трябва да се чувствате провалена или недостатъчна само защото някое момче не ви харесва. Вместо това трябва да се фокусирате върху себе си и да работите усърдно, за да постигнете своите цели и да станете по-добра версия на себе си.

Надявам се, че тези съвети ще ви бъдат полезни и ще ви помогнем да се справите със ситуацията. Ако имате нужда от допълнителна подкрепа, можете да се обърнете към доверен човек или към професионален консултант.

Добре де, поговори си с него, кажи му, нямаш какво да губиш, можеш само да спечелиш.
Хората са казали : По-добре да опиташ и да се провалиш, отколкото цял живот да се чудиш дали би успял.

преди 1 час, GabriLita написа:

изцепката

Не използвай думи без да им знаеш значението.
В конкретния случай просто си залитнала и си се бутнала в него, пък той се засмял, чудо голямо.

преди 9 минути, Bubbles написа:

В конкретния случай просто си залитнала и си се бутнала в него, пък той се засмял

Аз не го чета точно  така ...

прегледай го отново:

Един от моя клас ме бутна леко, когато това момче минаваше с най-добрия му приятел и те се смяха на МЕН

преди 27 минути, plamen_petrov_80 написа:

Аз не го чета точно  така ...

прегледай го отново:

Абе ясно бутнали са я нарочно за шегата, ама какво от това, тя и сега не е с него, ако я отреже пак няма да е с него, но поне ако пси поговорят има шанс и нещата потръгнат, а иначе така без бой дето се вика да се дадеш, това не е оферта.

Какъв бой?

След като всички знаят - той знае също и какво прави - нищо. Тя какво трябва - звезди ли да му сваля?

А той като мъж или поне такъв се предполага, че ще става - като не я харесва - поне да поговори с нея и да се изяснят, не е нужно да с прави цирк за всички (все пак той не е длъжен да я харесва само, защото тя го харесва).

• Автор
преди 3 часа, GabriLita написа:

И ако си мислите да ми давате съвети да се запознавам с него - абсурд. До преди месец си го мислих и "събрах" горе-долу смелост, но пак се отказах. И по-добре, защото очевидно не ме харесва, и защото вчера стана нещо: Един от моя клас ме бутна леко, когато това момче минаваше с най-добрия му приятел и те се смяха на МЕН, сигурна съм, защото чух приятеля му какво каза: "Тая на всички е казала" и се смяха. Тъпо ми е, че като знаят, че го харесвам и ми се подиграват. Те го правят, заради изцепката, но се е видяло, че нищо няма да стане и не ме харесва на външен вид, че да има интерес. Въпросът ми е какво да правя от сега нататък? Просто като се засичаме и ужас. Минаха над 2 месеца, но сега след последната случка ми стана много гадно.

Пак от Авторката: изцепката стана средата на февруари, а иначе от януари средата си го харесвам.

преди 1 час, Bubbles написа:

Добре де, поговори си с него, кажи му, нямаш какво да губиш, можеш само да спечелиш.
Хората са казали : По-добре да опиташ и да се провалиш, отколкото цял живот да се чудиш дали би успял.

Не използвай думи без да им знаеш значението.
В конкретния случай просто си залитнала и си се бутнала в него, пък той се засмял, чудо голямо.

Грешката е моя, че не се изразих правилно. Имах в предвид, че като те идваха и един ме побутна по коляното, защото бяхме седнали и те идваха и го видяха, а не че ме е бутнал в него. То това оставаше...

И наистина много благодаря за бързите отговори. Наскоро намерих този сайт и ми харесва много!

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Ето какво казва и чат бота.

Покажи скритото съдържание

Здравейте! Разбирам, че ситуацията може да е много неприятна и объркваща за вас в момента. Искам да ви дам няколко съвета, които могат да ви помогнат да се справите с тази ситуация.

Първо, важно е да се концентрирате върху себе си и да не се фокусирате много много върху момчето. Не е здравословно да се обсебвате с някого или да се занимавате с неправомерни действия като тайно снимане. Вместо това, опитайте се да правите начини да развиете своите интереси и да се занимавате с неща, които сте щастливи.

Второ, е важно да запазите разумните граници в контакта с момчето. Ако не ви харесва или не искате да имате отношения с вас, не е здравословно да продължите да му пишете или да се опитвате да го натоварвате с много много внимание. Това може да го изнерви и да създаде още по-голяма дистанция между вас.

