Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 час, maxthon написа:

Все четем как някой бил казал нещо. Само ти още така и не си показал обективно кореец в Курска област. Нагледно и с координати на мястото на заснемането му.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Путин лъже, Лавров лъже, Ким лъже, а Бъди кълве!

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

Путин лъже, Лавров лъже, Ким лъже, а Бъди кълве!
Само никой не е показал истината.... Нагледно и обективно. Та не се чуди кой лъже и кой не. Чуди се кой показва истина и кой не. Та има ли какво да покажеш обективно или ще плякаш до колегата си? Заповядай в такъв случай и си плякай до насита.

преди 1 час, maxthon написа:

Все четем как някой бил казал нещо. Само ти още така и не си показал обективно кореец в Курска област. Нагледно и с координати на мястото на заснемането му.

Верно ли не показах.... Ти май ни все още за идиоти,а? Я потърси малко в нета ? Защо си най-жалката тролка тука дето винаги изкарва другите че лъжат а? Дори и ти дадох координатите . Пак знаеш къде да ги намериш. Ти нали така правеше?

Ще си вземаш ли ново гадже - северно-кореец? Говорят за 2-ра порция от 30 000 все ще намериш някой с който да си паснете   :) Тия дни пак се валяха някакви по земята - няма страшно ще дойдат нови ако му се е случило нещо на твоя човек. Другаря Ким се включва вече във войната по-сериозно- хора , оръжие. 

Верно ли не показах.... Ти май ни все още за идиоти,а? Я потърси малко в нета ? Защо си най-жалката тролка тука дето винаги изкарва другите че лъжат а? Дори и ти дадох координатите . Пак знаеш къде да ги намериш. Ти нали така правеше?
Ще си вземаш ли ново гадже - северно-кореец? Говорят за 2-ра порция от 30 000 все ще намериш някой с който да си паснете   [emoji4] Тия дни пак се валяха някакви по земята - няма страшно ще дойдат нови ако му се е случило нещо на твоя човек. Другаря Ким се включва вече във войната по-сериозно- хора , оръжие. 
Верно не си показал с координати. Заповядай и плякай още повече вместо наистина да покажеш корейци в Курска област.

преди 13 минути, maxthon написа:

Само никой не е показал истината.... Нагледно и обективно. Та не се чуди кой лъже и кой не. Чуди се кой показва истина и кой не. Та има ли какво да покажеш обективно или ще плякаш до колегата си? Заповядай в такъв случай и си плякай до насита.

Липсва ти обективност вече и ставаш само за бъзици, ако не си разбрал - и виждаш правя го. Аз ти казах че не знам кога да спра , ама не ме разбра тогава... Аз да не съм ти северно-корееца :)

току-що, maxthon написа:

Верно не си показал с координати. Заповядай и плякай още повече вместо наистина да покажеш корейци в Курска област.

Я потърси малко... Добре е да се напънеш малко :) с тъпо отричане няма да стигнеш далече. Макар че се замислям вече. Че сега кой лъже и тия ли? Не се учудвам се .. ти си самата истина:) така де най-жалката и отчаяна тролка тук. 

преди 18 минути, maxthon написа:

Ципуро, не струваш!:fishing3:

Ципуро, не струваш!:fishing3:
И ето аргументацията рязко привърши. Пак да попитам нещо обективно имаш ли да покажеш?

преди 3 минути, maxthon написа:

И ето аргументацията рязко привърши. Пак да попитам нещо обективно имаш ли да покажеш?

Ами ти обори всички .. я да включа и rt  в списъка с лъжци

https://russian.rt.com/world/news/1500667-kim-chen-yn-pamyat-pogibshie-kndr

Ето: image.png.6af73126136751fcc5726b4c209798ba.png
И обективното тук къде точно се намира? Някой написал нещо, а ти си клъвнал? Че онзи ден имаше перемога с Панцир и няколко хеликоптера и показаха материали от преди две години. Та още можеш с плякането....

Ако искаш и това прочети -няма да ти навреди

https://russian.rt.com/world/news/1493947-rossiya-kndr-memorialy

Прижеве им слагат паметници вече:)  е според най-жалката и отчаяна тролка тук :)

Бъди , малко за смях не даваш ли?  Ще обвиниш ли и тия в лъжа?

Знаеш че се провали вече тотално нали и сега е момента да опиташ да се измъкнеш с друга тема. Ама знаеш че няма да се получи и това го знаеш , нали?

преди 3 минути, maxthon написа:

И обективното тук къде точно се намира? Някой написал нещо, а ти си клъвнал? Че онзи ден имаше перемога с Панцир и няколко хеликоптера и показаха материали от преди две години.

Ето другата тема сламка за която няма да можеш да се хванеш :) прозрачен както винаги . Така надушвам аз жалките тролки - по тъпите опити за отклоняване .. 

