Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 8 минути, miro20 написа:

Грозев яко ви мачка, и това е добре

Всеки път му се раздвам как изсира някаква "информация" в пространството без да има никакви доказателства за това. Пак да напомня за оръжието до неделя.... А сега име на журналист така и няма да чуем.

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

• Автор
преди 13 минути, maxthon написа:

ще му четем лъжите?

Защо му ги четете?

:popcorn2:

преди 6 часа, БаалБек написа:

"Недосегаеми правомощия на главния прокурор" означава, че определени правомощия (власти, компетенции) на главния прокурор са такива, че не могат лесно да бъдат отнети, ограничени или оспорени. 

"Недосегаем главен прокурор" означава, че самият главен прокурор е лице, което трудно може да бъде подведено под отговорност, разследвано, отстранено или критикувано. 

Накратко казано: главният прокурор има правомощия, които са трудно оспорими, без самият той да е недосегаем като личност.

Кво? 😆😆😆😆😆😆😆

преди 5 часа, maxthon написа:

И да довършим, че е международен ден на радиото и телевизията.

На мен много ми е чудно, кво общо има международния ден на радиото и телевизията с Русия, с пропагандата, че и с това, че ни управлявал Кремъл!? Това е ебахти абсурда от типа на простотиите на Госта, че понеже министерството на образованието щяло да въвежда вероучение в училищата, това означавало, че щяло да се прокарва руска пропаганда сред учениците...

Мани майтапа, ама просто... потресаващо ниско ниво на дезинформация тук. То направо не е истина, на какви глупости кълват нашите любимци... 😆😆😆

• Автор

Естонските власти съобщават, че са разкрили заговор, в който местни промосковски политици са си сътрудничили с руското военно разузнаване за създаване на паравоенно формирование, целящо свалянето на правителството в Талин.

https://tvpworld.com/86944848/estonia-says-russia-backed-armed-group-aimed-to-overthrow-govt

на 28.05.2022 г. в 15:54, glen написа:

Геополитическата ситуация е карикатура, тъй като посланието вече е ясно, че Украйна пада.

.......

Starlink? Сателитните системи имат наземни станции. Руснаците взимат трофеи от тези наземни станции или просто ги ритат малко, така че колко дълго ще продължи тази мрежа?

Излиза нова информация за биолабораториите с обвинение, че САЩ колонизират развиващите се страни, за да поставят своите биолаборатории.

Всичко е много ясно за литературния клуб "баба Пенка"!

Старкинк-капут, маймунската треска -настъпва, биолаборатории-навсякъде.

Ох извинявайте, чак сега видях датата:)
Ще видим ли скоро НАТОВСКИТЕ генерали, няма ли някой по-умен тук да сподели?

@maxthon в тебе мине надеждата. Ти винаги можеш да защитиш незащитима теза:) Ако те пусне северно-корееца де.

на 28.05.2022 г. в 16:14, glen написа:

Насладете се на дискусията  и бъдете внимателни с пропагандата на Ukie.

Тя се още е навсякъде, но бавно се превръща в нелепост с нотки на чиста паника.

Внимавайте, другари!

преди 5 минути, БаалБек написа:

Естонските власти съобщават, че са разкрили заговор, в който местни промосковски политици са си сътрудничили с руското военно разузнаване за създаване на паравоенно формирование, целящо свалянето на правителството в Талин.

https://tvpworld.com/86944848/estonia-says-russia-backed-armed-group-aimed-to-overthrow-govt

Нямам грам илюзии че в България е още по зле. 

Имаме си национален предател главнокомандващ пРезилдент

преди 1 минута, miro20 написа:

Имаме си национален предател главнокомандващ пРезилдент

Мирко, я ми обясни как "руският шпионин" Румен Радев е виновен за калавият Ф16 и сделката, която е потресаващо гнусна далавера, при положение, че той не искаше Ф16, а Грипен, а не е твоят гуру - Бойко Методиев Борисов, който е сключил въпросната сделка!? Наистина ми е много чудно... как успя, да навържеш "предателят" Радев с цялата патардия относно калпавият самолет? Това е феноменално попадение, признавам. Трябва да станеш разследващ журналист в "Дойче Веле", веднага ще те вземат, въпреки че те малко повече масажират слабините на ПП-ДБ, отколкото на бай Тиквун, ама ще им влезеш в положение.