Накрая, важно е да помните, че това, което се случва в момента, не определя кой сте като човек. Не трябва да се чувствате провалена или недостатъчна само защото някое момче не ви харесва. Вместо това трябва да се фокусирате върху себе си и да работите усърдно, за да постигнете своите цели и да станете по-добра версия на себе си.

Надявам се, че тези съвети ще ви бъдат полезни и ще ви помогнем да се справите със ситуацията. Ако имате нужда от допълнителна подкрепа, можете да се обърнете към доверен човек или към професионален консултант.

Благодаря много за мнението и съветите.

преди 2 часа, GabriLita написа:

Здравейте, момиче на 14 съм. Харесвам си едно момче от 3 месеца. Той е 10 клас, от моето училище е. 

Еееееееее нямаш право да си харесваш батковци, те се заглеждат по каки с по-хубави дупе и цици.
Като пораснеш тогава се заглеждай колкото си искаш.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Еееееееее нямаш право да си харесваш батковци, те се заглеждат по каки с по-хубави дупе и цици.
Като пораснеш тогава се заглеждай колкото си искаш.

боже ...

Ти какъв си? Гадател може би?

Как определи кой какво харесва, че и сложи всички под общ знаменател?

Да споменавам ли, че изобщо нямаш представа за собственичката на темата.

Другото трябва ли да кометирам изобщо?

Аз имам син на 16 години и знам че пиклите на по 14 г въобще не са му интересни, той движи с 17 годишни щото по-дашни. Разбра ли сега кой съм?

• Автор
преди 1 минута, Белгиеца написа:

Аз имам син на 16 години и знам че пиклите на по 14 г въобще не са му интересни, той движи с 17 годишни щото по-дашни. Разбра ли сега кой съм?

Виж сега, имаш право, че вече по-големите момчета ще търсят момичета на тяхната възраст или по-големи, защото те са почти изцяло развити жени, но не е нужно да се обиждаме и да слагаш всички под общ знаменател.

преди 2 минути, Белгиеца написа:

Разбрах ... някой който си мисли, че е хванал .... за крачола = никой

преди 1 минута, GabriLita написа:

по-големите момчета ще търсят момичета на тяхната възраст или по-големи

Сега е момента някой да направи проучване в световен мащаб за разпределението по години на официалните двуполови двойки - изкуствения интелект какво казва?

преди 12 минути, plamen_petrov_80 написа:

изкуствения интелект какво казва?

Че е време да спрете да пишете глупости в темата. ;)

Авторката, хич не се притеснявай, ся знам че няма да ме послушаш, и аз съм бил пубер и аз си мислех че момичетата ядът хора...
След време ще се смееш на това, както аз се смея на всички щуротии които съм творил по него време и като имаш на предвид че тогава най модерното нещо беше тетриса, а разговорите ставаха или очи в очи или по телефона с шайбата.

Виж сега, имаш право, че вече по-големите момчета ще търсят момичета на тяхната възраст или по-големи, защото те са почти изцяло развити жени, но не е нужно да се обиждаме и да слагаш всички под общ знаменател.

В Белгия законът казва че чак като навършат 16 годинки имат право да се гушкат момчетата и момичетата.
Една 14 годишна по закон няма право да е съгласна, даже и тя да му досажда на някой 16 годишен, съдията няма да приеме че тя е виновна, ако родителите ѝ са завели дело.
Така че тука по закон сте си и пикли и пикльовци докато не сте ги навършили 16-те годинки.

Сега вземи първо та го разучи българският закон от каква възраст ти разрешава да си съгласна и преди да си я навършила бъди така добра да не създаваш ядове на батковците, щото съдията ще ги изкара тях виновни.
Майка ти и баща ти могат да му съсипят живота на някой от 10 клас на 17 години, даже и без да сте стигнали до нещо сериозно, просто ви снимала някоя приятелка как те сграбчил оня и на видеото изглежда, че само той те обарва и там каквото се сетиш, пък ти си пасивна. Като ти скръцне със зъби бащата ти така яко ще лъжеш в полицията, че те е било страх от него и заради това не си го отблъсквала, и като се падне да е жена съдийка и е готов с една условна присъда за няма нищо.

