Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

• Автор
преди 50 минути, maxthon написа:

Няма стъпка нагоре. И пак каручката пред мулето. Има твърдение за истина последвано от твърдение за лъжа. Хайде да докажем първо "истината" и след това да видим дали ще има изобщо нужда от нещо друго?

Sent from my 2211133G using Tapatalk

Да бе, разбрах! Вие руските ботове сте така. Като се напише нещо, което не ви изнася трябва да се представят доказателства, че е така, ама трябва и да се докажат и доказателствата, че са истински...СмеХ....

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 10 минути, БаалБек написа:

Да бе, разбрах! Вие руските ботове сте така. Като се напише нещо, което не ви изнася трябва да се представят доказателства, че е така, ама трябва и да се докажат и доказателствата, че са истински...СмеХ....

Нима, вие, служителите на Тролската централа приемате всичко за чиста монета, дори и без доказателства?

пп: Бях забравил колко си елементарна :laughing5:

преди 9 минути, БаалБек написа:

Да бе, разбрах!

И вижда се колко си разбрала след като "идеално" следиш логическата последователност на мненията в темата.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Нима, вие, служителите на Тролската централа приемате всичко за чиста монета, дори и без доказателства?

На практика точно това се случва. И съответно доказателства следва да ги предостави някой друг.

Между другото

Screenshot.png

чакаме да спре финансирането и  на DW...и другите бълбукащи прозападна пропаганда...Как пък не разбраха:Тая ,ваща няма да стане...

• Автор
преди 11 минути, Proshark написа:

Между другото

преди 4 часа, Proshark написа:

След като Русия освобождава България и подписва Санстефанския договор,Великите сили (Великобритания, Австро-Унгария, Германия, Франция) ревизират Санстефанския договор, страхувайки се от голяма руска сателитна държава на Балканите

„Умен“ Шарки какво „освобождение“, какъв „Санстефански договор“? Като казвам, че русофилите сте кухи лейки вие се сърдите. Даже и Тошев ти е намекнал колко сте „умни“…

преди 1 час, ivottoshev написа:

вие, служителите на Тролската централа приемате всичко за чиста монета, дори и без доказателства?

Ето малко да се ограмотиш, но едва ли...

Зад кулисите на Сан Стефано и Берлин

Разсекретен документ на ЦРУ разкрива план за контрол на съзнанието чрез химикали, скрити във ваксини

Цитат

Разсекретеният документ разкрива дълбочината на това изследване, отбелязвайки необходимостта от проучване, „за да се определи кои лекарства са най-подходящи за директна употреба върху пациенти и кои – за индиректен или дългосрочен подход към пациентите“.

Изследователите, участващи в тайната програма, подчертават, че химическите съединения с дългосрочен ефект трябва да могат да предизвикат „възбуждащ ефект (причиняващ тревожност, нервност, напрежение и др.) или депресиращ ефект (създаващ чувство на униние, безнадеждност, летаргия и др.)“.

Те също така очертават практически съображения за укриване на вещества, които биха могли да бъдат вкарани тайно в „храна, вода, Кока-Кола, бира, алкохол, цигари и др.“, подчертавайки фокуса на ЦРУ върху неоткриваеми методи за влияние.

Освен това в доклада се препоръчва консултация със Службата за химически оръжия на армията, като се отбелязва, че те са провели „изчерпателни проучвания в тази насока“, което би могло да предостави конкретни насоки за програмата.

Явно има забавено действие...след 10 април 2020...и още ги държи...

преди 2 часа, Proshark написа:

Мда, а какво стана с лабораториите за биологично оръжие? Имаше и задържан американски генерал. Нещо? Или пак има амнезия сред вас?

А сега и ядрено оръжие щели да получат Украѝна. Или поне това съчиняват руснаците.

Не знам, не знам.

Реальная средняя зарплата в России оказалась на треть ниже официальной

"Разница между средней и медианной зарплатами (когда одна половина получает больше, а другая — меньше) в России составила 35%, подсчитали «Известия». По данным Росстата, в апреле 2025 года медианный доход составил 73,4 тыс. рублей, тогда как средний — 99,4 тыс. Служба публикует данные по медиане раз в год с большим лагом."

"По статистике «Сбериндекса», медиана в апреле была на уровне 58 тыс. рублей — почти в 1,7 раза ниже средней оценки Росстата. На ноябрь 2025 года средний показатель по стране составлял 98 тыс., а медианный — 61 тыс. Разрыв — около 1,6 раза."

Вероятно ще се наложи да позлвате VPN, защото в РФ "нищо" не е забранено, но - https://iz.ru/2048996/2026-02-26/realnaia-sredniaia-zarplata-v-rossii-okazalas-na-tret-nizhe-ofitcialnoi

• Автор
Цитат

Вслед за Дуровым в России завели уголовное дело на Тима Бернерса-Ли за изобретение интернета, которым пользуются террористы

След ареста на Дуров Русия образува наказателно дело срещу Тим Бърнърс-Лий за изобретяването на интернет, който се използва от терористи.

