Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 час, БаалБек написа:

В ЕС спират парите на проруските партии и медии

Европейския съюз се готви да отреже парите на всички проруски организации, позиционирани в Европа. Ще бъдат засегнати европейски политически партии и европейски политически фондации, неправителствени организации и доставчици на медийни услуги, финансирани от Русия и работещи във всички 27 държави членки. Ограничаването на тази финансова подкрепа има за цел да защити гражданите на съюза от манипулации и да защити вътрешните работи на съюза от злонамерена намеса“, се казва в проекта за решение, чието обсъждане започва на 6 юни. На русофилите сигурно ще им звучи като политическа репресия, но е всъщност много закъсняла оздравителна мярка.

Пп: Време е Русия със сила да бъде отказана от желанието си да запали нова световна война. Всички опити за компромиси, за преговори, за отстъпки пред Путин, с идеята че така тържествува мирът, са безсмислени и водят до засилване на неговата агресия и до нови опити за проникване и деструктивно влияние в европейските държави.

преди 1 час, kosyo написа:

Трябва да спрат огромна част от нашите "медии"..

Но при руZнаците положението е просто плачевно вече:

100 грама за "как на фронте"

Отивате си вече!

И хапете за последно!

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 242,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 18 минути, В. Велев написа:

Отивате си вече!

И хапете за последно!

Ура , другари! Отиваме си!

преди 3 минути, kosyo написа:

Отивате си!

преди 17 минути, kosyo написа:

Всичките ли?  :(

Айде остави поне онова твое "аз", дето щяхме да си пием с него, плийс :help:

Другите Косьовци няма да ми липсват, ама тоя изглеждаше пич :)

преди 3 минути, kosyo написа:

Ура-а-а-а!

Много съм радостен! Има светлина в тунела. За малко да се предам и отчая. Да-ама не :)

Гей-Глобалистите ви чака як и последен крах. Защото сте дяволски изчадия.

Къде сте тръгнали с Русия да се борите. Това ви беше грешката! Не си взехте поуки от Наполеон и Хитлер. Ама пробвайте :)

преди 6 минути, В. Велев написа:

Много съм радостен! Има светлина в тунела. За малко да се предам и отчая. Да-ама не :)

Гей-Глобалистите ви чака як и последен крах. Защото сте дяволски изчадия.

Къде сте тръгнали с Русия да се борите. Това ви беше грешката! Не си взехте поуки от Наполеон и Хитлер. Ама пробвайте :)

Можеш ли да познаеш какво е това:

GNM84-sXEAA8ykJ?format=jpg&name=small

Евентуално и година ? Май около същата  тази година едни искаха да ми свалят маратонките от краката и да ми ги купят. Можеш ли да познаеш в коя държава е случката,а? А тук ни се говореше колко са добре там.. Смешници.

преди 38 минути, kosyo написа:

Можеш ли да познаеш какво е това:

GNM84-sXEAA8ykJ?format=jpg&name=small

Евентуално и година ? Май около същата  тази година едни искаха да ми свалят маратонките от краката и да ми ги купят. Можеш ли да познаеш в коя държава е случката,а? А тук ни се говореше колко са добре там.. Смешници.

С това ли намери да осмееш Русия и руснаците?

Много си жалък! И дребен!

преди 29 минути, В. Велев написа:

С това ли намери да осмееш Русия и руснаците?

Много си жалък! И дребен!

А не бе, аз си ги обичам и с нямаш идеа колко често на ден ползвам руски ( и не само).  И както виждаш те си се осмиват сами- според тебе това последното дали не беше от руснак според теба,? И това е само по тази темата - по другите теми си ги осмивам ( и тебе включително но не само)  най-редовно както виждаш.

