Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 22 минути, miro20 написа:

Ами мъчи се... 

Защо трябва да съмнечий "агент" че да  правя компромис със съвестта си и норалните човешки разбирания, или  да не реагирам на тотланата фейк кампания и пропаганда срещу Украйна ? ? 

Сещаш ли се колко теми бяха изтрити само защото оспорвах тези фейкове ипропаганда ?

За които се оказах абзолютно прав ?

Тук бяхме засипани със всякаква рашистка пропаганда, и понеже когато оспорвах това аргументирано че са фейкове, нямаше друг начин освен триене на отговорите ми и темите ? 

м ? 

Защо не си се "мъчил " толкова за други тук профили които тролят за рашистките интереси ? и които са с явен изразен тролски профил ? 

Какво е трито бе? Ревеш на адмистрацията непрекъснато. Да не говоря как само те подпираше АлГор. Тролопитек. 

преди 22 минути, "Саша" написа:

И мен ме мъчи един въпрос, който ти зазадох преди време. Попитах те съвсем културно имаш ли образование? Сметаш ли да ми отговориш тази година? Не за друго, но при положение, че не отговаряш на въпроси защо очакваш някой на теб да ти отговори? 😆

Това са елементарни неща чиче, учат в училище до осми клас, ти ходил ли си на такова? 

Котьо върти си там геврека. Кой ти е разрешил да питаш нещо? Я там си оправи клавиатурата неграмотник.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 6k
  • Прегледи 224,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 13 минути, nikssi написа:

Какво е трито бе? Ревеш на адмистрацията непрекъснато. Да не говоря как само те подпираше АлГор. Тролопитек. 

Котьо върти си там геврека. Кой ти е разрешил да питаш нещо? Я там си оправи клавиатурата неграмотник.

Това сигурно ИИ ги допуска тези правописни грешки. 😆 

Не разбрахме имаш ли образование? 🤭

преди 15 минути, nikssi написа:

Сашка се мъчи да се прави на умна, ама явно не и се отдава.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Не разбрахме имаш ли образование? 🤭

Ти какво образование имаш?

преди 12 минути, nikssi написа:

А не бе ? 

Какво означава " подпираше" ??/ рашистките тролове се бяхте развилняли с класическите фейкове ипропаганда, после ревете . 

Ами прегледай от 2014 г темите де. Някои останаха, много бяха  изтрити 

Точно вие ревахте, не друг. И модерацията когато видя че  съм прав, първо триеше теми  и постове,  после лека полека видяха че съм прав, и че точно такива като теб са тролопитеци в услуга на рашистката фейк проапганда. 

Мога само да съжалявам твоята жалка душица че толкова години след това си толкова наранен и  обиден. Но не съмти виновен аз, а твоите фейк пропаганди и разбирания.

:hush:

преди 5 минути, В. Велев написа:

Сашка се мъчи да се прави на умна, ама явно не и се отдава.

Ти какво образование имаш?

Икономика.

преди 3 минути, "Саша" написа:

Икономика.

Кажи тогава как може да се възстанови България след разрухата, която и нанесе ЕС и сега управляващите партии.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Кажи тогава как може да се възстанови България след разрухата, която и нанесе ЕС и сега управляващите партии.

Велке, помниш ли кой започна да пише книгата на @Крокодила ? Написах почти 1/3 от увода на книгата, за която му дадох идея за Голфа на 500К км. Тогава дори не съществуваше ИИ. Много бързо ги забравяте тези неща? Да ти набия в празната картуна за пореден 356072-ри път, че не съм против Русия, а против режима на управление? Знаеш ли колко руснаци приятели имам, които ме подкрепят на 100% за мнението ми? За вас станах лошият, когато започнах да си изразявам мнението за власата в Русия, а преди това подскачахте след мен.... Аре раскарай ми се от коментарите. 

преди 2 минути, "Саша" написа:

Велке, помниш ли кой започна да пише книгата на @Крокодила ? Написах почти 1/3 от увода на книгата, за която му дадох идея за Голфа на 500К км. Тогава дори не съществуваше ИИ. Много бързо ги забравяте тези неща? Да ти набия в празната картуна за пореден 356072-ри път, че не съм против Русия, а против режима на управление? Знаеш ли колко руснаци приятели имам, които ме подкрепят на 100% за мнението ми? За вас станах лошият, когато започнах да си изразявам мнението за власата в Русия, а преди това подскачахте след мен.... Аре раскарай ми се от коментарите. 

Много са ти глупави коментарите. Вече не се търпят. Явно е че твоята кратуна е по-празна от моята.