:lol6:

От скоро почнах, да пиша в "Туитър" (Х), направи ми впечатление... ей тоя... дето Мирко Умния постоянно ни го постваше тук. Мани майтапа, ама тоя Йордан Ганчовски е толкова просто парче, че чак не мога, да повярвам... заклевам се. По-лошото е, че Х е пълен с умнокрасива измет, дето грам не умее, да мисли... Има ли смисъл, да коментирам?

Ей тоя също е умнокрасив. Знамето на Рожен загрязвало гледката... На всеки умнокрасив патриотичното чувство е нещо много лошо, отвратително и прочее. Ако беше украинското знаме или знамето на ЕС и НАТО... ехее. Между другото, това нищожество е облечено с цветовете на дъгата. Явно ходи и по п*дерастки прайдове...

преди 3 минути, communismatic написа:

От скоро почнах, да пиша в "Туитър" (Х), направи ми впечатление... ей тоя... дето Мирко Умния постоянно ни го постваше тук. Мани майтапа, ама тоя Йордан Ганчовски е толкова просто парче, че чак не мога, да повярвам... заклевам се. По-лошото е, че Х е пълен с умнокрасива измет, дето грам не умее, да мисли... Има ли смисъл, да коментирам?

Ей тоя също е умнокрасив. Знамето на Рожен загорязвало гледката... На всеки умнокрасив патриотичното чувство е нещо много лошо, отвратително и прочее. Ако беше украинското знаме или знамето на ЕС и НАТО... друга песен щяха, да запеят. Между другото, това нищожество е облечено с цветовете на дъгата. Явно ходи и по п*дерастки прайдове...

Странно е защо нищо не коментираш за заплатите, които посочих и се коментират в "Известия", но ни информираш за първите ти стъпки в "X"

Защото сте скучни парамобил

И аз се евакуирах от досадната ви компания.

А и калдата прекалява с реклама. Това е непосносимо. Собственика дс се вземе в ръце.

току-що, parmobil написа:

Странно е защо нищо не коментираш за заплатите, които посочих и се коментират в "Известия", но ни информираш за първите ти стъпки в "X"

Брато, що не вземеш, да ми се разкараш най-сетне? Ти си едно много болно момче, което трябва, да се лекува. Щом смисъла на живота ти е да "громиш" Русия, то... еб*х аз тоя живот. Ти дори и не го "громиш", просто нямаш толкова акъл. Само се излагаш общо-взето, но както и да е. Доколкото помня, за последно твърдеше, че РФ имала сериозни икономически проблеми, дето даже не можа и да ги обясниш. Да не напомням и за цените на яйцата, дето и там беше много наясно. Абсолютен палячо.

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Защото се скучни парамобил

Нашата досадна компания? Ти нямаш сърце! А толкова време те четях внимателно да ми обясняваш за "чутовните" успехи на руската армия. Не си прав!

преди 5 минути, communismatic написа:

Брато, що не вземеш, да ми се разкараш най-сетне? Ти си едно много болно момче, което трябва, да се лекува. Щом смисъла на живота ти е да "громиш" Русия, то... еб*х аз тоя живот. Ти дори и не го "громиш", просто нямаш толкова акъл. Само се излагаш общо-взето, но както и да е. Доколкото помня, за последно твърдеше, че РФ имала сериозни икономически проблеми, дето даже не можа и да ги обясниш. Да не напомням и за цените на яйцата, дето и там беше много наясно. Абсолютен палячо.

Бро, аз не искам, а и нямам време да се занимавам с хора като теб и Кирчо Брейка. Живейте си в левите утопии, карайте се и обиждайте другите. От това по-голям няма да ви порасте. Марксистко- лениските глупости погинаха. Още малко ще почакам и зелените такива. Ще ги дочакам. 

преди 18 минути, kiro 2025 написа:

Защото сте скучни парамобил

А и калдата прекалява с реклама. Това е непосносимо. Собственика дс се вземе в ръце.

Аз ли да те уча как се блокират реклами?

преди 9 минути, "Саша" написа:

Психопат! Нещастник да клевети разумна личност? Това изпълнение може да се види само в КАЛДАТА!

"Разумна личност"? 😆

преди 6 минути, parmobil написа:

Бро, аз не искам, а и нямам време да се занимавам с хора като теб и Кирчо Брейка.

Мда, тичкането подире ми демонстрира определно тоталната незаинтересованост към мен... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

"Разумна личност"? 😆

Мда, тичкането подире ми демонстрира определно тоталната незаинтересованост към мен... 😆

??? Аз забелязах твоят неподправен интерес към мен. Палавник!