И аз може и да съм смешен, ама онези на които лижеш подметки са направо плачевни. И това ти го показвам всекидневно - ама нали си заминаваме, ще трябва да изчакаш още малко докато си тръгнем. Ще те държа под око - усещам че може да ми станеш резервно бъди с твойта безрезервна вяра

преди 1 час, kosyo написа:

А не бе, аз си ги обичам и с нямаш идеа колко често на ден ползвам руски ( и не само).  И както виждаш те си се осмиват сами- според тебе това последното дали не беше от руснак според теба,? И това е само по тази темата - по другите теми си ги осмивам ( и тебе включително но не само)  най-редовно както виждаш.

И аз може и да съм смешен, ама онези на които лижеш подметки са направо плачевни. И това ти го показвам всекидневно - ама нали си заминаваме, ще трябва да изчакаш още малко докато си тръгнем. Ще те държа под око - усещам че може да ми станеш резервно бъди с твойта безрезервна вяра

Забравих да те поздравя за 9-ти май, ама не като ден на Европа, което нищо не значи и нямаше да го има, ако не беше СССР, а с края на Великата Отечествена война в която СССР победи фашизма и освободи Европа.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Забравих да те поздравя за 9-ти май, ама не като ден на Европа, което нищо не значи и нямаше да го има, ако не беше СССР,

Грешка - ако не бяха USA и GB!

преди 11 минути, В. Велев написа:

........в която СССР победи фашизма и освободи Европа.

USA и GB победиха /и то условно/

преди 48 минути, В. Велев написа:

Забравих да те поздравя за 9-ти май, ама не като ден на Европа, което нищо не значи и нямаше да го има, ако не беше СССР, а с края на Великата Отечествена война в която СССР победи фашизма и освободи Европа.

Ето къде било Косето

Казаха ли ти го Косе ?

7-8 пъти за превъзпитание :)

Руснаците бяха зле, обаче няма да се върнат в застоя.

Очакват те годинки на злорадстване и живуркане докато се скапеш .

на 11.05.2024 г. в 19:03, kirko12 написа:

Руснаците бяха зле, обаче няма да се върнат в застоя.

Да си гледал скоро статистики за "просперитета" на рашистан за над 20 г власт на путлю и шайката му ?

Доходи за този период от 500млн$ до над 1 млрд$ на ДЕН от смучене и продажба на природни богатства , а държавата на ниво по зле и от нас, дето си нямаме абсолютно никакви приходи от суровини

:)

Няма и да те питам къде би отишъл ак оискаш по високи от България , доходи. рашистан съм сигурен въобще не ти е в дестинациите , нали ? :)

Ако сте пропуснали, рашистите на официално ниво наричат България "режим" .

https://www.svobodnaevropa.bg/a/mariya-zaharova-balgariya/32951543.html

Не че националнокастрираните изрожденци не повтарят това постоянно и плюят всичко българско, но когато се потвърждава на официално държавно ниво, е вече проблем.

Добре познато от Украйна, нали ?

Кога ще ни "асвабаждават" ?

на 11.05.2024 г. в 17:53, В. Велев написа:

Я и на теб да напомня , че  втората световна война има мааааалки, съвсем незначителни разлики от т.нар. велика отечествена.

И това е че бе започната ЗАЕДНО от Хитлер и Сталин. Които две години от началото на ВСВ си провеждаха съвместни паради :

И още нещо да ти припомня за това кой би го нямало или имало , което казвам не аз, а истинските ветерани от ВСВ  :

Дали след тези думи, смяташ че СССР би го имало , ако не бе лендлиз-а ?

преди 15 минути, miro20 написа:

Дали след тези думи, смяташ че СССР би го имало , ако не бе лендлиз-а ?

Е нали вече е обсъждано как са произвеждали в пъти повече собствена техника от тази, която са получили? И това се отнася за всяка една от календарните години, когато е получавана такава помощ. Получаваш помощ от 1600 танка, но произвеждаш 15000. И разбира се в случая получените танкове имат съкрушително влияние. В очите и ушите на лапнишарани може би. А изказванията на който и да било не може да промени историята и статистиката за това колко техника е получене и колко произведена.