на 28.05.2022 г. в 20:10, glen написа:

Американските лаборатории в Нигерия, отговорни за епидемията от маймуни!

https://www.presstv.ir/Detail/2022/05/28/682886/Russia-alleges-US-labs-in-Nigeria-responsible-for-monkeypox-outbreak

Много интересно.. затова ли Русия трябва да бъде победена в Украйна?

Колко от лабораторния материал в Украйна е бил пренесен в Нигерия..?

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Че какъв другар си ти? Гьотферен...

Не така , бъди че идва маймунската треска и всички ще умрем!

"Недосегаеми правомощия на главния прокурор" означава, че определени правомощия (власти, компетенции) на главния прокурор са такива, че не могат лесно да бъдат отнети, ограничени или оспорени. 

За разделение на властите вероятно си чувала? Правомощията на всяка от тях са разписани в законодателството на Република България и това са основни принципи застъпени в Конституцията. Лесно трябва да бъдат "отнети, ограничени или оспорени" поради каква причина? Защо този желаещ това не отнеме, ограничи и оспори и собствените си правомощия за да има отново баланс на властите разписан в Конституцията?

"Недосегаем главен прокурор" означава, че самият главен прокурор е лице, което трудно може да бъде подведено под отговорност, разследвано, отстранено или критикувано.

Както много добре видяхме това не е така след като имаме отстранен главен прокурор.

Накратко казано: 

Главният прокурор има ясно разписани в Конституцията правомощия. И никой не може да ги пипа по какъвто и да начин без да промени Конституцията на Република България. Всяка промяна на формата на държавно управление (коя да е от трите власти) изисква свикване на Велико народно събрание.

преди 1 минута, kosyo написа:

Не така , бъди че идва маймунската треска и всички ще умрем!

Не ме вълнува, че всички ще умрете. Така е ...редно.

преди 6 минути, miro20 написа:

Нямам грам илюзии че в България е още по зле. 

Е то тук ще е същото. Вече се пробваха да обявят, че някой прави паравоенни организации. Даже не могат да измислят друга правдоподобна причина да отстраниш законно политически противник. 

преди 6 минути, The Lone Star написа:

Не ме вълнува, че всички ще умрете. Така е ...редно.

Ама друго си е със другаря северно-кореец. Няма да си толкова самотна звезда вече. И дано да не е от маймунска треска. А да един дето беше избягал от там и имаше бая глисти. Че внимавайте като се забавлявате. Да не окапе инструмента:)

преди 5 минути, kosyo написа:

Ама друго си е със другаря северно-кореец. Няма да си толкова самотна звезда вече. И дано да не е от маймунска треска. А да един дето беше избягал от там и имаше бая глисти. Че внимавайте като се забавлявате. Да не окапе инструмента:)

Не съди за другите според себе си.

току-що, The Lone Star написа:

Не съди за другите според себе си.

Не бе , бъди-знаеш приятели сме отдавна, е малко ревнувам сега от онзи, ама щом се обичате...Ваша работа, просто ме е страх да не минем от маймунската треска от биолабораториите на глистова. Те там явно не подбират много много. Аз веднъж пих с едни китайци от този район -на 2-рата бира се оплакаха че европейките  били много широки. Мисълта ми е че явно не са надарени, но пак казвам -щом се обичате -вземете се. Важното е да не си самотна звезда вече.

преди 1 минута, kosyo написа:

Не бе , бъди-знаеш приятели сме отдавна,

Никога не сме били приятели. Фантазиите ти не ме вълнуват.

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Никога не сме били приятели. Фантазиите ти не ме вълнуват.

Послушай ме поне веднъж и се пази-аз доброто ти мисля само:)

И искам да спася света от маймунската треска, глистовата треска и да видя обесени НАТОВСКИТЕ генерали от Азовстал, с малкото термоядрено устройство в краката им.

Е да и да не бъдеш самотна звезда вече:) Да живее другаря Ким! Каза ли ти че според тях той не ходел до тоалетна? Според мен има връзка с глистите, за които ти говоря.Затова ползвайте предпазни средства.