този Ким как разваля рахатлъка на най-отчаяният трол във форума.

Пак ли нещо обективно гледаме тук?

Не виждаш ли?
Затова питам де. Кое е обективното тук?

преди 9 минути, maxthon написа:

Затова питам де. Кое е обективното тук?

Другаря Пу, другаря Ким, Шойгу, официални медии, едни пленници, едни координати, едни военнкори, аз , едни от твоя отбор... Всичките те рязко загубиха обективност. Мир на праха й!

Няма по-жалка и отчаяна тролка от тебе тук. Всеки път като се издънваш така зверски трябва да минем по дългия път на отричането. Но знаеш -аз съм с теб до края. Така правят истинските приятели!

Другаря Пу, другаря Ким, Шойгу, официални медии, едни пленници, едни координати, едни военнкори, аз , едни от твоя отбор... Всичките те рязко загубиха обективност. Мир на праха й!
Няма по-жалка и отчаяна тролка от тебе тук. Всеки път като се издънваш така зверски трябва да минем по дългия път на отричането. Но знаеш -аз съм с теб до края. Така правят истинските приятели!
Кое е обективното тук? Обективно е да видиш кореец на определено място, а не да слушаш кой говори за тях. Марш да ги търсиш из Курска област.

преди 6 минути, maxthon написа:

Кое е обективното тук? Обективно е да видиш кореец на определено място, а не да слушаш кой говори за тях. Марш да ги търсиш из Курска област.

Не бре човек -просто констатирам, що се нервиш сега? Не можеш да ме опровергаеш за това което казвам нали? Значи разбрахме се те лъжат , ти си прав и приключване темата- всичко щастливи и доволни :)

Подигравките знаеш кой ще ги отнесе нали.

И в момента съм на търсенето на следващото нещо което ще пречи на тъпата руZка проганда. Залагам че ще изкуствения интелект :) Залагам едно зрънчо.

• Автор

Започна се с конфискациите и одържавяването в Могучая...Главната прокуратура поиска компанията „Южуралзолото“ на милиардера Константин Струков да бъде конфискувана за държавна употреба. Източник: ТАСС

Поради постоянните загуби на Газпром, "Путини и ко." решиха да прехвърлят отговорността за плащането на данъци на други компании. Източник: Интерфакс

Поради липса на пари в бюджета, "путин и ко." обмислят дерегулиране на вътрешните цени на бензина и дизеловото гориво. Източник: Интерфакс

За да спасят проблемните индустрии, "путин и ко." искат да въведат специални данъци и специални фондове. Източник: Интерфакс

"Всичко се развива по плана на великя стратег путлер и нищо не е извън него. " Древна блатна мъдрост, преразказана от Нешка, чрез пророчества...

П.П.

За 4 г. сайтът “Поглед Инфо” е препубликувал близо 36 000 статии от руски и проруски медии в нарушение на санкциите на ЕС и законите на България

Новинарският агрегатор “Поглед Инфо” е разпространил десетки хиляди статии с пропагандно съдържание от руски източници, санкционирани от Европейския съюз и България. За това алармира съпредседателят на “Да, България” Ивайло Мирчев, позовавайки се на разследване на Атлантическия съвет на България и “Бесарабски фронт”, съобщиха от пресцентъра на партията.

преди 2 часа, БаалБек написа:

Главната прокуратура поиска компанията „Южуралзолото“ на милиардера Константин Струков да бъде конфискувана за държавна употреба.

А причината знаеш ли каква е? Нещо, което и да се случи тук няма да се стигне до конфискация въпреки, че реално трябва да се случва при такъв вид нарушения.....

• Автор
на 26.06.2025 г. в 17:15, maxthon написа:

И не ти направи впечатление едната паралелка с първи чужд език - руски?

Това ми направи впечатление!

duhovno.png

:popcorn2:

И кое точно ти направи впечатление?

Че в руските училища децата от 5-7 клас ще изучават духовната и нравствена култура на Русия?

Или че в уроците на децата ще бъде разказвано за традиционните ценности на различните религии и за живота на известни руснаци?

Всъщност, за бъбречета, като теб,  може и да е чудно.

• Автор
преди 10 часа, M.Николов написа:

И кое точно ти направи впечатление?

Че в руските училища децата от 5-7 клас ще изучават духовната и нравствена култура на Русия?

Или че в уроците на децата ще бъде разказвано за традиционните ценности на различните религии и за живота на известни руснаци?

Всъщност, за бъбречета, като теб,  може и да е чудно.

Видно е, че не си гледал видеото. От там идва и заключението ти. С две думи - слаб си умствено и правиш заключения на дете със специални потребности. 

А дали го правиш нарочно или толкова са ти възможностите всеки може да прецени от това, което пишеш по темите!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.