Много са ти глупави коментарите. Вече не се търпят. Явно е че твоята кратуна е по-празна от моята.

Чупката шемет..... Всичко написано то мен се е сбъднало и се доказва, че съм бил прав. Това не означава, че го одобрявам, но никой не ме пита. Вие сте толкова глупави, че виждате само върха носовете си, пред тях какво има не можете да го видите. Останете си слепи и с надеждата!

преди 4 минути, "Саша" написа:

Чупката шемет..... Всичко написано то мен се е сбъднало и се доказва, че съм бил прав. Това не означава, че го одобрявам, но никой не ме пита. Вие сте толкова глупави, че виждате само върха носовете си, пред тях какво има не можете да го видите. Останете си слепи и с надеждата!

И кое се е сбъднало? Защо лъжеш?

току-що, В. Велев написа:

И кое се е сбъднало? Защо лъжеш?

Лъжа? Аз ли лъжа? 😆

Вижте си коментарите от преди четири-пет години когато пишехте глупости за великата рузия. Вище си глупостите, какво от всичко написано от вас се сбъдна? Аре не ми се занимава, продължавайте да сънувате..... Така ще си умрете на сън, с надеждата и измислиците - пропагандата!!! Запомни ми думите... 

преди 10 минути, "Саша" написа:

Лъжа? Аз ли лъжа? 😆

Вижте си коментарите от преди четири-пет години когато пишехте глупости за великата рузия. Вище си глупостите, какво от всичко написано от вас се сбъдна? Аре не ми се занимава, продължавайте да сънувате..... Така ще си умрете на сън, с надеждата и измислиците - пропагандата!!! Запомни ми думите... 

Ти кьорав ли си и не виждаш, че Русия става още по-велика? С Украйна е свършено. Не следиш ли събитията от тия дни. Направо не мога да повярвам как може да има толкова прости хора като тебе. Какво ми говориш че не обичаш само руското ръководство, а говориш с насмешка за Велика Русия. Значи си против Русия и руския народ. И пяна ти излиза от устата, за да ги плюеш. Тука сте още няколко такива откачалки.

Ти кьорав ли си и не виждаш, че Русия става още по-велика? С Украйна е свършено. Не следиш ли събитията от тия дни. Направо не мога да повярвам как може да има толкова прости хора като тебе. Какво ми говориш че не обичаш само руското ръководство, а говориш с насмешка за Велика Русия. Значи си против Русия и руския народ. И пяна ти излиза от устата, за да ги плюеш. Тука сте още няколко такива откачалки.

Велке, така ще си умреш пред монитора като куче с мечти. Ще те заровят заедно с пропагандата за която говориш...... и тя ще си остане там долу заровена..... ! Лека.

преди 1 минута, "Саша" написа:

Велке, така ще си умреш пред монитора като куче с мечти. Ще те заровят заедно с пропагандата за която говориш...... и тя ще си остане там долу заровена..... ! Лека.

Паживьом - увидим....

преди 1 час, "Саша" написа:

Велке, помниш ли кой започна да пише книгата на @Крокодила ? Написах почти 1/3 от увода на книгата, за която му дадох идея за Голфа на 500К км. Тогава дори не съществуваше ИИ. 

Ама ти нали уж нямаше други профили? Как така си писал тук още преди ИИ?!? :giggle1:

преди 5 часа, "Саша" написа:

И мен ме мъчи един въпрос, който ти зазадох преди време. Попитах те съвсем културно имаш ли образование? Сметаш ли да ми отговориш тази година? Не за друго, но при положение, че не отговаряш на въпроси защо очакваш някой на теб да ти отговори? 😆

Това са елементарни неща чиче, учат в училище до осми клас, ти ходил ли си на такова? 

Точно пък ти да питаш за образование?:laughing5:

преди 4 часа, "Саша" написа:

Аре раскарай ми се от коментарите.

• Автор

Лъжи и манипулации насочени към простите копейки и анти-ЕС индивиди.

Преди около месец Андрей Райчев и Кънчо Стойчев „обсъждаха корените на кризата в Европа“. Бившият служебен министър на земеделието и настоящ кандидат-депутат от „Прогресивна България“ Явор Гечев допълваше разговора с твърдения за Общата селскостопанска политика и земеделието в ЕС. Изказването му беше изпълнено с грешни факти, но най-изненадващ беше финалът, в който внуши, че Европа не се самоизхранва. „Европа трябва да се стегне, да се затвори в себе си, да почне да мисли, за да има иновации, да почне да се изхранва сама и да разчита на собствените си 500 милиона граждани“, заяви той. Фактите обаче са категорични: ЕС произвежда повече храни, отколкото потребява. ЕС е най-големият износител на аграрни стоки в света. ЕС е сред глобалните лидери в агроиновациите.