• Автор

Какво става с БНТ?

Да пуснат документален филм, но в полунощ? Облъчените от руска пропаганда отдавна са заспали.

Проучват реакциите и ще преброят дебилите (по Иво Христов)

Филмът е за онези мрежи за влияние, които обслужват български политически проекти. Чрез тях се разпространява дезинформация и политическа пропаганда, като така са превърнати в инструмент за контрол на обществените нагласи. Филмът е опит да се осветлят механизмите, чрез които се овладява реалността. Автор: Мая Димитрова Оператор: Станислав Ангелов Режисьор: Ара Хугасян

преди 1 минута, БаалБек написа:

Облъчените от руска пропаганда отдавна са заспали.

Това го твърди НЕоблъчената от неруска пропаганда, за която празника на радиото и телевизията е свързан с Кремъл... 😆😆😆😆

на 28.05.2023 г. в 19:32, Филипов написа:

Де го Залужни бе? Досега чух 2 версии - сърдечна операция с 3 байпаса в Германия и черепна със смяна на част от черепа. 

И за оня другия Сирски нищо не се чува.

На ред е зеления.

Дано оздравеят по-бързо , чудя се кой ли е донора на череп?

на 28.05.2024 г. в 22:35, В. Велев написа:

"Вън от съмнение, за НАТО и за полуделия Джо Байдън новата Украйна ще е България.

Няма друг по-подходящ и близък сателит на Кремъл с по-продажен и хванат за топките зависим политически “елит”. От България лазят по нервите на Путин с надеждата да стреля пръв.
Днес от София към Путин полетяха натовски закани след провала на Украинския фронт, а едно време какви подаръци получаваше от същите “евроатлантици”! Помним ний… Знаково от Асамблеята на НАТО отсъстваха най-забележимите визуално баш парламентаристи от евроатлантическата ос Борисов (шеф на Комисията по външните работи в парламента, Пеевски и Кирчо Петков). Защо ли? Догодина по това време, ако Тръмп се забави още малко, фронтовата линия ще минава през Черно море и България, а отсреща в Одеса, Харков, Приднестровието ще се вее руското знаме и ми е интерсно кои от евроатлантиците в мобилизационна възраст от първия ред в парламента ще стискат пластмасовите водни пистолети на фронта? Доколкото знам всички са били през 2001-02 в подходящ набор да изкарат казармата, но са се скатали, както ще направят и сега. Нашите деца готвят за фронта, а не техните и себе си. Техните за по-сигурно са изнесени заедно с парите в чужбина и то не в модерния Запад. Нали знаете американците как ги разбират дали ценят истински евроатлантически ценности – гледат ги къде държат парите, а парите им са все на изток, там където фурмите се ядат направо от дърветата."

Вън от съмнение е определено! Язък ни за Черноморието...

на 29.05.2024 г. в 19:13, В. Велев написа:

Ей сега го загазиха поляците вече:) Най-накрая достоверен източник да осъществи една отколешна закана за разделянето на Украйна.

на 28.05.2025 г. в 16:30, БаалБек написа:

Руски поданико, правиш ли разлика между "недосегаеми правомощия на главния прокурор" и "недосегаем главен прокурор"?

За ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ като теб и М. Николов ще поясня:

Накратко казано: главният прокурор има правомощия, които са трудно оспорими, без самият той да е недосегаем като личност.

Понеже си ме споменала, да попитам ще можеш ли да споменеш, кои са тези "недосегаеми правомощия на главния прокурор"?

А, бъбрече?

Недосегаема е единствено тъпотата ти.😄

Аз затова казвам, че нивото на "опозицията" е потресаващо ниско... Дори няма понятие какви простотии поства. Имало празник на радиото и телевизията, следователно това било руско влияние... 😆

• Автор

България се дави в руска дезинформация

Шпионски афери, влияние и пропаганда в училище, мрежи за дезинформация и сайтове за фалшиви новини. Това са само част от интстументите на руската хибридна война, която се води срещу Запада, особено след началото на войната в Украйна преди 3 години.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Понеже си ме споменала, да попитам ще можеш ли да споменеш, кои са тези "недосегаеми правомощия на главния прокурор"?

Уроци не преподвам!

:hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.