• Автор
преди 6 часа, Белгиеца написа:

В Белгия законът казва че чак като навършат 16 годинки имат право да се гушкат момчетата и момичетата.
Една 14 годишна по закон няма право да е съгласна, даже и тя да му досажда на някой 16 годишен, съдията няма да приеме че тя е виновна, ако родителите ѝ са завели дело.
Така че тука по закон сте си и пикли и пикльовци докато не сте ги навършили 16-те годинки.

Сега вземи първо та го разучи българският закон от каква възраст ти разрешава да си съгласна и преди да си я навършила бъди така добра да не създаваш ядове на батковците, щото съдията ще ги изкара тях виновни.
Майка ти и баща ти могат да му съсипят живота на някой от 10 клас на 17 години, даже и без да сте стигнали до нещо сериозно, просто ви снимала някоя приятелка как те сграбчил оня и на видеото изглежда, че само той те обарва и там каквото се сетиш, пък ти си пасивна. Като ти скръцне със зъби бащата ти така яко ще лъжеш в полицията, че те е било страх от него и заради това не си го отблъсквала, и като се падне да е жена съдийка и е готов с една условна присъда за няма нищо.

Първо, в България, не в Белгия, законната възраст за полов акт е 14. Второ, кой ти е казал, че и да бяхме заедно нещо ще правим. Трето, не знам за какъв съд ми говориш, ти го изкара някаква драма. Просто исках съвети, а не някакви отчети.

преди 11 часа, GabriLita написа:

...

Историята е много наивна и дори изобщо не е интересна, за да се поставя цяла тема с нея в публичното пространство.

Дори 14 годишните могат да измислят нещо по-пикантно и по-интересно.

Пробвайте с нещо друго за развлечение!

• Автор
преди 15 минути, _Aumi_ написа:

Историята е много наивна и дори изобщо не е интересна, за да се поставя цяла тема с нея в публичното пространство.

Дори 14 годишните могат да измислят нещо по-пикантно и по-интересно.

Пробвайте с нещо друго за развлечение!

Не е измислена, няма да си губя времето с такива неща да мисля и то точно такива. Просто сгафих, това е.

Във втория въпрос от заглавието на темата питаш как да го забравиш. Искаш ли го забравиш?

Иначе не обръщай внимание на мненията на Белгиеца. Той страда от ефекта на Дънинг-Крюгер и от някой и друг комплекс.

преди 3 часа, GabriLita написа:

Първо, в България, не в Белгия, законната възраст за полов акт е 14. 

Мерси за информацията, поразрових се и вярно българските политици не искат да пазят децата на България от сексуални посегателства след като вече са на 14 годинки.
Ужас !!!
Пък то и в други държави в Европа било 14 г.
В някои е 15 в други е 16г.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Възраст_за_сексуално_съгласие_в_Европа

на английски е age of consent

а на френски е majorité sexuelle

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Мерси за информацията, поразрових се и вярно българските политици не искат да пазят децата на България от сексуални посегателства след като вече са на 14 годинки.
Ужас !!!
Пък то и в други държави в Европа било 14 г.
В някои е 15 в други е 16г.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Възраст_за_сексуално_съгласие_в_Европа

на английски е age of consent

а на френски е majorité sexuelle

Господин съдия-изпълнител, нещо за закон ли говорите или не съм прочел правилно?

Вие г-н закон, по закон ли се влюбихте? Прочетохте ли закона, кой в едно семейство трябва да осигури дом/къща, кола, кой трябва да осигурява средства за да се отгледат децата? По закона в Белгия ли жената трябва да е глава на семейството а мажът домакинята???

Закона прошепна ли ти на колко години имаш право да изпитваш чуства към някой?

Нещо сбъркано има в тази тема, безработен българин приютен в къщата на една Белгийска жена, дава съвет на Българска девойка цитирайки и закона! :speak:

По темата:

Във България е нормално момичетата да раждат на 14 години и да са бремени за втори път на 15г.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-lm&q=14-годишна+майка

преди 11 минути, Звяра!!! написа:

По темата:

Във България е нормално момичетата да раждат на 14 години и да са бремени за втори път на 15г.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-lm&q=14-годишна+майка

Нормално за кого е ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.