Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Групата Козак определено е най тъпата част от българската нация

Приятно гледане тъпаци, особено на дъртите американофили

IMG_0344.jpeg

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

Другари , обкръжават Киев! На оръжие !

" 15:42   04 июня 2025
ВС РФ окружают Киев и берут ВСУ в кольцо под Харьковом: карта СВО 4 июня"

https://m.ura.news/news/1052944070

После как да не направят обиск в редакцията че май и обвинения отнесоха.

• Автор

Русия се превръща в Северна Корея! Руските ученици вече ще растат, без да учат за Европа. Последното издание на учебника за трети клас „Околен свят“ премахва всички глави за европейските страни и тяхното културно наследство, като ги заменя със съдържание, фокусирано върху така наречените „приятелски нации“ на Русия – Китай, Северна Корея, Беларус, Казахстан...

Тази драматична ревизия не е просто академична актуализация. Това е политически акт на заличаване. Изчезнаха препратките към Франция, Германия, Полша. Новият учебник насърчава руските деца да „научат повече“ за нации като Абхазия и Южна Осетия – подкрепяни от Русия сепаратистки територии – заедно с диктаторски съюзници като Северна Корея. Разделът, който някога обясняваше границите на Русия с Финландия, Естония, Латвия, Литва и Украйна, е премахнат изцяло. За първи път на началните страници на учебника се появява реч на президента Владимир Путин, задавайки ясен идеологически тон от самото начало. Включването ѝ подчертава усилията на Кремъл да култивира лична лоялност към Путин и да оформи политическата идентичност от най-ранните етапи на образованието.

Така едно време са промивали мозъците и на нас - БЪЛГАРИТЕ!!!

Затова сега има толкова "необработени захарчета", които стриктно спазват логичната (за тях) зависимост - за Русия, против Украйна, против еврото, против ЕС, за БРИКС. Изключения НЯМА...

Русия се превръща в Северна Корея! Руските ученици вече ще растат, без да учат за Европа. Последното издание на учебника за трети клас „Околен свят“ премахва всички глави за европейските страни и тяхното културно наследство, като ги заменя със съдържание, фокусирано върху така наречените „приятелски нации“ на Русия – Китай, Северна Корея, Беларус, Казахстан...
Тази драматична ревизия не е просто академична актуализация. Това е политически акт на заличаване. Изчезнаха препратките към Франция, Германия, Полша. Новият учебник насърчава руските деца да „научат повече“ за нации като Абхазия и Южна Осетия – подкрепяни от Русия сепаратистки територии – заедно с диктаторски съюзници като Северна Корея. Разделът, който някога обясняваше границите на Русия с Финландия, Естония, Латвия, Литва и Украйна, е премахнат изцяло. За първи път на началните страници на учебника се появява реч на президента Владимир Путин, задавайки ясен идеологически тон от самото начало. Включването ѝ подчертава усилията на Кремъл да култивира лична лоялност към Путин и да оформи политическата идентичност от най-ранните етапи на образованието.
Така едно време са промивали мозъците и на нас - БЪЛГАРИТЕ!!!
Затова сега има толкова "необработени захарчета", които стриктно спазват логичната (за тях) зависимост - за Русия, против Украйна, против еврото, против ЕС, за БРИКС. Изключения НЯМА...

Четеш глупава пропаганда вместо да провериш сама? Междувременно в учебника...5e199ad3344ab910ac4c77b6420884c8.jpg

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Автор
преди 20 минути, maxthon написа:

Четеш глупава пропаганда

Скок-подскок и хоп на амбразурата...И пак плякаш фейкове...Не можете вие руснаците да се отучите да не лъжете. Веднага потвърди горенаписаното от мен. :hush:

Ръководството на ЕС плаща на активисти за лобиране и „подкрепя с бюджетни средства само онези мнения, които му харесват“.
Вестник „Велт ам зонтаг“ получи достъп до секретни документи и откри, че ЕС е изразходвал бюджета си за силно съмнителни лобистки дейности, за да убеди обществеността в политиката си за климата.
ЕС плаща на екологични групи да завеждат дела срещу германски компании и да провеждат агресивни PR кампании, а същите активисти провеждат и операции срещу Русия. Това следва от тайни договори, които Welt am Sonntag успя да види изцяло за първи път.
„Според тези данни, брюкселските служители и активисти са координирали действията си до най-малкия детайл“, съобщава вестникът. Вероятно за тази операция са били похарчени милиони евро от данъчни пари. Докладът не посочва кои германски фирми са били засегнати. Например, неправителствената организация ClientEarth очевидно е получила 350 000 евро, за да въвлече германски въглищни електроцентрали в съдебни дела – с цел увеличаване на „финансовите и правни рискове“ за операторите. „Приятели на Земята“ също беше наета от Европейската комисия, за да се бори срещу споразумението за свободна търговия между Европа и Южна Америка - докато собствените служители на Комисията промотираха споразумението. Други групи са получили пари, за да повлияят на евродепутатите преди гласувания относно пестицидите и химикалите. Тези договори бяха подписани през 2022 г., а парите бяха получени през 2023 г. Отделни неправителствени организации получиха до 700 000 евро. „Директни субсидии бяха отпускани на организации, които включиха в програмите си следните цели: радикални действия, скрито политическо лобиране и натиск върху вземащите решения“, оплака се евродепутатката Моника Холмайер в интервю за Welt am
преди 9 часа, БаалБек написа:

И пак плякаш фейкове...