преди 22 минути, maxthon написа:

Е нали вече е обсъждано как са произвеждали в пъти повече собствена техника от тази, която са получили? И това се отнася за всяка една от календарните години, когато е получавана такава помощ. Получаваш помощ от 1600 танка, но произвеждаш 15000. И разбира се в случая получените танкове имат съкрушително влияние. В очите и ушите на лапнишарани може би. А изказванията на който и да било не може да промени историята и статистиката за това колко техника е получене и колко произведена.

Когато нямаш качествено гориво с които да караш ако щеш и 1 млн танка и камиони, файда от тях никаква :)

Затова и на снимките дори тези в България  , правеха фото-монтажи / на сегашен език фотошопи/ на судебейкърите да не личи че са американски :giggle1:

И пак ти казвам когато всеки път ужасена цъфваш тук да спориш с неудобните ФАКТИ които цитирам за войната - не спориш с мен, а с истинските, не фалшиви, историци и ветерани

:hush:

Когато нямаш качествено гориво с които да караш ако щеш и 1 млн танка и камиони, файда от тях никаква [emoji4]
Затова и на снимките дори тези в България  , правеха фото-монтажи / на сегашен език фотошопи/ на судебейкърите да не личи че са американски :giggle1:

И пак ти казвам когато всеки път ужасена цъфваш тук да спориш с неудобните ФАКТИ които цитирам за войната - не спориш с мен, а с истинските, не фалшиви, историци и ветерани
:hush:

Сега пък и горивото ти е криво. Нямаш гориво, но пък произвеждаш за сметка на това в пъти повече собствена техника. И поради липса на гориво ще стои в складовете за готова продукция. Интересно кое е било некачествено в горивото за един танк като Т34? Фактите са такива каквито се знаят. Факт е, че има многократно повече собствено производство пред това, което е получено. А няколко старчета доживяващи си живота зад локвата не е факт.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 16 минути, maxthon написа:

Сега пък и горивото ти е криво. Нямаш гориво, но пък произвеждаш за сметка на това в пъти повече собствена техника. И поради липса на гориво ще стои в складовете за готова продукция. Интересно кое е било некачествено в горивото за един танк като Т34? Фактите са такива каквито се знаят. Факт е, че има многократно повече собствено производство пред това, което е получено. А няколко старчета доживяващи си живота зад локвата не е факт.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ами хайде почети какво гориво се е внасяло по лендлиз-а за да подобрят качеството на калпавото руско, и как това е повлияло като цяло .

Не знаеш елементарни неща за ландлиз-а но плямпаш глупостите си  :)

Не коментираш и защо е било нужно да се "фотошопват" снимките с американските камиони :)  а ? :)  

Мирко, едва ли има някой в този форум, който да ти оспори първото място по разпространение на дезинформация!

Недостижим си!

току-що, miro20 написа:

Ами хайде почети какво гориво се е внасяло по лендлиз-а за да подобрят качеството на калпавото руско, и как това е повлияло като цяло .

Не знаеш елементарни неща за ландлиз-а но плямпаш глупостите си  :)

Ем хайде да не сменяш темата? Като не ти хареса бройката преминаваш към нещо друго. На Т34 каквото му сложиш ще го изгори.

преди 4 минути, maxthon написа:

Ем хайде да не сменяш темата? Като не ти хареса бройката преминаваш към нещо друго. На Т34 каквото му сложиш ще го изгори.

Няма никаква смяна на темата. Пак те питам - и 1 млн танка да имаш, като не можеш да ги подкараш , каква полза имаш на бойното поле ??

Това че наистина може  и не знаеш ролята на лендлиз-а си е твой проблем.

преди 5 минути, miro20 написа:

Няма никаква смяна на темата. Пак те питам - и 1 млн танка да имаш, като не можеш да ги подкараш , каква полза имаш на бойното поле ??

Т34 върви с всичко, което му сложиш. Тезата ти издиша. Сега понеже си пределно надъхан да си прав може да попиташ дали може да върви с вода. Заповядай и попитай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.