Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

А Ванката 

Има ли бензин ?

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 16 минути, kiro 2025 написа:

Ти ми кажи украйна как е ?

Цъфти ли, народа върти ли бизнес ?

Как може да е народ който е нападнат и е във война вече няколко години ?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Как може да е народ който е нападнат и е във война вече няколко години ?

Като има глупави управници - така ще е. За успокоение на украинците, нашите управляващи са още по-глупави, щом без да сме във война сме по-зле и от украинците.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Като има глупави управници - така ще е. За успокоение на украинците, нашите управляващи са още по-глупави, щом без да сме във война сме по-зле и от украинците.

Не са им виновни управниците, а изкуфелият съсед.

преди 30 минути, BANKATA написа:

Не е баш така, ама айде да не давам примери...

на 30.09.2025 г. в 9:21, maxthon написа:

Благодаря на мойто любимо бъди за неговия принос в тъпата руZка пропаганда

Екипажа е жив, ама мисля че на мойто бъди малко нанагорно му дойде. Не ми е свикнал още , а трябва ;) @maxthon продължавай в същия дух да громиш - виждаш че ти се получава, друже.

преди 36 минути, BANKATA написа:

Ти що не виеше на умряло, когато убиваха дечицата в Донбас?

Благодаря на мойто любимо бъди за неговия принос в тъпата руZка пропаганда
Екипажа е жив, ама мисля че на мойто бъди малко нанагорно му дойде. Не ми е свикнал още , а трябва [emoji6] [mention=483801]maxthon[/mention] продължавай в същия дух да громиш - виждаш че ти се получава, друже.
Значи и двете пропаганди се справят еднакво. Някой пък твърдеше за изцяло загинал екипаж.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, communismatic написа:

Ти що не виеше на умряло, когато убиваха дечицата в Донбас?

Ахаааа някой е убивал целенасочено деца в Донбас.

С какво ви зобат бе хора?

Целенасочено? Т.е. някакъв трамвай е минал отгоре им съвсем случайно? 

преди 3 минути, communismatic написа:

Целенасочено? Т.е. някакъв трамвай е минал отгоре им съвсем случайно? 

Я погледни руснаците колко по-добре се справят. Колко десетки/стотин хиляди са станали цивилните жертви?

И за тях Украйна е виновна нали ?

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Що не виеше на умряло, когато украинските боклуци избиваха децата в Донбас? Нещо не сме ти чели лицемерните и плоски коментарчета по темата. И кво рече "целенасочено"? Ти твърдиш, че не е било такова? А какво се е случило с тях? Минал е влак отгоре им?

преди 1 час, maxthon написа:

Значи и двете пропаганди се справят еднакво. Някой пък твърдеше за изцяло загинал екипаж.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

на 30.09.2025 г. в 9:21, maxthon написа:

Вземи си прочети още веднъж мнението и марш да нахлузваш одобрената от руZката православна църква пола и да целуваш северно-корейците по устата по стара руZка традиция :) Ако видиш някой да ти се подиграват за жалките ти изпълнения с отчвни опити за измъкване - аз съм ;). Видя ли екипажа, видя и пуши за жертвите или имаш нужда от още ? Знаеш, никакви проблем нямаш от моя страна. Аз винаги мога да ти покажа че всеки опит за замазване от твоя страна води единствено до тотално осиране от твоя страна. Ама не го научи това, но имаме време с теб да се забавляваме, нали?

преди 1 минута, communismatic написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Що не виеше на умряло, когато украинските боклуци избиваха децата в Донбас? Нещо не сме ти чели лицемерните и плоски коментарчета по темата. И кво рече "целенасочено"? Ти твърдиш, че не е било такова? А какво се е случило с тях? Минал е влак отгоре им?

Умишлено ли е било избиването деца? Много силни думи, ще ги подкрепиш ли с някакъв аргумент, а комуме ?

Умишлено е да избомбимиш с кинжал болница и да обвиниш украинското ПВО. Не се е видял в огледалото ще ми говри за лицемерие. Смешник.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Умишлено ли е било избиването деца?

Ти изобщо имаш ли идея, какви са били отношенията между източната и западната част на Украйна? Поредната тема, по която нямаш грам понятие. Умишлено ли било избиването?! Ти още малко ще ми напишеш и че в Украйна не се възражда крайният национализъм...

преди 3 минути, BANKATA написа:

Не се е видял в огледалото ще ми говри за лицемерие.

В момента има два военни конфликта - Русия срещу Украйна и Газа срещу Израел. Какво е съотношението при цивилните жертви, имаш ли понятие?

току-що, communismatic написа:

Ти изобщо имаш ли идея, какви са били отношенията между източната и западната част на Украйна? Поредната тема, по която нямаш грам понятие. Умишлено ли било избиването?! Ти още малко ще ми напишеш и че в Украйна не се възражда крайният национализъм...

Ти имаш ли идея какво значи и кога се използва думата "избиване"?

Реши да вкараш драматизъм и се изцепи за пореден път. 

Ти имаш ли идея какво значи и кога се използва думата "избиване"?

Ами да убиеш над 100 деца, понеже си болен мозък, това не е ли избиване? Или как се нарича в Дупница? Ти си умно момче, може ли такива неща, да пишеш.

Реши да вкараш драматизъм и се изцепи за пореден път. 

Мхм. Я ми кажи, какво е съотношението при цивилните жертви от двете войни. Нещо пак услужливо пропусна да отговориш.

преди 4 минути, communismatic написа:

Ами да убиеш над 100 деца, понеже си болен мозък, това не е ли избиване? Или как се нарича в Дупница? Ти си умно момче, може ли такива неща, да пишеш.

Мхм. Я ми кажи, какво е съотношението при цивилните жертви от двете войни. Нещо пак услужливо пропусна да отговориш.

Ако избиването за избиването на 100 деца трябва да си болен мозък, какъв ще си за избиването на хиляди?

Кой сега е лицеменият ?

Аз те питам, ти що не ронеше крокодилски сълзи за тия деца, нали си голям моралист и пацифист? Оказа се, че ти даже нямаше и грам понятие, че тия деца са избити. Затова и досега ми се правеше на интересен. Колкото до останалото... няколко пъти те питах, дали си наясно със съотношението при цивилните жертви в Израел и в Украйна. Отговор няма, естествено... Няма и да има.

Толкова си можеш, просто. Как да се води нормална дискусия с човек, който постоянно е като предрусал с гъби!?

преди 8 минути, communismatic написа:

Аз те питам, ти що не ронеше крокодилски сълзи за тия деца, нали си голям моралист и пацифист? Оказа се, че ти даже нямаше и грам понятие, че тия деца са избити. Затова и досега ми се правеше на интересен. Колкото до останалото... няколко пъти те питах, дали си наясно със съотношението при цивилните жертви в Израел и в Украйна. Отговор няма, естествено... Няма и да има.

Толкова си можеш, просто. Как да се води нормална дискусия с човек, който постоянно е като предрусал с гъби!?

Така написано от теб вменяваш че децата са избити умишлено. А това изобщо не е така.

Изобщо не е така, как ще е така. Нали вече написах - имало е влак, дето е минал отгоре им. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.