Снимка от въпросния учебник е фейк? А видя ли да ли в учебника наистина пише това, което твърдиш? От реакцията ти относно снимката ще се окаже, че не си проверила. А той си е напълно наличен да се разгледа онлайн и можеш лично да се убедиш какво точно пише в него.

Баалбек гледала Асен Генов... Ми, нормално. Тия дето му следят подкаста са основно такива като нея. 😆

на 8.06.2025 г. в 19:19, M.Николов написа:

Това че си напорист и нахален, не значи че ставаш за журналист (особено в България). Както казах вече след тази новина един дето е работил с нея си отвори нещо специално. Лошото е че познавам 2-ма се оказа:) . Някак странно споделят еднакви мнения-случайност е :)

на 5.06.2024 г. в 9:51, maxthon написа:

Няма нужда да го казва. По подразбиране на руснаците всичко им свършва. Както каза Арестович. За два-три удара. Максимум 5.

П.С. И да не се подскача за кой ли път, че се стреля по детски градини и училища....

image.thumb.png.d5ec1d230d51ec75b1788b222b5a2a28.png

Объркан съм ..

Бъди, бе ти съвсем се провали , бре? Не ти се получи с летищата за Ф-16 , със стрелбата по цивилни обекти, северно-корейците в Курска област и още един куп неща. Има ли нещо в което да не си пробвал да отречеш и да си успял? Дано поне ти върви в любовта :)

преди 6 часа, kosyo написа:

Това че си напорист и нахален, не значи че ставаш за журналист (особено в България).

Това за Грозев, нали?

Съгласен съм, той за това и се изнесе от България.

Последно щял да работи за някаква австрийска медия.

преди 6 часа, kosyo написа:

Както казах вече след тази новина един дето е работил с нея си отвори нещо специално. Лошото е че познавам 2-ма се оказа:) . Някак странно споделят еднакви мнения-случайност е :)

А за Диляна, фактите говорят сами за себе си!

Може да си направиш труда да прочетеш мненията на хората под двата клипа в Ютуб.

:hush:

преди 1 час, M.Николов написа:

Това за Грозев, нали?

Съгласен съм, той за това и се изнесе от България.

Последно щял да работи за някаква австрийска медия.

А за Диляна, фактите говорят сами за себе си!

Може да си направиш труда да прочетеш мненията на хората под двата клипа в Ютуб.

:hush:

И те да работили с нея нали? Не ми отговаряй - знам отговора.  Аз честно казано се надявах на друга ама на-тая се оказа най-глупавата.

• Автор

Костадинов: През 2026-та България може да загуби независимостта си на колониална държава!

ПРОПАГАНДААААА

преди 5 часа, kosyo написа:

И те да работили с нея нали? Не ми отговаряй - знам отговора.  Аз честно казано се надявах на друга ама на-тая се оказа най-глупавата.

Като осъди Грозев ще видиш колко е "глупава".

преди 7 минути, M.Николов написа:

По спомени вече веднъж каза че ще съди Bellingcat. Как е делото там? 

преди 12 минути, M.Николов написа:

Най-напред СЕМ ще санкционира БНТ, БТВ и НОВА ТВ за изнасяне на непроверени факти:

Сигнал до СЕМ има ли нарушения на ЗРТ с обвиненията на Христо Грозев срещу Диляна Гайтанджиева

Едно е Грозев да разпространява фейкове, ама когато националните медии подемат тези фейкове и ги представят за чиста монета, без да имат доказателства за това, ще си носят последствията!

преди 8 минути, kosyo написа:

По спомени вече веднъж каза че ще съди Bellingcat. Как е делото там? 

За Bellingcat не знам, не съм чул да е завеждала дело срещу тях.

Ще съди Грозев за клеветите изнесени в национален ефир.

Това е потвърдено.

преди 7 минути, parmobil написа:

Нищо, ама беше съдия! Бях питал преди време - регрес?

Питай бате Бойко.

преди 4 минути, M.Николов написа:

За Bellingcat не знам, не съм чул да е завеждала дело срещу тях.

Ще съди Грозев за клеветите изнесени в национален ефир.

Това е потвърдено.

Яко я познаваш , кажи й че още от Евроком не е била долюбвана от колегите си :).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.