Yavor_Gechev.png.6d1bd20bfa1a0b6b2062a967739cdcd5.png

В лъжите се включи и Димитър Зоров, който повтори същия мотив, твърдейки, че ЕС имал недостиг на говеждо месо, което също не е вярно.

Красимир Дачев също повтаря и внушава невярното твърдение: споразумението с Меркосур се подписвало, защото в Европа имало недостиг на говеждо.

Какво точно изръси той:

Цитат

„Всичко се смалява надолу. И затова се чудим защо Европа стига до там, че трябва да подпише с Меркосур, да почнем да внасяме жито от Южна Америка, да внасяме телешко.“

Твърдението е абсурдно по следните причини:

1) ЕС не подписва търговски споразумения, за да внася. Подписва ги, за да изнася. Вносът на жито и телешко от Южна Америка не изисква споразумение - това е световен пазар. Споразуменията се правят, за да могат европейските производители да изнасят при по-ниски мита.

2) ЕС няма дефицит на жито и говеждо. Има излишък. Производството на жито и месо в ЕС е по-голямо от вътрешното потребление.

Изглежда, че се оформя нов наратив, който цели да създаде усещане за криза и страх от недостиг на храни.

на 28.03.2026 г. в 20:36, attj написа:

Радио Киев и Миро от Русе вече си имат и давност от над 10 години.

Малко хора тук могат да кажат като мен че са горди и застават зад всяка една своя дума писана и 15 г преди днес. От единпрофил и с един ник . 

Колко рашистки трола и малоумни копейки се осраха и заминаха... не ги броя вече... 

:hush:

преди 2 минути, miro20 написа:

Малко хора тук могат да кажат като мен че са горди и застават зад всяка една своя дума писана и 15 г преди днес.

Освен когато казваш за написано в твой пост: "тези думи не са мои" :giggle1:

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Маруся може да се маскира като Миро.

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Много те боли от старите ти осирания, нали ? 

Тези думи да припомня ги казвам когато цитирам източник. И  казвам тези думи са казани от еди кой си , и цитирам източника. 

Колко съм лош че спазвам правилата тук, където пише да се позоваваме и цитираме източника от който са статиите и цитатите ? 

Кух спекулант ... пак се осра... :) :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Тези думи да припомня ги казвам когато цитирам източник. И  казвам тези думи са казани от еди кой си , и цитирам източника. 

Колко съм лош че спазвам правилата тук, където пише да се позоваваме и цитираме източника от който са статиите и цитатите ? 

Да, ама се оказа че тогава не заставаш зад написаното и не искаш пълно разследване на шефовете на шпионите. Всъщност искаше, но докато си мислеше че шеф им е Радев като Главнокомандващ БА. Когато ти посочих че шефове са им Бочко и Каракачантичката като Министър Председател и съответно Министър, някак си ти се изпари желанието за разследване и се оказа че думите в поста ти не били твои, а на източника който си цитирал :D

Текста го публикувам тук,специално за @miro20 и подобния нему умнокасивитет...включително и към автора на темата..

Screenshot-1.png

"Изявите на Крумова трябва да бъдат приемани не като едноличен акт на говорене на глупости.

Това всъщност е заявка на психодясната жълтопаветна общност, че те имат свой личен прочит на историята, където фактите са без значение, а манипулациите позволени, защото целта е да се мрази на всяка цена Русия и Православието и да се обслужват господарите ,които дават грантове.

Всеки,който си позволи да преподава параистория като жълтооаветните в училище, просто е говорител на тази секта и трябва ясно да се обозначи като проводник на чуждо разузнаване. Не като историк, а като ползвател на чужди грантове.

С тези хора човек не може да се разбереш с добро или като професионалист. Те са бесновати, посредствени и агресивни. Факти и доказателства не ги вълнуват. Те мисловно и духовно не са българи."

Та...доказването, че това е вярно-може да започне сега !!!

Сега..., това не е пропаганда, а призив на един олига..., пардон, милиардер Дерипаска, дето призовава да се мине на 12-часова работна седмица. В събота тоже. За да се мине през трансформацията и дълбоката икономическа криза.

Аз от вас знам, че в РФ няма никаква криза, ама защо ги говори тези работи?

https://ura.news/news/1053081436

И за да не кажете, че е неправилен сайт, ето и правилен - https://nsn.fm/society/vkluchaya-subbotu-deripaska-prizval-rossiyan-pereiti-na-novyi-grafik-raboty

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.