Ми аз си поствам малоумниците от Туитър, а ти ме питаш за неща, които нямат нищо общо с него. Интересно, кой към кого има интерес... И освен това... доста е забавно, как постоянно търсиш отговори на въпроси, при положение, че изобщо не отговаряш на въпросите зададени към самият теб. Просто щото толкова ти е акъла.

преди 18 минути, communismatic написа:

Ми аз си поствам малоумниците от Туитър, а ти ме питаш за неща, които нямат нищо общо с него. Интересно, кой към кого има интерес... И освен това... доста е забавно, как постоянно търсиш отговори на въпроси, при положение, че изобщо не отговаряш на въпросите зададени към самият теб. Просто щото толкова ти е акъла.

Проявявам разбиране към хора с дислексия. Намирам се в темата за руската пропаганда и чакам да ми посочиш какво погрешно съм посочил за заплатите в РФ.

преди 5 минути, parmobil написа:

Проявявам разбиране към хора с дислексия. Намирам се в темата за руската пропаганда и чакам да ми посочиш какво погрешно съм посочил за заплатите в РФ.

Т.е. аз имам интерес към теб, а в същото време чакаш, да ти посоча нещо, дето дори не съм и тръгнал, да го коментирам? Ти изобщо как успяваш, да си пуснеш компютъра?

• Автор

Минавам само да напомня на майцепродавците (слугите на Русия), които са тотална човешка утайка - какъв ден е днес!!!

На 27 февруари 1870 г. е учредена Българската екзархия. Тя е резултат от разгърналото се през XIX век масово движение за църковно-национална независимост. Само формално това движение има църковен характер, тъй като цели обособяване и международно признаване на българския народ в очертаните от църковните епархии граници. Учредяването на Екзархията бележи първата голяма победа в процеса на възстановяване на държавността. - Източник - Национален Исторически Музей

И по този повод какво е написал Александър Стоянов:

На днешната дата, през 1870 г. българите, сами, против волята на Русия и Цариградскста патриаршия, извоюват най-голямата, мирно постигната победа в своята история - създаването на Българската Екзархия.

След 30 години организирани църковни борби срещу своеволията на османската власт, антибългарската политика на гръцката църква и имперското безочие на Русия, българите защитават чрез протести, петиции, неподчинение и себеотрицание правото си, да бъдат признати за отделен народ.

С учредяването на Екзархията, за първи път от 1396 г., българите получават правото свободно да избират собственото си духовенство и да проповядват на родния си език. Тъй като в империята образованието на християните е прерогатив на църквата им, със създаването на Екзархията завършва започналия през 1835 г. процес по обособяване на самостоятелна българска просвета. Всички училища на българите минават под върховенството и грижата на тяхната църква.

Признаването на Екзархията дефинира и естествените граници на българското землище в Македония, Поморавието, Тракия, Мизия и Добруджа. Именно тези граници, а не пластмасовото им подобие, скалъпено от Николай Игнатиев, следва да признаваме за основа на националния ни идеал.

Ще си позволя да заявя, че днешният повод много повече от 3-ти март олицетворява победата на българите над вековното владичество.

Честит празник, Българи!

Благодаря за вниманието!

преди 1 час, БаалБек написа:

Минавам само да напомня на майцепродавците (слугите на Русия), които са тотална човешка утайка - какъв ден е днес!!!

В източника ти няма нито една думичка за или против Русия. Как свърза този линк с "майцепродавците (слугите на Русия)"?!?

Като се заговорихме за източници - ще дадеш ли най-после линк за да докажеш думите си че Москва готвела Радев за заместник на Орбан в Унгария?

• Автор
преди 12 минути, ivottoshev написа:

В източника ти няма нито една думичка за или против Русия. Как свърза този линк с "майцепродавците (слугите на Русия)"?!?

Първия майцепродавец се обозначи! Очаквам следващите...:popcorn2:

преди 1 минута, БаалБек написа:

Първия майцепродавец се обозначи! Очаквам следващите...:popcorn2:

А все пак ще има ли линк с който да докажеш думите си за Радев и Орбан? 

• Автор

Другаре, слуги на Кремъл: @ivottoshev, @Proshark, @nikssi, @_nib_, @glen, @communismatic, @maxthon, @kiro 2025, @Belefor, @M.Николов и т.н..

България е член на ЕС, НАТО, Шенген, еврозона и постовете ми са били свързани с подкрепа за тези постижения. Радвам се, че живея тук. Но вие, които не живеете в кочината наречена Русия, а се глезите в западните държави, скачате в нейна защита. Това е умствено заболяване, шизофрения. Така, че каквото и да напишете е ясно - или сте платени или болни.

Благодаря за вниманието!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.